Agjencia e marketingut të mediave sociale në Shqip | Shërbime Reklamimi dhe Marketingu

Ndërtim Reputactioni Online, Efektiv & Afatgjatë

Brandim i plotë për çdo profil, biznes apo personal, i fokusuar tek rezultatet dhe kostot!

Shërbimet e Marketingut të Mediave Sociale

A keni menduar ndonjëherë se si shumica e bizneseve në ditët e sotme rriten kaq shpejt dhe rrisin reputacionin dhe të ardhurat e tyre më shpejt se kurrë më parë? Tani mund të lidheni me audiencën tuaj më lehtë se kurrë. Ndërveprimet janë bërë shumë më të lehta dhe ju mund të arrini miliona njerëz me ndihmën e agjencisë sonë të marketingut të mediave sociale që ndodhet në New York dhe New Jersey. Strategjitë tona mund të ndihmojnë kompaninë, biznesin ose organizatën tuaj të rriten më shpejt dhe të rrisin të ardhurat tuaja dhe ndërgjegjësimin e markës përmes shërbimeve profesionale të marketingut në media sociale që mund të maksimizojnë ekspozimin tuaj dhe trafikun në internet.

Shumica e përdoruesve tani shikojnë produkte ose shërbime përmes reklamave në rrjetet sociale dhe kështu ata marrin përshtypjen e parë për ato që ju ofroni si biznes. Kanalet që ne do të ndërtojmë për biznesin tuaj do t’i drejtojnë klientët drejt dyqanit tuaj lokal ose në internet. Një nga përfitimet e shërbimeve të marketingut në rrjetet sociale është se njerëzit janë në gjendje të njohin markën tuaj më shpejt se kurrë më parë, t’ju zgjedhin para konkursit dhe të arrijnë miliona njerëz vetëm me një postim. Njerëzit që shohin produkte në ushqimin e tyre kanë 71% më shumë gjasa të blejnë nga ai biznes sesa nga kompanitë me të cilat nuk kanë ndërvepruar kurrë.

Shumica e bizneseve të suksesshme zgjedhin të ndërtojnë fushatat e tyre të marketingut në Facebook, Instagram ose Twitter pasi ato platforma janë më të populluarat dhe ofrojnë çmime konkurruese. Ju mund të arrini klientët tuaj në bazë të demografive ose preferencave specifike, por menaxheri ynë i marketingut të mediave sociale do t’ju ndihmojë profesionalisht në çdo detyrë për detaje të mëtejshme.

Njerëzit tani kërkojnë për çdo biznes në mediat sociale para se të blejnë ndonjë gjë, ekziston një nivel besimi që mund të zhvillohet vetëm duke pasur fushata të suksesshme mediale sociale për të përparuar vazhdimisht dhe për t’u bërë një markë e fuqishme në tregjet e sotme. Menaxheri ynë i përkushtuar i mediave sociale do t’ju ofrojë shërbime profesionale që do të arrijnë objektivat tuaj të marketingut me kostot më të përballueshme ndërsa gjeneron trafik të madh dhe të ardhura cilësore përmes një plani të mirë-ndërtuar të mediave sociale.

A ka Biznesi Juaj Reputacionin e Duhur të Mediave Sociale?

Ju mbase mendoni se Facebook, Instagram dhe Twitter janë vetëm platforma të rrjeteve sociale por, në epokën, ne jetojmë ato janë mjetet më të rëndësishme për rritjen e një biznesi të suksesshëm. Meqenëse e gjithë vëmendja po lëviz në internet duhet të përqendroni buxhetin tuaj të marketingut në platformat që ofrojnë popullaritet maksimal dhe një numër të madh përdoruesish.

Çdo klient do të kërkojë profilin tuaj në mediat sociale para se të blejë ndonjë gjë nga dyqani juaj online. Kjo është mënyra se si ndërtoni një reputacion më të mirë për markën tuaj dhe përmirësoni vetëdijen tuaj për markën. Agjencia jonë e mediave sociale ka planet dhe zgjidhjet e duhura bazuar në përvojën e viteve dhe ekspertizën inovative dixhitale për të rritur ekspozimin tuaj në internet dhe për të rritur interesin dinamik për shërbimet dhe produktet që ju ofroni.

Integrim më i Mirë me Motorët e Kërkimit

Meqenëse përmbajtja sociale po rritet dhe popullata po përqendrohet masivisht në platformat sociale, motorët e kërkimit po zbatojnë gjithnjë e më shumë përmbajtje në rezultatet e tyre të kërkimit. Integrimi i plotë i përmbajtjes tuaj dhe nxitja e marketingut në internet të markës suaj. Përveç se do të keni më shumë trafik nga rrjetet tuaja sociale tani mund të keni më shumë njohje nga motorët e kërkimit si Google, Bing, Yahoo, AOL, dhe më shumë. Strategjitë tona të mediave sociale përqendrohen në përmirësimin e të gjitha kanaleve tuaja dhe maksimizimin e ekspozimit tuaj në internet duke rritur njohjen e mundshme të markës suaj përmes një marketingu më të mirë dixhital.

Shërbimet Tona të Marketingut në Mediat Sociale

Ekipi ynë i marketingut dixhital sjell një nga zgjidhjet e këshillimit të mediave sociale për fushatat tuaja të marketingut. Bazuar në nevojat tuaja specifike, ne mund të përshtatim strategji unike që mund të përputhen me objektivat tuaja dhe të tejkalojnë pritjet tuaja edhe me buxhetin primar. Ne dimë të bindim, të bindim klientët pa i bërë ata të ikin, dhe natyrisht, kjo njohuri shndërrohet në shitje më të mira dhe më shumë të ardhura për klientët tanë. Nëse jeni duke kërkuar të përmirësoni reputacionin tuaj, të fitoni më shumë njohje ose të rrisni shitjet tuaja, ju jeni në vendin e duhur. Kontrolloni shërbimet e mahnitshme që ne ofrojmë për klientët tanë.

Ne Identifikojmë Audiencën e Duhur të Mundshme

Nëse jeni duke shitur telefona, nuk keni nevojë të arrini audiencën që kërkon të blejë karrige. Ju duhet të përqendroheni në një fjalë kyçe bazë dhe ato dytësore të lidhura që sjellin vlerë në marketingun tuaj dhe ju ndihmojnë të arrini objektivat tuaja. Me ndihmën e profesionistëve tanë, ne mund të gjejmë fjalët kyçe më të mira për t’ju ndihmuar të arrini audiencën më të mirë të mundshme dhe të gjitha qëllimet tuaja të mediave sociale.

Krijimi i një Plani të Social Media dhe Strategjitë e Zbatimit

Ëndrrat pa finalizime janë thjesht ëndrra. Kjo është arsyeja pse për të arritur objektivat e klientëve tanë ne fokusohemi në ndërtimin e një plani, krijimin e pikave të rëndësishme dhe zbatimin e strategjive tona inovative për fushatat tuaja të mediave sociale në mënyrë që të rrisni shikueshmërinë tuaj dhe të maksimizoni potencialin e reklamave tuaja në internet.

Përditësime të Rregullta dhe të Planifikuara

Kur investoni në marketingun e mediave sociale do të donit të dinit për progresin e fushatës suaj, si është performanca juaj krahasuar me konkurrencën dhe nëse investimi juaj arrin potencialin e plotë bazuar në objektiva? Përmes raporteve tona të planifikuara ju mund të gjurmoni dhe monitoroni progresin e marketingut tuaj më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë vetëm duke marrë një vështrim të shkurtër në infografitë tona vizuale.

Monitorimi në Vazhdim

Pse është i rëndësishëm monitorimi? Ju mund të mësoni për secilin detaj të strategjisë suaj të marketingut, të mësoni në lidhje me performancën e saj, të ndryshoni dhe të përmirësoni objektivat tuaja dhe të zbatoni mënyrat e reja bazuar në performancën tuaj të vazhdueshme. Në këtë mënyrë ju e dini saktësisht se ku të përqendroni buxhetin tuaj dhe të keni qëllime të qarta për strategjitë tuaja të marketingut.

Përditësimi i Trendeve të Fundit - Kërkime në Vazhdim

Zgjidhjet tona përqendrohen në bërjen e klientëve tuaj promovuesit tuaj më të mëdhenj. Pra, nëse arrini 1 milion klientë, ata mund ta përhapin atë të paktën 3 herë më shumë përmes rekomandimeve dhe përmes ndarjes së përmbajtjes suaj cilësore. Siç e dini, suksesi i Apple ndodh sepse klientët promovojnë produktet e tyre më shumë sesa bën në të vërtetë ajo kompani. Ne gjithmonë do të përditësoheni me tendencat e reja të marketingut social, të sigurojmë lloje inovative të përmbajtjes që do të përmirësojnë angazhimin, përpiquni të gjeni audienca të reja përmes bashkëpunimit me mikro-ndikuesit.

Shënjestrimi i Fjalëve Kyçe Specifike

Edhe pse përdorni media sociale për reklamim dhe marketing, fjalët kyçe janë faktori më i rëndësishëm për shikueshmërinë tuaj. Është mënyra se si përdoruesit mund t’u gjejnë dhe si motorët e kërkimit shfaqin rezultatet tuaja. Me ndihmën tonë profesionale, ju mund të gjeni fjalët kyçe më të mira për të zbatuar fushatat tuaja të mediave sociale dhe për të optimizuar njohjen tuaj në internet.

Përdorimi i Analitikës dhe Mjetet e Ndjekjes së të Dhënave tuaja

Për të mbajtur kontakt me performancën tuaj ju nevojitet ndihma e mjeteve profesionale të gjurmimit të të dhënave që ofrojnë metrikat dhe analizat e duhura për marketingun tuaj në vazhdim. Në këtë mënyrë ju mësoni në lidhje me forcën dhe dobësitë e strategjisë tuaj dhe keni informacionin e duhur se cila demografike po i jep vlerë biznesit tuaj.

Pse Duhet të Bëni Partneritet Me Ne?

Rëndësia e marketingut në rrjetet sociale lidhet me mënyrën e komunikimit me klientët tuaj. Si i arrini ata dhe si i paraqisni shërbimet tuaja. Ju mund të krijoni një vetëdije më të mirë të markës dhe të krijoni një profil të mediave sociale që mbështet biznesin tuaj si punonjësi më i mirë.

Ju mund të përfitoni nga njohuritë dhe ekspertizat tona dixhitale për t’ju ofruar një shërbim të marketingut nga fundi në fund në mediat sociale por edhe transparencën 100% përmes secilës pakete dhe zgjidhje.

Ekspertiza dhe njohuritë tona teknike inovative janë përqendruar maksimalisht në ofrimin e një trafiku më të mirë, cilësor, me më shumë ndërveprim me mediat tuaja sociale dhe rritjen e të ardhurave tuaja përmes një fushate të menaxhuar me sukses në platformat më të populluara të rrjeteve sociale si Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, etj.

Kuptimi më i Mirë i Performancës Suaj të Përgjithshme

Me ndihmën e një agjencie të menaxhimit të mediave sociale, ju mund të mësoni më mirë, më shpejt, për performancën e llogarive tuaja, arritjen tuaj objektive dhe kënaqësinë e klientëve tuaj. Ju mund të mësoni rreth dobësive dhe pikave të forta të fushatës suaj përmes raporteve të hollësishme që mund të shpjegojnë me saktësi angazhimin dhe përshtypjet tuaja.

Raportet Mujore të Hollësishme të Progresit dhe Orëve të Punës Sonë

Ju mund të mësoni në fund të çdo muaji për përpjekjet tona dhe të paguani saktësisht për punën që kemi bërë në përmirësimet e fushatës suaj përmes raporteve të sakta. Mësoni për secilin përmirësim të strategjisë suaj dhe kontributin e ekipit tonë për të krijuar një ROI të shpejtë për biznesin tuaj bazuar në investimin tuaj.

Shërbime të Konsulencës së Drejtuar dhe të Besueshme të Llogarisë së Dedikuar

Ju nuk mund të futeni në marketing të mediave sociale pa u konsultuar së pari me ekspertët. Ju duhet këshilla e duhur për të synuar audiencën tuaj, për të zgjedhur demografinë e duhur, për të vendosur sasinë e buxhetit që duhet të shpenzoni dhe si do të dëshironit të kishit ROI-n tuaj. Ne përdorim një fushatë marketingu për të përmirësuar vlerën e biznesit jo vetëm duke përmirësuar njohjen, por duke gjeneruar më shumë të ardhura dhe më shumë shitje. Në çdo kohë do të punoni me një menaxher të përkushtuar i cili do t’ju tregojë rrugën e duhur dhe zgjidhjet më të mira për të ndjekur.

Mbështetje e Vazhdueshme

Edhe pasi ta përfundojmë bashkëpunimin tonë, ju gjithmonë mund të mbështeteni në ekipin tonë të mbështetjes për t’ju siguruar mbështetjen që ju nevojitet në çdo kohë që biznesi juaj ka nevojë për ndihmë. Në çdo kohë konsultat tona janë falas dhe ne mund të ofrojmë një larmi zgjidhjesh për t’ju filluar me projektet tuaja sa më shpejt të jetë e mundur.

Pyetjet e Bëra më Shpesh Rreth Shërbimeve të Marketingut në Media Sociale

Ju gjithmonë duhet të filloni duke krijuar objektiva. Vendosni se çfarë ju nevojitet për biznesin tuaj, si dëshironi të shihni markën tuaj në të ardhmen dhe kontaktoni ekspertët tanë për të gjetur audiencën e duhur që mund të rrisë njohjen tuaj. Ne do të përdorim matjet tuaja më të rëndësishme, do t’i përdorim ato në favorin tuaj, do të zhvillojmë një plan të ri, do të krijojmë platformat tuaja dhe do të zgjedhim demografitë e duhura. Pasi të jetë vendosur gjithçka, ne zgjedhim një buxhet të përshtatshëm dhe fillojmë fushatën.

Ne gjithmonë sugjerojmë të fillojmë me platformat më të populluara. Zgjidhni rrjetin në të cilin audienca juaj është më e përqendruar. Platformat më të njohura të mediave sociale janë Facebook, Instagram dhe Twitter. Pra, ne sugjerojmë të fillojmë këtu, por përgjigja e saktë mund të jepet pasi të hulumtojmë biznesin tuaj.

Me marketing të mediave sociale, nënkuptojmë lidhjen me audiencën tuaj më shpejt përmes optimizimit të përmbajtjes tuaj, reklamimit dhe promovimit të produkteve dhe shërbimeve tuaja. Arritja e më shumë klientëve dhe rritja e trafikut tuaj në internet për të gjeneruar më shumë shitje ose të ardhura.

Po, ju mund të mbështeteni tek ne për të analizuar plotësisht biznesin tuaj. Rishikoni të gjitha kategoritë dhe shërbimet që ofroni së bashku me produktet tuaja për të gjeneruar fjalë kyçe që jo vetëm që do të optimizojnë shikimin tuaj, por do të përmirësojnë gjithashtu vetëdijen e biznesit tuaj.

Ne mund t’i optimizojmë plotësisht llogaritë tuaja për t’u parë më tërheqës, profesional dhe për të arritur më shumë njerëz përmes fjalëve kyçe më të mira që lidhen me biznesin tuaj. Ne dimë si të analizojmë metrikat tuaja dhe të përdorim pikat tuaja të forta në favorin tuaj për të përmirësuar shikimin tuaj, për të rritur trafikun dhe të ardhurat tuaja. Ekspertët tanë dixhitalë mund të sugjerojnë zgjidhje të përballueshme që jo vetëm do të përmirësojnë njohjen tuaj, por do të sigurojnë një ROI të shpejtë. Në fund të fundit, e gjithë çështja e marketingut është investimi, kthimi dhe   shumë më tepër!