Modelim i Informacionit te Nderteses (BIM)

Modelim Informacioni Per Ndertesa

Themeli i kompanise sone fillon me cilesine e sherbimeve qe ne ofrojme

Modelim i Informacionit te Nderteses (BIM)

Për shumë vite, GROW eshte lider i shërbimeve BIM në të gjithë Shqiperi dhe globalisht. Zoteron nje ekip profesionist dhe ofron sherbimet me cilesore ne tregun Shqiptar. Ne besojme se suksesi eshte ceshtje njohurie dhe eksperience. Ndaj i sigurojme klientet me rezultatet me të suksesshme në çdo projekt duke dorezuar punen ne kohë rekord dhe saktësi maksimale. Pavarësisht nga lloji i buxhetit ose kërkesat, ekspertët, arkitektët, konsulentët dhe kontraktorët tanë të BIM janë gjithmonë të gatshëm të ofrojnë zgjidhje të nivelit më të lartë në nivelet më të larta standarde të tregjeve aktuale.

Themeli i kompanisë sonë fillon me cilësinë e shërbimeve që ne ofrojmë. Me shërbimet më superiore të BIM, ne jemi në gjendje të zgjidhim kërkesat më sfiduese, ndërsa ofrojmë ekspertizë absolute profesionale të menaxhimit të projektit. Projektimi dhe ndërtimi ynë mbi teknologjinë BIM përfshin profesionalizëm në Autodesk® REVIT, Autodesk® Fabrication CADmep dhe Bentley BIM mbi një larmi aspektesh kur bëhet fjalë për Arkitekturë, Strukturora, Civile, Mekanike, Elektrike, Hidraulik dhe Mbrojtjen nga Zjarri.

Metodologjitë dhe qasjet tona janë ato që e bëjnë ekipin tonë zgjedhjen më të mirë për klientët. Ne krijojme mundesi me te mira për klientët tanë dhe ndërtojme marrëdhënieve të suksesshme afatgjata, ne rritemi së bashku. Jo vetëm në modelet 3D por edhe teknologjinë 5D. Duke punuar me ne ju mund të gjeni inxhinierët, programuesit, arkitektët, ilustruesit, bojrat, etj.

Shërbimet Tona të Modelimit BIM Përfshijnë:

  • Standardet kryesore të zhvillimit të MEP dhe BIM të cilësisë për të gjitha llojet e tregjeve.
  • Modelimi profesional i MEP nen administrimin e ekspertëve të ndërtimit në çdo hap të projektit.
  • Niveli i ekspertizës profesionale në shërbimet e modelimit të fabrikimit LOD 400 për të gjitha situatat.
  • Ndihmë për çdo aspekt të ndërtimit të modelit tuaj të biznesit nga ekspertët.
  • Inxhinieria dhe sinkronizimi sa më i mirë i mundshëm me hapa te plote kordinimi.
  • Analizimi i problemeve dhe identifikimi i tyre në fazën fillestare që mund të hasen në zhvillimin e projektit dhe krijimi i strategjive parandaluese efektive.

Modelim MEP BIM

Sigurimi i ndihmës profesionale per cdo individ, kompani dhe organizate për të përmirësuar saktësinë e tyre, për të ulur mundësitë e problemeve dhe për të projektuar projekte dhe struktura të reja të optimizuara për të gjitha llojet e ndërtesave. Zgjidhjet tona mund të rrisin bashkëpunimin e ekipit tuaj, efikasitetin, funksionalitetin, përshpejtimin e të dhënave dhe të ofrojnë projekte më cilesore ne kohe rekord.

MODELIMI BIM STRUKTUROR ARKITEKTONIK

Përpunimi i modeleve 3D me cilësi më të lartë që do të shërbejë si mjeti kryesor i depërtimit për të siguruar arkitektët, inxhinierët dhe kompanine ndertuese informacionin e saktë të ndërtimit mbi një plan, dizajn dhe menaxhim efikas të zgjidhjeve për të gjitha llojet e infrastrukturave.

Koordinimi VDC & BIM

Përveç përfaqësimit profesional të karakteristikave të të gjitha elementeve në mënyrë dixhitale përmes shërbimeve BIM, ne jemi në gjendje t’i sinkronizojmë ato me VDC. Krijimi i mundësive më efikase dhe të sakta kur bëhet fjalë për skuadren e projektimit, ate te parandërtimit, operacioneve dhe vete-performances.

Skaneri me lazer

Kur bëhet fjalë për saktësinë e rindërtimit dhe rimodelimit, nuk ka mundësi më të mirë se skanimi me lazer. Teknologjitë dhe përvoja jonë mund të ofrojë modelet më të mahnitshme dhe në-pikë në strukturat 2D dhe 3D. Të gatshëm në çdo kohë për të kënaqur klientët tanë me tendencat e fundit të harduerit dhe softuerit.

Modelimi 4D

Krijimi i zgjidhjeve dhe mirëkuptimit më të mirë për ekipet e ndërtimit duke shtuar renditjen e kohës në 3D BIM. Në këtë mënyrë parashikohet analiza dhe vizualizimi i disa elementeve dhe ngjarjeve para se ato të ndodhin.

6D dhe 7D BIM

Pse të vendosni për 3D dhe 4D kur mund të bashkëpunoni me një ekip që mund të japë në mënyrë të përsosur BIM 6D dhe 7D në një kohë rekord dhe saktësi absolute të projekteve tuaja. Me teknologjitë dhe njohuritë tona ne mund të krijojmë modele të pasura për të gjitha llojet e konstruksioneve dhe ciklet jetësore të ndërtesave dhe strukturave në nivelin më të sofistikuar.

Krijimi i përmbajtjes BIM

Teknologjitë dhe pajisjet janë pjesët thelbësore të çdo ndërtimi të suksesshëm të BIM. Ndërsa përfitojmë plotësisht nga këto faktore qe i zoterojme plotesisht, ne përqendrohemi në përshtatjen e përmbajtjes më të mirë BIM dhe përfaqësojmë secilin model nga 2D në 7D në parametrat më të saktë kur bëhet fjalë për madhësinë, lartësinë, peshën, numrin e artikullit dhe më shumë. Në këtë mënyrë ne mund të fuqizojmë maksimalisht çdo projekt dixhital dhe të rrisim funksionalitetin e tij në shkallën më të madhe të mundshme.

Rreth Nesh

Qellimi jone

Që në momentin e parë kur u bashkuam në industrinë e ndërtimit, fokusi ynë ka qenë kënaqësia e klientëve tanë. Sigurimi i ekspertizës dhe njohurive për ndërtimin e projekteve më të mira, më të sofistikuara, duke rritur efikasitetin dhe ulur kostot e ndërtimit. Njohuritë tona BIM mund t’ju kursejnë kohë, materiale, para dhe të maksimizojnë potencialin e cdo elementi ne menyren me te mire te mundshme.

Ekspertiza jonë

Nga implementimi, trajnimi, krijimi dhe modelimi. Standardet tona BIM konsiderohen më të lartat në tregje bazuar në çmimet, funksionalitetin, kohën dhe efikasitetin. Për shumë vite ne u kemi ofruar klientëve punë profesionale në një larmi platformash si Autodesk BIM, Revit, Bentley, CADmep + dhe shumë të tjera.

Zgjidhjet tona

Ne kemi përgjigjen dhe njohuritë e duhura për të kryer projekte në lidhje me të gjitha llojet e industrive. Nga projektet e Kujdesit Shëndetësor, Komercial, Mikpritjes, Industriale, Infrastrukturës, Argëtimit, Edukimit, Qeverisë dhe Institucionale, ju mund të mbështeteni në zgjidhjet tona, dhe ekspertët tanë!

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Modelimi i informacionit të ndërtesës i njohur gjithashtu si BIM (Building Information Modeling) i referohet proceseve 3 ose më shumë dimensionale që shprehin cilësitë dhe njohuritë e elementeve të caktuara ose ndërtesës së plotë tek inxhinierët, arkitektët dhe konstruktorët për një planifikim, funksionim dhe menaxhim më të mirë dhe më efikas.
Para se të futemi në çmime, le të diskutojmë në lidhje me kërkesat, pritjet tuaja dhe të mësojmë për të gjitha vështirësitë e punës tuaj. Konsulentët tanë profesionistë të BIM-it do t’ju japin njohuri të hollësishme rreth çmimeve dhe promovimeve tona lokale për të gjitha llojet e projekteve të ndërtimit.
Mund të duhen disa orë, deri në disa muaj. Gjatësia bazohet në kërkesat dhe vështirësinë e secilit projekt.
Po, ne ofrojmë shërbimet më të mira dhe më profesionale të këshillimit BIM së bashku me një mbështetje dhe shërbim të plotë 24/7 për klientët për të ndihmuar në të gjitha llojet e situatave dhe projekteve.