Kompani Projektimi & Zhvillimi Per Lojra Mobile Android dhe iOS

Koha te Dizenjoni nje Loje, Ashtu Sic Ju Pelqen!

Cdo sekonde gjate lojes duhet te jete e paharrueshme, ndaj ne projektojme cdo detaj me se miri!

Kompani Per Zhvillimin / Krijimin E Lojërave Mobile

Në ditët e sotme tregu i lojërave mobile ka evoluar dhe potenciali i kësaj industrie është rritur masivisht. Të ardhurat e gjeneruara nga kompanitë e lojërave celulare kanë një rritje prej më shumë se 20% çdo vit në të dy platformat android dhe iOS. Kompania jonë është një nga studiot kryesore të lojrave mobile ne Shqiperi dhe ofron shërbimet më të mira dhe më profesionale për zhvillimin e aplikacioneve të lojërave cfaredo lloj projekti. 

Ne kemi zhvilluar lojëra për shumë vite dhe njohuritë tona krijojnë mundësitë më të mira për projektin tuaj të lojërave ne menyre qe te zgjeroheni jo vetem ne tregun Shqiptar, por edhe ate nderkombetar. Duke pasur eksperiencen dhe njohurite e duhura, GROW eshte agjencia më e mirë për krijimin e lojërave ne telefon për të gjitha llojet e platformave ne Shqiperi.

Kompania jonë e zhvillimit të lojërave përqendrohet në ofrimin e dizenjove më të mira UX dhe UI. Njerëzit me të cilët do të punonit kanë përvojë në krijimin e lojërave të të gjitha llojeve të kategorive. Nga lojërat sociale, Arcade, aksion, strategjia, letra, MMO, RTS, MMORPG, table dhe shumë të tjera.

Përvoja jonë përfshin punën me Unity, Unreal Engine, Cocos2D, Maya, Max, Photoshop, Java, Virtual Reality dhe të gjitha shërbimet e nivelit të lartë për të ofruar përvojën më të mirë të përdoruesit dhe aplikacionin celular me perfekt per audiencen tuaj.

Per Cfare Mund Te Mbeshteteni Tek GROW?

Me përvojën dhe njohuritë e duhura si një kompani për zhvillimin e lojërave dhe aplikacioneve, ne krijojmë video lojëra tërheqëse dhe të shkëlqyera për celularët. Me përvojë në tregun android dhe iOS, ne ofrojmë një proces të shkëlqyeshëm pune, nderfaqe pa probleme dhe mahnitëse. Mjetet tona teknike krijojnë mundësi të pafundme për lojërat që të mbështesin ndër-platformat dhe të ofrojnë një dizajn mahnitës UI UX. Ja cfare ne ofrojmë:

Art, Dizajn, Animacion

Me dizajnerët më të mirë grafikë të gatshëm për të krijuar dizajne dhe grafika fantastike për lojën tuaj 2d ose 3D. Projektimet tona janë 100% miqësore për celularët, mbështesin ndër-platforma dhe bëhen me dorë nga animatorë të aftë dhe me përvojë nderkombetare, duke ndjekur tendencat e fundit të dizenjove vizuale dhe formave më të mira.

Projektimi UI / UX

Procesi ynë UI dhe UX është bërë duke përdorur një qasje të përkryer logjike dhe duke dhënë njohuritë dhe përvojën tonë tek klientët tanë. Ne dimë të përputhim ngjyrat më të mira me lojën tuaj, të përshtatim butonat dhe të përputhim madhësitë në mënyrë të përkryer për të gjitha llojet e ekraneve. 

Duke marrë parasysh ndërfaqen e përdorimit të faktorëve më të rëndësishëm ne synojme te leme përshtypjen më të mirë të parë për përdoruesit e lojërave tuaja. Ndërtimi i të gjitha llojeve të ndërfaqeve me dizajne të personalizuara dhe ofrimi i profesionalizmit dhe përkushtimit në çdo ndërfaqe loje.

Kodimi dhe Zhvillimi

Përvoja dhe aftësitë tona të kodimit përfshijnë Unity, Unreal, Cocos2d, Cocos-JS dhe HTML5, Java, Angular JS, Three.JS, kornizë JavaScript, etj. Të gjitha këto aftësi janë përqendruar në zhvillimin e lojrave per telefona cross-platform qe do te punojne ne menyre perfekte ne cdo pajisje. 

Ne analizojmë të gjitha kërkesat e projektit tuaj dhe bazuar në rezultatet ne zgjedhim mjetet më të mira të mundshme për të zhvilluar lojën tuaj celular.

Testimi

Duke marrë parasysh cilësinë dhe besueshmërinë, dy faktorë kryesorë për çdo lojë, sigurohemi që të mbajmë standardet më të larta përmes testimeve. Sigurimi i klientëve tanë se lojërat celulare të zhvilluara nga kompania jonë do të funksionojnë në mënyrë të përsosur në platformat android dhe iOS. 

Testuesit tanë ofrojnë siguri të saktë dhe efektive të cilësisë për lojën dhe përputhen me parametrat e saj me qëllimet e zhvillimit. Performanca, loja e lojës, UX / UI, pajtueshmëria e pajisjes, integrimi social dhe aspekte të tjera janë nën kontrollin tonë të plotë.

Mbeshtetje Pas Lancimit

Ne vazhdojmë të sigurojmë mbështetje për lojën pas lancimit të saj. Kjo realizohet duke ndjekur performancen e lojës, duke monitoruar rishikimet, duke rregulluar problemet ne vazhdim, tiparet e elementeve të lojës që nuk u përshtaten lojtarëve, duke ridizenjuar elemente individualë, duke përmirësuar lojën bazuar në reagimet e lojtarit dhe klientit.

Shërbimet Tona

Zhvillimi I Lojrave Unity 3D

GROW ofron shërbimet më të mira për zhvillimin e lojrave 3D të me Unity 3D dhe cakton zhvillues të çertifikuar për t’i dhënë jetë projektit tuaj. Sigurimi i klientëve tanë me veçoritë më të fundit dhe shërbimet më të mira të Unity 3D. Fokusi ynë është të krijojmë lojëra video Unity 3D, duke ndjekur standardet më të larta të cilësisë dhe të mbështesim të gjitha platformat.

Zhvillimi I Lojrave Cocos2D X

Krijuesit tanë të Cocos janë të gatshëm në çdo kohë për të ndërtuar lojëra dhe aplikacione video për të gjitha pajisjet mobile. Me zhvillues me përvojë dhe të aftë për të krijuar një të ardhme më të ndritur për lojën ose aplikacionin tuaj celular ne ofrojme zgjidhje unike për përbërësin e njësisë dhe drejtuesit e të dhënave ndërsa përdorim mjete profesionale per optimizimin dhe krijimin e permbajtjes.

Zhvillimi I Lojrave HTML 5

Ne kemi përdorur HTML 5 që nga momenti kur eshte lancuar. Duke permiresuar aftësitë tona të zhvillimit me HTML5 dhe duke krijuar lojëra që funksionojnë ne menyre te shkelqyer dhe pa probleme. 

Programuesit tanë ofrojnë aftësi të jashtëzakonshme në dizajnimin, krijimin e pamjeve dhe nderfaqeve grafike, introve dhe zgjidhjeve te nivelit entrepreneur për lloje të ndryshme të kategorive të shërbimeve të zhvillimit të lojërave të kërkuara nga klientët tanë. Fokusi ynë është të ndërtojmë lojëra me cilësi të lartë HTML 5 me performancën më të mirë dhe teknologjitë me moderne.

Zhvillimi I Lojrave Mobile AR

Duke përdorur ARCore, ARKit, Vuforia, ARToolkit dhe Wikitude, ne ofrojmë shërbimet më të mira për zhvillimin e lojërave AR. Caktimi i nje ekeipi me përvojë, dhe zhvilluesve me te mire te lojrave mobile, të cilët punojnë me kohë të plotë për të krijuar rezultatet që deshironi. Ne mësojmë objektivat tuaja, krijojmë strategji inovative AR dhe japim rezultate të suksesshme.

Zhvillimi I Lojrave Stimuluese

Nese stimulation eshte kategoria qe ju synoni do të thotë që ju po zgjidhni një ekip që ka kreativitet maksimal. Krijimi i përvojave ndërvepruese të simulimit në 2D dhe 3D. Ne krijojme lojra stimuluese me nderfaqe speciale, menyra nderveprimi te personalizuara per llojin e audiences, dhe me cilesine me te larte. 

Kurrikula e Simulimit ofron një sfond të gjerë në simulimin dhe zhvillimin e lojërave me aplikime praktike në artet krijuese, artet pamore, teknologjinë audio / video, shkrimin krijues, modelimin, nderthurjen, programimin dhe menaxhimin. Te gjitha keto sherbime ofrohen plotesisht nga Grow.al

Zhvillimi I Lojrave VR

Duke përfituar plotësisht nga teknologjitë më të reja VR dhe duke zhvilluar video lojëra VR në cilësinë më të lartë. Studio jonë e lojrave do të adaptojë lojën tuaj VR për cdo lloj platforme, do ta vizualizojë atë në 3D dhe do të sigurojë përmirësimet më të mira VR UI / UX. Me cilesine me te larte, ne zhvillojmë lojëra VR për pajisjet mobile, android dhe platformat iPhone.

Dizajni i UI / UX Per Celular

Ndërfaqja e përdoruesit dhe përvoja e përdoruesit janë dy faktorët më të rëndësishëm kur zhvilloni një lojë apo aplikacion per celular. Dizenjuesit tanë grafikë do të dëgjojnë të gjitha idetë tuaja dhe do të krijojnë forma dhe pamje te mahnitshme për aplikacionin tuaj celular apo video lojrat. Pavarësisht nëse ju nevojitet një 3D apo 2D, ne na pëlqen të punojmë me detyrat më sfiduese. Le të krijojmë ndërfaqen më të mirë për lojën tuaj celular dhe t’u sigurojmë të gjithë përdoruesve përvojën më të jashtëzakonshme që do ta bëjë lojën tuaj te preferuaren e tyre.

Pse Te Beheni Partner Me GROW?

Përvoja

Si askush tjeter ne Shqiperi zhvilluesit tanë të lojërave celulare kanë përvojën e duhur për të krijuar video lojërat ideale bazuar në kërkesat tuaja te personalizuara. Investimi juaj në agjencinë tonë do të thotë që ju po zgjidhni një ekip për zhvillimin e lojërave video që mban përgjegjësi te plote për produktet e tyre, ofron besueshmëri dhe kënaqësi bazuar në aftësi, pervoje, dhe njohuri shumë vjeçare.

Lojra Te Vecanta

Ne ndërtojmë video lojëra që pelqehen, dhe vecohen nga perdoruesit. Ekipi ynë i marketingut dhe reklamave do të krijojë tituj, përshkrime dhe pamje më tërheqëse për të tërhequr vëmendjen e shikuesve. Kushtimi i vëmendjes detajeve më të vogla duke permiresuar masivisht UI dhe UX. 

Ndryshe nga agjenci të ndryshme, ne kryejmë kërkime të theksuara për konkurrencën tuaj. Mësojme pikat e forta dhe të dobëta të lojës, ndërsa krijojme një strategji që do të rrisë shikueshmërinë e lojës tuaj ne dyqanet si App Store dhe Play Store. 

Vlerësimet e mahnitshme që loja juaj do të fitojë në Google Play Store dhe iPhone App store do t’i japin lojës tuaj një rritje ne renditje.

Cross-Platform & Mbështetja 24/7

Garantimi se lojërat e zhvilluara nga ekipi ynë do të funksionojnë në mënyrë të përsosur në të gjitha llojet e celularëve. Sigurimi i perditesimeve të shpeshta dhe mirëmbajtja e të gjitha llojeve të lojërave video me azhurnimet më të fundit, azhurnimet e performancës dhe implementimet e sigurisë. Bërja e çdo sekonde një përvojë te mahnitshme për përdoruesit tuaj.

Në çdo kohë që loja juaj me video ka probleme, ekipi ynë mund t’ju ndihmojë dhe t’ju ofrojë mbështetje të menjëhershme dhe shërbime mirëmbajtjeje në kohën më të shpejtë të mundshme dhe gjithmone cilesine me te larte.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Lojërat janë një nga pjesët më të mëdha të rutinës së sotme te dites dhe sektori i lojrave është bërë një nga sektorët më kërkues dhe të suksesshëm në Play Store dhe App Store. Kjo industri vlen më shumë se 14 miliardë dollarë dhe ky studim është bërë në vitin 2017, në vitiet e tanishme kjo industri kaloi 77 miliardë dollarë dhe vazhdon të rritet çdo ditë.
Ne mund ta zhvillojmë lojën tuaj për çdo platformë mobile por edhe për Mac, PC dhe Linux. Gjithashtu, ekipi ynë mund të mbulojë plotësisht zhvillimin e aplikacioneve dhe lojërave për të gjitha llojet e shfletuesve (browsers).
Çdo zhanër mbështetet nga ne. Për t’ju dhënë një ide të qartë këtu janë disa kategori: Aventurë, Arcade, Platform, Puzzle, Strategji, Shooter, Role Play, Sport dhe Gara (Racing), Arte muzikore dhe shumë më tepër.
Ka shumë mënyra për të fituar të ardhura nga loja juaj ne celular. Krijimi i opsioneve të ndryshme të pagimit në blerje gjate perdorimit , dhe marketingu ose reklami nga kliente apo platforma te ndryshme advertising. Ju gjithashtu mund ta beni shkarkimin e lojes tuaj me pagese.