Content Writing ne Tirane | Krijim Kontenti per Website | Shkrimtar SEO

Permbajtja e Webit Eshte Celesi I Suksesit Per Me Shume Trafik

Maksimizoni të Ardhurat tuaja dhe Ekspozimin Online me Shërbime Profesionale per krijim kontenti. 

Shërbimi Per Shkrim Kontenti (SEO Content Writing Ne Shqiperi)Punësoni shkrimtarë profesionistë të SEO

Për shumë vite tani, njerëzit kanë filluar të kuptojnë rëndësinë e përmbajtjes së mirë dhe përfitimet që mund t’i sjellë trafikut dhe të ardhurave. Me vite përvojë në këtë industri shërbimi, kompania jonë ofron shkrimin më unik per përmbajtjen SEO te webit tuaj. Arritja e potencialit të plotë të faqes duke optimizuar secilën fjalë që do të implementohet në të. Jo vetëm krijimi i një teksti me lexueshmëri të lartë për njerëzit, por aplikimi i vlefshmerise për motorët e kërkimit si Google.

Shumica e konkurenteve tane ofrojn shkruajtje te permbajtjes per website, që është e optimizuard deri diku per motoret e kerkimit, por ne te njejten kohe, është shumë e vështirë për vizitorët ta kuptojnë. Pra, trafiku që merrni nga motorët e kërkimit, pa një përmbajtje të optimizuar mirë për lexuesit, është një humbje parash. Qëllimi i kompanisë sonë për të shkruar përmbajtje SEO është të arrijë sa më shumë njerëz nga motorët e kërkimit, dhe pasi të zbulojnë dhe vizitojnë faqen tuaj, ne synojmë t’i kthejmë ata në klientë. Kjo duke krijuar nje kontent te pershtatshem per lexueshmerine, te cfaredolloj audience.

Permbajtja cilësore që ne u ofrojmë klientëve tanë funksionon si një shkallë për t’i ngritur ata kur bëhet fjalë për renditjen e faqeve ne Google dhe gjithashtu si një strategji efektive për të tejkaluar konkurrencën. Shkrimi i përmbajtjes SEO do të ndihmojë që webet tuaja të performojnë më mirë dhe të tërheqin më shumë vizitorë organikë që kërkojnë atë që ofron faqja juaj. Ajo që lidh faqen tuaj dhe vizitorët është përmbajtja dhe fjalet kyçe (Keywords) që implementohen në kontent.

Pasi të kemi analizuar të gjitha fjalët kyçe nga burimet në internet dhe konkurrentët tuaj, sigurohemi që t’i zbatojmë ato me zgjuarsi në përmbajtjen tuaj pa e tepruar (keyword-stuffing). Nëse po kërkoni një agjensi për shkrimin e përmbajtjes SEO për të ngritur biznesin tuaj më lart se kurrë në internet, atëherë jeni në vendin e duhur. GROW ofron sherbimet me profesionale per krijimin e kontentit (SEO Content Writing) ne Shqip ose ne Anglisht.

Ku fokusohemi?

Si shkrimtarë SEO ne dhe klientët tanë kemi qëllime të ndërsjella, dhe për të njëjtën arsye, ne përqendrohemi në të njëjtin mision. Lidhja e audiencës së duhur me faqen tuaj duke përdorur përmbajtjen e krijuar si pjesë e një strategjie marketingu që do të përfitojë nga faqja juaj për një kohë të gjatë dhe do të përmirësojë trafikun organik.

Rritja E Indeksimit Te Webit Tuaj

Pasi të hulumtojmë të gjithë përmbajtjen që do të shkruhet dhe zbatohet në faqen tuaj, ne përqendrohemi në hulumtimin e përmbajtjes që konkurrenca juaj ka në faqet e tyre. Shikojme shkallën e optimizimit që ata kanë vendosur në fjalët kyçe dhe krijojme një strategji që do t’i tejkalojë ata kur bëhet fjalë për zbulimin e faqeve ne motorët e kërkimit (Search Engine). Me synimin për të marrë maksimumin nga motorëve të kërkimit duke krijuar përmbajtje që do të rendisë faqen tuaj në krye të rezultateve çdo here që dikush kërkon për atë që faqja juaj ka për t’u ofruar klientëve.

Terheqja E Vizitoreve Potenciale

Me ndihmen e nje permbajtje te optimizuar per SEO, ekspozimi i faqes tuaj do të rritet masivisht kur bëhet fjalë për motorët e kërkimit. Kjo do të thotë që njerëzit mund ta gjejnë faqen tuaj më të lehtë kur kerkojne në internet. Duke zbatuar përmbajtje të vlefshme për lexuesit, faqja juaj do të tërheqë klientë të rinj që para këtij shërbimi ishin klientët e konkurrentëve tuaj. Eshtë koha të krijoni nje përshtypje me te mire duke krijuar përmbajtjen që kërkojnë vizitorët tuaj.

Mbajtja E Vizitoreve Te Angazhuar

Ne momentin qe vizitorët hyjnë në faqen tuaj, puna nuk ka mbaruar ende. Sajti juaj ka nevojë për përmbajtje që do t’i mbajë ata të angazhuar gjatë gjithë kohës. Një përmbajtje që do të jetë informuese, por edhe interesante për t’u lexuar. Ju nuk doni që lexuesit tuaj të kapërcejnë informacionin e rëndësishëm që faqja juaj ofron për ta, vetëm sepse i duket e mërzitshme. Kjo është arsyeja pse me përvojën tonë në shkrimin e përmbajtjes ne krijojmë përmbajtje bindëse ne menyre qe t’ju duket lexuesve me argëtuese dhe e vlefshme.

Konvertimi I Vizitoreve Ne Kliente

Pika më e rëndësishme e Shkrimit të Përmbajtjes SEO është të jesh në gjendje të shndërrosh vizitorë potenciale në klientë të vlefshëm të faqes tënde që do të rrisin të ardhurat dhe shitjet e tua. Eshtë shumë e rëndësishme të ndërtoni një websajt me klientë që qëndrojnë për një kohë të gjatë dhe u besojnë shërbimeve që ju ofron sesa të keni shumë vizitorë të cilët nuk do të blejnë asgjë nga faqja juaj dhe gjithashtu nuk do të qëndrojnë. Kjo është arsyeja pse qëllimi i shkrimit të përmbajtjes sonë është kaq i rendesishem.

Çfarë I Ben Sherbimet Tona Te Vecanta?

Zgjedhja e një faqe për të kryer shkrimin SEO për ju është shumë e vështirë, e dime kete gje mjaft mire. Ju duhet t’u besoni atyre me procesin më të rëndësishëm të zhvillimit të faqes tuaj. E ardhmja e biznesit tuaj mund të varet nga përmbajtja shkrimtaret do te krijojne. Kjo është arsyeja pse ne rendisim disa cilësi që e bëjnë kompaninë tonë të dallohet nga konkurrenca.

Shkrim 100% Cilesor

Ajo që ne ofrojmë më së shumti është cilësia. Ekipi ynë e kupton rëndësinë e shkrimit të përmbajtjes me cilësi të lartë dhe të gjitha përfitimet që vijnë pas. Kjo është arsyeja pse para se të fillojmë të shkruajmë përmbajtje për faqen tuaj ne shpenzojme shume kohe duke hulumtuar dhe analizuar në internet dhe mbi konkurrencën tuaj. Ne kete menyre sigurohemi qe te krijojme permbajtjen me te mire per webin tuaj. Pa marrë parasysh kategorine, gjatësinë, vendndodhjen ose fjalët kyçe. Cilësia e përmbajtjes tuaj eshte 100% e garantuar.

Çmimet Me Te Mira

Ne e kuptojmë se për shumë vite ky sherbim ka qenë shumë i shtrenjtë. Për shkak se pak kompani kanë qenë në gjendje t’u sigurojnë klientëve llojin e dëshiruar të punës, çmimet e tyre kane qene shume te larta. Ekipi ynë krijon mundësi të përballueshme për të gjitha llojet e bizneseve. Çmimet tona janë më të ulëta se të gjithë konkurrentët ne Shqiperi cilët ofrojnë të njëjtin shërbim. Për të mos përmendur që cilësia e punës sonë nuk është kurrë e e krahasueshme me asnje tjeter, pa marrë parasysh se me çfarë çmimi punojmë.

Renditja Ne Motoret E Kerkimit

Ne kemi një faqe në internet e cila shërben si ura jonë kryesore e lidhjes me klientët tanë. Kjo është arsyeja pse ne e kuptojmë rëndësinë e renditjes së motorëve të kërkimit. Mbi të gjitha, kështu klientët tanë gjejnë kompaninë tonë. Për shkak të optimizimit të mirë të përmbajtjes, ne jemi në gjendje të dallojmë në motorët e kërkimit dhe të rrisim numrin e klientëve të interesuar. Kjo është ajo që ne synojmë të bëjmë me faqen tuaj pasi të zbatojme sherbimet tona.

Si Lidhet Përmbajtja Me Reputacionin?

Përmbajtja është ndikimi i parë që lexuesit kanë me faqen tuaj. Kjo është arsyeja pse është e rëndësishme të implementohet ajo që ata e konsiderojnë të vlefshme në mënyrë që të përhapet fjala e mirë. Mënyra se si njerëzit e gjejnë faqen tuaj tregon drejtpërdrejt reputacionin që keni me motorët e kërkimit. Kjo është mënyra se si ju rrisni ose mbani një reputacion të mirë:

Përditësimi i përmbajtjes

Kur vizitorët fillojnë të shfletojnë faqen tuaj, ju nuk doni që ata të shohin një përmbajtje të jo te perditesuar e cila është plotësisht e pavlefshme për shërbimet që ju ofroni. Kjo është arsyeja pse punësimi i një agjencie për shkrimin e përmbajtjes SEO eshte nje super zgjidhje. Jo vetëm që përmbajtja juaj do të azhurnohet sa herë që është e nevojshme, por ajo kurrë nuk do të humbasë vlerën që ka me klientët dhe motorët e kërkimit. Ky është hapi i parë për të përmirësuar reputacionin e faqes tuaj, ose për të mbajtur renditjet me te larta.

Strategjia e marketingut

Shërbimet SEO konsiderohen si forma më e mirë e marketingut për paratë që paguani. Kjo ndodh sepse, në përmbajtjen që ne shkruajmë për faqen tuaj, ne zbatojmë faktorët kryesorë që do të funksionojnë si strategjia e marketingut kryesore per faqes tuaj. Jo vetëm dukshmëria juaj do të përmirësohet, por edhe të ardhurat nga faqja juaj dhe kthimi i një investimi do të godasin menjëherë. Një faqe që arrin audiencën me sukses tregon sukses, dhe sigurisht rezultate pozitive.

Angazhimi Me Klientet

Mënyra se si trajtohen klientët tregon gjithçka në lidhje me reputacionin e faqes tuaj në internet. Kjo është arsyeja kryesore që ne krijojmë përmbajtje që do t’i bëjë klientët tuaj të ndjehen te mikpritur. Pas leximit të përmbajtjes suaj, përdoruesit do të kenë ndjenjën se vërtet ju pëlqen t’i ndihmoni dhe gjithmonë i dëgjoni vlerësimet e tyre. Mënyra se si përmbajtja juaj ndërvepron me lexuesit do të jetë faktori kryesor për të marrë ato komentet me 5 yje dhe për të përmirësuar reputacionin.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Kompanitë si ne, të cilët hulumtojnë, shkruajnë dhe optimizojnë përmbajtje për motoret e kerkimit, ose shumë lloj shkrimtaresh te pavarur qe shkruajne me qellim optimizimin e sajtit per kerkimet ne Google, Bing, Yahoo etj, quhen shkrues SEO.
Një kompani qe krijon permbajtje epr SEO mund të krijoje per faqen tuaj në internet struktura të vlefshme teksti ku vizitorët tuaj gjejnë informacione thelbësore dhe është e vlefshme për motorët e kërkimit. Një përmbajtje e optimizuar mirë mund të përmirësojë trafikun, të ardhurat tuaja dhe të ndikojë në shitjet e faqes suaj të internetit.
Po, ju mund të bëni shkrimin e përmbajtjes, por mund të mos keni rezultatet që mund të prisni krahasuar me punësimin e një kompanie për me eksperience ne kete fushe. Keto sherbime nuk jane te shtrenjta, dhe ofrojne nje kthim investime ne vlere. Keshtu qe duhet te mendoni gjithmone me te miren per biznesin tuaj. Normalisht, edhe te kurseni kohe!
Po, nese krijojme nje plan afatgjate, ne mund ta mirembajme webin tuaj vazhdimisht me kontent te perditesuar rreth produkteve dhe sherbimeve qe ju ofroni.