Sherbime Zhvillimi & Programimi Laravel ne Tirane - Laravel Development

Krijoni Aplikacionin Tuaj në Internet, në Mënyrën e Duhur

Programim i shpejtë, i besueshëm, i sigurt dhe i fuqishëm i përshtatur nevojave tuaja

Kompani Programimi & Zhvillimi Laravel

Nëse po kërkoni një programues profesionist të laravel për të filluar hartimin e aplikacionit tuaj në internet, ju jeni në vendin e duhur. GROW ofron nje ekip profesional programuesish dhe strategji krijimi si asnje kompani tjeter ne Shqiper. Ne mund te ofrojme zhvillim të aplikacioneve dhe zhvillim të sistemeve të brendshme duke punuar me një nga gjuhët më të fuqishme të programimit, laravel.

Ndryshe nga PHP, për të cilën mund të keni dëgjuar, Laravel është një platformë që funksionon mbi gjuhen PHP. Laravel është një lloj arbitri kur bëhet fjalë për visual front end dhe ka si server pritës PHP ku ruhen te dhenat e rendesishme.

Nëse dëshironi të punësoni një zhvillues të laravel nuk duhet të kërkoni më tej. Njohja e të gjitha marifeteve të kësaj gjuhe programuese dhe përvoja me vite në krijimin e siteve dhe aplikacioneve me Laravel eshte plusi kryesor qe GROW ofron ne te gjithe tregun Shqiptar. Pavaresisht arsyes qe keni zgjedhur laravel, ne kemi zgjidhjen e duhur per ju!

Besoni projektin tuaj tek kompania jonë e zhvillimit të laravel dhe dëshmoni rezultate reale ndërsa krijoni projektet me mahnitese me cmimet me te mira. Laravel është një platformë open source që e bën atë edhe më të eficiente per zgjidhje ideale ne ueb dhe aplikacionet tuaja. Eshtë e besueshme, e sigurt, dhe ofron frameworks moderne.

Pse Duhet të Zgjidhni Laravel

Ne rase se keni dyshme nese Laravel është platforma e duhur për të zhvilluar aplikacionet tuaja ose faqen faqen e internetit, ne do t’ju tregojmë disa përfitime që do t’ju bindin.

Open Source (Falas)

Laravel është një platformë me burim të hapur, që do të thotë se kostot e zhvillimit do të jenë shumë të mira për buxhetin tuaj. Nuk ka kosto shtesë para se të filloni të zhvilloni projektin tuaj për licensime te shtrenjta. Kjo do të thotë që të gjithë buxhetin tuaj do ta përqendroni në zhvillimin e veçorive dhe funksioneve të reja për uebin ose aplikacionin tuaj.

Mbështetje Te Zgjeruar

Frameworket Laravel po rriten nga dita në ditë dhe ofrojn mbështetje të zgjeruar kur bëhet fjalë për Modelin, pamjen dhe MVC-ne. Mënyra se si linjat e kodimit janë të organizuara në platformën Laravel është unike dhe i shërbejne me me shume efektivitet dhe eficence per cfaredolloj projekti.

Jashtëzakonisht e Fuqishme

Thjeshtësia e ofruar nga Laravel nuk do të thotë se ajo që ofron kjo platformë nuk është e mjaftueshme. Në të vërtetë, Laravel është dizajnuar të jetë e thjeshtë, por shumë e fuqishme dhe te ofroje mundesi te pafundme. Mundeson transmetimin e te dhenave per ti dhene ndihmese dhe me shume zhvillim projekteve pa humbur kohe, ose investime aktuale ne projektete e shkuara.

E Sigurt

Duke ditur se sa e rëndësishme është siguria kur jeni duke zhvilluar një aplikacion ose faqe në internet, ne e marrim këtë çështje me shumë seriozitet. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbimin e zhvillimit të laravel. Siguria që ofron kjo platformë kujdeset për të gjitha sulmet me qëllim të keq ose hakerat. Kjo ndodh sepse laravel punon si një mënyrë arbitrare për të lidhur përdoruesin direkt me serverin.

Fleksibilitet

Kodimi është i thjeshtë, megjithatë ne laravel mund të jetë edhe më i thjeshtë dhe më fleksibël pasi ofron mundësi për të shkruar linja kodimi në blloqe të ndryshme. Ata blloqe mund të ndahen nga njëri-tjetri nga kategoria dhe të jenë të vetë-qëndrueshëm. Modifikimi i atyre blloqeve të kodit është shumë i lehtë, ato mund të zhvendosen, redaktohen ose hiqen. I gjithë ky proces mund te kryhet shpejt dhe aplikacioni ose faqja e internetit nuk do demtohet gjate kesaj “mirembajtje”.

Si Laravel Mbështet Projektet Tuaja

Ofrimi i Programimit PHP

PHP është gjuha e programimit në të cilën krijohen më shumë se 50% e të gjitha faqeve të internetit. Kjo dëshmon se është e besueshme dhe ofron veçori që platformat e tjera nuk i kane. Mënyra se si krijohet PHP i ndihmon zhvilluesit të krijojnë më shpejt aplikacione dhe faqe. Tani kombinoni gjuhën e programimit PHP me platformën Laravel dhe do të merrni shërbimin më të mahnitshëm të zhvillimit ndonjëherë.

Zhvillimi i Projekteve të Vogla

Nëse po mendoni se projekti juaj është shumë i vogël për tu zhvilluar me laravel, gaboni. Pavarësisht se sa i vogël mund të jetë projekti juaj, nuk ka opsion tjeter më të mirë për të zhvilluar aplikacionin ose faqen tuaj sesa laravel. Sigurisht, edhe projektet e mëdha mbështeten plotësisht.

Pa Kosto Licencimi

Bizneset e reja mund ta kenë të vështirë të përballojnë zhvillimin dhe kostot e licencimit kur duan të zhvillojnë një aplikacion ose faqe në internet për markën e tyre. Ky faktor nuk do te jete asnjehere problem perderisa ju zgjidhni laravel.

Shërbimet Tona Laravel

Zhvillimi i Laravel PHP

Ekipi ynë ofron shërbime profesionale të zhvillimit të laravel PHP për të siguruar aplikacionet dhe faqet tuaja me vecorite më të mira dhe tiparet moderne.

Zhvillimi i Laravel Javascript

Koduesit tanë ekspertë do të prerdorin frameworke mahnitëse javascript për të përdorur mundësitë e plota që ofron platforma laravel kur bëhet fjalë për aplikacionet dhe ndërfaqen e përdoruesit.

Zhvillimi i Personalizuar API

Ne ofrojmë shërbime të personalizuara të zhvillimit të API bazuar në kërkesat e klientëve tanë. Integrimi i paketave me cilësinë më të lartë për cdo lloj projekti apo strategjia.

Sistemet e Rezervimit (Booking Systems) Laravel

Sistemi i rezervimit duhet të jetë i lehtë për t’u përdorur dhe të ofrojë funksionalitetet më të mira. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë laravel si metodën kryesore dhe më efektive për të zhvilluar sistemin tuaj të rezervimit. Ndërfaqja dhe funksionalitetet që ofron laravel janë më të mirat, së bashku me sigurinë e nivelit të lartë. Kjo është ajo që klientët tuaj presin nga nje biznes profesional.

Zhvillimi i Aplikacioneve Mobile Me Laravel

Shumica e njerëzve në ditët e sotme përdorin telefonat e tyre inteligjentë për të shfletuar në internet. Kjo është arsyeja pse ne krijojmë aplikacione duke përdorur laravel për celularët. Për të përfituar plotësisht nga përdoruesit e smartphone-ve, ne zgjedhim cilesite me te mira dhe vecorite me unike, qe ofrohen vetem nga laravel.

Zhvillimi i Platformave eCommerce Me Laravel

Asnjëherë nuk ka qenë më thjeshte dhe shpejt për të ndërtuar një faqe eCommerce siç është e mundur duke përdorur laravel. Frameowrk që kjo platforme ofron eshte thjesht mahnitese dhe procesi i zhvillimit do të jete më i shpejtë se kurrë. Me pak fjale, ne mund te ndertojme nje faqe eCommerce plotesisht te koduar me laravel aq shpejt sa do te mahniteni.

Pse duhet t’i besoni ekipit tonë?

Besueshmeri

Gjithçka që është premtuar nga ne do të dorëzohet 100% siç është rënë dakord. Puna me ne do të thotë që objektivat tuaja do të përmbushen totalisht dhe cilado detyrë që do të na caktoni do të përfundojë me sukses.

Ne Respektojme Privatësinë

Duke ditur se sa e rëndësishme është të mbash identitetin tënd të sigurt nga vëmendja. Ne kemi krijuar nje sherbim qe ofron konfidencialitet te plote. Ne cdo projekt te dhenat tuaja do të mbahen 100% private.

Ekspertë

Me shumë vite përvojë në shërbimet e zhvillimit të laravel dhe gjuhën e programimit PHP, ne jemi ekipi më me përvojë që mund të gjeni në Shqiperi per kete lloj programimi. Përvoja jonë do të jetë faktori kryesor për të udhëhequr biznesin tuaj drejt suksesit. 

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Laravel ofron një platformë me burim të hapur që ka 0 kosto licencimi dhe gjithashtu mënyrën më efektive për t’i bërë aplikacionet tuaja më efektive dhe eficiente përmes veçorive të përfshira ne pakete.

Laravel është një nga platformat më të sigurta PHP dhe ofron mbrojtje të mahnitshme kundër sulmuesve me qëllim të keq nga hakerat.

Një platformë me burim të hapur do të thotë që ju nuk keni nevojë të paguani për licencim. Gjë që e bën atë platformë drejtpërdrejt me efektive kundrejt kostove.

Po laravel punon me të gjitha llojet e sistemeve operative. Mund të jete Windows, Linux, Mac ose të tjerë.

Po ju mund të përdorni çdo temë që dëshironi. Në të vërtetë, është e mundur të zhvillohen tema të personalizuara për aplikacionin tuaj laravel.