Menaxhimi & Reklamim Google Ads në Shqipëri

Ekspozimi që Keni Dëshiruar Gjithmonë

Marketingu profesional nuk le hapesira per deshtime!
Menaxhimi i Fushatës dhe Marketingut Google Ads Ne Shqiperi

A keni menduar ndonjëherë se çfarë duhet për të zhvilluar dhe drejtuar një fushatë të suksesshme reklamash Google Ads? Epo, ne kemi një përgjigje të shkurtër për ju që përfshin të gjitha përfitimet e mundshme. Fushata më e mirë gjithmonë lidhet me menaxhimin më të mirë. Ndërtimi i fushatës suaj nga e para mund të jetë një detyrë shumë e vështirë për tu bërë vetëm, pa ndihmën e ekspertëve të reklamave që mund të tregojnë pikat e dobëta dhe të forta të strategjisë suaj. Për fat të mirë, ju keni ardhur në vendin e duhur! 

Me ekspertizë dhe njohuri maksimale, ne ofrojmë shërbimet më të mira të menaxhimit të reklamave google. Me një menaxher të përkushtuar, ju mund të përmirësoni strategjinë tuaj, të zgjidhni fjalët kyçe më të mira, të keni një ekip të përkushtuar që do të punojë në fushaten tuaj dhe të arrini audiencën maksimale bazuar në demografitë që i shërbejnë vlerë biznesit tuaj.

Ndonjëherë kur bëhet fjalë për menaxhimin e fushatave të marketingut, edhe ndërmarrjet më të mëdha kane veshtiresi ne gjetjen e nje personi te duhur ne baze te rezultateve qe presin. Kjo është arsyeja pse ne përdorim përvojën tonë në mënyrë që klientët tanë të përqendrohen në biznesin e tyre ndërkohë që ne zgjerojmë prezencen tuaj në internet, ndërtojmë një autoritet më të mirë për markën dhe zhvillojmë një fushatë të suksesshme reklamash google për biznesin tuaj. Por një fushatë e suksesshme nuk lidhet vetëm me drejtimin e reklamave tuaja dhe zgjedhjen e fjalëve kyçe më të mira.

Duhen orë dhe ditë për të analizuar Google Analytics tuaj, për të gjetur faktorët më të mirë të performancës, duke përdorur strategjinë tuaj për marketing dixhital me fokus përqendrimin dhe për të përmirësuar rezultatin tuaj të cilësisë. Rezultatet mund të ndryshojnë nga dita në ditë, diçka mund të përkeqësohet ose mund të përmirësohet. Me ndihmën e ekspertëve tanë të reklamave google, ju gjithmonë do të keni një vështrim të fortë në performancën tuaj dhe do të merrni vendime më të mira në të ardhmen për biznesin tuaj bazuar në raportet e sakta që ne mund të gjenerojmë pergjate nje fushate te suksesshme online.

Përshtatuni me audiencën tuaj

Në të gjitha skenarët e rasteve, përmbajtja juaj duhet të përfaqësojë në mënyrë të përsosur biznesin tuaj, bazuar në atë që kërkojnë klientët përmes motorëve të kërkimit. Ju nuk paguani per nje audience qe nuk ju sjell vlere, ju synoni një audiencë specifike që sjell trafik të vlefshëm dhe mund të përmirësojë shitjet tuaja përmes asaj që keni për të ofruar. 

Kjo është arsyeja pse ne përshtatim fjalët kyçe dhe strategjinë tuaj të marketingut në mënyrë të përsosur për audiencën tuaj specifike. Ndërtojme harta inovative, në mënyrë që të vëreheni shpejt dhe të jeni më të besueshëm për kohëzgjatësit e parë. 

Kjo është koha kur vijnë ekspertët tanë të shkrimeve për SEO, duke krijuar përshkrimet më të mira për të maksimizuar vëmendjen tuaj dhe bashkuar shërbimet tuaja me përshkrimet e sakta.

Krijimi i nje pershkrimi unik qe ndihmon shitjet

Reklamat e Google krijojnë mundësi të mahnitshme për të përmirësuar shitjet tuaja në internet. Përmes optimizimit të funelit tuaj të shitjeve ne permiresojme marketingun tuaj për zgjidhje të ndryshme bazuar në kërkime të ndryshme. 

Pra, nëse dikush është në kërkim të një “ore kronografie”, ndryshon nga nje perdorues qe kerkon “Orë e shtrenjte me zinxhir të artë vitit 1984”. Kjo është mënyra se si ne i përshtasim në mënyrë të përsosur shërbimet tuaja dhe përshkrimet e produkteve me ato që ju po ofroni për t’i sjellë vlerë reale fushatës suaj, por edhe për t’i çuar klientët në vendin e duhur.

Ne Gjithmonë Testojmë

Përmes testimit tonë, ne krijojmë faqe të ndryshme prezantimi për të vëzhguar performancën e tyre dhe për të mësuar në lidhje me dobësitë ose pikat e forta të reklamës suaj. 

Përmes një larmie zgjedhjesh, ne jemi në gjendje të mësojmë se cila performon më mirë dhe gjithmonë të zgjedhim atë të duhur. Testimi dhe përpjekjet maksimale janë pikat e forta kryesore për të tërhequr vëmendjen maksimale për fushatën tuaj të reklamave Google.

Menaxhimi i reklamave Google

Përshtatuni me audiencën tuaj

Struktura është jetike

Përmirësimet e para duhet të fillojnë gjithmonë me organizimin dhe strukturën. Përmes dizajnit inovativ dhe titujve, përshkrimeve dhe një strukture kohezive të ndërtuar mirë ju krijoni shanset e para për përmirësime. 

Përdoruesit duan të shohin risi, të shohin atë që nuk mund të gjejnë diku tjetër, të mësojnë se ajo që ju ofroni është unike, diçka e veçantë dhe kjo do i shtyje ata te klikojne, te shikojne, ose te blejne prej jush.

Planifikim profesional

Ndërsa zgjedhim llogarinë tuaj të reklamave Google, zbatimi i ofertave është i thjeshtë, por menaxhimi i tyre është puna e vërtetë. Të dini saktësisht se si të kujdeseni për pozicionimin tuaj ndërsa rritni rezultatin tuaj të cilësisë dhe kthimit te investimit është një detyrë thelbësore. 

Me ndihmën tonë, ju mësoni më mirë se si paratë tuaja janë shpenzuar për reklama dhe si po merrni maksimumin e investimeve tuaja ndërsa ju ndihmoni të vendosni të investoni në ofertat më të mira të mundshme.

Mësoni Për Konkurrencën Tuaj

Bota dixhitale është rritur kaq shumë gjatë viteve të fundit. Ekziston një konkurrent për pothuajse gjithçka në internet. Nëse dëshironi të filloni fushatën tuaj të reklamave google, gjithmonë duhet të lejoni që ekspertët tanë të hetojnë konkurrencën tuaj kryesore, të mësojnë rreth strategjive të tyre të marketingut, fjalëve kryesore dhe audiencës që ata synojnë. 

Në këtë mënyrë ne jemi në gjendje të krijojmë një plan të ri për biznesin tuaj, të përshtatim zgjidhje të reja dhe të mësojmë nga konkurrenca juaj. Nëse shohim ndonjë reklamë të suksesshme nga konkurrenca juaj, ne do t’i shfrytëzojmë në maksimum prej tyre pa e bërë atë një kopje dhe do ta përdorim atë në favorin tuaj të marketingut.

Menaxhimi i Reklamave Google: Përmirësimi

Permiresimi i rimarketingut

Më mirë se kushdo, ekipi ynë e di se pa marrë parasysh sa njerëz do të arrijnë reklamat tuaja ose sa klikime do të ketë reklama juaj, nuk ka asnjë shans për të marrë 100% konvertime nga të gjithë ata. Me zgjidhjet tona të marketingut, ne mund të kuptojmë veprime specifike të ndërmarra në faqen tuaj të internetit nga vizitorët dhe të krijojmë rezultate të reja bazuar në preferencat e audiencave specifike.

Permiresimi i Google Display Ads

Ndërsa audienca juaj e synuar po viziton faqet e internetit të preferuara, ofertat dhe reklamat tuaja promovuese do të shfaqen në ekranet e tyre. Eshtë një zgjidhje e mrekullueshme për të rritur ndërgjegjësimin e markës suaj, për t’i bërë klientët të mësojnë rreth produkteve tuaja dhe për të paraqitur buzën e hinkës së shitjeve të biznesit tuaj.

Lidhja me platforma te ndryshme marketingu

Sapo të arrijmë qëllimet dhe të maksimizojmë potencialin e fushatës suaj të reklamave Google, ne kërkojmë më shumë mundësi përmes lidhjes së biznesit tuaj me platforma të ndryshme ose zgjidhje reklamuese. 

Bing, është një nga tregjet kryesore në SHBA, përkrah Facebook dhe Instagram. Përmirësimi i pranisë tuaj në platforma të tjera së bashku me Google do të maksimizojë absolutisht ekspozimin tuaj më të madh, më të mirë dhe në mënyrë më efektive se kurrë më parë. 

Për sa kohë që dëshironi të arrini audiencën tuaj në internet, ne duhet të kujdesemi për të gjitha platformat, të gjitha zgjidhjet dhe të synojmë një audiencë më të madhe në platforma të ndryshme.

Optimizimi i fushatës suaj të shitjeve Google

Po sikur të ju tregonim që mund të arrini audiencën e dëshiruar përmes spoteve të ndryshme të botës dhe të shisni produktet tuaja më shpejt dhe më lehtë se kurrë më parë me shërbimet tona të menaxhimit të fushatës google ads. Kurdoherë që përdoruesit kërkojnë fjalët kyçe të synuara, shërbimet dhe produktet që biznesi juaj ka për të ofruar do të shfaqen në krye të rezultateve të kërkimit. Maksimizimi i mundësive për të përmirësuar shitjet dhe për t’i dhënë përparësi biznesit tuaj kur bëhet fjalë për konkurrencën.

Përdoruesit mund t’i gjejnë produktet tuaja më shpejt pa pasur nevojë të kërkojnë në internet përmes faqeve të ndryshme. Pavarësisht se sa e optimizuar mund të jetë faqja e konkurrentëve tuaj, pasi shfaqeni në rezultatet kryesore të kërkimit ju zotëroni 90% të shanseve të një vizite të re nga çdo rezultat i kërkimit.

Nëse jeni i ri në reklamat Google dhe pazaret në Google, agjencia jonë mund të zhvillojë, drejtojë dhe menaxhojë fushatën tuaj dhe të krijojë një përvojë të re eCommerce për biznesin tuaj ndërsa implementojmë zgjidhje inovative për klientët tuaj, zgjedhim fjalët kyçe më të mira dhe arrijmë një audiencë më të madhe përmes kërkimit motorët dhe shërbimet e shfaqjes në Google.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Google Ads është një shërbim reklamimi i ofruar nga Google për të ndihmuar bizneset dhe njerëzit promovojnë shërbimet dhe produktet e tyre përmes motorëve të kërkimit. Mund të arrini më shumë njerëz, të shfaqeni në krye të rezultateve të kërkimit, të zgjeroni praninë tuaj në internet, të bëheni më të dukshëm dhe të maksimizoni të ardhurat tuaja përmes menaxhimit të duhur të fushatës së marketingut të reklamave google.
Po, Google Ads dhe Google AdWords janë të njëjtat gjëra. Më parë ishte AdWords dhe tani është vetëm Google Ads. Në thelb është e njëjta gjë, thjesht një ndryshim i emrit.
Reklamat e Google janë një shërbim i cili shfaq reklamat dhe promovimet tuaja kur përdoruesit kërkojnë për fjalën kyçe të zgjedhur të fushatës suaj të marketingut. Rezultatet tuaja shfaqen në krye të rezultateve të kërkimit, duke maksimizuar ekspozimin, trafikun, shndërrimet dhe shitjet tuaja. Ju zgjidhni fjalët kyçe, demografinë dhe qytetet ose vendet kur dëshironi të shfaqet reklama juaj dhe zgjidhni buxhetin e dëshiruar dhe kohën që dëshironi të shfaqni reklamën tuaj në motorët e kërkimit.
Kostoja për klikim e njohur gjithashtu si CPC ose PPC (paguaj për klikim) është shuma e parave që paguan për një klikim. Dhe ju paguani vetëm kur dikush klikon në reklamat tuaja. Me fjalë të tjera, reklama juaj mund të qëndrojë atje për një kohë të gjatë por nëse askush nuk e klikon ju nuk merrni tarifa.
Ju ndoshta keni parë Impressions (Pershtypje) pothuajse kudo në reklamat tuaja google, Instagram ose profilet tuaja në Facebook. Përshtypjet janë numri i herëve që postimet, reklamat ose produktet e tua shfaqen tek përdoruesit, mos keqkupto, nuk është numri i klikimeve. Klientët mund ta shikojnë reklamën tuaj por kurrë nuk ndërveprojnë me të.
Çmimet e Google Ads përcaktohen kryesisht nga përdoruesi. Ju zgjidhni sa doni të shpenzoni në reklamën tuaj ose sa kohë doni të vazhdoni të shfaqni reklamën tuaj në motorët e kërkimit. Sa më i madh buxheti, aq më të mira janë rezultatet. Dhe po, ju mund ta anuloni fushatën tuaj në çdo kohë që dëshironi, pavarësisht nëse ajo po performon mirë ose keq.
Mund të filloni duke krijuar llogarinë tuaj dhe duke vendosur fushatën tuaj të reklamave falas. Ka disa hapa që duhet të plotësoni dhe më pas mund të krijoni fushatën tuaj të parë. Ose mund të lini ekspertët tanë të kujdesen për këtë hap.