Sherbime Marketingu Per Aplikacione Mobile Marketing

Zgjero në çdo sekondë

Me shume se kurre

Shërbime Reklamimi që Ofrojnë Rezultate, Në Çdo Faze, Profesionalisht

Reklamimi & Plan | Marketingu Per Aplikacione

Me miliona aplikacione që janë konkurrenca juaj në App Store dhe Play Store, fitimi i vendit tuaj në kategoritë përfaqësuese është më i vështirë se kurrë pa ndihmën e një agjencie të marketingut të aplikacioneve mobile. Ashtu si çdo fushë e biznesit, shikueshmëria në internet kërkon njohurinë dhe ekspertizën e duhur për të krijuar praninë e duhur për aplikacionin tuaj.

Por ndërtimi i njohurive të duhura, optimizimi i dobësive tuaja të aplikacionit që lidhen me shikueshmërinë dhe fitimi i pranisë dhe reputacionit tuaj kërkon profesionalizëm të marketingut dixhital. Përndryshe, ju nuk mund të merrni rezultatet që kërkoni nga investimi juaj pasi e gjithë vëmendja kalon në konkurrencën tuaj. Kjo është arsyeja pse shërbimet tona të marketingut të aplikacioneve mobile ofrojnë besueshmëri dhe ekspertizën e duhur për t’u ofruar klientëve ndihmën e duhur në momentet më të rëndësishme të marrjes së aplikacioneve të tyre në perspektivat e duhura të dukjes.

Ndërsa jeni partner me ekspertët tanë për fillimin e aplikacionit tuaj ose edhe pas lëshimit, ne do të përshtatim një strategji të re të marketingut të aplikacioneve mobile për të promovuar cilësitë tuaja tek përdoruesit e synuar bazuar në nevojat specifike të kërkesave tuaja të aplikimit. Si Partnerë të Certifikuar të Google Ads dhe Partnerë të Reklamave të Kërkimit të Apple, ne dimë të zgjedhim cilësitë më të mira për ta bërë fushatën tuaj të suksesshme dhe për të nxitur më shumë shkarkime duke theksuar aplikacionin tuaj përpara përdoruesve të duhur.

Ju mund të mbështeteni në reklamimin e aplikacionit tonë celular për të nxitur rezultatet që ju kërkoni pa marrë parasysh sa mund të jenë sfiduese për aplikacionin tuaj. Duke kombinuar kërkimin me pagesë me optimizmin organik, ne jemi në gjendje të ofrojmë mundësi mahnitëse dhe të ofrojmë më shumë përdorues në aplikacionet tuaja. Pavarësisht nga faza e gypit të marketingut, ne mund të kemi audiencën e duhur nëpër faza të ndryshme duke ekzekutuar planin e duhur të marketingut të aplikacioneve mobile.

Ju mund të prisni çmimet më konkurruese për shërbimet e marketingut të aplikacioneve mobile, më shumë angazhime me aplikacionet tuaja, panelet interaktive, analiza të thella të performancës dhe synimeve, hulumtimin e konkurrencës, hulumtimin e fjalëve kyçe, zhvillimin e strategjisë dhe shumë më tepër nga agjencia jonë e vlerësuar me çmime e marketingut dixhital.

Cfare ju nevojitet?

Ka shumë gjëra që mund të merrni nga një partneritet me një agjenci marketingu, kjo është arsyeja pse ne ofrojmë të gjitha llojet e shërbimeve për të përmirësuar praninë dhe të gjitha vlerat e tjera të aplikacioneve tuaja mobile, duke e kthyer atë në punonjësin tuaj më të mirë. Merrni një vështrim të shkurtër në shërbimet tona të mahnitshme të marketingut të aplikacioneve mobile.

Përmirësimi i shkarkimeve

Fokusi i 99% të zhvilluesve është të kenë sa më shumë shkarkime të jetë e mundur. Por për të përmirësuar shkarkimet tuaja, duhet të përmirësoni faktorët që çojnë përdoruesit e synuar në aplikacionin tuaj. Ashtu si shikueshmëria, optimizimi i kërkimit, titulli, fjalët kyçe dhe madje edhe analizimi i konkurentëve tuaj më të mundshëm. 

Tani e kuptojmë plotësisht se ky hap kërkon njohuri profesionale dhe mjetet e duhura. Kjo është arsyeja pse zgjedhja e shërbimeve tona dhe princesha konkurruese është vendimi më i mirë i mundshëm i marketingut për aplikacionin tuaj.

Përmirësimi i të ardhurave

Misioni kryesor i çdo aplikacioni është të sigurojë të ardhura për zhvilluesin ose pronarin. Një nga përfitimet e bashkëpunimit me një agjensi të marketingut të aplikacioneve mobile është se qëllimi i tyre është që ta kthejnë aplikacionin tuaj në punonjësin tuaj më të vlefshëm.

Kjo gje mund të gjenerojë jo vetëm kthimin e investimit por vazhdon të rrjedhë një sasi të madhe të të ardhurave vazhdimisht duke zhvilluar fushata të suksesshme të marketingut mënyra e duhur shërbimet që ju ofroni për përdoruesit e duhur. 

Kjo është arsyeja pse partneriteti me ne është një nga vendimet më të mira për aplikacionin tuaj. Ne mund të ofrojmë përdorues të rinj që paguajnë në majë të gishtave tuaj përmes shërbimeve të suksesshme të reklamimit të aplikacioneve mobile dhe faqeve të optimizuara të uljes që sjellin më shumë të ardhura nga reklamat në portofolin tuaj.

Lëshimi i aplikacioneve

Ndryshe nga asnjë tjetër, ne përshtatim një udhërrëfyes personal dhe një plan të marketingut të nisjes së aplikacionit celular. Dalja në treg në mënyrën më të mirë të mundshme, me optimizimin e duhur dhe plotësisht të përgatitur për të marrë pjesë në mënyrë agresive në top lista dhe për të garuar ballë për ballë me konkurset më të mira.

 Ju vendosni momentin e duhur për të nisur aplikacionin tuaj, ne do të kujdesemi për dukshmërinë, audiencën, reputacionin dhe do të zhvillojmë rrugën e duhur për ju.

Zgjidhje 'end-to-end'

Kompanitë e marketingut të aplikacioneve mobile ofrojnë zgjidhje të ndryshme për klientët e tyre, por me ne, ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet. 

Ekipi ynë ka aftësitë e duhura për të ndërtuar një rrjet reklamash të suksesshëm dhe me cilësi të lartë, në mënyrë që të maksimizojmë vlerën që do të merrni nga çdo reklamë aplikacioni, ndërsa ne ofrojmë ROI dhe zgjidhjet e duhura për fitimin e parave të aplikacionit tuaj. 

Nga fushatat e mediave sociale, SERP, Kërkimi i Apple, Google Ads, arritja e ndikuesve dhe përshtatja e postimeve cilësore të blogut, reklamimi i videove të aplikacioneve për celularë dhe shumë zgjidhje të tjera që mund t’i gjeni vetëm duke bashkëpunuar me ekspertët tanë.

Marketingu Per Aplikacione Mobile - Sherbimet

Optimizimi i 'App-Store'

Gjithçka fillon me optimizimin. Pavarësisht se sa i suksesshëm është marketingu juaj, nëse përdoruesit nuk gjejnë diçka të besueshme, bindëse dhe të vlefshme, atëherë investimi juaj nuk ofron vlerën e duhur.

 Kjo është arsyeja pse ne optimizojmë aplikacionin tuaj nga e para, duke e bërë atë 100% të gatshëm për një fushatë të suksesshme reklamuese duke arritur një audiencë unike të shënjestruar bazuar në kërkesat specifike të iOS, Android, aplikacionit tuaj Windows ose Cross-Platform.

 Nga shërbimet tona të optimizimit, përdoruesit mund të gjejnë aplikacionin tuaj përmes kërkimeve organike në dyqanin e tyre të preferuar të aplikacioneve, nga të gjitha llojet e platformave. Mësoni tiparet dhe shërbimet mahnitëse që ju keni për të ofruar dhe mësoni rreth mendimeve të njerëzve të tjerë në seksionin e rishikimit.

Marketingu i Rritjes

Marketingu nuk zgjat përgjithmonë, në një moment të caktuar, ai do të përfundojë. Por ndërsa mbaron marketingu nuk doni që shikueshmëria, blerja dhe fitimi i parave të ulen masivisht. Epo, kjo nuk është çështje dëshire, askush nuk e dëshiron atë për aplikacionin e tij. 

Kjo është çështje e një strategjie të suksesshme të rritjes nga ekspertët dixhitalë. Kompanitë e reklamave të aplikacioneve mobile përqendrohen vetëm në përmirësimin e fushatave dhe rezultateve ndërsa janë aktive.

 Por ekipi ynë krijon rrugën e duhur për rritje të gjatë përmes optimizimit të fjalëve tuaja kyçe, titujve, pamjeve, përshkrimeve dhe zbatimit të strategjive të duhura që do të ofrojnë klientë të vlefshëm edhe pas përfundimit të marketingut.

Menaxhimi i fushatës së reklamave 'mobile'

Pavarësisht se sa mund të shpenzoni në marketingun tuaj, pa menaxhim profesional nuk mund të merrni 100% të fushatës suaj. Përshtypjet nuk janë gjithçka, ju keni nevojë për monitorim të vazhdueshëm të shndërrimeve tuaja, përdoruesve, raporteve të mediave sociale, trafikut tuaj dhe fjalëve kyçe që po funksionojnë më mirë për fushatën tuaj. 

Ekspertiza profesionale dhe mjetet profesionale kërkohen për të trajtuar menaxhimin në mënyrë të përsosur dhe me efikasitet, agjencia jonë e vlerësuar me çmime e marketingut të aplikacioneve mobile ofron saktësisht atë çka ju po kërkoni. Kurseni energji dhe kohë duke na besuar në menaxhimin e fushatës suaj.

Promovimi i aplikacionit para lëshimit

Krijimi i mundësive më të mira për aplikacionet tuaja të reja për të marrë vendin më të mirë të mundshëm të të gjitha llojeve të Dyqaneve përmes promovimit të suksesshëm të vlerave më të mira dhe më unike te përdoruesit e duhur. 

Përshtypjet pozitive janë një pjesë shumë e rëndësishme për të fituar besimin dhe vëmendjen e përdoruesve të rinj që paguajnë. Dhe nëse nuk e merrni atë me pozitivitet që nga fillimi, do të jetë më e vështirë dhe më e shtrenjtë për ta arritur atë më vonë. 

Kjo është arsyeja pse që nga fillimi ne do të sjellim përdorues me cilësi të lartë që jo vetëm do të përmirësojnë numrin e shkarkimeve dhe reputacionin tuaj, por gjithashtu do të rekomandojnë aplikacionin tuaj për të gjithë miqtë e tyre dhe mediat sociale. Dhënia e një fillimi të mahnitshëm dhe të suksesshëm për aplikacionin tuaj të lansuar së fundmi.

Analizë e Tregut

Ka miliona aplikacione tashmë në treg. A e dini se cili është konkursi për kategorinë që po ofroni? Nëse ka mjaft konkurrentë, a e dini kush është 5 më të mirët tuaj? Çfarë i bën ata më të suksesshëm dhe cilat janë dobësitë e tyre?

 Përmes shërbimeve tona të hulumtimit të tregut, ju do të jeni në gjendje të kuptoni plotësisht gjithçka që lidhet me konkurrencën. Kurseni kohën tuaj të rëndesishme, para, stres duke u përpjekje për ta bërë këtë proces vetë. Gjithashtu, ne krijojmë strategji të reja bazuar në atë që po funksionon më mirë për konkurrencën tuaj.

Përse ne?

Sukses

Ne kemi përdunduar më shumë se 300+ fushata të marketingut të aplikacioneve ‘mobile’ dhe kemi ekspertizën e duhur për të ofruar rritjen e pritur për klientët tanë.

Më shumë shkarkime

Ne kemi gjeneruar më shumë se 12+ milion shkarkime për klientët tanë dhe rezultatet vazhdojnë të rriten çdo muaj.

Vendosmëria

Ne nuk e kryejmë këtë punë vetëm për shkak të ardhurave në fund të muajit. Ne zgjedhim këtë rrugë për shkak të përkushtimit dhe pasionit tonë për të arritur gjëra të mëdha.

Balanca Midis Kostos dhe Shpenzimeve

Agjensia jonë e marketingut të aplikacioneve mobile ofron çmimet më konkurruese në treg për të gjitha llojet e zgjidhjeve dhe çmime fleksibël bazuar në kërkesat specifike të aplikacionit tuaj.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Ne jemi të specializuar në marketing të paguar dhe organik për aplikacionet mobile. Të dy zgjidhjet japin rezultate të mahnitshme për aplikimin tuaj, por në aspekte të ndryshme kohore. Mund të prisni më shumë blerje të aplikacioneve, më shumë shikueshmëri, angazhime, blerje më të mira të aplikacioneve dhe më shumë shkarkime organike nga shërbimet tona të marketingut.
Ne mbështesim të gjitha llojet e industrive që kanë nevojë për më shumë ekspozim në Play Store ose App Store. Pra, nëse tashmë keni një aplikacion që kërkon më shumë shikueshmëri, më shumë shkarkime dhe kërkoni më shumë të ardhura përmes projektit tuaj, bashkëpunimi me ne është gjëja e duhur për të bërë.
Ju mund të prisni një shikim më të mirë përmes miliona aplikacioneve ekzistuese në dyqan, më shumë trafik nga optimizimi i paguar dhe organik, një renditje më e mirë bazuar në fjalët kyçe të zgjedhura për aplikacionin tuaj, një bazë përdorimi më të mirë dhe më besnike, përmirësimin e mbajtjes së përdoruesit të aplikacionit tuaj, dhe marrja e Kthimit të Investimit.
A e keni ekspozimin që prisni? A renditeni më lart se konkurrentët tuaj? A jeni i kënaqur me të ardhurat tuaja? Nëse përgjigja për të gjitha ato pyetje është “Jo”, atëherë kjo është saktësisht arsyeja pse ju nevojiten shërbime të marketingut.