Pershpejtim Faqe Interneti Website - Rrit Shpejtesine e Webit

Faqja Juaj Mund te Hapet ne me Pak se 2 Sekonda

Shpejtësia e duhur, per faqen e duhur!

Shërbimi i Optimizimit të Shpejtësisë së Faqes

Problemet me shpejtësinë e faqes suaj mund të bëjnë që klientët tuaj të fillojnë të kërkojnë faqe të ndryshme që ofrojnë të njëjtat shërbime. Pyetja është, a doni të humbni klientë vetëm sepse shpejtësia e faqes tuaj nuk eshte ne nivelin e duhur? Grow.al është këtu për të siguruar shërbimet me te mira per shpejtesine e webit, kështu që nuk do të shqetësoheni më kurrë për humbjen e klientëve për shkak të shpejtësisë së faqes tuaj.

Shpejtësia e faqes tuaj jo vetëm që do të ndikojë në rezultatet me klientët, por gjithashtu është një pjesë shumë e rëndësishme e strategjisë SEO. Motorët e kërkimit nuk favorizojnë faqet me shpejtësi të gjatë ngarkimi që janë më të ngadalta se normalisht. Gje e cila eshte rreth 2 sekonda. Klienti mesatar nuk pret me shume se 4 sekonda, keshtu qe nese nuk jeni brenda kesaj kuote, mos prisni rezultate me te mira se konkurrenca. Eshtë një politikë e fortë e Google, Yahoo, madje dhe Bing. Faqet e internetit duhet të jenë gjithmonë të shpejta, responsive dhe të hapen shpejt nëse synoni të tërhiqni vizitorë dhe të indeksoni më lart në rezultatet e kërkimit.

Ekipi ynë ka përvojën dhe njohurinë e duhur për shërbimet e optimizimit të shpejtësisë së webit. Pavarësisht se sa jeni duke u munduar për të rregulluar shpejtesine e hapjes, ose për të shkurtuar kohën e ngarkimit të imazheve të mëdha. Duhet shumë përvojë dhe njohuri për optimizmin e shpejtësisë për të marrë rezultatet që prisni. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbime të optimizimit të shpejtësisë së faqes në një shkallë profesionale në mënyrë që të gjitha faqet, imazhet, videot dhe kontenti juaj te ngarkohet & shfaqet sa me shpejt tek perdoruesi.

Pse Shpejtesia e Websajtit Eshte Shume e Rendesishme

Indeksim Me Te Mire Ne Motorret E Kerkimit

Duke supozuar që as ju ose klientët tuaj nuk e vrisni mendjen për shpejtësinë e faqes suaj. Eshtë dikush aty që e merr shumë seriozisht këtë çështje. Google e konsideron shpejtësinë e webit si një nga faktorët më të rëndësishëm SEO. Nëse faqja juaj shënohet me një rezultat me shpejtësi të ulët nga motorët e kërkimit, atëherë renditja juaj do të fillojë të ulet, trafiku juaj organik do të bjere çdo ditë që kalon dhe të ardhurat tuaja nuk do të jenë të njëjtat me ato që ishin. Me një shpejtësi më të mirë të faqes, të gjitha ato probleme do të kthehen ne përfitime për webin tuaj.

Navigimi më i mirë

Mendoni për ndikimin e parë që do të krijonin vizitorët e rinj kur te vizitojne webin tuaj dhe nuk mund të ngarkojnë një foto të vetme sepse është e pa optimizuar per shpejtesi. Ose kur nuk ngarkojne dot faqen e deshiruar sepse zgjat pergjithmone. Faqja juaj do të futet në një listë të zezë menjëherë. Shpejtësia e faqes ofron një navigim të thjeshtë por të mahnitshëm, te shpejtë dhe te besueshëm për të kryer shërbimet e ofruara. Navigimi i ndihmon njerëzit të ruajnë dhe konsiderojne faqen tuaj si një burim i besueshëm i kryerjes së detyrave të tyre. Askush nuk deshiron te prese, sidomos kur ndodhet para jush si nje klient.

Përvojë Me E Mire Per Perdoruesit

Fitimi i një klienti të ri bazohet 99% në përvojën e tij herën e parë ne faqen tuaj. Për të arritur një përvojën më të mirë të përdoruesit, faqja juaj duhet të hapet shpejt si qëllimi kryesor. Faqet të cilave u duhen më shumë se 3-4 sekonda për t’u ngarkuar plotësisht, do t’i bëjnë vizitorët e tyre të irrituar dhe të lënë një ndjenjë joprofesionalizmi. Qe absolutisht ndikon negativisht.

Kjo jo vetëm që do të përkeqësojë përvojën e përdoruesit, por gjithashtu do të informojë Google për shpejtësinë që ju jeni duke ofruar për vizitorët. Pavarësisht se sa e mahnitshme mund të jenë përmbajtja dhe shërbimet tuaja, Google nuk do t’ia dije. Ajo që Google sheh se përdoruesit kanë një përvojë të keqe dhe po largohen nga faqja juaj para se të ngarkohet plotësisht. Por kjo nuk ndodh nese Grow merret me optimizimin dhe shpejtimin e websajtit tuaj. Le te permiresohemi se bashku.

Çfarë Shkakton Probleme Shpejtesie Tek Websajtet

Kodim HTML I Pakujdesshem

Arsyeja me e shpeshte e ngadalesimit te websajteve është kodimi HTML i pakujdesshëm. HTML është përgjegjës për mënyrën se si shfaqet sajti juaj para përdoruesve. Aty ndodhen të gjitha ato linjta e kodimit, dhe strukturat për të dhënë pamjen e duhur për vizitorët tuaj. Optimizimi i kodimit HTML mund të rezultojë në një rritje të shpejtësisë për faqen tuaj. Por kjo nuk do të thotë që problemi i vetëm mund të jenë kodet HTML.

Imazhe / Video / Grafike Te Pa Optimizuara

Videot e sotme mund të jenë në shkallë deri në gigabajt edhe për një minutë të vetme, dhe fotot mund të jenë qindra megabajt. Sigurisht që pa optimizimin e duhur ato foto dhe video do të merrnin shumë kohë për t’u ngarkuar por edhe per tu shfaqur tek perdoruesi. Ne ofrojmë mënyra efektive për të siguruar që videot dhe fotot do të ngarkohen më shpejt në faqen tuaj dhe nuk do të ndikojnë në ngadalesimin e saj. Cdo imazh vizual, grafik, apo video do te kejte te njejten cilesi por do te hapet rreth 70% me shpejt.

Linqet E Shumta

Zëvendësimi i Linqeve tuaja të vjetra me ato të reja është një proces i domosdoshem. Linqet ndryshojnë sepse faqet ndryshojnë, shtohen shërbime të reja ose hiqen shërbimet e vjetra. Por ato ridrejtime mund të ndikojnë në shpejtësinë e faqes tuaj sepse mund të duhet pak kohë për të referuar drejtoritë dhe për t’i treguar ato te përdoruesi. Nëse nuk doni të perballeni te vetëm me këtë problem, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.

Vendndodhja e Hostit dhe Performanca e Tij

Le të themi që audienca juaj është Shqiptare dhe këtu i merrni klikimet tuaja më së shumti. Por serveri juaj ndodhet në Kine(Shembull), ky fakt do të ndikonte në shpejtësinë e faqes së faqes tuaj 100%. Shpjegimi është i thjeshtë, sa më larg është vendndodhja e serverit tuaj, aq më e gjatë është koha e ngarkimit të kontentit tuaj. Pasi të analizojmë faqen tuaj dhe të zbulojmë se serveri i pritjes është ai që po ngadalëson faqen tuaj, ne do t’ju ofrojmë mundësi të ndryshme për të zgjidhur këtë problem.

Shpejtesia e Webit Ne Celular Eshte Po Aq e Rendesishme

Që nga viti 2018, mënyra se si faqja juaj ngarkohet në telefon, shpejt ose të ngadale, gjithashtu ndikon në renditjen tuaj me motorët e kërkimit. Kjo e bën rëndësinë e optimizimit të shpejtësisë së faqes në faqen tuaj për pajisjet mobile, nje faktor qe nuk mund te anashkalohet, pasi ndikon drejtperdrejt ne te ardhurat tuaja.

Tashme, me ndihmen e GROW, ju kurre nuk do te shqetesoheni per shpejtesine e sajtit tuaj. Gjithmone do te keni mbeshtetjen e zhvilluesave dhe profesionisteve te SEO qe ndodhen afer jush, ne cdo hap!.

Eshtë shumë e rëndësishme të optimizoni shpejtësinë e faqes tuaj për pajisjet mobile sepse në ditët e sotme më shumë se 80% e të gjithë trafikut që merrni në faqen tuaj të internetit vjen nga celularët. Ky fakt është më se i mjaftueshëm për të provuar rëndësinë e përmirësimit të shpejtësisë së sajtit tuaj per pajisjet mobile.

Pse ne?

Ekipi i Dedikuar

Sapo të fillojmë të punojmë së bashku, ne caktojmë një ekip që do të punojë me ju deri në fund. Ndryshimi i operatorëve nuk është efektiv dhe mund të çojë në keqkuptime. Kjo është arsyeja pse ekipi që do t’ju caktohet do t’ju mbështesë 24/7 për të gjitha kërkesat që mund të keni. Në çdo kohë që të na kontaktoni, nje ekspert i dedikuar per projektin tuaj do jete ne gjendje tju ndihmoje ne lidhje me cdo problem.

Pervoja Ne Shpejtimin E Websajteve

Një nga hapat kryesorë, kur zhvillojmë faqe në internet, është të sigurohemi që shpejtësia e webit të jetë e standardeve më të larta. Me përvojën tonë nga zhvillimi në internet, GROW eshte vendi i duhur ku mund te shpejtoni faqen tuaj dhe te merrni rezultatet e deshiruara nga motorret e kerkimit.

Eksperte Auditimi

Cdo hap fillon me analizen e plote te problemeve ekzistuese dhe atyre potenciale. Pasi të fillojmë të punojmë me faqen tuaj, ne kryejmë një auditim të plotë të faqes për të përcaktuar problemin që lidhet me shpejtësinë e faqes tuaj. Pasi identifikojme cdo problem, ne krijojmë një strategji të fortë që do të përmirësojë jo vetem shpejtesine, por me shume se 4 faktore qe lidhen me te ardhurat tuaja.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Çmimi varet nga disa faktorë. Për shembull, mund të dëshironi të përcaktoni vetëm faktorët që ngadalësojnë faqen tuaj dhe të bëni vetë punën e optimizimit. Pra, çmimi nuk mund te jete i njëjtë me një shërbim të plotë. Ajo që mund të themi është se optimizimi i shpejtësisë së faqes tonë është i përballueshëm për të gjitha llojet e buxheteve.

Po, meqenëse më shumë se 80% e trafikut sot gjenerohet nga pajisjet mobile është shumë e rëndësishme t’u siguroni përdoruesve të celularëve optimizimet më të mira të shpejtësisë për webin tuaj.t

Po optimizimi i shpejtësisë së faqes është një faktor që trajtohet shumë seriozisht nga motorët e kërkimit dhe kjo do të ndikojë në renditjen e faqes tuaj. Megjithese, jane edhe disa pika te tjera shume konkrete qe duhet te respektohen nga ana juaj.

Mund të ketë shumë faktorë që mund të ngadalësojnë një faqe në internet. Ekspertët tanë do të kryejnë një kontroll të plote te faqes dhe të përcaktojnë problemet dhe krijojne strategji per rregullimin e tyre.