Sherbim Google Penalty Removal ne Tirane

Rikuperim i Lehtë, i Shpejtë, Efikas

Ndaloni humbjen e trafikut, shikimit, dhe të ardhurave!

Shërbimet e Heqjes dhe Rikuperimit nga Google Penalty

Dëshironi që faqja juaj e internetit të humbasë trafikun dhe të renditet më ulët se kurrë në kërkimet në google? Patjeter qe jo. Por nese merrni Google Penalty per arsye te thyerjes se rregullave, qofte edhe padashje, kjo eshte ajo cka do ju ndodhe. Por gjithashtu është arsyeja pse ne ofrojmë shërbimet më të mira për të hequr penalizimet e Google. 

Nëse faqja juaj në internet është pjesë e ndëshkimit ju do të humbni shumë trafik, renditja tuaj do të ulet dhe të ardhurat tuaja do të bien masivisht. Kjo është arsyeja pse ju jeni këtu, dhe kjo është arsyeja pse ne jemi këtu, për t’ju ofruar një zgjidhje.

Ne jetojmë në një botë ku gjithçka lidhet nga interneti. Ajo që lidh faqen tuaj në internet me vizitorët tuaj është dukshmëria që keni në rezultatet e kërkimit. Nëse faqja juaj në internet penalizohet nga google, atëherë çdo trafik që po merrni nga kërkimet organike do të zhduket. Uebfaqja juaj do të jetë në një rrugë pa krye pasi nuk do të gjenerojë më trafik dhe nuk mund të rritet më.

Imagjinoni faqen tuaj të internetit si një libër në një bibliotekë që po hiqet. Të gjithë njerëzit që do të vijnë dhe do ta kërkojnë atë libër nuk do ta gjejnë kurrë më, pa marrë parasysh sa e kërkojnë atë. E njëjta gjë ndodh me faqen tuaj të internetit nëse penalizohet nga google. Pavarësisht se sa kërkojnë, faqja juaj në internet nuk do të shfaqet në rezultatet e kërkimit.

Kompania jonë ofron zgjidhjen më të mirë kur bëhet fjalë për penalizimet dhe shërbimet e rikuperimit të Google. Ne sigurohemi që të fitoni të gjithë atë reputacion të jashtëzakonshëm dhe trafiku juaj të fillojë të rritet përsëri. Duke ju ndihmuar të rrisni shikueshmërinë e faqes suaj të internetit dhe të rrisni renditjen e google përsëri pas heqjes së penalizimeve.

Çfarë është Google Penalty?

Penalizimi nga Google është një rënie e jashtëzakonshme në faqen tuaj të internetit që do të ndikojë në trafikun tuaj, shitjet, renditjen në kërkime, dukshmërinë e faqes, etj. Kjo mund të ndodhë për shumë arsye, por disa prej tyre janë: Blerja e linqeve te demshme, përmbajtja e njejte, përdorimi i tepërt i titujve H1, 404-të e brendshme, fjalët kyçe të tejperdorura, linqet ne footer, dhe shumë arsye të tjera.

Google gjithmonë vendos t’u tregojë përdoruesve në të gjithë botën vetëm përmbajtjen më të vlefshme në rezultatet e kërkimit. Nëse faqja juaj në internet penalizohet, nuk ka rëndësi se sa e mirë është përmbajtja juaj, ajo kurrë nuk do të arrijë trafik përmes kërkimeve Organike.

Rregulli që erdhi në 2012 goditi 1 në 10 faqe në internet sepse nuk ishin optimizuar në mënyrën e duhur. Websitet që u goditën nga regulli i “Penguin” u zhdukën nga rezultatet e kërkimit përgjithmonë. E dimë që jeni këtu duke kërkuar një zgjidhje, mos u shqetësoni ne e dimë mënyrën më efektive për t’u ngjitur përsëri në majë.

Rregullimi i këtyre hapave është një proces shumë i vështirë, të duhet vërtet ndihma e një eksperti SEO për të rregulluar “Google Penality”. Mund të rezultojë në dëmtimin e faqes tuaj edhe më shumë nëse nuk kërkoni ndihmë profesionale. Konsultat tona janë falas, prandaj mos hezitoni të na kontaktoni.

Si Ta Kuptosh Nese Ke Marre Google Penalty

Ekzistojnë 2 lloje penalitetesh (Google Penalty), njëri është algoritmi i Google që ndodh shume shpesh. Një tjetër është manual, ku do të informoheni para se te ndodhe. Për të shmangur manualin ose algoritmin e ndëshkimeve të Google, duhet të punoni me një ekspert SEO në mënyrë që gjithmonë të shmangni këtë surprizë të pakëndshme.

Cfare mund te tregoje nje penalizim nga Google:.

  • Renditja juaj në google fillon të ulet. Kjo është e dhëna e parë që merrni dhe më e rëndësishmja.
  • Trafiku juaj nga motorët e kërkimit do të ketë “vdekur”.
  • Nëse ndonjë faqe që keni pasur në pozicionet më të larta fillon të zvogëlohet dhe i shihni në faqen e 3-të ose 4-të të rezultateve të kërkimit menjehere.
  • Nëse rezultatet e kërkimit të memorizuara fshihen brenda natës.
  • Ekzekutimi i një kërkimi në sajt (shembull mysite: mydomain.com + fjala kyçe) dhe mos marrja e ndonjë rezultati.
  • Nëse kërkoni në google për faqen tuaj, por në vend të kësaj gjeni një faqe tjetër.

Pse Google Ka Penalizuar Faqen Time?

Google vazhdon të ndryshojë dhe përmirësojë motorët e tyre të kërkimit. Ka shumë ndryshime algoritmike që mund të rezultojnë në një goditje fatale për websajtin tuaj të internetit. Disa nga arsyet pse ndodh kjo janë renditur më poshtë:

Blerja e linqeve, nëse keni blerë shumë linqe nga burime të këqija me qëllim për të manipuluar rezultatet e kërkimit dhe për të përmirësuar indekximin tuaj, atëherë kjo mund te jete nje arsye.

Abuzimi me linqet Reciproke, ndërrimi i tepërt i lidhjeve në internet konsiderohet si shkelje e kushteve dhe mund të keni një flamur të kuq për manipulim.

Tituj H1 te tepert, nëse zhvilluesi juaj i mëparshëm i SEO-së ka përdorur shumë tituj H1 në kontentin duke kerkuar te shtojei më shumë fjalë kyçe, atëherë ky është gjithashtu një flamur i kuq për penalizim.

404 të brendshëm, gabimet janë të papranueshme nga Google dhe duhet të siguroheni që faqja juaj të mos ketë gabime para se të futeni në listën e zezë.

Kontent i kopjuar, nëse faqja juaj në internet ka dublikuar përmbajtje atehere vlera e saj për Google është shënuar si e ulët, kështu që kjo është nje jo teper e madhe. .

Footer Links konsiderohen një formë e manipulimit. Ndonjëherë duke përdorur mënyrën e gabuar për të rritur indeksimin e faqes tuaj. Google mund të penalizojë webin tuaj për këtë arsye.

Linqet e fshehura janë shënuar si të dyshimta nga Google. Ato duhet të jenë të pastra dhe të dukshme për çdo vizitor të faqes. Sigurohuni që ngjyra e linqeve te webit është e ndryshme nga sfondi, nuk doni të merrni penalizoheni per kete gje.

Kopjimi i përmbajtjes nga faqet e tjera, Google respekton kreativitetin dhe mbështetet në informacionin e vlefshëm që çdo përdorues u ofron motorëve të kërkimit. Nëse kopjoni përmbajtje nga ndonjë burim tjetër dhe e përdorni si tuajin, Google do ta dijë i pari dhe mund të ndodhin ndëshkime. Sigurohuni që përdorni përmbajtjen tuaj unike në faqen tuaj të internetit.

Mund të ketë shumë arsye të tjera Penaliteti nga Google, për t’i gjetur dhe për t’i rregulluar ju keni nevojë për ndihmën e një eksperti SEO. Përfitoni nga shërbimet tona të rikuperimit të penalitetit nga Google(Google Penalty) për t’u rikthyer në rrugën e duhur sa më shpejt të jetë e mundur.

Procesi i heqjes së gjobave nga Google

Para se të fillojmë të punojmë me rikuperimin e penalltive, ne analizojmë faqen tuaj në internet për çdo gabim dhe informacion të dyshimtë që mund të përmbajë. Pasi kemi gjetur atë që shkaktoi ndeshkimin ne e rregullojmë atë problem. Gjthashtu do te kërkojme për probleme të ngjashme në të gjitha faqet e webit tuaj për t’u siguruar që nuk do të ndodhë më kurrë. 

Procesi i mund të jetë i shkurter dhe mund të rregullohet për disa ditë ose mund të jetë i vështirë që mund të zgjasë disa muaj për të rikthyer në ne nivelet e duhura. Kjo varet nga çfarë lloj dënimi po rikuperoheni. Ajo që ne premtojmë është se pa marrë parasysh se sa keq mund të duket dhe mund të jetë, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar dhe ofruar zgjidhjen e duhur!

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Po, ekipi ynë i ekspertëve të SEO është shumë i aftë të gjejë arsyet e penalizimit të faqes tuaj dhe t’i rregullojë ato.

Rezultatet varen nga lloji i ndëshkimit nga ju keni marre. Nëse është mbi diçka që mund të rregullohet lehtë, mund të duhen të paktën disa dite ose jave, skenari më i keq është kur dënimi ka nevojë për disa muaj për t’u rregulluar.

Ka shumë arsye pse faqja juaj në internet mund të penalizohet nga Google kështu që ne nuk mund t’ju themi një përgjigje pa hetuar. Ajo që mund t’ju themi është se ju mund të ktheheni në rrugën e duhur me ndihmën e ekspertëve tanë të SEO. Këshillohuni falas për të mësuar pse faqja juaj penalizohet dhe si ta rregulloni atë.