Kompani Dizajni Per Buletin (Newsletter) ne Shqiperi

Përcillni Mesazhin Tuaj me Sukses

Zgjidhje të mrekullueshme të marketingut me email për Buletinin tuaj!

Shërbime Dizajni për Buletin (Newsletter)

Punësoni dizajnerët më të mirë të newsletter tani për të përshtatur mesazhe kuptimplota për të gjitha nevojat tuaja. Shërbimet tona bazohen në përvojën e fortë të shumë viteve pune te palodhur. Ne mund te krijojme dizajnin me perfekt per cdo kontakt gazete apo reviste. Pavarësisht se çfarë lloj biznesi apo shërbimesh keni, gjithmone prisni cilesi maksimale.

Nëse po kërkoni të filloni një media online për agjencinë ose biznesin tuaj, ne jemi zgjidhja më e mirë për të filluar. Me ekspertët më të mirë të marketingut në ekipin tonë, ne ofrojmë zgjidhje të mrekullueshme të marketingut me email për gazetën tuaj. Përqendrimi në marrjen e vëmendjes maksimale nga kontaktet tuaja dhe ndërtimin e marrëdhënieve të forta. Kjo është arsyeja pse shërbimet tona të hartimit të mesazheve per gazetat janë më të mirat ne Shqiperi. Ne sjellim shume vecori të reja dhe funksione mahnitëse që do të jenë unike dhe autentike për mesazhet tuaja.

Fokusi i kompanisë sonë të hartimit të mesazheve profesional (newsletter) është i thjeshtë, ne synojmë të sjellim më shumë mundësi për bizneset tuaja duke dërguar nje email profesional.. Dërgimi i mesazheve mahnitëse promovuese ne emailet e klienteve që do të tërheqe vëmendjen e tyre dhe nuk mund të duken të mërzitshme. Duke pasur mesazhin tuaj në inboksin e tyre, njerëzit nuk mund t’i rezistojnë tundimit për ta hapur atë. Dhe bam, nje mundesi e re per biznesin tuaj.

Ne Krijojme Modele Unike per Newsletter

Shperndajeni mesazhin tuaj me te gjithe klientet, në mënyrën më të mirë të mundshme dhe tërhiqni vëmendjen e tyre maksimale. Koduesit dhe dizajnerët tanë do të kujdesen për ndërfaqen dhe përvojën më të mirë të mundshme të klientit. Nga ana tjetër, skicuesit tanë do të ofrojnë përmbajtjen më të mirë bindëse dhe te besueshme por gjithashtu te jete e lehtë për t’u lexuar.

Newsletter Te Ofruara Nga GROW

Dizajni Ne Email

Zbatimi i fragmenteve të shkurtra por efektive nga artikujt më të mirë në mënyrë që të merrni rezultatet e pritura. Kombinimi i pamjeve me përmbajtjen në mënyrë që emaili juaj të tërheq vëmendjen e duhur dhe të gjenerojë më shumë trafik në biznesin tuaj.

Newsletter i Personalizuar

Keni një ide unike në mendjen tuaj për nje newsletter perfekt? Ne jemi gati ta pershtasim ate menjehere. Ofrimi i shërbimeve profesionale të dizajnimit të newsletterave standard dhe cilësisë më të lartë. Duke u përqëndruar në përmirësimin e normave tuaja të konvertimit, angazhimin e klientëve dhe krijimin e një thirrjeje interaktive për me shume veprime.

Newsletter Te Stilit Hibrid

Krijimi i një stili hibrid për newsletterin tuaj në mënyrë që të përfitoni sa më shumë nga azhurnimet e reja por edhe të promovoni më mirë produktet dhe shërbimet tuaja. Eshtë një zgjedhje perfekte për bizneset e reja pasi krijon zgjidhje të mahnitshme të marketingut që mund të rrisin njohjen fillestare të biznesit tuaj.

Modeli Reviste

Kompania jonë harton modele të stilit të revistës për kërkesat e biznesit tuaj. Krijojme permbajtje që njerëzit e duan dhe permiresojme projektet tuaja në një model të ngjashëm me revistën, i cili është më mirë për të gjetur më lehtë informacionin, për të bashkëvepruar më mirë me klientët tuaj dhe për të ofruar një shërbim të besueshëm.

Përfitimet e Newsletter

Kanë kaluar shumë vite që nga hera e fundit që u kemi dërguar një letër miqve, familjes, ose klientëve tanë. Në epokën e internetit, gjërat bëhen më lehtë, më shpejt dhe më mirë me ndihmën e postave elektronike. Ne e shohim këtë si një mundësi për të rritur biznesin në internet duke zhvilluar newsletterat me cilesore. Ndihmimi i klientëve tanë për të rritur ndërgjegjësimin e markës së tyre dhe për të kontaktuar me lehte, me nje qellim marketingu.

Bashkeveprim Me i Lehte

Lidhja me klientët tuaj është hapi më i rëndësishëm në marketingun e biznesit tuaj. Ju do mund te ndani shërbimet tuaja dhe promovoni produktet tuaja më shpejt se kurrë. Një marketing ne postë elektronike është mënyra më e mirë për tu lidhur me audiencën tuaj pasi që e drejton vëmendjen te klienti, personalisht.

Me Shume Trafik

Përmes newsletters, ju keni zgjidhje të reja për të kontaktuar audiencën tuaj shpesh me mesazhe promovuese dhe ofertat më të mira. Ata klientë do të vijnë në faqen tuaj në internet me qëllim për të blerë, duke mos qene vetem vizitorë të rastit. Ata dinë për markën tuaj, dinë për produktet dhe shërbimet tuaja dhe për ta, ju jeni zgjedhja e duhur.

Përmirësoni Shitjet

Marketingu me newsletterat tuaja mund të çojë në vetëm një drejtim, shitje më të mira. Përmes krijimit të ofertave promovuese të parezistueshme me përmbajtjen më joshëse për të lexuar ne tërheqim vëmendjen e kontakteve tuaja. Krijojmë mundësi për të zgjeruar biznesin tuaj në internet dhe për të nxitur më shumë shitje. Përmes mesazheve promocionuese me email, ne u shpjegojmë klientëve përfitimet e zgjedhjes së produkteve tuaja dhe “i bindim” ata të blejnë nga faqja juaj e internetit.

Përmirësim I Rrjeteve Sociale

Në çdo gazetë që ne hartojmë, ne zbatojmë zgjidhjet më të mira te shperndarjes vepruese për t’i çuar kontaktet tuaj drejt llogarive tuaja të rrjeteve sociale. Të gjitha ato veprime janë pjesë e një strategjie marketingu për të ndërtuar komunitetin tuaj përmes zgjidhjeve interaktive. Mund të duhet më shumë kohë, por rezultatet do të sigurojnë ROI më të sigurt dhe më të vlefshme.

Menaxhimi i Reputacionit

Përmirësimi i reputacionit të markës tuaj përmes mesazheve ne email është mënyra më e mirë dhe më efikase. Eshtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të fuqizuar bizneset tuaja fillestare me vlerësimet e nevojshme dhe reagimet e e duhura per nje reputacion te shkelqyer. Ju mund të ndërtoni një bazë të shkëlqyeshme klientesh dhe të përfitoni plotësisht për tu rritur më shumë çdo ditë, pa paguar asgje.

Pse shërbimet tona dizajnimit Newsletter jane me te mirat?

Cilesia

Fokusi ynë kryesor është gjithmonë cilësia. Çdo histori e suksesshme ka filluar me një projekt me cilësi të lartë, lejoni që dizajni juaj i emailit newsletter të ketë të njëjtin sukses si projektet tona të mëparshme.

Grafika Unike

Newsletter janë të ndara në tre fusha kryesore të rëndësishme, kodimi, dizajni dhe përmbajtja. Ju mund të mbështeteni në ekipin tonë për të gjitha. Me zhvilluesit më të mirë ne ofrojme kodimin në standardet më të larta. Por gjithashtu caktojme dizajnerat më të aftë me përvojë 5+ vjecare në hartimin e newsletterit tuajpër të përshtatur ndërfaqen me perfekte per modelin tuaj.

Mbështetje 365 Dite

Për të gjithë klientët tanë ne ofrojmë mbështetje 24/7 ne 365 dite për çdo pyetje, apo çështje në lidhje me problemet qe mund te hasni. Ne garantojmë ndihmë në momentet tuaja më të vështira. Në shërbimin tuaj, me kohë të plotë!

Pyetjet e Bëra më Shpesh

u mund të ndani newsletterin tuaj me të gjithë kontaktet. Ajo që ju duhet është vetëm emaili i tyre dhe në pak caste ata do të kenë mesazhin tuaj promocional ne inboksin e tyre.

Po, ne hartojmë newsletters që jane  plotësisht në përputhje me çdo pajisje. Ne jemi të përqendruar në ofrimin e mbështetjes më të mirë ndër-platformore për klientet tane.

Çmimi i dizajnit të vendoset bazuar në kërkesat tuaja. Çfarë dizajni dëshironi, cila është kompleksiteti, orët e punës, sa shpejt e dëshironi. Këta janë faktorët që tregojnë çmimin, kështu që pa dëgjuar më parë nga ju, ne nuk mund t’ju japim një vlerësim të saktë.

Ju duhen keto sherbime për të rritur marketingun tuaj, për të përmirësuar njohjen dhe reputacionin tuaj të markës, por në të njëjtën kohë të dergoni më shumë njerëz në faqen tuaj të internetit dhe profilet e mediave sociale, dhe për të rritur shitjet tuaja.

Po, ne mund dhe do t’ju ofrojmë shumë shembuj të hartimeve të ndryshme të puneve tona. Në këtë mënyrë ju kuptoni më mirë se cilat do të jenë rezultatet tuaja përfundimtare, por gjithashtu krijoni ide të reja për çdo ndryshim ose përmirësim të idesë tuaj të parë.

Nuk ka ndonjë dizajn perfekt kur bëhet fjalë për emailet. Secili prej tyre ka veçoritë dhe funksionalitetet e veta unike. Fokusi kryesor duhet të jetë arritja e qëllimeve të biznesit tuaj dhe zgjerimi në internet.

Po ne mund të përshtatemi 100% me idenë tuaj. I krijojme të gjithë elementët ashtu si i përshkruani dhe zhvillojini në një dizajn të bukur dhe unik.