Shërbimi i Dizajnimi Landing Pages - Faqe Prezantuese per Website

Një Mirëseardhje e Ngrohtë, në Vendin e Duhur

Projektime Strategjike Për të Mirëpritur Trafikun tuaj Në Mënyrën e duhur

Sherbim Dizajn Faqe Prezantimi per Website

A doni t’i drejtoni vizitorët drejt në faqen që ju nevojitet? Shërbimi ynë profesional për hartimin e landing pages do të sigurojë që të rrisë praninë tuaj në internet dhe vëmendjen e faqeve të dëshiruara. Ky proces rezulton në një marketing më të mirë, më shumë trafik, të ardhura të përmirësuara dhe shitje shumë më të mira. Njerëzit do të gjejnë më shpejt produktet dhe shërbimet e dëshiruara dhe nuk do të humbin kohën e tyre duke u përpjekur të kuptojnë se ku të kërkojnë. Një kërkim në google dhe bam, nje vizitor i adresuar aty ku duhet.

Landing Pages janë një nga strategjitë më efektive të marketingut për të rritur shikueshmërinë e faqes tuaj dhe për të përmirësuar emrin e biznesit tuaj në internet. Mendoni kur kërkoni një produkt në internet dhe Amazon ju çon drejt në faqen e dëshiruar ku e vetmja gjë që mbetet për të bërë është pagesa. Landing pages ju kursejne kohe, jane efektive dhe shumë të besueshme kur bëhet fjalë për marketing. Kompania jonë ka përvojën e duhur kur bëhet fjalë për shërbimin e krijimit te landing pages dhe jep rezultate gjithmonë siç pritet.

Misioni ynë është të drejtojmë audiencën që synoni në faqet e zgjedhura për t’u ofruar vizitorëve atë që ata po kërkojnë në kohë rekord. Ne perqendroheni ne krijimin e landing pages qe drejton trafikun dhe përmirëson të gjitha normat e konvertimit. Shërbimet tona janë profesionale dhe të qëndrueshme për vizitorët qe surfojne websajtin tuaj per here te pare, punesimi jone eshte zgjidhja me efektive dhe eficiente. Ne mund te zgjedhim fjalet kyce me te mira lidhur me biznesin tuaj dhe te krijojme oferten me fantastike me syninim per te terhequr audiencen e duhur.

Perfitimet Tuaja Kur I Besoni Sherbimit Tone Te Dizajnimit Te Landing Pages

Shërbimet tona të landing pages krijojne një të ardhme më të mire per biznesin tuaj online dhe sigurojnë që të keni avantazhin edhe ne rastet me te veshtira te konkurences. Ne mund të hartojmë landing pages te personalizuara, të përmirësojmë ato të vjetrat dhe t’i publikojme të gjitha pasi të ketë përfunduar optimizimi i plotë. Përqendrimi i të gjitha njohurive tona në përmirësimin e shitjeve tuaja, çon ne rezultatet qe ju prisni, më shumë të ardhura dhe tejkalimin e konkurrencës.

Projektim i Personalizuar

Dizajne të gatshme? Jo, ne nuk mbështetemi në atë që kane krijuar te tjeret. Zgjidhjet tona janë autentike dhe të bazuara ide unike. Kjo është ajo që ne krijojmë faqet e personalizuara të uljes për biznesin, kompaninë dhe audiencën tuaj të synuar. 

Krijimi i zgjidhjeve bazuar në kërkesat reale të nevojave të biznesit tuaj dhe sigurimi i rezultateve reale që janë prova e së ardhmes dhe sigurojnë ROI (kthimi i investimit) për një kohë të gjatë.

Kerkim Tregu

Shënjestrimi i një audience nuk është një proces i thjeshtë. Puna me një specialist të landing pages para se të filloni projektin tuaj eshte shume e rendesishme sepse duhet të bëhen kërkime shumë të sofistikuara në treg dhe audiencë. 

Kjo është arsyeja pse ne analizojmë se çfarë kërkon audienca juaj, si e kërkojnë ata, dhe pastaj krijojmë fushata efektive të marketingut. Pasi të jemi 100% të sigurt për hulumtimin e tregut, ne fillojmë të hartojmë faqe të shkëlqyera visitoret ne motorret e kerkimit që do të rrisin biznesin tuaj të me shpejtësi dhe vazhdimesi.

Testimi i Optimizimit të Shkallës së Konvertimit (CRO)

Sigurisht, mund te keni nje numer te larte impressions, por nuk e kuptoni pse klikimet dhe normat e konvertimit janë kaq të ulëta? Kemi një përgjigje të shkurtër, të hidhur, por 100% të vërtetë. Optimizimi juaj CRO është i super i keq. Me një optimizim të keq të CRO, vizitorët nuk duan të angazhohen në faqen tuaj, pa marrë parasysh sa të mira mund të jenë shërbimet tuaja. 

Thjesht nuk është mjaft bindëse për ta. Pas punës me ekipin tonë, ky nuk do të jetë më problem. Kthimi i faqeve tuaja “të lëna prapa” në faqe prezabtunu high conversions që do të CRO më të mirë që faqja juaj ka pasur ndonjëherë.

Perparesite E Nje Faqeje Prezantuese

Puna me kompaninë tonë të specializuar për hartimin e faqes prezantuese dhe perfitoni nga mundesite e pafundme per biznesin tuaj:

Strategjitë e Përshtatura të Angazhimit dhe Strategjitë CTR

Secilën faqe të faqes suaj të internetit që dëshironi të përmirësoni duke e kthyer atë në një faqe efektive prezantimi, ne krijojmë një strategji të personalizuar. Strategjia përfshin objektivat tona (të hulumtuara mirë) të gjithë konkurrencën dhe analizën e audiencës, dhe piketat që do të ekzekutohen. Objektivi kryesor i strategjisë është të krijojë faqe prezantuese për biznesin tuaj që përmirësojnë angazhimin e klientit dhe rritin CTR-në tuaj.

Menaxher i Dedikuar i Projektit

Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël apo i madh. Shërbimet tona janë të njëjta për të gjithë klientet. Pavarësisht nga objektivat tuaja, do të punoni me një menaxher te dedikuar ndaj projektit. Në çdo kohë ai do të dërgojë kërkesën tuaj tek ekipi në zhvillim dhe të vëzhgojë projektin në vendin tuaj. Në këtë mënyrë nuk do të duhet të flisni me një ekip të tërë, por vetëm me një person, me njohuritë e duhura.

Përputhshmëria Ndër-Platformore

Shumica e kompanive ofrojne 0 siguri dhe aspakt ROI në të ardhmen, qe eshte totalisht e kunderta e asaj qe ofrojme. Ne garantojmë pajtueshmëri të plotë ndër-platformë për të gjitha faqet prezantuese. Pavarësisht nga platforma ose përdoruesit e pajisjeve që kërkojnë shërbimet tuaja. 

Faqet do t’i drejtojnë vizitorët në të njëjtën mënyrë në të gjitha platformat. Maksimizimi i fushës suaj të marketingut si kurrë më parë dhe në të njëjtën mënyrë duke ndikuar ROI tuaj, për pozitivisht.

Konvertimi & Ndjekja e Roi

Investimi në faqet e prezantimit duke mos ditur se si ato performojnë ndjehet si një investim i keq, apo jo? Shërbimi ynë i landing pages do t’ju ofrojë kode gjurmimi për të monitoruar faqen tuaj të internetit, CTR dhe ,ROI në mënyrë që të kuptoni se si po operojne faqet tuaja te prezantimit dhe të mësoni për përmirësimet tuaja.

Monitorimi i Thirrjeve

Monitorimi i të gjitha thirrjeve hyrëse që do të merrni nga vizitorët që gjejnë shërbimet tuaja në faqet e prezantimit që ne krijojmë për biznesin tuaj. Telefonatat janë një mënyrë shumë e rëndësishme e angazhimit dhe tregojnë një interes të madh nga vizitorët e rinj. Ne i monitorojmë të gjitha dhe përfshijmë çdo thirrje në një raport të cilin e sigurojmë në fund të çdo muaji në një mënyrë shumë të detajuar.

Integrim i Formulareve

Ne e ndihmojmë biznesin tuaj të kuptojë më shumë rreth audiencës duke krijuar forma të integruara të plumbit. Në këtë mënyrë ju do të mësoni më shumë rreth detajeve të përdoruesve që vizitojnë faqen tuaj të internetit, natyrisht, kjo është 100% e ligjshme.

Si Udhëzojnë dhe Ndikojnë në Audiencën Tuaj Faqet Prezantuse?

Le të themi që ju jeni një faqe eCommerce dhe ofroni disa kategori shërbimesh. Njëra prej tyre është teknologjia, dhe dikush po kërkon të blejë një celular nga faqja juaj. Tani, pa një faqe prezantimi për celularët në kategorinë e teknologjisë, vizitori duhet të shkojë deri në faqen tuaj të internetit, të lokalizojë sektorin e teknologjisë dhe më pas të shkojë në pajisje të lëvizshme. 

E gjithë kjo mund të ndodhë, por nëse vetëm vizitori është në gjendje ta gjejë atë, ndonjëherë ata thjesht nuk mund ta gjejnë, pa marrë parasysh sa e lehtë është, të gjithë e kemi provuar kete veshtiresi. Por e kundërta ndodh nëse e lini kompaninë tonë të dizajnimit të faqes së prezantimit të optimizojë faqet tuaja të internetit. Cdo vizitor do të gjente faqen që ai / ajo po kërkon menjëherë nga motorët e kërkimit.

Shërbime të thjeshta

Produktet dhe shërbimet tuaja janë më të lehta për t’u gjetur duke krijuar faqe prezantimi. Njerëzit do t’i lokalizojne ato lehtësisht duke kërkuar vetëm nga shfletuesit e tyre celularë, ose desktop. Shërbimet tuaja do të ishin të thjeshta dhe njerëzit do ta vendosnin faqen tuaj në listat e tyre të preferuara për tre arsye kryesore. 

Shërbimet tuaja janë të mahnitshme, nuk ka dyshim për këtë, ato janë të thjeshta për tu gjetur dhe përdorur, janë të besueshme. Tre faktorë që njerëzit mund t’i kuptojnë drejtpërdrejt nga modelet e faqes së prezantimit që ne i përshtatim për biznesin tuaj.

Përvojë më te mire

Ajo që çdo pronar i faqeve në internet dëshiron për klientët e tij është të kenë përvojën më të mirë gjatë shfletimit. Kjo është arsyeja pse ekipi ynë do t’i optimizojë faqet tuaja maksimalisht për t’i ofruar çdo konsumatori një përvojë unike gjatë vizitës në faqen tuaj. Një përvojë e mirë është gjithçka që njerëzit kanë nevojë. Kjo është arsyeja pse ndikon kaq shumë në audiencën tuaj, për të mirë.

Bindes

Investimi juaj është i përqendruar në një faktor, të cilin ne plotësisht e kuptojmë dhe dimë të përmbushim pritjet tuaja. Përmirësimi i shitjeve dhe të ardhurave tuaja duke krijuar zgjidhje moderne dhe efektive që jo vetëm do të përmirësojnë biznesin tuaj por do të pelqehen gjithashtu nga të gjithë vizitorët. Besojuni profesionistëve tanë dhe ato rezultate do të përmbushen madje edhe do të tejkalohen.

Pse duhet të zgjidhni shërbimet tona?

Përvoja

Dizajni i faqeve të prezantimit ka qenë specialiteti ynë për shumë vite. Me qindra projekte të suksesshme, ne ofrojmë përvojën maksimale për të rritur faqet e internetit dhe për të maksimizuar potencialin e dukshmërisë suaj në internet. Bazuar në përvojën tonë, ne rrisim angazhimin ne faqen tuaj dhe CTR.

100% Kenaqesi

Grow.al ka punuar për shumë vite me klientë në të gjithë botën. Në çdo kohë ne kemi ofruar projekte të pastra, në kohë, në cilësinë e pritur. Dhe rezultatet kanë qenë të mahnitshme. Jo vetëm që tejkalojnë pritjet e klientëve tanë, por edhe tonat. Kënaqësia 100% që ne ofrojmë vjen si rezultat i punës së palodhur dhe vendosmërisë për sukses.

Cmimet Me Te Mira

Ne përqendrohemi të ndihmojmë të gjithë klientët, pa marrë parasysh nëse ata kanë një biznes të vogël apo të madh. Kjo është arsyeja pse ne nuk kemi çmime fikse për shërbimet tona. Ne kryejmë sherbime bazuar në kërkesat dhe kompleksitetin e punës. Por shërbimet tona janë krijuar për të qenë të përballueshme dhe vërtetë te ndihmojnë klientët tanë.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Faqet e dizajnit më të mirë janë ato që do të paraqesin biznesin tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme dhe përsëri fitojnë vëmendjen e vizitorëve duke i kthyer ata në klientë. Ato janë krijuar me qëllim që të ndihmojnë fushatën tuaj të marketingut dhe të rrisin dukshmërinë e faqes suaj të internetit dhe faqeve që nuk po performojnë siç pritet. Nëse faqet e prezantuese ofrojnë ato lloj përfitimesh, atëherë ato janë të dizajnuara mirë.

Ne jemi ekspertë të marketingut dhe zhvillojmë strategji efektive për të renditur faqet tuaja në krye të motorëve të kërkimit dhe për t’i bërë ato të dukshme më shumë se kurrë më parë. Ekspertët tanë të SEO gjithashtu luajnë një rol shumë të rëndësishëm kur bëhet fjalë për t’i bërë faqet tuaja të prezantimit super të ekspozuara.

Po, dizajni i faqes së prezantimit që ne ofrojmë mbështet plotësisht ne cdo platforme dhe ofrojne nje pervoje po aq të mahnitshme sa në desktop.

Çdo herë, ne krijojmë 100% faqe prezantuese të personalizuar për faqen e internetit të klientit tonë. Ne kalojmë nëpër një proces të thellë analizimi për të kuptuar më shumë rreth biznesit dhe gjithashtu hulumtojmë audiencën e synuar. Vetëm atëherë ne jemi në gjendje të krijojmë faqet e duhura në mënyrë që të sigurojmë rezultatet që dëshirojmë ne dhe klientët.