Optimizo / Rregullo Google My Business në Shqipëri | Ekspertë Lokalë SEO

Ekspozimi që i nevojitet biznesit tuaj

Vendosuni me mire se kurre ne rezultatet e kerkimit. 

Optimizimi Google My Business

Jeni lodhur duke parë konkurrentët tuaj që renditen më lart në Google My Business? Ne e dimë cfare veshtiresie eshte kur nuk merrni vëmendje nga motorët e kërkimit, sepse konkurrentët tuaj shfaqen të parët. Kjo ndodh sepse profili i tyre i GMB është optimizuar siç duhet nga SEO lokale me përvojë për tu shfaqur në rezultatet kryesore të kërkimit.

Tani për ta bërë më të thjeshtë, qëllimi i optimizimit të profilit tuaj Google My Business është ta bëjë biznesin tuaj lokal më të dukshëm për njerëzit që kërkojnë në internet për shërbimet tuaja. Ju duhet të siguroheni që njerëzit në zonën tuaj mund t’i gjejnë shërbimet tuaja lokale lehtësisht në internet. Pse duhet qe e gjithe vemendja tu kaloje bizneseve te tjera kur ju mund te renditeni te paret?

Njerëzit preferojne të përdorin shërbimet e bizneseve që renditen te paret ne motorët e kërkimit sepse mendojnë se ato biznese janë më të besueshme, më profesionale dhe kanë një reputacion më të mirë. Epo, ata janë gabim. Këto biznese kanë vetëm një gjë më të mirë se ju, një SEO lokal që optimizon profilin e tyre në Google My Business.

Ne ju ofrojme Shërbimin me profesional të Optimizimit të Biznesit ne Google në mënyrë që të ndaloni së shfaquri në faqen e 7-të ose të 9-të të rezultateve të kërkimit. Ofrojme sherbimin me te mire te optimizimit të GMB, Apple Map, Bing Map. Ne kemi një qëllim të përbashkët me ju. Për të zgjeruar biznesin tuaj në internet si kurrë më parë duke optimizuar profilin tuaj GMB mënyrën më të mirë ndonjëherë.

Pse biznesi juaj ka nevojë për shërbime optimizimi Google My Business?

Google My Business është një mjet lokalizues i faqes krijuar nga motori më i madh i kërkimit në botë me vetëm një qëllim. Ndihmon bizneset lokale të marrin më shumë vizitorë në internet dhe më shumë klientë në dyqanin e tyre lokal.

Nëse jeni një biznes lokal dhe dëshironi të siguroheni që po merrni vëmendjen maksimale nga motorët e kërkimit, mënyra më e mirë për ta bërë këtë është duke optimizuar Google My Business (GMB). Pasja e një profili të optimizuar të GMB do t’i ndihmojë njerëzit të gjejnë dhe të kontaktojnë më lehtë me biznesin tuaj lokal.

Ju nuk doni që biznesi juaj lokal të dështojë sepse njerëzit mund të gjejnë vendndodhjen tuaj, ose nuk keni rezultate më të mira. I gjithë ai investim nuk mund të shkojë dëm vetëm sepse nuk keni pasur shikueshmëri më të mirë në internet.

Ne mund t’i drejtojmë njerëzit në biznesin tuaj në çdo adresë, nëse nuk mund të vizitojnë dyqanin tuaj lokal, atëherë ata do t’ju kontaktojnë nga faqja juaj e internetit. Mbetet vetëm t’u siguroni atyre shërbimet tuaja më të mira në mënyrë që biznesi juaj të marrë vlerësimet dhe reagimet më të mira të mundshme.

Ne Sigurojme:

Ne sigurojme që biznesi juaj të rritet pas zbatimit të një strategjie që ka funksionuar 100% të rasteve. Mund te na quani shkaterrimtaret e konkurrences. Por fjalët nuk janë kurrë të mjaftueshme. Këtu është një listë e asaj që ju ofrojmë për të siguruar që profili juaj Google My Business është i optimizuar dhe është do te kryesihe renditjen.

  • Verifikimi i plotë i Google My Business
  • Trafik Maksimal
  • Optimizimi i shkëlqyer
  • Etiketimi GEO
  • Përfshirja e videove profesionale
  • Mbushja me Pyetje & Përgjigje
  • Të paktën një postim në Google
  • Vlerësime reale dhe pozitive (5 star)

Duke qenë më të mirët në atë që ne ofrojmë ju premtojmë rezultate të shkëlqyera dhe afatgjata. Procesi do të përfundojë nga ekspertët tane te SEO-së kështu që ju vetëm duhet të shikoni numrat tuaj, duke u rritur.

Pse Duhet Te Na Zgjidhni Ne?

Ekspertë Ne SEO

Ne zoterojme një ekip ekspertësh SEO shumë të aftë që punon me një pasion të madh për të arritur rezultate maksimale kur bëhet fjalë për optimizimin e GMB. Mund te thuhet qe nuk punojmë vetëm për qëllimet e klientëve tanë, sepse qëllimet tona janë të njëjta.

Pritshmeri Maksimale

Po ashtu si ju, ne synojmë trafik dhe fitime maksimale nga profili juaj i Google My Business. Çështja është që të mos mendoni se konkurrentët tuaj janë më të mirë se ju, ose më të mëdhenj, ose qe duhen shumë para për të investuar. Ata thjesht luajtën kartat e tyre më zgjuar dhe rritën një perandori në internet duke optimizuar profilin e tyre të GMB ne menyren e duhur.

Profili Më Te Mirë Ne Google My Business

Lajmi i mirë është se kurrë nuk është vonë për te kaluar konkurrencen, dhe nuk është kurrë e pamundur. Per sa kohe keni deshiren qe te keni profilin me te mire ne vendndodhjen tua, ne do sigurojme sherbimet e duhura per te arritur kete rezultat.

Qëndrimi Fitues

Ne përdorim një strategji “kurrë mos dështo” që do të të çojë në krye. Rezultatet tona nuk do të jenë të ngadalta dhe ashtu si puna jonë nuk do të jetë kurrë e ngadaltë. Ne planifikojmë të bëjmë punë të shpejtë, me cilësi të lartë dhe në përfitime afatgjata.

Me Eksperience Ne Shqiperi

Grow.al zoteron njohurite dhe eksperiencen e duhur per ti bere balle sfidave dhe problemeve ne tregun Shqiptar. Ne e njohim tregun vendas me mire se cdo kompani e huaj dhe ofrojme sherbimet me cilesore ne baze te kerkesave dhe cmimeve vendase.

Mjeshtra Te Algoritmit Possum

Ne do të sigurojmë informacione dhe strategji që nuk do t’ju demtojne kurre nga filtri negativ i Google. Por gjithashtu do te keni suportin e duhur nese jeni goditur apo do te goditeni me vone.
Ne mund të sigurojmë ndihmë për t’ju rikuperuar nga pozicionimi i keq apo heqja nga indeksimi ne raste te thyerjes se rregullave. Ky hap nuk është aspak i lehtë, por ne do të bëjmë më të mirën për të “bindur” Google që nëse vetëm një biznes do të shfaqet në harta dhe ne indeksim si i pari ne liste, ai do të jetë i juaji.

Arritja e Qëllimeve

Arritja e qëllimeve tona në lidhje me rritjen e dukshmërisë tuaj lokale në internet dhe maksimizimin e trafikut. Me rritjen e dukshmërisë, ne nënkuptojmë që synojmë majat, majat. Jo te shkojmë në gjysmë të rrugës, po deri ne fund, atje ku gjendet suksesi.

Protokolli Etikave Te Pastra

Krijimi i protokollit të “etiketës së bardhë” për biznesin tuaj në mënyrë që produkti ose shërbimet tuaja të shiten në biznese të tjera me ligjshmeri te plote dhe pa humbur te drejten e autorit ose fitimet perkatese.

Pse Jemi Më Të Mirët Në Optimizmin e Google My Business dhe Google Maps?

Specialistë me përvojë shumë vjeçare

Negocimi i çmimeve është diçka që ne mund ta bëjmë, por kurrë nuk mund të negociojmë cilësinë e punës sonë. Asnjë SEO tjetër lokal ofron te njejten pervojne ne Shqiperi si Grow.al.

Me qindra projekte të përfunduara brenda territoreve të SHBA dhe Europës, ne mund te themi me krenari se jemi optimizuesit më të mirë të GMB dhe Google Maps ne shqiperi.

Ne i dimë qëllimet tona në momentin e parë që na paraqitni me projektet tuaja. Gjetja e problemeve te uebsajteve dhe rregullimi i tyre është specialiteti ynë. Kombinoni përvojën tonë me strategjitë në lidhje me ndërtimin e linqeve, hulumtimin e fjalëve kyçe, ekspertizes lokale të SEOs, implementimin ne harte ne Google dhe Apple, shikueshmërinë në internet, optimizimin e GMB dhe do të kuptoni pse duhet të punoni me ne.

Kthimi I Shpejte I Investimit (ROI)

Për ne, nuk ka rëndësi nëse jeni pronar i një biznesi lokal apo thjesht klient i pronarit. Qëllimi ynë është t’ju ofrojmë një sherbim profesional qe do te arrije rezultatet e deshiruara. Ne nuk kemi nevojë për vëmendjen e pronarit tuaj, ne kemi nevojë kenaqesine e te dyja paleve. Rritja e renditjes tuaj Google My Business në rezultatet e kërkimit është pjesa më e rëndësishme për pjesen e fitimit monetar dhe klinteve te rinj qe kerkojne per ate cka ju ofroni online.

Taktikat E Perdorura Per Optimizimin E Google My Business

Proceset tona të punës të renditura më poshtë në detaje do t’ju tregojnë taktikat që ndjekim në mënyrë që profili juaj i Google My Business në internet të rritet çdo ditë.

Përditësimi i Fotografitëve, Cdo Jave

(Duke ngarkuar çdo javë një foto me cilësi të lartë ne sigurojme nje vazhdimesi informacioni dhe fillimin e optimizimit per profilin tuaj te GMB.)

Duke iu përgjigjur vlerësimeve

(Ndërtimi i reputacionit dhe rritja e kënaqësisë ndaj klientit duke iu përgjigjur të gjitha vlerësimeve, pyetjeve, komenteve pozitive dhe atyre negative ne menyren me profesionale te mundshme)

Gjurmimi i rangut tuaj lokal të Google My Business

(Përdorimi i paketës së hartave profesionalisht për të siguruar informacion në lidhje me renditjen tuaj në GMB dhe analizimit te problemeve)

Ndjekja e Telefonatave

(Ndjekja dhe regjistrimi i çdo thirrje nga lista e GMB për të kuptuar më mirë kthimin e investimeve)

Raporte Te Detajuara Cdo Muaj

(Ju sigurojmë çdo detaj të përmirësimeve dhe mënyrës se si kemi punuar me ate te raporteve profesionale ne menyre qe te menaxhoni buxhetin tuaj me me shume eficence)

Krijimi i citimeve lokale

(Krijimi i metodave ndihmuese per njerëzit qe të zbulojnë biznesin tuaj më shpejt duke përdorur citime lokale)

Pyetjet e Bera me Shpesh

Ju vërtet keni nevojë për një profil të GPB-së nëse dëshironi të keni më shumë klientë në biznesin tuaj dhe të krijoni drejtime më të mira për vizitoret qe ju zbulojne online. Një mënyrë e thjeshtë për t’ju zbuluar, një mënyrë e thjeshtë për t’ju kontaktuar – nje klient i ri.

Asgjë nuk do të ndodhë pasi asgjë nuk mund të ndodhë. Çdo përmirësim në faqen tuaj dhe profili i GMB do të mbetet në të njëjtën mënyrë. Gjithçka e krijuar që nga momenti i parë që kemi punuar së bashku do të mbetet e njëjtë. Pasi të anulohet pajtimi juaj, ne do të përfundojmë detyrat e muajit të fundit dhe do të ndajmë rrugët tona si miq. Dyert tona do të hapen gjithmonë për ju përsëri sa herë që dëshironi.

Po, ne ofrojmë raportime të hollësishme në fund të çdo muaji. Çdo raport përfshin kohën tonë të plotë të punës për orë, përmirësimet tuaja GMB me analitikë, rritjen e trafikut tuaj, rritjen e gradave dhe arritjen objektive. Krahas atyre raporteve, do të keni cilesite e profilit tuaj në fund të çdo muaji.

Sigurimi i një përgjigje të shpejtë do të jetë gjithmonë një gënjeshtër, kjo lloj pune kërkon kohë, përkushtim dhe punë të palodhur. Dhënia e një date të saktë do të ishte joprofesionale nga këndvështrimi ynë. Por mos u shqetësoni, gjërat e mira kërkojnë kohë, por ato gjithashtu japin ROI maksimale. Metodat tona janë 100% të suksesshme dhe kështu do të jetë kënaqësia juaj ne fund te projektit.

Po, shërbimet tona përfshijnë ndjekjen e renditjes së hartës lokale deri në 30 fjale kyce. Ne do të sigurojmë 5 fjalë kyçe të rëndësishme për fushatën tuaj dhe do të punojmë kryesisht me optimiziming e kesaj fushate.

Google My Business është një mjet falas dhe i fuqishëm i zhvilluar nga Google. Ju nuk keni nevojë të paguani asgjë për ta përdorur atë. Ajo cfare paguani ju eshte sherbimi per te krijuar profesionalisht dhe mirmbajtur ate ne menyren e duhur.