Kompani Per Zhvillimin E Aplikacioneve Te Aksesoreve Smart Ne Shqiperi | iOS dhe Android

Aplikacion i Dedikuar per  cdo Pajisje!

Software inteligjente, per pajisje inteligjente!

Kompania e Zhvillimit të Aplikacioneve Smart

Industria e aplikacioneve që vishen po popullohet çdo ditë e më shumë. Çfarë po ju ndalon të zhvilloni aplikacionin tuaj të aksesoreve? Nëse jeni duke kërkuar për një kompani profesionale me përvojën e duhur për t’ju ofruar përvojën dhe njohuritë që keni kërkuar, kompania jonë e zhvillimit të aplikacioneve per aksesoret është zgjedhja e duhur për ju. Kombinimi i tendencave të fundit të teknologjive për të krijuar tiparet më të mira inovative për procesin tuaj të zhvillimit të aplikacionit. Ne ofrojmë shërbime me cilësi të lartë të zhvillimit të aplikacioneve perdoren nga aksesoret e pajisjeve smart ditet e sotme.

Kompania jonë e zhvillimit të aplikacioneve që vishet ofron zgjidhje që janë 100% efektive për të dy iOS dhe platformat Android. Ju mund të zhvilloni aplikacione që ofrojnë përfitime për vendasit ose ndërkombëtarisht. Për sa kohë që përmbajtja juaj është në gjuhën angleze, ne do të shkojmë mirë. Besoni tek ne për të përshtatur strategjinë, modelin, veçoritë dhe vendosjen më të mirë për aplikacionin tuaj të veshur. Na konsideroni atë partner nën hijen që është gjithmonë i gatshëm të ofrojë ndihmë me aplikacionet tuaja të veshshme.

Gjithnjë e më shumë njerëz çdo ditë po ndryshojnë stilin e tyre të jetës dhe po blejnë orë inteligjente. Ka shumë mundësi për rritjen e biznesit tuaj dhe krijimin e zgjidhjeve futuristike që do t’i japin markës suaj avantazhin kur bëhet fjalë për konkurrencën. Nëse po kërkoni të punësoni zhvillues të aplikacioneve që mund të vishen për orët tuaja inteligjente, apple watch, android wear, galaxy watch, fitness trackers, ne jemi zgjedhja e duhur për të zhvilluar aplikacione unike per keto aksesore dhe për ta çuar markën tuaj në nivelin tjetër, si askush tjeter ne Shqiperi.

Sherbimet Tona

Me aftësi të jashtëzakonshme të komunikimit dhe kuptimit, ne jemi në gjendje të mësojmë të gjitha objektivat e klientëve tanë pa e bërë këshillimin të mërzitshëm. Ne mësojmë rreth objektivave, pritjeve dhe qëllimeve të ardhshme të klientëve përmes konsultimit të aplikacioneve të aksesoreve smart dhe ofrojmë zgjidhje, strategji dhe sugjerime të ndryshme për përmirësime.

Shërbim për UI dhe UX Aksesoresh Smart

Dizajni më i mirë UI dhe UX për aksesoret tuaj. Përmirësimi i ndërveprimeve brenda aplikacionit dhe sigurimi i angazhimit me te madh nga përdoruesit. Zgjidhjet tona bazohen në aftësitë profesionale të dizajnimit dhe aftësitë programuese profesionale. Ne pershtatemi ndaj kërkesave më sfiduese dhe ofrojmei zgjidhjeve për të gjitha detyrat komplekse.

Sistemi Back-End dhe Zhvillimi i API

Aplikacionet që vishen janë aq të populluara për shkak të njohurive mahnitëse që ato ofrojnë për përdoruesit. Me aftësi të tej skajshme të zhvillimit back-end. Ne ofrojmë sisteme profesionale dhe shërbime të zhvillimit të API për aplikacionet tuaja smart. Analitika dhe sherbimet që ato ofrojnë jane çelësi për optimizimin e ndërfaqes së tyre kur bëhet fjalë për ueb, të dhëna, kontrolle dhe krijimin e API-ve.

Pagesa Nga Aksesoret

Krijimi i opsioneve më të sigurta të portave të pagesave për aplikacionet që e aksesoreve tuaj smart. Pagesa tani mund të bëhet më lehtë se kurrë më parë, nga pajisjet tuaja qe i mabni me vete gjithe kohes. Lejimi i përdoruesve të softuerit tuaj për të kryer pagesa 100% të sigurta dhe të besueshme përmes shërbimeve të pagesave me cilësi të lartë që keni ndërtuar për ta.

Zgjidhjet Tona

Fitness Trackers (Gjurmueset E Fitnesit)

Kompania jonë e zhvillimit të aplikacioneve ofron shërbime profesionale për zhvillimin e aplikacioneve gjurmuese të fitnesit dhe krijon softuer që ofron veçori inovative dhe të besueshme. Përmirësimi i reputacionit të markës suaj dhe krijimi i aplikacioneve unike që do t’ju bëjnë të dalloheni dhe te jeni unik në konkurrencë. Ne jemi me përvojë në shërbimet e gjurmimit të fitnesit dhe ofrojmë zgjidhje të besueshme për të matur mirëqenien e përgjithshme fizike dhe aktivitetin kur bëhet fjalë për hapa, vrapim, ecje, pune, orët e gjumit, cilësinë e gjumit etj.

Head-Mountet Displays (Pajisjet qe vihen ne koke)

Me përvojën tonë në teknologjitë AR, VR dhe Mixed Reality ne krijojmë zgjidhje interaktive për aplikimin tuaj duke përshtatur ekranet unike të montuara në kokë si ato te VR. Ne fokusohemi tek eksperienca e perdoruesit dhe tek ekselenca e software.

Smart-Eyewear

Kompania jonë ofron veçori të qelqit inteligjent në kohë reale. Krijimi i më shumë mundësive për akses të ndjeshëm të informacionit, kthimi në rritje i produktivitetit dhe rritja e kënaqësisë së klientëve. Ndërsa ndërkohë ekipi ynë krijon zgjidhje të lehta që janë të kuptueshme dhe ulin kohën e trajnimit përmes mënyrave virtuale. Ne mund te krijojme nje aplikacion prefekt per pajisjet tuaja smart eyewear.

Shërbimi i zhvillimit të aplikacioneve SmartWatch

Duke qenë në industrinë e zhvillimit të softuerit Smartwatch per shume vite, ne ofrojmë aftësi dhe përvojë udhëheqëse ne Shqiperi për të zhvilluar aplikacione të sofistikuara të orëve smart për platformat iOS dhe Android. Krijimi i më shumë mundësive për markën tuaj dhe rritja e ndërgjegjësimit ne nje shkalle vendase dhe nderkombetare me cmimet me te ulta. Ne i sigurojmë vlerë UX, optimizojmë hyrjen dhe lejojmë ndërveprimet. Kompania jonë mund të kombinojë aplikacionin tuaj të orës inteligjente me të gjitha platformat e pajisjeve mobile dhe të ofrojë përvojë të mahnitshme te përdoruesit.

Pse Duhet të Zgjidhni Shërbimet Tona?

Strategjitë Efektive

Përmes hulumtimit të tregut, ne krijojmë strategji 100% të punës që përmirësojnë vetëdijen dhe vlerën e aplikacionit tuaj. Përmbushja e detyrave bazura ne nje strategji efektive dhe risku i ulet ne cdo hap.

Dashamirët e Teknologjisë

Teknologjia nuk është puna jonë, është pasioni ynë. Ne e kemi shndërruar këtë pasion në rutinën tonë të përditshme dhe gjejmë kënaqësi në ofrimin e njohurive tona për zhvillimin e aplikacioneve të aksesoreve smart për klientët tanë.

Te Vetmit Ne Shqiperi

Grow.al eshte kompania e pare ne Shqiperi qe mundeson sherbimin e krijimit te software per aksesore smart. Me nje staf te specializuar per kete fushe, ne jemi zgjidhja me efektive dhe eficiente per te gjithe klinetet qe duan zgjidhje inovative.

Përsosmëri

Si adhurues të teknologjisë, ne jemi të fiksuar pas cilësisë dhe përsosjes. Duke na bërë një nga kompanitë më të vlefshme të zhvillimit të aplikacioneve që mund të pershtaten me aksesoret kur bëhet fjalë për Sigurimin e Cilësisë dhe performancën e aplikacionit.

Çmimet më të mira

Gjetja e një kompanie të zhvillimit të aplikacioneve është një detyrë e lehtë. Por gjetja e një kompanie që ofron çmime të përballueshme për buxhetin tuaj është një detyrë teper e veshtire. Kjo është arsyeja pse ne krijojmë mundësi fleksibël të çmimeve në mënyrë që të ndërthurim kostot me kompleksitetin dhe kërkesat e aplikacioneve të klientëve tanë. Ne kete menyre ne ofrojme cmimet me te mira per kete lloj sherbimi.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Ne ofrojmë mundësi fleksibël të çmimeve, ndërsa mësojmë për kërkesat me porosi të klientëve tanë dhe kompleksitetin e punës, ne përshtatim çmimet tona dhe krijojmë zgjidhje të ndryshme për tu mbështetur nga buxheti i klientëve tanë.
Po, ju mund të mbështeteni tek ne për të zhvilluar dhe publikuar aplikacionin tuaj në çdo dyqan që dëshironi. Ju mund të kryeni detyrat tuaja të tjera të rëndësishme ndërsa ne ngarkojmë aplikacionin tuaj në dyqanet e dëshiruara. Sigurisht, ky proces është i përfshirë në çmim dhe ne nuk do të tarifojmë për publikimin e aplikacioneve.
Po ju mund të mbështeteni në mirëmbajtjen dhe shërbimet tona të mbështetjes së aplikacioneve 24/7. Ne ofrojmë mbështetje unike për klientët tanë, krijojmë marrëdhënie të forta dhe ofrojmë trendet më të fundit të teknologjisë dhe frameworke qe gjithmonë përmirësojnë aplikacionin tuaj me ane te perditesimeve.
Po, cfaredolloj aplikacioni qe dëshironi të zhvilloni, ne jemi më se të aftë ta përshtatim atë për të punuar në çdo pajisje dhe çdo OS.
Po, çdo veçori mund të përmirësohet dhe të azhurnohet nga ekipi ynë. Ne madje mund të shtojmë veçori të reja në aplikacionet tuaja, duke e bërë atë më të mirë dhe duke ofruar përvoja të ndryshme, të pasura për përdoruesit tuaj.
Po ne mund të modifikojmë dhe përmirësojmë të gjitha aplikacionet tuaja. Mund te implementojme frameworksat e reja, bibliotekat, tiparet, funksionalitetet, rindertojme UI dhe UX dhe krijoni shërbime të reja interaktive.