Nderto Aplikacion Mobile Per Android - Android App Development Tirane

Zgjidhja Perfekte për të Ekspozuar Aplikacionin Tuaj

Zgjidhje inovative per te ndertuar nje aplikacion te thjeshte, modern, responsiv Android!

Kompani Zhvillimi Aplikacione Android

A keni dashur gjithmonë të rrisni biznesin tuaj dixhital dhe fitimet si kurrë më parë? Ekipi ynë i lidh njerëzit me qëllimet e tyre kur bëhet fjalë për zgjidhje dixhitale duke ofruar shërbimet më të mira për krijimin e nje aplikacioni android. Kompania jonë sigurohet që të gjitha pritjet që keni për rritjen e fitimeve tuaja në internet të përmbushen. Mberrini tek të gjithë njerëzit që përdorin pajisje android dhe qe janë të interesuar për shërbimet që ju u ofroni.

Eshtë koha të konsideroni zhvillimin e aplikacioneve android nëse doni të përfitoni nga 2.5 miliard përdorues aktivë të kesaj platforme në të gjithë botën. Duket e çmendur, por është e vërtetë. Pavarësisht nga vendndodhja, audienca ndodhet vetëm një klik larg aplikacionit tuaj në telefonin e tyre. Kompania jonë e Zhvillimit të Aplikacioneve Android garanton dizajn profesional, nje navigim superior, lundrim të lehtë për të gjitha moshat, dhe funksionim maksimal te sigurise.

Duke ditur se si funksionon tregu dixhital dhe dhe duke pasur njohuritë e duhura për të rritur aplikacionin tuaj përmes Google Play fokusi yne kryesore eshte arritja e qellimeve tuaja.Ne besojmë në vizionin dhe fantazinë e klientëve dhe krijojmë aplikacione unike ashtu si fantazohen.

Ne po ndihmojmë klientët të ndërtojnë aplikacione për të gjitha llojet e kategorive të biznesit, pa marrë parasysh sa i vogël apo i madh është biznesi. Ekipi ynë zhvillon aplikacione të bazuara në gjuhët më të mira të programimit si Kotlin dhe Java për të qene unike dhe të jashtëzakonshme për të gjitha llojet e audiencave.

Shërbimet tona ofrojnë një zonë të gjerë mbështetjeje në të gjitha pajisjet android, duke filluar me telefonat Android, Tabletët Android, Android TV, Android Wear. Zgjero kufijtë e shërbimeve tuaja më shumë se cdo konkurrentët dhe bëhuni numri një për kategorinë e sherbimeve tuaja.

Cfare e Ben Grow.al Nr #1 Ne Krijimin e Aplikacioneve Android?

Analizmi

Kryerja e analizave të thella të të gjitha kategorive në lidhje me biznesin tuaj në internet dhe analizimi i konkurrencës për të studiuar pikat e forta dhe të dobëta. Krijimi i strategjive efektive për të zhvilluar një aplikim unik pas procesit të zbulimit.

Projektimi i UI / UX (Nderfaqeve grafike dhe eksperiences se perdoruesit)

Duke e konsideruar modelin UI / UX një proces thelbësor të zhvillimit të aplikacioneve për platformat android, ne garantojmë një ndërfaqe përdorimi të thjeshtë, por fantastike dhe të integruar me një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit (UX) të optimizuar për ta bërë lundrimin në faqen tuaj fantastik. Duke ditur rëndësinë e këtij procesi, ne ofrojmë dizajne mahnites dhe pune profesionale.

Arkitektura

Navigimi i faqes është absolutisht një hap që duhet të përfundojë me kujdes për të arritur një arkitekturë të bukur për syrin dhe një shfletim të pastër për të gjitha moshat – duke ditur zgjidhjet e duhura për ta bërë aplikacionin tuaj të thjeshtë për t’u përdorur pa humbur bukurinë, dhe autenticitetin.

Zhvillimi

Me eksperiencen dhe njohurite e duhura ne front end dhe back end development, procesi yne i zhvillimit eshte 100% profesional dhe ofron siguri te plote ne cdo projekt. Ne kemi njohuritë e duhura për të integruar aplikacionin tuaj dhe për të kryer testimin e plotë ne menyre qe te ofrojme cilësi që nuk mund të krahasohet me asnje asnjë nga konkurrentët tanë.

Publikimi Ne Play Store

Ju nuk keni pse e beni vete procesin e uploadimit dhe publikimit te aplikacionit tuaj ne Play Store. Ekspertet tane do ju suportojne deri ne fund, si per ngarkimin, ashtu dhe per krijimin e permbajtjes se duhur.

Sherbime Pas Perfundimit Te Projektit

Monitorimi i aplikacionit pasi eshte publikuar për probleme mundshme dhe çështje që mund të çojnë më vonë në demtime. Analiza të hollësishme rreth mënyrës se si funksionon aplikacioni i klienteve tane dhe se si objektivat tona të pritshme po përmirësohen çdo muaj. Ekipi ynë do të kujdeset për gjithë angazhimin duke ofruar mbështetjen më të mirë të mundshme por gjithashtu do të ndihmojë në mbështetjen e strategjisë së marketingut ose fushatave reklamuese.

Teknologjite Qe Mundesojne Sherbimet Tona

Duke qenë në industrinë e internetit për shumë vite, ne i dimë të gjitha dobësitë dhe pikat e forta të zhvillimit të softuerit për android dhe të gjitha zgjidhjet më të mira të marketingut dixhital. Zgjidhjet tona evoluojnë me kohën, dhe kjo bën të mundur që gjithmonë të ofrohen shërbimet më të fundit dhe më moderne të teknologjisë kur bëhet fjalë për zhvillimin e aplikacioneve android.

Gjuhët e Programimit

Te gjithe dine te flasin Shqip ose Anglisht, por ekipi ynë mund të flasë dhe të kuptojë gjuhën e programimit. Me përvojën dhe përkushtimin e duhur, ne njohim të gjitha pikat kryesore të gjuhëve të programimit si Flutter, Kotlin, Java etj. Përsosmëria e aftësive tona në gjuhët e programimit është ajo që sjell përvojën më të mrekullueshme të përdoruesit në aplikacionet që ne zhvillojmë dhe kënaqësinë e klientëve tanë.

Teknologjia

Duke qenë ekspertë në gjuhën e programimit, ne mund të sjellim rezultate të mahnitshme kur bëhet fjalë për shërbimet android SDK dhe android NDK. Ndërtimi i aplikacioneve që janë të fuqishme dhe që mund të përmirësojnë angazhimin në çdo kohë. Ne analizojmë, imitojmë, modifikojmë aplikacionin tuaj edhe para lëshimit të produktit përfundimtar.

IDE

Kompania jonë lidh softuerin më të mirë të programimit me Android Studio për të ofruar zgjidhjet më të mira në fund të punës sonë dhe për të monitoruar punën duke shtuar piketa që janë më të lehta për tu menaxhuar. Kjo mund të shprehë shumë për nivelin e përkushtimit dhe profesionalizmit tonë; ka shumë pak kompani që kalojnë nëpër këtë proces vetëm për ta bërë punën e tyre më të kuptueshme.

Projektimi

Të gjitha aplikacionet android të zhvilluara nga kompania jonë janë 100% të bazuara në gjuhët programuese Flutter, Kotlin, ose Java dhe plotësisht të integruara me Google Material Design. Profesionalizmi që posedojmë me gjuhët e programimit na japin mundësinë për të zbatuar efekte lëvizëse, grafikë, animacione interesante dhe unike, dhe tranzicione që do ta bëjnë aplikacionin tuaj android të jashtëzakonshëm për cdo përdorues.

Database

Baza e të dhënave (Dataabse) është pjesë e procesit tonë të zhvillimit të aplikacioneve android dhe ne gjenerojmë cilesine me te larte per zhvillimin e SQLite për ruajtjen dhe riorganizimin e informacionit në mënyrë të sigurt dhe të shpejtë. Baza e të dhënave përdoret në mënyrë të përsosur nga ekipi ynë, por ne gjithashtu ofrojmë Realm nëse klientët tanë preferojnë këtë bazë të dhënash më shumë sesa SQLite.

Cfare Industrish Suportohen Nga Ne

Kujdesi shëndetësor

Kategoria e Kujdesit Shëndetësor mbështetet gjerësisht nga zhvillimi i aplikacioneve tona android dhe ekipi ynë njeh pikat e forta kryesore të kësaj industrie nga përvojat tona të kaluara. Ne ndërtojmë aplikacione android të kujdesit shëndetësor për të lidhur njerëzit që kërkojnë zgjidhje më shpejt se kurrë.

Sherbime

Krijimi i një aplikacioni android gjithëpërfshirës sipas kërkesës për t’ju lidhur më lehtë se kurrë më parë me audiencën tuaj. Rritni biznesin tuaj te sherbimeve dhe permiresohuni duke punuar me një kompani qe ka pervojen e duhur ne zhvillimet e software.

Rrjetet Sociale

Rrjetet sociale jane nga aplikacionet me fitimprurese dhe me te suksesshme ditet e sotme. Aftësia për të promovuar produkte dhe shërbime është e pabesueshme. Njerëzit ndajnë informacionin së bashku dhe ai informacion është i lidhur dhe kontrolluar në një mënyrë shumë efektive për të rritur ekspozimin e aplikimit tuaj. Tani për shumë vite, ekipi ynë është shumë me përvojë në zhvillimin e aplikacioneve të rrjeteve sociale, por edhe optimizimin e tyre. Pasi kemi studiuar aplikacionin më të suksesshëme sociale, ne kemi njohuritë dhe aftësitë e duhura programuese për të rritur perandorinë tuaj dixhitale.

Restorante

Restorantet në ditët e sotme po modernizohen dhe pronarët po përmirësojnë sherbimet e tyre të marketingut dixhital nga dita në ditë. Mendoni për privilegjet e biznesit tuaj nëse njerëzit mund të shohin menutë nga një aplikacion ose ndonjëherë rezervojnë tryezën e tyre nga smartphone-i i tyre. Jo vetëm që klientët do të adhuronin këtë lloj shërbimi, por ai do të ndajë restorantin tuaj nga konkurrentët e tjerë. Në sytë e konkurrentëve tuaj, biznesi juaj do të duket më profesional dhe serioz, në fund të fundit, kjo është ajo që ne të gjithë vlerësojmë kur zgjedhim restorantin tonë të preferuar.

Financat

Biznesi i financave po përmirësohet me kalimin e kohës, po kështu edhe njerëzit që përdorin shërbime financiare. Në ditët e sotme, shumica e transaksioneve bëhen përmes telefonave dhe të gjitha shërbimet ose produktet mund të arrihen ose blihen nga celularët. Edhe shërbimet financiare janë përmirësuar shumë që nga kohet e kaluara. Ne i këshillojmë shumë klientët tanë të qëndrojnë me rrjedhën e kohës dhe të evoluojnë me të nëse duan të mbajnë rezultatet e dëshiruara gjithmonë. Për të mbajtur rezultatet më të mira dhe për të rritur biznesin tuaj financiar, ne ofrojmë zhvillim të aplikacioneve android me qëllim rritjen e dukshmërisë së biznesit tuaj financiar në internet.

Evente

Imagjinoni sa e mahnitshme do të ishte të krijonit evente nga një klik i vetëm në telefonin tuaj. Po, është shumë e mundur ta bësh atë. Pasja e një biznesi eventesh ngre domosdoshmërinë për të pasur një aplikacion për pajisjet android. Lërini të gjithë klientët tuaj të shohin produktet dhe shërbimet e mahnitshme të eventit tuaj duke shkarkuar aplikacionin tuaj në telefonin e tyre. Rritni shitjet dhe rezervimet duke ju ofruar klientëve tuaj zgjidhje më të lehta dhe moderne për nevojat e tyre.

Agjensi Turistike

Ndaloni shpenzimet me mënyra të marketingut të modës së vjetër për të promovuar biznesin tuaj të udhëtimit ose agjencinë e udhëtimit. Krijoni një aplikacion android dhe përfitoni nga popullariteti i Google Play dhe përdoruesve që përdorin pajisje android. Arrini gjithë këtë audiencë të madhe duke u ofruar atyre një aplikacion unik të ndërtuar për të tërhequr klientët me dizajnin e veçantë grafik, ndërfaqen e përdoruesit, arkitekturën dhe navigacionin mahnitës. Inovacioni eshte celesi i suksesit, le te permiresohemi, se bashku!

eCommerce (Tregti Elektronike Online)

Rritja e njerëzve që përdorin pajisje android po rrit numrin e njerëzve që kanë nevojë për aplikacione eCommerce për telefonat ose tabletët e tyre. Pse të humbasësh audiencën e mundshme që mund të ketë biznesi yt? Le të krijojmë një aplikacion eCommerce së bashku me idetë tuaja dhe aftësitë tona.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Ju duhet të krijoni një aplikacion android për të përfituar nga 2.5 miliard përdorues aktivë që ka kjo platformë, për të ndërtuar një imazh më të mirë per biznesin tuaj dhe për të rritur fitimet e kompanisë suaj nga burimet online.
Kjo nuk mund të thuhet, sepse të dy janë shumë të veçantë dhe kanë popullaritet shumë të madh. Ajo që mund të thuhet është se platforma android është pak më e populluar se platforma iOS me aktualisht 2.5 miliard përdorues në të gjithë botën. Edhe pse kjo nuk ndikon në preferencat e përdoruesve.
Po, pasi puna jonë behet me porosi të vecanta dhe ofrojmë zgjidhje bazuar në kërkesat e klientëve tanë.
Me se shumti ne fokusohemi tek Flutter, Java dhe Kotlin. Por pavaresisht gjuhes se programimit ne gjithmone garantojme cilesi dhe profesionalizem.
Po, ne ofrojmë mirëmbajtje për të gjitha aplikacionet android që zhvillojmë edhe muaj pasi produkti është dorëzuar. Eshtë shumë e rendesishme për ekipin tonë të mbajë një marrëdhënie të mirë me klientët tanë edhe me kalimin e kohës. Kjo është arsyeja pse mirëmbajtja dhe mbështetja jonë për klientët është e hapur 24/7 gjate gjithe vitit.