Kompani Per Krijimin e Aplikacioneve Mobile Ne Shqiperi | Grow.al

Përfaqësimi i Duhur, për Çdo Platformë dhe Audiencë

Gjithmonë pranë klientëve tuaj, pavarësisht platformave!

Krijo applikacion per celular - Grow.al - Mobile App Development

Aplikacionet mobile në ditët e sotme janë më të përdorurat në të gjitha platformat. Me ndihmen e nje aplikacioni profesional ju mund ta coni biznesin tuaj ne nje nivel tjeter. Të gjitha bizneset dhe faqet e internetit po krijojnë një aplikacion celular për shkak të popullaritetit që kanë përdoruesit dhe lehtesise se ofruar ne sherbime dhe produkte. Cdo gje mund te behet ne kohe reale ne nje bote dixhitale. 

Pothuajse të gjithë njerëzit në ditët e sotme kanë një smartphone në xhep dhe është shumë e lehtë për të hyrë në shërbimet ose produktet që bizneset ofrojnë nga ekrani i celularit të tyre.

Ne ofrojme sherbimet me cilesore per zhvillimin e aplikacioneve mobile bazuar në përvojën dhe njohurite tona. Ekipi ynë ka njohuritë e duhura në çdo fushë programimi që nevojitet për të zhvilluar aplikacione mobile dhe ne zhvillojmë aplikacione qe jane te pershtatshem per cdo platforme dhe pajisje. Zhvillimi i aplikacioneve përfshin IOS, Android dhe platforma eksperience me Xamarin, Flutter, PhoneGap, etj.

Cilësia e zhvillimit të aplikacionit qe ne ofrojme është e pakonkurueshme dhe ne garantojmë rezultate per nje kohe afatgjate. Cdo app i krijuar nuk do te jete i suportuar me Google Playstore edhe App Store.

Ekipi ynë është i përbërë nga profesionistë të cilët do të adaptojne idenë tuaj dhe do të mbështesin çdo detyrë te ofruar, pa marrë parasysh vështirësinë. Nderthurja e fantazisë në blloqe kodimi dhe formësimi i aplikacioneve të bukura eshte specialiteti yne. Edhe nëse doni që aplikacioni juaj të ketë të njëjtën pamje ashtu si faqja juaj në internet, ne mund ta zhvillojmë atë 100% njësoj.

Përveçse jemi programues të aftë dhe zhvillues të aplikacioneve, ne gjithashtu kemi një qëndrim shumë pozitiv për çdo lloj pune që marrim. Ne i trajtojmë detyrat më të vështira me kënaqësinë më të madhe sepse i konsiderojmë ato si mësime të rëndësishme. Na hidhni një ide dhe ne do të japim rezultate, ashtu sic ju prisni.

Filloni të zhvilloni aplikacionin tuaj celular sot me ndihmën e programuesve ekspertë që janë gjithmonë të gatshëm të përmbushin me sukses detyrat tuaja më komplekse.

Sherbime Per Te Permiresuar Biznesin Tuaj Online

Krijim I Aplikacioneve Android

Kompania jonë ofron përvojën më të mirë kur bëhet fjalë për platformën android. Ne krijojmë aplikacione mahnitëse bazuar në fantazitë e klientëve tanë. Arritja edhe e detajeve më të vogla në lidhje me ndërfaqen e përdoruesit. Duke pasur njohuritë më të mira në gjuhët e programimit si Java, C ++, Kotlin, etj. Ekipi ynë do të zhvillojë aplikacionin perfekt per platformen android.

Zhvillimi i aplikacioneve IOS

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar shërbime për zhvillimin e aplikacioneve iPhone, ose jeni të gatshëm të ndërtoni një aplikacion që do të funksiononte po aq mirë në të gjitha pajisjet e Apple, developersat tanë të talentuar të aplikacioneve iOS do t’ju ndihmojnë në çdo hap të rrugës, nga krijimi i zgjidhjeve deri te shpërndarja dhe mirëmbajtja e vazhdueshme. Një ekip me përvojë maksimale në gjuhën Swift dhe Xcode.

Zhvillimi i Aplikacioneve Per Web

Ju punoni shumë për të lene përshtypjen më të mirë tek klientët tuaj. Ne do të sigurohemi që të dukeni po aq mirë në ekranin e kompjuterit. Ne e harmonizojmë talentin tonë për krijimin e faqeve të internetit unike dhe aplikacioneve interaktive që plotësojnë qëllimet e biznesit tuaj. 

Përzierja e ideve inovative të dizajnit me koncepte të njohura gjerësisht, ne mund t’i bëjmë produktet dhe shërbimet tuaja të disponueshme dhe te aksesueshme lehtesisht për miliona njerez.
Duke u përqëndruar në krijimin e një strukture të thjeshtë, të detajuar dhe të bukur për t’i bërë vizitorët të ndihen rehat, por edhe për të pasur shpejtësinë dhe kohën më të mirë të navigimit. Ne sigurohemi që aplikacioni juaj është i optimizuar mirë për trafik maksimal dhe pa gabime.

Krijim Aplikacione Universale Per Cdo Platforme

Krijimi i aplikacioneve që do të funksionojnë në mënyrë perfekte në të gjitha platformat. Kjo do të zgjerojë ekspozimin e aplikacionit tuaj dhe natyrisht, të biznesit tuaj.

Nderfaqet Grafike Me Cilesore

Duke pasur përvojën e përsosur me dizajnet UI dhe UX, ne krijojmë ndërfaqe të bukura përdoruesish dhe zbatojmë metodat më të mira të ndërveprimit për vizitorët tuaj. Të gjitha ato shërbime janë përfshirë në procesin e zhvillimit të aplikacioneve dhe ne te njejten pagese. Dizenjimi i aplikacioneve më afër përsosjes dhe afrimi sa më shumë i idesë suaj kryesore.

Aplikacione Progresive Per Ueb

Me përvojën dhe njohuritë e duhura në gjuhët e programimit si HTML, CSS dhe Javascript ne krijojmë aplikacionet më të mira progresive në internet. Duke ditur ndikimin që kanë aplikacionet progresive per biznesin tuaj, sigurohemi që t’u sigurojmë klientëve tuaj cilësinë më të mirë dhe fjalën më të fundit të teknologjisë në fushën e programimit. Bërja e lundrimit në aplikacionin tuaj më të shpejtë dhe më të lehtë se të gjithë konkurrentët me qëllim tërheqjen e sa më shumë vizitorëve.

Si Krijohet Nje Aplikacion?

Duke U Bazuar Ne Nje Ide

Ne degjojme dhe shendojme çdo fjalë që del nga ideja juaj per nje biznesi në internet. Duke pasur nje ekip profesional qe optimizon kete ide, ne krijojme dicka perfekte. Ndërsa shprehni idenë tuaj, ne kapim edhe detajet më të vogla dhe gjithashtu u sigurojmë klientëve tanë sugjerime të tjera të ngjashme për t’u ofruar rezultatet maksimale në fund te projektit.

Analizimi dhe Instalimi

Pasi të gjitha shënimet janë marrë nga ideja juaj dhe një strategjia efektive ka filluar të zhvillohet, ne fillojmë të analizojmë çështjet teknike, modelin, strukturën, UI / UX (nderfaqen grafike dhe eksperiencen e perdoruesit) dhe të gjithë hapat e kërkuar para se të fillojmë zhvillimin e aplikimit tuaj. 

Gjithashtu, ne analizojmë të gjithë konkurrencën që do të keni në internet për të pasur një ide më të mirë të aplikacionit që ne do të zhvillojmë.

Pasi të ketë përfunduar e gjithë analiza, ekipi ynë do të fillojë kodimin menjëherë. Ne fillojmë të krijojmë gjithçka nga e para, duke krijuar një dizajn të ri unik ashtu si e keni imagjinuar në fillim. Sigurohemi që të krijojmë një aplikacion me ndërfaqen e përdoruesit më të mirë, të optimizuar, dhe me 0 gabime.

Faza e Testimit

Kjo është faza ku ne bëjmë testime të thella në çdo rresht të kodimit dhe në të gjitha faqet e aplikacionit tuaj. Ne kryejmë teste të shpejtësisë për t’u siguruar që standardet tona janë përmbushur. Kryerja e testeve të navigimit në mënyrë që të garantojmë klientët tanë se aplikacioni që ne ndërtojmë do të jetë i lehtë për t’u naviguar nga të gjitha llojet e audiencave. 

Në fund, ne bëjmë testimin e përputhshmërisë në çdo platformë që aplikacioni do të lancohet. Derisa aplikacioni të jetë 100% suportues dhe të gjitha funksionet funksionojnë në mënyrë perfekte, ne kurrë nuk e nuk do e quajme projektin e perfunduar.

Publikimi

Eshtë koha që vizitorët tuaj të shohin aplikacionin e ri që keni krijuar për ta. Ne do ta publikojme Google Playstore dhe IOS App Store sipas deshires tuaj. Njerëzit do kene mundesi ta shkarkojnë atë në telefonët e tyre. 

Produktet dhe shërbimet tuaja do të jenë më afër klientëve tuaj dhe më lehtë se kurrë për tu aksesuar. Ekspozimi i biznesit tuaj do të rritet pasi do të filloni të merrni më shumë vizitorë nga një burim i ri, me i populluar se kurre me pare.

Cfare Ofrojme Ne

Zhvillim Software

Krijimi i softverit më të mirë bazuar në përvojën dhe njohuritë tona ne gjuhët më të mira të programimit. Pavarësisht kompleksiteti te projektit, ekipi ynë ofron softuer me cilësine me te larte, korrektesi maksimale, dhe cmimet me konkuruese.

Konsulencë për IT

Ne ndihmojme bizneset të përmirësojnë njohuritë e tyre në fushën e zhvillimit të aplikacioneve duke dhënë këshillat më të mira nga përvoja jonë personale ndër vite. Njohja e të gjitha dobësive dhe pikave të forta të zhvillimit të aplikacioneve, zhvillimit të softuerit dhe të gjitha udhëzimeve të programimit. 

Sherbimet tona te konsulences se IT jane me profesionalet dhe te vleresuara nga qindra kliente qe perfaqesojne disa nga industrite me te rendesishme ne rangun global.

Ekipi i Dedikuar

Kompania jonë e zhvillimit të aplikacioneve mobile ofron një ekip programuesish me përvojë që do të punojnë me kohë të plotë me projektin tuaj, por gjithashtu do të japin mbështetje 24/7. Pa përfunduar projektin tuaj, ne kurrë nuk angazhohemi në një tjetër, jo me ekipin që aktualisht po punon me aplikacionit tuaj.

Testimi Per Cilesi

Ndryshe nga kompanitë e tjera të zhvillimit të aplikacioneve mobile që ofrojnë vetëm testimin e funksionalitetit, ne kemi standarde të tjera. Me synimin vetëm për më të mirën, ne kryejmë testime shumë të thella të cilësisë për produktet që ne ofrojmë. 

Pavarësisht se sa i përparuar mund të jetë aplikacioni që ju kërkoni, cilësia do të jetë gjithmonë maksimale dhe ne do t’ju garantojmë gjithmone maksimumin ne cdo projekt.

Industritë ne shërbejmë

Ndërtimi

Krijimi i aplikacioneve me cilësi të lartë për bizneset e ndërtimit në të gjithë botën. Ofrimi i zgjidhjeve më moderne për kompanitë që kërkojnë shërbimet tona. 

Modernizimi i ndërmarrjeve të ndërtimit si kurrë më parë duke krijuar aplikacione të bukura dhe te thjeshta për shërbimet që ato ofrojnë me qëllim të përmirësimit të kompanive për epokën dixhitale.

Kujdesi Shëndetësor

Zhvilluesit tanë të aplikacioneve mobile do të krijojnë çdo lloj aplikacioni të kujdesit shëndetësor për të gjitha llojet e platformave. Pavarësisht nëse keni nevojë për një aplikacion medicinal, farmaceutikë, trajnim, palestër, etj. 

Ne krijojmë aplikacionet më të mira në lidhje me nivelin e kujdesit shëndetësor. Në këtë mënyrë lidhja juaj me klientët ose pacientët do të jetë më e fortë se kurrë dhe më e besueshme.

Aplikacione eCommerce (Tregti Elektronike)

Krijimi i aplikacioneve më të përparuara të shitjes me pakicë ose shumice dhe tregtisë elektronike që industria në zhvillim e aplikacioneve mobile ka për të ofruar. Modernizimi i bizneseve me pakicë dhe kompanive të tregtisë elektronike duke u ofruar atyre aplikacione që do të funksionojnë në çdo platformë. Sigurisht, cilësia është e nivelit të lartë gjatë gjithë kohës.

Teknologji

Të qenit në fushën e teknologjisë e ben krijimin e nje aplikacioni nje nevojë reale. Për vite me radhë, kompania jonë në zhvillim të aplikacioneve u ka ofruar klientëve tanë aplikacionet më të mira të teknologjisë për Android dhe IOS. Per cdo projekt ne ofrojme standardet me moderne dhe zgjihdjet me afatgjata ne buxhetet me konkuruese per tregun shqiptar.

Agjensite Turistike

Të udhëtosh në ditët e sotme është një nga hobet e preferuara të njerëzve. Kjo është arsyeja pse njerëzit përdorin aplikacione në telefonët e tyre për të kontrolluar udhëzuesit e udhëtimit, biletat e avionit, destinacionet e udhëtimit dhe shumë më tepër. 

Nëse jeni në industrinë e agjensive turistike, filloni të krijoni aplikacionin tuaj celular tani duke punuar me ekipin tonë te marketingut dixhital. Ne do të krijojmë aplikacionin më unik dhe të bukur për udhëtime për kompaninë ose agjencinë tuaj të udhëtimit.

Kompanitë e Sigurimeve

Krijimi i një aplikacioni të sigurt dhe fitimprurës për të gjitha llojet e kompanive të sigurimeve. 

Aplikacioni do të rrisë shikueshmërinë e kompanisë suaj në pajisjet mobile dhe do të jetë një burim më i lehtë i hyrjes në shërbimet që ofroni nga të gjithë klientët që ka kompania juaj. Filloni të ndërtoni aplikacionin tuaj celular të sigurimit tani me ndihmën e kompanisë sonë që zhvillon aplikacionine celular.

Pse duhet të punoni me ne?

Standardet Me Te Larta

Kompania jonë për zhvillimin e aplikacioneve mobile ka standardet më të larta kur bëhet fjalë për etikën dhe cilësinë e punës. Ajo që ne ofrojmë është 100% e asaj qe kerkohet nga klientët tanë dhe ne sigurohemi që kënaqësia të përmbushet plotësisht.

Programues Superiore

Programuesit me te mire ne Shqiperi, me nje eksperience prej 6 vitesh ne tregun vendas dhe ate boteror. Ne mund te ndertojme projektet tuaja me nje cilesi superiore dhe ne kohe rekord.

Te Palodhur

Cilësia maksimale nuk arrihet kurrë pa dhënë përpjekjet maksimale. Ekipi ynë e di këtë më mirë se kushdo. Kjo është arsyeja pse përpjekjet tona nuk mbarojnë kurrë derisa të arrijmë te gjitha detyrat që na jepen nga klientet.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Po ne krijojmë aplikacione për të gjitha llojet e pajisjeve IOS. Pavarësisht nëse e dëshironi për iPhone, Mac ose iPad. Aplikacionet që krijojmë për pajisjet IOS janë plotësisht të optimizuara për shpejtësi, navigim dhe plotësisht të testuara për e cilësi përpara se t’i publikojmë.

Sigurisht, ju mund të mbështeteni në ekipin tonë të zhvilluesve për të krijuar aplikacionin më të mirë android për biznesin ose faqen tuaj të internetit. Ne sigurohemi që standardet e cilësisë, shpejtësisë dhe navigimit të përmbushen para se të publikohen për t’u dhënë klientëve tanë kënaqësinë maksimale.

Po sigurisht që po. Ekipi ynë ka një përvojë shumë vjeçare në kodimin me gjuhën Java. Ne kemi zhvilluar shumë aplikacione të suksesshme gjatë viteve bazuar në gjuhën Java.

Po plotësisht, një aplikacion mund ta bëjë faqen tuaj të internetit ose biznesin tuaj më fitimprurës. Shumë njerëz mund të arrijnë produktet ose shërbimet tuaja vetëm duke hapur aplikacionin që kanë shkarkuar në smartphone-t e tyre. Një aplikacion mund të jetë ndryshimi që ju nevojitet kundrejt konkurrencës tuaj në këtë treg të modernizuar ditët e sotme.

Zhvillimi i një aplikacioni nuk është një detyrë e pamundur, megjithatë pa pasur njohuritë e duhura mund të jetë shumë e vështirë ose ndoshta e pamundur. Funksionalitetet e aplikacionit tuaj të krijuar mund të mos funksionojnë siç i prisnit dhe mund të hasni probleme te pafundme.

Po të gjitha aplikacionet tona janë krijuar nga e para derisa të jenë plotësisht funksionale. Të gjitha funksionet dhe tiparet krijohen manualisht ashtu siç dëshirojnë klientët tanë. 

Të dyja ato janë platforma shumë të populluara dhe nëse krijoni aplikacionin tuaj vetëm për njërën do ti ndalonit biznesit tuaj pothuajse 50% te potencialit.