Sherbime Profesionale Zhvillimi ASP.Net Ne Shqiperi (ASP.Net Development Services)

Zgjidhje Dinamike për Çdo Faqe në Internet

Mjetet dhe gjuha e programimit e ofruar nga ASP.Net është pikërisht ajo që i duhet biznesit tuaj!

Kompani Zhvillimi ASP.Net

Po kërkoni platformën më të mirë për të krijuar aplikacionin tuaj ne Web, shërbimet e internetit apo nje websajt dinamik? Nuk ka zgjedhje më të mirë se ASP.Net për të arritur objektivat tuaja dhe për t’ju ofruar të gjitha shërbimet që ju po kërkoni. Kompania jonë e zhvillimit ASP.Net ofron zgjidhje inovative që ndihmojnë bizneset të rriten më hapa të mëdha duke arritur qëllimet me te larta per tregun Shqiptar dhe ate nderkombetar. GROW perqendrohet në ofrimin e performancës maksimale, të orientuar drejt procesit dhe shërbimeve të softuerit për faqet e internetit, serverat dhe pajisjet mobile.

Mjetet dhe gjuha e programimit e ofruar nga ASP.Net jane pikërisht ato që i nevojiten biznesit tuaj. Kjo platforme operon në mënyrë profesionale dhe ofron suport të plotë kur bëhet fjalë për cross-platforms. Platforma ASP.Net është në pronësi të Microsoft, e cila tashmë duhet të shpjegojë shumë kur bëhet fjalë për cilësinë dhe besueshmërinë e sherbimeve. Eshte një zgjedhje e shkëlqyeshme kur bëhet fjalë për zhvillimin e aplikacioneve për shkak të gjuhëve të mbështetura si C #, HTML, CSS dhe JavaScript.

ASP.Net është dizenjuar dhe optimizuar për të ndërtuar aplikacionet më të mira në internet duke përdorur .Net dhe C #. Mbeshtet zhvillimin e personalizuar te API në mënyrë që të maksimizoni përvojën e klientëve tuaj pa marrë parasysh nëse ata vizitojnë nga pajisjet mobile ose desktop. Ne sigurohemi qe portalet tuaja te duken magjike ne cdo aspekt dhe gjithmone 100% profesionale.

Duke e ditur cfare po mendoni… “Kjo platformë duket kaq interesante me të gjitha mjetet dhe shërbimet që i duhen biznesit tim, por duhet të jetë shumë e shtrenjtë!” Pegatiteni veten, ASP.Net është 100% falas dhe funksionon nën Apache Licence 2.0 ndërsa është plotësisht me open-source për publikun.

Shërbimet E Zhvillimi Te ASP.Net Ofruar Nga GROW

Zhvillim i Personalizuar i ASP

Përshtatja e kërkesave me porosi të klientëve tanë me mënyrat më te mira dhe strategjite me efektive nga profesioniste te certifikuar të ASP.Net nga Microsoft. Transformimi i biznesit tuaj në një zgjidhje me fleksibile ne baze te aplikacioneve ASP.Net që do të sjellin një të ardhme të re për ju si pronar por edhe për klientët tuaj.

Integrim .NET

Duke ditur se sa e rëndësishme është lidhja e softuerit tuaj me funksionalitetet që ju nevojiten ne ofrojmë shërbime integrimi .NET për të bërë aplikacionin tuaj me te vecante se kurre. Kjo do të krijojë mënyra më të lehta për të ndarë të dhënat tuaja dhe për të përmirësuar shërbimet tuaja në internet.

Optimizim i .NET Per Palen e Trete

Së treti, pjesërisht. Zgjidhjet .NET të ofruara nga ekipi ynë vijnë në ndihmë të biznesit tuaj për të përmirësuar funksionalitetet e tij dhe për t’iu përshtatur nevojave të faqes suaj të internetit ne lidhje me kerkesen e konsumatoreve. Duke filluar nga optimizimi i API, rimodelimi i ndërfaqes së përdoruesit (UI) dhe të gjitha shërbimet e optimizimit të mirëmbajtjes.

Migrimi në .NET

Duke ditur se sa përfitime mund të ketë aplikacioni juaj i uebit duke migruar në .Net mendimet e teperta jane kohe e humbur. Ekipi ynë me përvojë shumë vjeçare në shërbimet e zhvillimit të ASP.Net ofron migrim të shpejtë dhe me cilësi të lartë pa humbur asnje te dhene.

Gjëja tjetër që duhet te dini eshte se ASP.Net është i pasur me biblioteka te vecanta dhe ofron karakteristika te pafundme.

Zhvillimi i Aplikacioneve Nobile Me ASP.Net

Native

Ofrimi i cilësisë më të lartë të API-ve native të Windows-it në mënyrë që të permbushim kërkesat e klientit tonë dhe t’i bëjmi aplikacionet e përdorshme në çdo kohë. Përqendrimi në optimizimin e shpejtësisë më të lartë për aplikacionin tuaj dhe optimizimin e funksionaliteteve per cdo pajisje edhe kur punojnë off-line. Implementimi dhe pershtatja e dizenjove unike për të krijuar një pamje dhe ndjesi më të mahnitese për aplikacionin tuaj nativ. Pavaresisht kerkesave tuaja, apo konkurrences, GROW ofron zgjidhjet me profesionale per zhvillimin dhe programimin e aplikacioneve mobile me ASP.NET.

Multi-Platforme

GROW do të sigurohet që të krijojë një aplikacion që nuk do të kufizohet vetëm në përdoruesit e android ose ios. Në vend të kësaj, ne përqendrohemi në suportimin ndër-platformale të zhvillimit të aplikacioneve mobile ASP.Net. Me ndihmën e Xamarin dhe aftësive të jashtëzakonshme të kodimit, ne sigurohemi që aplikacioni juaj të zhvillohet shpejt dhe të sigurojë performancë të lartë për përdoruesit e te gjithe celularëve.

Zhvillim Ne Kohe Rekord

I optimizuar për shpejtësi dhe besueshmëri, ASP.Net ofron procesin më të shpejtë të zhvillimit për aplikacionin tuaj celular. Pa pasur nevoje per kodim shume te “rende”, jo vetëm që do të përfundojme projektin tuaj para datës së pritur, por gjithashtu do kursejme para nga buxheti juaj qe ne momentin qe zgjidhni te punoni me Grow.al.

Siguri Maksimale

Duke ditur se si fjalët vijnë e shkojnë në internet në lidhje me sigurinë e platformës ASP.Net, ne kemi bërë matjet e duhura. Krijimi i shumë shtresave të mbrojtjes në nivelin më të lartë me qëllim të mbrojtjes së aplikacionit tuaj celular nga malware, hakerat e rrezikshëm dhe të gjitha kërcënimet në internet. Zbatimi i perditesimeve të rregullta të sigurisë dhe kryerja e mirëmbajtjes disa herë gjate muajve për të kontrolluar që gjithçka po shkon në mënyrë të përsosur dhe se klientët tuaj jane te mbrojtur në çdo kohë.

Nëse akoma keni nevojë për më shumë arsye për të kuptuar pse ASP.Net është zgjidhja ideale. Këtu janë disa faktorë që vërtetojnë se ASP.Net është zgjidhja më e mirë për zhvillimin e aplikacioneve mobile:

  • Performanca më e mirë (Pika më e fortë e përdorimit të ASP.Net është performanca mahnitëse ne cdo pajisje)
  • Suportimi Cross-Platform (Siç u përmend, suportohet 100% me super performance në të gjitha pajisjet)
  • Kodim eficient (Që çon në kohë më të shpejtë zhvillimi)
  • Shërbime më të mira dhe më të lehta të mirëmbajtjes (mbështetje e mahnitshme dhe shërbime te shpejta mirmbajtje)
  • Mbeshtet ndertimin e aplikacioneve cloud-based.

Pse GROW Per Zhvillimin e ASP.Net?

Ekip Profesional

Nje ekip prej mjeshtrash kur bëhet fjalë për sherbime zhvillimi ASP.Net. Trajtimi i të gjitha situatave me saktesi dhe sigurimi i përfundimit të të gjitha detyrave komplekse për të cilat na vendosin klientët tanë brenda afatit kohor.

Zhvillimi i plotë i ciklit

Shërbimet tona ASP.Net janë një për të gjithë, që do të thotë se gjithçka që ju nevojitet, duke filluar nga dizajni, zhvillimi, mbështetja 24/7, mirëmbajtja dhe shërbimet e plota të optimizimit të faqes dhe aplikacionit janë plotësisht të mbuluara nga ne. Kurseni kohën dhe buxhetin tuaj, merrni një ndalesë dhe kujdesuni për të gjitha kërkesat tuaja.

Te Suksesshem

Reputacioni i GROW i tejkalon kufijte e Shqiperise. Eksperienca dhe suksesi yne tregon qe gjithmone do te punoni me profesionistë që kanë përvojën e duhur për të krijuar të ardhmen që prisni për biznesin tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh

Ne ofrojmë zgjidhje moderne dhe inovative për ta dalluar biznesin tuaj në internet nga konkurenca dhe per te ofruar strategji unike per cdo objektiv. Ne ofrojme cilësinë më të lartë kur bëhet fjalë për performancën dhe sigurinë. Arrijmë me sukses të gjitha objektivat që klientët tanë na vendosin dhe ofrojmë procesin më të shpejtë të zhvillimit. Të besosh në ekipin tonë do të thotë se do të kesh besim ne ekspertë te vertete  te ASP.Net.

Po ASP.Net është plotësisht falas pasi kjo platformë është me open source dhe punon nën licencën Apache 2.0. Mos lejoni që termi “falas” të turbullojë mendimin tuaj, kjo platformë sjell performancë dhe mjete të mahnitshme për të përmirësuar biznesin tuaj.

Nuk ka asnjë mënyrë për t’ju siguruar një vlerësim pa mësuar rreth kërkesës që keni për aplikacionin tuaj në internet. Ajo që mund të themi tani është që ne ofrojmë shërbimet më të lira ne shqiperi te ASP.Net.

Po, me ndihmën e Xamarin ne ofrojmë aplikacione të jashtëzakonshme që shkëlqejnë në performancë, besueshmëri dhe siguri.

Ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë pasi ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni problemin para se te shkaktohet ndonje lloj demtimi.