Krijo nje Video Animacion Online & Whiteboard ne Tirane

Nderto Nje Animacion Profesional Te Personalizuar.

Animacion i cdo lloj modeli, me cilesine me te larte, gjithmone!

Krijo nje Video Animacion Online

Të tregosh një histori kërkon përqendrim, përkushtim dhe aftësi maksimale të rrëfimit. Ju duhet t’i përcillni audiencës mesazhin e duhur dhe të merrni vëmendjen e dëshiruar si rezultatin e pritur. Kompania jonë e animacioneve whiteboard mund t’ju ndihmojë të krijoni reputacionin që dëshironi, të tërheqni vëmendjen që ju nevojitet dhe të hartoni tabela dhe animacione me cilësi më të lartë për produktet ose shërbimet tuaja.

Videot Whiteboard mund të jene një shërbim i ri për ju por mendoni për marketingun e markës Red Bull. Të gjitha ato reklama të mrekullueshme me sfond te bardhe dhe zgjidhjet e marketingut u implementuan në një animacion të mirë-dizajnuar. E njëjta gjë mund të bëhet me biznesin tuaj lokal, biznesin në internet, produktet ose shërbimet që ju ofroni. Më shpejt, dhe me më shumë efikasitet se kurrë, ju mund të shprehni historinë më të mirë pas produkteve dhe shërbimeve tuaja me grafikë lëvizes me cilësi të nivelit të lartë, stile animacionesh dhe video me shpjegues whiteboard.

Publiku juaj nuk do të përpiqet më kurrë të kuptojë mesazhin që qëndron prapa videove tuaja të marketingut. E gjitha do të projektohet në një video të vizatuar me dorë, të strukturuar, të organizuar dhe me cilësi të lartë që do të rrisë ndërgjegjësimin e markës suaj dhe do të ndihmojë audiencën tuaj të synuar të marrë mesazhin me qartë. E gjithë kjo përkthehet në 3 gjëra të thjeshta. Më shumë trafik, më shumë ndërgjegjësim, më shumë fitime. Nëse kjo është ajo që ju po kërkoni, shërbimet tona më të mira të animacionit në tablete te bardhe mund t’ju ofrojmë ndihmën profesionale që ju nevojitet!

Rëndësia e Videove Shpjeguese të Tabelave dhe Animacioneve

Përshtypjet e para duhet të jenë gjithmonë të mira. Ky është numri një qe #DUHET. Heren e pare qe bashkveproni me nje konsumatori, ai nuk di se çfarë të presë për produktet dhe shërbimet që ju ofroni, nuk e di cilësinë tuaj dhe shumë gjëra të tjera në lidhje me atë që ju ofroni. Në fund të fundit, çfarë e bën markën tuaj me të vërtetë të veçantë? Ekziston vetëm një mënyrë për ta shprehur atë në mënyrë të përsosur, me një video shpjeguese të animacioneve në tabelën e bardhë (whiteboard animated video).

Së bashku ne thjesht mund të shpjegojmë se çfarë bëni, si e bëni dhe pse ka rëndësi. Kjo eshte rendesia e nje video te mire ndertuar nga eksperte marketingu. Ne sigurojmë prodhuesit më të mirë lokalë të videos së tabelave të bardha për t’ju ndihmuar të zhvilloni dizajne mahnitëse për qëllimet tuaja të marketingut.

Video më Shumë Sesa Thjesht Shpjeguese

Në kompaninë tonë të animacioneve në tabelë të bardhë, ne besojmë se çdo histori është unike. Dhe e njëjta mënyrë duhet të jetë shërbimi që përfaqëson markën tuaj, arrin klientët dhe siguron të ardhura për biznesin tuaj. Më shumë sesa video, ne ndërtojmë strategji, maksimizojmë përpjekjet dhe bëjmë që marka juaj të shfaqet në motorët e kërkimit me më shumë dinjitet, të duket më tërheqëse dhe ta mbajmë audiencën të përqendruar në atë që është në pjesën e përparme të ekranit. A jeni gati të ndani historinë tuaj me audiencen?

Rreth Ekipit Tone

Partner Kryesor Marketingu

Gjetja e ndërmarrjes së duhur të prodhimit për tabelën tuaj të bardhë dhe marketingun mund të jetë pak a shumë si një shëtitje në park. Dhe, në këtë ecje, ne jemi parku, kur ju mund të merrni shërbimet që ju nevojiten dhe ekipi që do të mbështesë qëllimet tuaja të marketingut derisa të merrni rezultatet që biznesi juaj kërkon. Kurdoherë që keni nevojë për një video të animacionit në tabelë të bardhë, ne, si partnerët tuaj të marketingut, jemi këtu për të siguruar ndihmën më profesionale, në çdo kohë!

Zgjidhje Te Zgjuara dhe Efektive

Efikasiteti është i lidhur me të gjitha llojet e shërbimeve. Krijimi i një videoje efikase në tabelë të bardhë do ta bëjë informacionin më konciz, do ta përcjellë më shpejt mesazhin dhe do t’i mbajë kostot gjithnjë në nivelin e dëshiruar. Por më e rëndësishmja, kompania jonë mund të shndërrojë një situatë komplekse në një zgjidhje inteligjente dhe efikase që jo vetëm që do të kursejë kohë dhe para, por edhe të maksimizojë rezultatet.

Cmimet Me Te Mira

Ne ofrojmë tabela më të mira dhe shërbimet e animacionit në performancën dhe cilësinë më të lartë. Ne mburremi me krenari me faktin se për shumë vite shërbimet tona të personalizuara të animacionit në tabelë të bardhë janë provuar të jenë 100% efektive me çmimet më të volitshme ndonjëherë! Kërkoni këshillimin tuaj falas tani dhe gjeni zgjidhjet perfekte që mund të përputhet në mënyrë të përsosur me biznesin tuaj tuaj!

Whiteboard, dhe video shpjeguese? I Bejme Te Dyja!

Ka shumë qëllime të një prodhimi të video whiteboard, por një nga më të rëndësishmit është aftësia për të shprehur dhe shpjeguar mesazhin më lehtë dhe më shpejt për audiencat. Ne do të dëgjojmë historinë tuaj në detaje, do të mësojmë për audiencën tuaj të synuar, do të gjejmë aspektet e duhura të markës suaj, do të zbulojmë çështjet më sfiduese me të cilat përballen klientët tuaj dhe do të zhvillojmë shpjeguesit me cilësi më të mirë që do ta bëjnë secilin prej shërbimeve tuaja të duket i thjeshtë, më i besueshëm, dhe më tërheqëse.

Pse të Zgjidhni Kompaninë Tonë të Animacioneve në Tabelë?

Asnjë kosto e fshehur

Në çdo fazë të shërbimeve tona, procesi i punës sonë është 100% transparent dhe klientët tanë nuk do të përballen kurrë me tarifa të mbingarkuara ose të fshehura në të gjitha fazat e procesit të zhvillimit. Pa dyshim, ju jeni dëshmitar i një përvoje unike!

Tregues te shkelqyer

Nuk ka rezultate të shkëlqyera pa një qëllim, një vizion dhe pasion. Të gjitha ato cilësi janë të lidhura ngushtë me shërbimet e dizajnit të animacioneve në tabelë. Kjo është arsyeja pse tregimtarët tanë janë kaq të apasionuar pas kësaj pune, përkushtimi i tyre është unik dhe aftësia jonë për të treguar historinë tuaj është e shkëlqyeshme. Ju do ta pëlqeni pa asnje dyshim!

Video te vizatuara me dorë

Arti është unik, pa marrë parasysh se çfarë lloj arti, duart janë ato që e bëjnë një vizatim të veçantë, dhe e bëjnë çdo detaj të duket i mrekullueshëm. Dhe ne besojmë se animacionet e tabelave të vizatuara me dorë janë ato që e bëjnë secilën video te nje cilesie me te larte. Dhe kjo është 100% e asaj që do të merrni në çdo porosi, në çdo kohë!

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Për të filluar hartimin e videove animuese whiteboard, së pari ne dëgjojmë historinë tuaj, shkruajmë një skenar të personalizuar bazuar në piketa të ndryshme dhe analizojmë disa rezultate për performancën më të mirë. Ne zgjedhim efektet e duhura të zërit dhe regjistrojmë zërat me cilësi më të mirë. Pas kësaj, ne rregullojmë imazhet, i optimizojme ato, krijojmë videon, rishikojmë gjithçka dhe eksportojmë.
Dizajni i animacionit në tabelë (whiteboard video) është procesi i vizatimit të një videoje në një sfond të bardhë që siguron një ndjenjë të vizatuar me laps. Shtë një mënyrë e përsosur për të komunikuar me audiencat dhe për të përcjellë informacione komplekse më lehtë dhe më thjeshtë me ndihmën e grafikëve të vizatuar.
Kostoja e vlerësuar sigurohet bazuar në kompleksitetin e dizajnit tuaj, gjatësinë e videos suaj, numrin e zërave të karakterit dhe kërkesat e tjera të veçanta që klientët tanë kërkojnë nga ekipi ynë. Pavarësisht nga të gjitha ato, shërbimet tona të dizajnit të animacioneve konsiderohen më të mirat dhe më të besueshmet për qindra klientë në Shqiperi.
Mund ta merrni videon tuaj brenda disa ditësh, javësh apo edhe muajsh. Përgjigja nuk mund të jepet pa mësuar më parë për atë që ju nevojitet, si ju nevojitet dhe kërkesat tuaja të veçanta. Pasi të keni mbaruar konsultën, ne mund t’ju ofrojmë një vlerësim të vlerësuar dhe një afat të caktuar.