Krijo Nje Design Unik Per Email - Email Design Tirane

Një Menyre me e Mire Per Te Rritur Audiencen Tuaj

Lërini ekspertët tanë të hartojnë diçka unike për biznesin tuaj!

Nje Dizajn i Personalizuar Per Emailin Tuaj

Të jesh pronar biznesi në vitin 2020 kërkon mënyra të reja të bashkëveprimit me klientët tuaj. Një nga zgjidhjet më të përdorura dhe më të besueshme është përmes postave elektronike. Email-et janë të shpejta, të besueshme, mund të përmbajnë tekst, linqe, pamje dhe shumë më tepër bashkëngjitje. Kjo është ajo që bëjmë ne. Ne krijojmë modele të personalizuara të emailit të krijuara unike, në mënyrë që të mund t’i ndani ato me klientët, miqtë, familjen tuaj, apo edhe t’i shisni!

Shërbimet tona të personalizuara të dizajnimit të email-it ofrojnë përvojën më të mirë në të gjitha platformat. Të jesh 100% responsiv në çdo pajisje dhe në të gjitha rezolucionet. Ne punojmë shpejt dhe me cilësi maksimale. Ofrojme zgjidhje unike duke koduar me dorë shërbimet më të mira të postës elektronike. Qëllimi ynë është të rrisim reputacionin e markës tuaj duke u përqëndruar në detajet më të vogla që tregojnë profesionalizmin dhe cilësinë e markës suaj.

Lejoni që ekspertët tanë të hartojnë diçka unike për markën tuaj ose nëse tashmë keni një ide j në lidhje me planet tuaja të postës elektronike, ne jemi më se të lumtur t’ju ndihmojmë. Ekipi ynë kurrë nuk ka përdorur dhe nuk do të përdorë kurrë modele të gatshme. Kombinimi i pamjeve vizuale, animacioneve, shkronjave mahnitëse, burimeve të lajmeve ose teknologjive AMP & APNG për të krijuar dizajne të ardhshme të postës elektronike që janë të përqendruara në ROI. Tashme me prane jush se kurre me pare.

Pse duhet të zgjidhni shërbimet tona të personalizuara të dizajnimit të Email

Largohuni nga dizajnet e zakonshem

Nëse doni që postat tuaja elektronike të ndikojnë në audiencë masivisht, duhet të zgjidhni diçka që do t’ju bëjë të dalloheni. Diçka unike që kontaktet tuaja nuk e kanë parë kurrë më parë. Ne ofrojmë shërbime unike tërheqëse të dizajnit të marketingut me email për të rritur njohjen dhe reputacionin e markës suaj. Maksimizimi i potencialit të markës suaj dhe përvojen e klientit.

Integrimi në ESP

Ndryshe nga shërbimet e tjera të dizajnimit të postës elektronike, ne ofrojmë integrimin e plotë të shablloneve me teknologjinë ESP. Çfarëdo ESP të dëshironi, varet nga ju. Ekipi ynë do të sigurojë gjithashtu një ekip profesionistësh të Marketo dhe SFMC që kanë krijuar qindra shabllone të suksesshme të postës elektronike të suksesshme për shumë klientë në të gjithë botën. Rritja e performancës së fushatës suaj të marketingut është qëllimi ynë kryesor dhe ne dime si te veprojme, profesionalisht.

Shpejtesi

Ndonjëherë ndodh që klientët të mos kenë shumë kohë të presin për shërbimet e postës elektronike. Ju mund të mbështeteni në ekipin tonë për të dorëzuar projektin në një kohë rekord. Nëse e dëshironi edhe më shpejt, ne mund të caktojmë edhe më shumë profesionistë të punojmë me dy turne, dhe të arrijmë objektivat tuaja të plota, dhe natyrisht, të thyejmë disa rekorde.

Shërbim 24/7

Për të filluar me projektin tuaj të personalizuar të dizajnimit të email-it, thjesht duhet të na kontaktoni dhe një ekspert do t’ju përgjigjet në më pak se 10 minuta. Sigurisht, mund të na kontaktoni edhe të Dielën ose të Shtunën, cilado qoftë ora. Në çdo kohë keni nevojë për ndihmë për projektin tuaj të dizajnimit të postës elektronike, ne jemi këtu për t’ju siguruar ndihmën që ju nevojitet.

Procesi i dizajnit tonë personal të postës elektronike (Email)

Ndani idenë me ne

Jepni ekipit tonë idenë tuaj, si dëshironi të duket projekti juaj dhe çfarë përshtypje doni t’u lini klientëve. Ne do të marrim shënime për t’u siguruar që dorëzimi do të përmbushë te gjitha pritjet tuaja.

Shqyrtimi & Zhvillimi

Profesionistët tanë do të rishikojnë idenë tuaj, do t’ju sugjerojnë disa përmirësime, nëse ka hapësirë ​​për ndonjë, dhe nëse ju jeni dakord. Pastaj ne do të fillojmë të kodojmë secilën rresht dhe t’i japim jetë dizajnit tuaj personal të postës elektronike, ashtu si në idenë tuaj.

Integrimi

Ofrimi i mbështetjes së integrimit për më shumë se 60+ ESP të zgjedhjes suaj unike. Secili prej tyre mbështetet plotësisht nga ekspertët tanë dhe do të kryhet me sukses deri në fazën përfundimtare të modelit tuaj të personalizuar të marketingut të emailit.

Finalizimi

Ne rishikojmë skedarin përfundimtar me klientët tanë për t’u siguruar që gjithçka po shkon siç duhet. Sapo të marrim dritën jeshile prej tyre, ne kryejmë disa teste të Sigurimit të Cilësisë për t’u siguruar që të gjitha standardet janë përmbushur dhe se projekti juaj i personalizuar i dizajnimit të postës elektronike (email) është i cilësisë më të lartë. Nëse nuk gjenden defekte ne dizajn, probleme me performancën, çështje sigurie, ne jemi të gatshëm t’ua dorëzojmë skedarin klientëve.

Cfare do Perfitoni

Nje teme unike perfaqesimi

Krijoni temat më të mira të postës elektronike duke punësuar profesionistët tanë. Modelët ttona janë krijuar me optimizimin më të mirë të mundshëm për përshtypjet e para dhe CTR me te larte. Ju mund ta lini projektin tek ne ose të na siguroni skedarin tuaj të preferuar dhe ne do ta përshtatim atë në një model 100% responsiv per emailin tuaj ne të gjitha ndër-platformat. Ne gjithashtu krijojmë dizajne email-i bazuar në idenë dhe kërkesat e klientëve tuaj. Ekipi ynë garanton standardet më të larta të dizajnit, performancës dhe sigurisë.

Profesionalizem

A dini si të filloni të angazhoni klientët tuaj duke dërguar email? Për merak, ne do t’ju ofrojë shembuj të përsosur me email për lloje të ndryshme të klientëve, ose bizneseve. Çlironi veten nga pasiguritë dhe stresi duke besuar ekipin tonë me përvojë. Me njohuritë e duhura, ne do të ofrojmë mbështetjen e duhur për dërgimin dhe përgjigjen e postave elektronike në mënyrën më profesionale.

Asete Dixhitale

Sigurimi i shërbimeve më të mira të aseteve dixhitale për të përmirësuar ekspozimin e markës suaj dhe për të rritur besimin ndaj biznesit. Profesionistët tanë do t’ju ofrojnë modelin më të mirë të marketingut per email duke synuar audiencën e dëshiruar dhe për ta bërë markën tuaj të njihet më mirë në nivel lokal ose ndërkombëtar.

Asnjëherë mos u bazoni tek shërbimet që janë të përqendruar në ofrimin e shërbimeve email me çmimet më të ulëta. Gjithmonë përqendrohuni tek cilësia, pasi ky lloj shërbimi mund të sigurojë ROI (kthim investimi) të shpejtë për biznesin tuaj. Kompania jonë e personalizuar e dizajnit të email-it ofron shërbimet më të mira për të ndihmuar biznesin tuaj të rritet ne tregun vendas apo dhe ate kombetar, por gjithashtu të fitojë besimin e klientëve tuaj duke qenë absolutisht profesionistë në çdo kohë.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Ju duhet t’i besoni shërbimeve tona të dizajnimit të postës elektronike sepse ne ofrojmë profesionalizëm dhe një ekipi ekspertësh për të zhvilluar projektin tuaj. Ne i kuptojme shpejt objektivat tuaja dhe kemi zgjidhjet e duhura për të zgjeruar ndërgjegjësimin e biznesit dhe  markës përmes shërbimeve të marketingut me email.

Çmimet ndryshojnë në varësi të kërkesave tuaja me porosi. Çmimi ynë përcaktohet bazuar në orët e punës dhe kompleksitetin e detyrës. Pra, për të mësuar në lidhje me çmimet tona, ju lutemi kontaktoni me ne së pari.

Zakonisht ne i dizenjojmë bazuar në idenë e klientëve tanë, në disa raste ata do të vijnë me një dizajn të përfunduar dhe kanë nevojë vetëm për procesin e zhvillimit. Në disa raste, ata ua lënë në dorë dizajnerëve tanë grafikë profesionistë të bëjnë hulumtimin e biznesit të tyre dhe të krijojnë dizajne unike per emailin e tyre.

Po, ne ofrojmë një proces rishikimi për të gjithë klientët tanë. Në këtë mënyrë ata e shohin procesin tonë aktual të punës dhe nëse janë të kënaqur me skicen e postës elektronike që ne kemi hartuar atëherë ne vazhdojmë në fazën përfundimtare.