Sherbim per Dizajn Infografikesh

Permbledhje e persosur e informacionit ne nje infografik

Mblidhni informacionin më lehtë dhe shpërndajeni atë më shpejt

Sherbim per Dizajn Infografikesh

A jeni gati të bashkëpunoni me kompaninë më të mirë të dizajnit infografik? Me një ekip që ka përvojën më të mirë të mundshme në dizajnin grafik, ilustrimin dhe mbledhjen e të dhënave, ju mund të kuptoni tani më mirë se kurrë më parë performancën e biznesit, markës ose organizatës suaj.
Projektuesit tanë do të bëjnë të mundur shndërrimin e këtyre të dhënave super komplekse në një vend dhe shfaqjen e tyre si një vizatim vizual i dizajnuar mirë. Jo vetëm që do të jeni në gjendje të kuptoni statistikat më shpejt, por mund të merrni vendime më të mira të mundshme përmes shërbimeve tona të dizajnit infografik.

Kompania jonë përpiqet të sjellë vlera në pasuritë tuaja duke kombinuar aftësitë tona me njohuritë dhe përvojën grafike gjatë viteve. Në këtë mënyrë ne jemi në gjendje të krijojmë dizajnet më të mira për klientët tanë bazuar në të dhënat e tyre dhe të përshtatim infografitë profesionale.
Pavarësisht se sa të sofistikuara ose të vështira për të kuptuar të dhënat tuaja mund të jenë, ne do t’i analizojmë plotësisht, do t’i mbledhim në një vend, do t’i thjeshtësojmë dhe do t’ua paraqesim atyre si një infografi të personalizuar përmes zgjidhjeve tona të vizualizimit të të dhënave. Një ekip i plotë i dizajnit do të punojë me kohë të plotë për të kuptuar qëllimet e biznesit tuaj dhe për të përmirësuar strategjinë tuaj të marketingut bazuar në rezultatet që ne do të gjejmë.

Si tregtarë dixhitalë me përvojë, ne jemi në gjendje të përmirësojmë komunikimin vizual dhe mënyrën e transmetimit të mesazhit tonë tek klientët duke ofruar shërbime profesionale të dizajnit infografik. Ne mund të krijojmë lehtësisht shabllone të reja që mund të mbajnë grafikë lëvizjeje, paleta me ngjyra të ndryshme ose mësime video për ta bërë këtë proces sa më të përsosur për klientët tanë.

Bashkëpunimi me agjencinë tonë të dizajnit infografik gjithashtu do të rrisë renditjen tuaj në SEO pasi e gjithë përmbajtja që krijojmë është e përshtatshme me SEO. Në këtë mënyrë ne marrim vëmendjen e plotë të lexuesve tuaj dhe rrisim kohën që ata kaluan në faqen tuaj, por gjithashtu ofrojmë përshkrime të shkurtra, tërheqëse me fjalë kyçe të analizuara mirë.
Cili është një nga faktorët më të vlefshëm kur bëhet fjalë për motorët e kërkimit. Ashtë një shenjë që faqja juaj po funksionon mirë dhe është e vlefshme për përdoruesit. Sigurisht, kjo do të çojë në përmirësimin e renditjes SEO.

Qasja jonë për dizajn

Gjëja e parë që duhet të dini është se do të punoni me një ekip. Nëse kërkoni rezultatet më të mira, dijeni se puna në ekip është gjithmonë faktori kryesor për suksesin. Më shumë anëtarë të ekipit nënkuptojnë më shumë kreativitet, më shumë ide, sugjerime të ndryshme dhe rezultatet më të mira. Gjithashtu, puna juaj mund të bëhet më shpejt dhe ju mund të merrni projektin tuaj të dorëzuar në kohë rekord.

Hapi i parë

Përmes një procesi përzierës të aftësive tuaja të dizajnit, editorialeve dhe ekipeve të planifikimit, ne jemi në gjendje të përshtatim infografitë që do të jenë të vlefshme për audiencën tuaj të shënjestruar. Në këtë mënyrë, ne e dimë me siguri që mesazhi do të përhapet me sukses dhe performanca e fushatës suaj të marketingut do të përmirësohet. Jo vetëm se ne do të krijojmë zgjidhje të reja për fushatat tuaja të reja të marketingut, por madje do të rrisim performancën e atyre të vjetrave. Lejoni që zgjidhjet tona vizuale të përqendrohen në të dhënat e biznesit tuaj, zgjedhjet më të mira në të ardhmen, trendet e rëndësishme të momentit dhe të së ardhmes dhe zgjidhjet më të mira për biznesin tuaj. Në këtë mënyrë ne jemi në gjendje të rrisim reputacionin dhe ndërgjegjësimin e markës suaj përmes shërbimeve tona të krijuesit infografik.

Hapi i dytë

Pas mbledhjes së të dhënave dhe ndarjes së informacionit bazuar në përparësinë, ne jemi në gjendje ta ilustrojmë informacionin në mënyrën më të mirë të mundshme. Duke u siguruar që ne e kthejmë atë kompleksitet në një pamje shumë kuptimore përmes modeleve tona të dizajnuara mirë infografike.
Ju mund të mbështeteni tek ne për të nxjerrë në pah pikat kryesore që janë faktorët më të rëndësishëm të të dhënave tuaja dhe të krijoni kornizat e duhura për të ndarë konceptin tonë me ju. Me strategjitë tona, ju do të dini saktësisht se si të hyni në treg, të merrni vendimet tuaja më të mira dhe t’i sillni vlerë markës suaj.

Hapi i tretë

Pasi të kenë përfunduar me sukses të dy hapat, ekspertët tanë do të analizojnë plotësisht rezultatet dhe do të sigurojnë që gjithçka po shkon në përputhje me strategjinë tonë. Përsëri, ne analizojmë plotësisht termat dhe udhëzimet e markës suaj për të filluar në këtë pikë. Në këtë pikë, ne ju ofrojmë infografitë që do t’ju ndajnë nga pjesa tjetër e konkursit. Këtu është ajo që ju mund të prisni të shihni në planet tona:

  • Diagramet udhëzuese të ndërtuara mirë
  • Grafikët e rrjedhës që do të përfaqësojnë progresin
  • Grafikë ilustrues dhe imazhe të personazheve të ndryshëm
  • Ilustrime befasuese, 100% të bëra me dorë
  • Listat, Listat, Grafikët dhe Hartat
  • Itinerar i ndërtuar mirë
  • Citimet
  • Statistikat
  • Prezantimi statistikor përmes dizenjove vizuale

Hapi i katërt

Nga këtu me mjetet tona profesionale të dizajnit, ne kujdesemi për fazën e fundit të infografisë suaj dhe sigurohemi që ju të bëni ndikimin më të madh në mediat sociale. Sigurimi i ndihmës profesionale kur bëhet fjalë për marketing dixhital dhe finalizimi i projektit me përmirësimet e fundit. Zbatimi i përshkrimeve të shkurtra aty ku është e nevojshme për ta bërë më të lehtë për klientët tanë për të kuptuar grafikët, por edhe për të përmirësuar statistikat e SEO.

Pse duhet të na zgjidhni ne?

Përvoja në Dizajnit

Pavarësisht infografisë që zgjidhni, nëse jemi ne ose dikush tjetër, gjithmonë duhet ta dini se rezultatet më të mira vijnë si pjesë e përvojës. Ekipi ynë ka ekspertizën që ju po kërkoni. Me më shumë se 10 vjet që jemi në këtë fushë, ne dimë të përshtatemi shpejt me kërkesat e biznesit tuaj, të mbledhim të dhëna më shpejt se kurrë dhe të përshtatim një dizajn që mund t’ju bëjë të dalloheni më mirë se çdo konkurrent.

Punë në grup

Pavarësisht se sa i mirë mund të jetë një dizajner i vetëm, rezultatet duke punuar si ekip mund të jenë shumë më të mira, çdo herë. Ju nuk mund të prisni që koha e dorëzimit të jetë e njëjtë midis të dy krahasimeve. Tek ne, ju mund të prisni më shumë kreativitet, produktivitet më të mirë, kohë më të shpejtë zhvillimi, motivim dhe rezultate më të mira. Puna në ekip e bën procesin e të mësuarit nga gabimet më të shpejtë, në këtë mënyrë ne parandalojmë çdo gabim dhe japim rezultate 100% të sakta.

Teknologjia më e mirë

Të jesh në gjendje të përshtatësh dizajnet më të mira për teknologjinë e shërbimeve të infografisë është një faktor shumë i rëndësishëm. Përdorimi i softuerit më të fundit ne jemi në gjendje të sjellim risi në shërbimet tona, duke i bërë rezultatet më të veçanta ndërsa revolucionarizojmë softuerin dhe pajisjen tonë. Në këtë mënyrë, ne sjellim risi për klientët tanë, krijojmë zgjidhje të reja revolucionare që jo vetëm që do të plotësojnë kërkesat e biznesit të tyre, por gjithashtu do të sofistikojnë aftësitë e marketingut tuaj dixhital.

Zgjidhini madhësinë, dhe ne do ju dizenjojmë infografinë.

Për shumë vite ne kemi dizajnuar modele të ndryshme infografike për të gjitha llojet e bizneseve ose madhësive. Përshtatja me kërkesat e klientëve tanë dhe bërja e modeleve të funksionojnë bazuar në nevojat e platformave tuaja. Përmbajtja juaj kurrë nuk do të mbarojë hapësirë ​​ose nuk do të duket si reaguese. Ne do të sigurohemi që në çdo kohë të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme grafike për të zbatuar përmbajtjen në mënyrën më të përsosur të mundshme.
Mësoni më shumë rreth asaj që ofrojmë:

Shërbime Infografike Argjendi

Zgjedhja më e mirë për të paraqitur konceptet më jetësore të biznesit tuaj. Është zgjidhja më e vlefshme kur bëhet fjalë për shfrytëzimin e rrjedhave të punës të proceseve B2B dhe B2C. Në këtë mënyrë ne implementojmë ikona të personalizuara dhe të gjitha detajet e markave në gjuhën e zgjedhur në mënyrë që të mos ngatërrojmë klientët tanë. Bëni modelin më të lehtë për t’u kuptuar dhe ndarë idetë në mënyrë më efikase se kurrë më parë.

Infografitë prej Ari

Me optimizimin mahnitës 2D për pamje grafike, ne jemi në gjendje të ndajmë një histori të plotë me ndihmën e dizenjove tona të lënë pa frymë. Zbatoni karaktere dhe karakteristika të ndryshme për të siguruar një larmi idesh dhe për të nxjerrë në pah specifikat e hulumtimit më mirë se kurrë më parë.

Infografikë Platinium

Përmirësoni komunikimin dhe përdorni mënyrën më të mirë të mundshme situata komplekse të të dhënave dhe mbledhjes së statistikave në një koncept të thjeshtë vizual të dizajnit. Në këtë mënyrë ne jemi në gjendje të ndajmë me lehtësi edhe informacionin më kompleks dhe ta shpërndajmë atë tek klientët tanë për përfitime afatgjata. Kuptimi dhe shfrytëzimi i vendimeve të tyre të ardhshme për një fushatë më të mirë marketingu dhe përmirësime në vlerën e markës së tyre.

Infografikë Platinium Extra

Kjo është zgjedhja optimale kur keni nevojë për të analizuar dhe optimizuar të dhëna të mëdha që kërkon një analizë të thellë të situatave komplekse. Kombinimi i pamjeve të ndryshme për të treguar ndryshimet midis përmirësimeve, ndërkohë që zbatohet tregimi për secilin përmirësim ose ulje.

Shfrytëzimi i Infografikës

Infografita është një pikë kryesore kur bëhet fjalë për strategjinë e biznesit tuaj në planin afatgjatë. Krijon mundësi të mahnitshme që marka juaj të ndahet nga konkurrenca dhe t’i japë kompanisë tuaj një avantazh të dëshiruar.

Klientët tanë zgjedhin shërbimet tona të infografisë shumicën e kohës për përfitimet që ne u ofrojmë përmirësimit të tyre SEO por edhe për të rritur fushatat e tyre dixhitale. Sjellja e më shumë vlerave për markat e tyre ndërsa mbulojnë marketingun e mediave sociale.

Infografitë mund të përdoren në çfarëdo mënyre që ju pëlqen. Ju mund t’i zbatoni ato në median tuaj dixhitale, t’i përdorni në faqen tuaj në internet, t’i shtypni ato dhe të ripërdorni siç dëshironi. Shumica e klientëve zgjedhin shërbimet tona për besueshmërinë që ne ofrojmë dhe për efikasitetin e të kuptuarit të statistikave dhe të dhënave të tyre. Ndihmuar ata për të marrë vendime më të mençura.

Para se të zgjedhim të hartojmë infografikë, sigurohemi që të komunikojmë me klientët tanë dhe të kuptojmë objektivat e tyre dhe nevojat e biznesit.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Kjo varet nga preferenca juaj, ne mund ta bëjmë në të dy mënyrat. Sigurisht, ky është një tregues i çmimit të shërbimeve që ne ofrojmë. Ne ju sugjerojmë që të na besoni të gjithë proçesin në mënyrë që të mbledhim të dhënat bazuar në përparësinë dhe të përshtatemi në mënyrë profesionale në modelin infografik.
Po, infografikat janë një faktor i njohur me vlerë që mund të përmirësojnë performancën e faqes suaj të internetit me motorët e kërkimit dhe të rrisin renditjen tuaj duke e bërë përmbajtjen tuaj më të vlefshme për klientët, në fund të fundit, ky është faktori më i vlefshëm për Google.
Po, ju mund të ndani infografitë tuaja në çdo platformë të mediave sociale, në çdo faqe në internet, apo edhe t’i shtypni ato.
Po, ju mund të mësoni në lidhje me performancën e përgjithshme të biznesit tuaj në një mënyrë shumë të detajuar. Ne do të japim mënyrën se si po funksionon biznesi juaj dhe do t’ju ofrojmë zgjidhje të ndryshme se si të përmirësoni marketingun tuaj dhe të krijoni më shumë mundësi për markën tuaj.
Ne mund të ndjekim pothuajse të gjitha llojet e të dhënave dhe t’i paraqesim ato me grafikë të mahnitshëm vizualë për një kuptim më të mirë. Duke filluar nga pamjet e faqeve, angazhimi, ndërveprimet shoqërore, drejtimet e drejtpërdrejta, telefonatat, madje edhe të ardhurat tuaja.