Sherbime Konvertimi Nga Photoshop Ne WordPress (PSD To WordPress) në Shqipëri

Ideja Juaj, Dizajni Juaj, Konvertimi Ynë!

Një koleksion i plotë i shërbimeve të dizajnit grafik për të shfaqur identitetin tuaj

Sherbime Konvertimi Nga Photoshop Ne WordPress

Punësoni zhvillues profesionistë që ofrojnë shërbimin më të mirë te konvertimit nga PSD në WordPress. Rezultate te mahnitshme ne WordPress dhe përshtatja e veçorive të reja fleksibile bazuar në kërkesat e klientit tonë. Ne mund te realizojme cdo lloj deshire qe keni. Dhe ne cdo projekt garantojme cilësi të lartë të konvertimi të temës PSD në WordPress duke shndërruar çdo detaj të vogël në linja të pastra dhe të strukturuara të kodimi. Qëllimi ynë është të plotësojmë të gjitha kërkesat e klientëve tanë deri në detajet më të vogla.

Shndërroni PSD në WordPress me ekspertët e GROW dhe merrni një proces me cilësi të lartë 100% njësoj në projekt dhe në faqen tuaj të internetit. Funksionalitetet e faqes tuaj do të jenë të optimizuara shpejt pa marrë parasysh se çfarë dizajni zgjidhni, ndërsa navigimi do të jetë gjithmonë i lehtë dhe i shpejtë krahas temës së mahnitshme që ne do të krijojmë për biznesin tuaj. Ne e kuptojmë që ju shqetësoheni për responsivitetin e faqes suaj të internetit në platformat e tjera, se si do të ndikojë në audiencë dhe a do të jetë plotësisht funksionale. Por per sa kohe zgjidhni te punoni me ne, ku nuk do te jete me kurre nje problem.

Përfitoni nga përvoja, aftësitë dhe garancia 100% e kthimit të parave nëse nuk merrni ate qe deshironi! Jepni jetë pamjeve tuaja vizuale dhe përshtatini ato në një temë të bukur ndërvepruese me ndihmën e shërbimeve tona zhvilluese të PSD në WordPress. Ne synojmë të sjellim përvojën më të mirë të përdoruesit për klientët tuaj përmes strategjive të personalizuara të dizajnit.

Pse Duhet të Zgjidhni Kompaninë Tonë të Konvertimit Nga PSD në WordPress?

Konvertimi Pixel Perfekt

Ajo që e bën një konvertim të PSD të përsosur është aftësia për të shndërruar saktësisht të gjithë pikselët në të njëjtën cilësi të lartë si një temë në faqen e internetit. Me përvojë shumë vjeçare në krijimin e faqeve në internet dhe zhvillimin e webit, ne kemi mjeshteruar shërbimet e konvertimit dhe ofrojmë 100% shërbim perfekt të konvertimit te cdo pikseli drejtpërdrejt nga skedari i Photoshop që na ofroni në faqen tuaj të WordPress si një temë unike.

Struktura Miqësore SEO

Nuk ka kuptim të krijoni dizajne unike për faqen tuaj në internet, nëse përdoruesit nuk mund t’i shohin ato sepse duan shume kohe te shfaqen. Jo vetëm që do të zhgënjejë klientët tuaj, por do të ndikojë në renditjen tuaj SEO për më keq. Kjo është arsyeja pse ne krijojmë të gjitha modelet PSD me saktësi të lartë duke përdorur struktura të pastra dhe të organizuara që do të rrisin shpejtësinë dhe navigimit te temës tuaj të re. Rritja e vlefshmerise për klientët kur bëhet fjalë për përvojën e përdoruesit, por edhe më e vlefshme për motorët e kërkimit. Rezulton në trafik organik më të mirë dhe më shumë të ardhura.

Suportues Per Shume Browser

Cili është qëllimi i investimit në shërbimet e personalizuara të zhvillimit të WordPress dhe dizajnimi i një teme të re nëse nuk mbështetet nga te gjithë shfletuesit? Ju do të humbisni trafikun, të ardhurat dhe do të zhgënjeni klientët tuaj. Ndryshe nga të gjithë konkurrentët tanë, shërbimi ynë i temës PSD në WordPress është plotësisht i pajtueshëm me të gjithë shfletuesit dhe ofron përvoja dhe performancë të mahnitshme për të gjithë përdoruesit.

W3C e Verifikuar

Ka disa standarde W3C që duhet të ndiqen në çdo shërbim të zhvillimit të temave në mënyrë që të krijojnë përvojën më të mirë për faqen tuaj në të gjitha platformat. Përmes provave dhe përpjekjeve të pakufizuara, ne përputhemi me standardet më të larta W3C për temën tuaj WordPress.

Plotësisht Responsiv

Tema e konvertuar në PSD do të jetë plotësisht e pershtatshme në të gjitha platformat. Ne sigurojne nje pervoje fantastike per celulare dhe pershtasim platformen tuaj wordpress ne menyre te perkryer në të gjitha llojet e ekraneve. Përmirësoni drejtpërdrejt indeksimin tuaj SEO dhe bëni klientët tuaj të kalojnë më shumë kohë në faqen tuaj të internetit.

Lënia e Mundësive për Perditesime

Duke u përqëndruar në pershtatjen e PSD në temat WordPress që mund të personalizohen dhe azhurnohen plotësisht në çdo kohë. Ne u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje me kosto efektive, të cilat lene hapesira te mundshme per perditesime, duke mos zhvilluar tema nga e para sa herë që ka nevojë për ndryshime. Përmirësimet tona do të ofrojnë performancë të qëndrueshme, siguri të shtuar dhe zgjidhje interaktive në çdo kohë.

Integrimi i Plugins

Integrimi i plugins më të mira në temën tuaj të konvertuar nga PSD për të rritur tiparet që ju ofron klientëve. Bërja e temës tuaj të pasur me funksionalitete dhe krijimi i mundësive për të kryer më shumë detyra. Krahas funksionaliteteve, ne integrojmë plugine për temën tuaj WordPress që përmirësojnë performancën dhe sigurinë.

Çfarë i Ben Sherbimet Tona Te Konvertimin N ga PSD ne WordPress Me Te Mirat?

Strategjia Efektive & Mjetet Profesionale

Nuk mund të ketë rezultate të mira nëse investoni në diçka pa një plan dhe taktika të caktuara për t’u ndjekur. Kjo është arsyeja pse ne krijojmë një strategji me piketa të ndryshme, dhe përfundojmë secilën prej tyre në mënyrën e duhur për të arritur rezultate maksimale në fund të projektit. Për të ekzekutuar strategjinë tonë me saktësi maksimale ne përdorim mjete profesionale dhe e shndërrojmë PSD-në tuaj në temën me te bukur per WordPress me shpejt dhe me cilesine me te larte se kurre.

Zhvilluesit Me Pervoje

Zhvilluesit tanë kanë përvojë shumë vjeçare në shërbimet e konvertimit të Adobe Photoshop dhe PSD. Kombinoni përvojën tonë me aftësitë më të mira të zhvillimit per website dhe rezultatet do të jene me te mirat e mundshme, të shpejta dhe super të besueshme. Tema juaj do të siguroje përvojën më të mirë për të gjithë përdoruesit duke ofruar teknologjinë më të fundit të disponueshme.

Sigurimi i Cilësisë - Testimi - Integrimi

Ne ndjekim hapat kryesorë për të garantuar cilësinë, performancën dhe besueshmërinë më të lartë të shërbimit tonë te konvertimit PSD në WordPress. Pas përfundimit të konvertimit, sigurohemi që cilësia të jetë në standardet maksimale, duke ndjekur një shërbim pixel perfect. Ne testojmë responsivitetin, kohën e ngarkimit, problemet me kodimin dhe kryejmë një auditim të plotë të faqes.

Pasi të jemi 100% të sigurt për cilësinë dhe standardet, ne integrojmë të gjitha pluginet e rëndësishme për të krijuar përvojën më të mirë interaktive për faqen tuaj WordPress.

Testimi i Problemeve - Optimizimi

Faza e fundit është të siguroheni që nuk do të ketë gabime me temën tuaj që mund të prishin ose ngadalësojnë performancën e faqes. Optimizimi me mjetet e duhura në lidhje me defektet dhe problemet e faqes tuaj ne lidhje me performancen, SEO, dhe shume te tjera. 

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Shërbimi i konvertimit PSD ofron një transformim me cilësi të lartë të temave të faqes suaj të internetit bazuar në skedarët tuaj të dizajnuar nga Adobe Photoshop. Kjo bën të mundur përshtatjen e skedarëve më unikë PSD në faqen tuaj të internetit WordPress si dhe krijimin e temave unike për të krijuar përvojën më të mirë të përdoruesit.
Modelët e PSD-së janë pamje të krijuara në adobe photoshop që mund të hapen dhe të përdoren si tema unike për faqen tuaj në internet në çdo kohë që dëshironi. Ai përfshin sfondin, paraqitjen e faqes në internet, ngjyrat, imazhet vizuale, shkronjat, disa karakteristika dhe shume elemente te tjera.
Importimi i skedarit tuaj PSD në WordPress nuk është një proces i lehtë për ta bërë vetë. Kjo është arsyeja pse ne caktojmë ekspertë që ta kodojnë plotësisht, përshtatin dhe implementojne ne platformën tuaj WordPress.
Në shumicën e rasteve, çdo skedar PSD punon plotësisht mirë me platformën WordPress. Por ka disa raste kur skedarët dëmtohen ose të dhënat prishen ne momentin e dergimit.
Po skedari juaj PSD është gjithmonë unik dhe autentik për faqen tuaj. Nuk mund të blihet nga dyqani pasi ju na siguroni manualisht skedarin dhe ky proces është personalizuar plotësisht me vetëm një qëllim, të qenit unik.