Ndertim Website (Faqe Interneti) Profesionale

Prezenca e Duhur Online, Per Ju & Biznesin Tuaj!

Partneret më të mirë për ju, në hapat më të rëndësishme!

telefono

Gati te krijoni nje website profesional?

Kontakto Ekspertet Tane

Nderto Website (Faqe Interneti) Profesionale

Fokusuar tek klientët, në qendër të zhvillimit. Nderto Faqe Interneti me Grow që japin rezultate të prekshme të biznesit. Zhvilluesit tane mund te krijojne nje website qe rrit prezencen tuaj online dhe promovon biznesin tuaj me se miri.

Një dizajn profesional per website është më shumë sesa një faqe “Rreth Nesh” dhe një faqe “Kontakti”. Është mënyra se si komunikoni. Është mënyra se si i shfaqni produktet dhe aftësitë tuaja dhe më e rëndësishmja, është mënyra se si i konvertoni vizitoret. Një strategji thirrjeje për veprim (CTA – Call to Action) duhet të udhëzojë në mënyrë intuitive vizitorët tuaj përmes historisë së markës dhe produkteve ose shërbimeve tuaja.

Përvoja e përdoruesit dhe ndërfaqja e përdoruesit duhet t’i bëjnë ata të angazhohen, të ndërmarrin veprime dhe të ndihmojne konvertimet. Me ndertimin e nje website (Faqe Interneti) dhe CMS te lehtë për t’u përdorur duhet t’i ushqejë vizitoret me përmbajtje dhe të përditësojë në mënyrë dinamike ato statistikat tuaja në internet. Librat elektronikë, videot dhe mundësitë e tjera të mikro-konvertimit duhet të arrijnë tek ata që kryejnë kërkime dhe analiza.

Grow - Agjensi Marketingu

Grow Specializohet ne Ndertim Faqe Interneti - Website Profesional

Grow specializohet në projektimin dhe shërbimet e ndertim zhvillimit të faqeve të internetit. Përvojat tona në internet janë me performancë të lartë, të mbushura me veçori dhe transformuese në mënyrë dixhitale, të dizajnuara për të qenë miqësore për përdoruesit, plotësisht funksionale, shumë të sigurta dhe të afta për tu shkallëzuar ndërsa ndërmarrja juaj rritet.

Zhvilluesit tane te faqeve të internetit ofrojnë shërbime eksperte të zhvillimit të aplikacionit në internet dhe shërbimeve të dizajnit të website për klientët tanë. Grow ofron një larmi shërbimesh të dizajnit dhe zhvillimit të faqeve të internetit, nga krijimi i zgjidhjeve të zhvillimit të website per mobile dhe dizenjime të faqeve të internetit të përgjegjshme, deri në ndërtimin e tregtisë elektronike (e-Commerce) me porosi dhe përvoja të intranetit duke përdorur teknologjitë më të fundit dhe të provuara të webit.

Rëndësia e Dizajnit dhe Zhvillimit Profesional per nje Website

Ekipi ynë i ekspertëve të marketingut dixhital mund të ndihmojë në shfaqjen e biznesit tuaj në internet, duke forcuar njohjen e markës tuaj, duke konvertuar shitjet dhe duke ju ndihmuar të keni sukses afatgjatë. Ekipi ynë ndihmues dhe informues i mbështetjes është gjithmonë në dispozicion për t’iu përgjigjur çdo pyetjeje që mund të keni gjatë orarit të punës.

Paneli i Menaxhimit

Merrni përgjegjësinë për ndryshimet tuaja të përmbajtjes me Sistemin tonë të Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS) miqësor për përdoruesit ose na lejoni ta menaxhojmë atë për ju, në mënyrë që të përqendroheni në drejtimin e biznesit tuaj.

Analizat e Faqeve te Internetit

Merrni përgjegjësinë për ndryshimet tuaja të përmbajtjes me Sistemin tonë të Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS) miqësor për përdoruesit ose na lejoni ta menaxhojmë atë për ju, në mënyrë që të përqendroheni në drejtimin e biznesit tuaj.

Siguria

Merrni përgjegjësinë për ndryshimet tuaja të përmbajtjes me Sistemin tonë të Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS) miqësor për përdoruesit ose na lejoni ta menaxhojmë atë për ju, në mënyrë që të përqendroheni në drejtimin e biznesit tuaj.

Eksperienca e Perdoruesit

Merrni përgjegjësinë për ndryshimet tuaja të përmbajtjes me Sistemin tonë të Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS) miqësor për përdoruesit ose na lejoni ta menaxhojmë atë për ju, në mënyrë që të përqendroheni në drejtimin e biznesit tuaj.

Pse të Ndertoni Website me Grow?

Me mbi 10 vjet përvojë në industri, ne kemi krijuar një proces dizajni dhe zhvillimi të faqes në internet që na mundëson të krijojmë faqe interneti vërtet të jashtëzakonshme. Websitet tona janë të pajisura me teknologjinë më të fundit dhe frymëzohen nga tendencat aktuale të dizajnit.

Me deri në 85% të konsumatorëve që vizitojnë faqen e internetit të kompanisë ose ofruesit të shërbimeve para se të bëjnë një blerje, gjithnjë e më shumë marrin vendime bazuar në përvojën e tyre në internet: pamja, përdorshmëria dhe aksesueshmëria e faqes tuaj të internetit është më e rëndësishme se kurrë, veçanërisht në një konkurrencë gjithnjë e më të madhe treg.

Sherbim Per Ndertim Faqe Interneti dhe Dizajn

Sherbim Per Ndertim Faqe Interneti dhe Dizajn

Ne cdo faqe interneti te ndertuar dhe dizajn te kirjuar ne mbajme klientin tuaj në mendje. Dizajni modern i website është më i përfshirë sesa krijimi i një faqeje thjesht “tërheqëse”. Konsiderimi i përvojës së përdoruesit, optimizimit SEO, lehtësia e përdorimit dhe detajet teknike janë vetëm disa elementë që përfshihen në zhvillimin e një faqe në internet që është krijuar për të funksionuar në tregun konkurrues të sotëm ne Shqiperi ose mbare boten.

Ekipi ynë i dizajnit dhe zhvillimit të website ka krijuar një mori shërbimesh efektive për të lehtësuar rritjen e biznesit tuaj. Këto përfshijnë faqet e internetit të WordPress dhe zgjidhjet e tregtisë elektronike të përqendruara në përdorshmërinë dhe dizajnin responsiv, zgjidhjet krijuese të markës që injektojnë personalitet në biznesin tuaj dhe programimin me porosi për idetë që keni nevojë për ndihmë për të realizuar.

Pavarësisht nëse keni nevojë për një website të thjeshtë WordPress për të marrë biznesin tuaj në internet, ose një website më të komplikuar e-Commerce, ekipi ynë i zhvillimit të webit do t’ju ndihmojë të vini në jetë vizionin tuaj.

Ndertim Website Responsiv (Telefon, Tablet, iPad, Laptop, TV, Notebooks, etj.)

Ndertim Website Responsiv (Telefon, Tablet, iPad, Laptop, TV, Notebooks, etj.)

Me mbi 50% të të gjithë trafikut në internet që vjen nga një pajisje celulare, krijimi i një faqe në internet miqësore me celularin nuk është më një opsion-është një domosdoshmëri. E gjitha fillon me hartimin e nje website responsiv.

Dizajni responsiv i webit lejon që faqja juaj e internetit të përshtatet dhe të sigurojë një përvojë optimale në çdo pajisje nga e cila shikohet. Kjo do të thotë që faqja juaj e internetit do të duket e mrekullueshme dhe do të funksionojë në mënyrë të përsosur për një përdorues në një kompjuter desktop, laptop, tablet ose smartphone.

Çdo faqe interneti e zhvilluar nga Grow përdor dizajn responsiv, duke iu përshtatur në mënyrë perfekte secilës pajisje nga e cila përdoruesit po i qasen asaj.

telefono

Gati te krijoni nje website profesional?

Kontakto Ekspertet Tane

Ndertim Website WooCommerce = eCommerce

Një platformë fleksibël e-commerce, duke siguruar integrim të përsosur me faqen tuaj të internetit në WordPress. WooCommerce ju jep mundësinë për të shitur në internet, 24/7 me një përvojë të lezetshme të klientit që nuk do ta gjeni askund tjetër. Me stafin tone profesional nuk do ta keni aspak te veshtire te operoni online me mire se kurre me pare.

Graphic Design

Marka juaj mund te marre jete plotesisht. Dizajnerët tanë grafikë profesionistë kanë aftësitë krijuese për të marrë personalitetin e kompanisë tuaj dhe për ta përkthyer atë në dizajn vizual. Me konsideratë të kujdesshme të skemave të ngjyrave, tipografisë dhe parimeve thelbësore të dizajnit, ekipi ynë do të punojë me ju në çdo hap të rrugës drejt krijimit të grafikave mbresëlënëse dhe të përballueshme për të cilat do të jeni krenarë që përfaqësoni markën tuaj.

Website Hosting

Shërbimet tona të menaxhimit të serverave ofrojnë një zgjidhje fleksibile, me kosto të ulët të mbajtjes në internet të përshtatur për biznesin tuaj. Si ofruesi juaj, ne do të kujdesemi për të gjitha operacionet e pritjes ditore: azhurnimet e softuerit, menaxhimi i serverit, pritja e postës elektronike dhe mbështetja - Grow mbulon gjithcka. Dhe gjithmone, me shpejtesi serveri maksimale.

Procesi I Ndertimit te Nje Website (Faqe Interneti)

Qëllimet tuaja

Faqja juaj e internetit është unike, prandaj ne marrim kohë për të kuptuar qëllimet që faqja juaj e internetit synon të përmbushë. Ne mësojmë për nevojat tuaja, markën dhe identitetin e kompanisë, dhe më pas përcaktojmë rrugën më të mirë të veprimit për suksesin në internet.

Krijimi i një Plani

Pas takimit tonë fillestar, ne do të ndërtojmë një dizajn të projektit tuaj të zhvillimit të faqes suaj të internetit. Kjo do të ndihmojë në përcaktimin e asaj që do të kemi nevojë nga ju, piketa të projektit që kemi vendosur dhe afatet tona që kemi vendosur për të arritur qëllimet tuaja.

Wireframing & Mockup

Ekipi ynë do të hartojë një draft të faqes suaj të internetit në mënyrë që të filloni të shihni se si vizioni juaj vjen në jetë. Ne dizajnojmë me klientin tuaj në mendje, duke krijuar elemente specifike që do të tërheqin audiencën tuaj të synuar dhe do të lehtësojnë rritjen për biznesin tuaj.

Zhvillimi i Website

Pasi të përfundojë puna e projektimit dhe të miratoni një model të fundit, ne ia dërgojmë ekipit tonë të zhvillimit për ta kthyer vizionin tuaj në realitet. Zhvilluesit tanë të aftë përdorin praktikat më të fundit të kodimit ndërsa fillojnë të ndërtojnë faqen tuaj të internetit.

Sigurimi i Cilësisë

Para se të lançojmë webin tuaj të ri, ne do të marrim kohë për të kontrolluar dhe siguruar një performancë optimale sapo të perfundohet. Ekipi ynë kontrollon dy herë të gjitha detajet teknike që mund të ndalojnë suksesin e një faqe në internet dhe adreson çdo çështje që mund të zbulohet.

Publikimi i Website

Me cilësinë dhe performancën në kontroll, ne zyrtarisht kemi dritën jeshile për të filluar. Përmes një procesi të qetë, ekipi ynë do të vendosë uebfaqen tuaj të re drejtpërdrejt që bota ta shohë! Ne do të vazhdojmë të monitorojmë postimin e faqes tuaj për t'u siguruar që gjithçka po funksionon siç duhet.

Zgjidhje Profesionale Per Ndertimin e Website Bazuar Nga Ekperienca dhe Rezultatet

Faqja juaj e internetit është shumë gjëra. Shtë një mjet i fuqishëm për praninë tuaj në internet; është një përshtypje e parë e bërë me një vizitor të ri; është një mundësi për të provuar vlerën tuaj dhe për të dalë nga të tjerët.

Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që të investoni në ekipin e duhur për të realizuar vizionin tuaj.

Me Grow, dizajni i uebit bëhet i thjeshtë. Ekipi ynë me përvojë përdor zgjidhje strategjike të faqes në internet të mbështetur nga teknika moderne SEO për të krijuar një platformë të fortë në internet për biznesin tuaj.

Drejtoni drejtime, fitoni konvertime dhe rritni biznesin tuaj me shërbimet e dizajnit të uebit që japin rezultate.

Nese jeni gati dhe te bindur per te bashkepunuar bashke mund te kerkoni nje takim online ose fizik prane zyrave tona. 

Thanks to Grow's SEO Expert we've gotten a tremendous amount of traffic on our new website ... One of the things I've admired about them is that they consistently come up with new ideas to help the SEO and help the website.

Fale ekspertit SEO tek Grow ne kemi rritur masivisht trafikun ne websajtin tone ... Nje nga gjerat qe admiroj me shume tek ta eshte se vazhdimisht sjellin ide te reja qe permiresojne SEO-n dhe websajtin tone.

Mbeshtetje te Plote Marketingu ne Cdo Projekt

Për të konkurruar në tregun e sotëm, një website profesional që mbështet biznesin tuaj në internet është një vend i shkëlqyeshëm për të filluar. Por për të patur sukses, duhet shumë më tepër.

Për fat të mirë, ne nuk jemi vetëm dizajnerë dhe zhvillues këtu – ne jemi shkrimtarë, strategë, teknikë dhe krijues, të gjithë duke punuar drejt të njëjtit qëllim përfundimtar: suksesit të klientit tonë. Si një agjenci e marketingut dixhital me shërbim të plotë, ne jemi në gjendje të ndërtojmë një faqe interneti të përshtatur për nevojat tuaja dhe më pas të vazhdojmë punën tonë në marketingun e faqes tuaj për të lehtësuar rritjen dhe suksesin për biznesin tuaj.

Sherbime SEO

Nëse jeni duke kërkuar të komandoni tregun tuaj në internet, keni nevojë për një strategji gjithëpërfshirëse SEO që jep rezultate.

Copywriting

Përforconi markën tuaj dhe kontrolloni konvertimet me një strategji marketingu të kontentit të krijuar për rritje të qëndrueshme.

Pay-Per-Click

Menaxhimi i PPC ka të bëjë me dhënien e reklamës së duhur klientëve tuaj të ardhshëm në momentin e saktë që ata po kërkojnë.

Social Media

Zgjero shtrirjen tënde dhe gjurmo progresin ndërsa angazhohesh me audiencën tënde përmes fuqisë së marketingut në rrjeteve sociale.

Sherbime SEO

Copywriting

Pay-Per-Click

Social Media

Nëse jeni duke kërkuar të komandoni tregun tuaj në internet, keni nevojë për një strategji gjithëpërfshirëse SEO që jep rezultate.

Përforconi markën tuaj dhe kontrolloni konvertimet me një strategji marketingu të kontentit të krijuar për rritje të qëndrueshme.

Menaxhimi i PPC ka të bëjë me dhënien e reklamës së duhur klientëve tuaj të ardhshëm në momentin e saktë që ata po kërkojnë.

Zgjero shtrirjen tënde dhe gjurmo progresin ndërsa angazhohesh me audiencën tënde përmes fuqisë së marketingut në rrjeteve sociale.

Pyetje te bera shpesh per ndertimin e Website (Faqe Interneti)

Përveç lidhjes me klientët e mundshëm, një faqe në internet do t’ju mundësojë të mbani lidhjet tuaja me klientët ekzistues. Qoftë përmes hyrjes në llogaritë online, kontrollimit të njoftimeve të kompanisë, ose për ndonjë arsye tjetër, të kesh një faqe në internet është një përfitim si për klientët tuaj ashtu edhe për ju.
Koha e nevojitur per ndertuar nje website percaktohet nga niveli i kerkesave dhe veshtiresise se projektit. Ne baze te auditimit ne mund tju japim nje pergjigje ekzakte per kohezgjatjen e ndertimit te nje website.

Të gjitha faqet tona janë ndërtuar me praktikat më të mira SEO duke siguruar që ato mund të optimizohen për motorët e kërkimit. Ne gjithashtu na pëlqen të përfshijmë Auditimet SEO në të gjitha projektet e faqes sonë të internetit.

Një SEO Audit konsiston në shikimin e fjalëve kyçe, SEO dhe strategjinë tuaj PPC dhe të shihni se ku mund të përmirësoheni bazuar në cilësinë e trafikut dhe përmbajtjes. Auditimi ynë SEO na siguron njohuri për të na ndihmuar të japim rekomandime për një strategji të plotë SEO që ecën përpara.

Ne varesi te nivelit te veshtiresise dhe kerkesave te klientit kostoja per ndertimin e nje website fillon nga 150€. Pasi te kryejme konsulten mund te percaktojme nje cmim te sakte bazuar ne projektin tuaj.

Ju mund te na shkruani ne Whatsaap, ne Instagram, ose te telefononi numrin e telefonit ne web.