Sherbime Per Efekte Vizuale në Shqipëri | Punësoni Specialist të Certifikuar të VFX

Kompletoni Videot Tuaja me Efektet E Duhura

Efekte Vizuale me Kualitet te Larte

Sherbime Per Efekte Vizuale në Shqipëri | Punësoni Specialist të Certifikuar të VFX

Efektet vizuale janë procesi i krijimit ose manipulimit të çdo imazhi në ekran. Përdorimi i Efekteve VFX janë pjesa kryesore e filmave modernë me metrazh të gjatë, reklama, apo edhe lojëra video, dhe është rritur në mënyrë eksponenciale gjatë dekadave të fundit, duke ndihmuar në krijimin e skenarëve që përndryshe do të ishin të pamundur, të tilla si ringjallja e dinosaurëve si në Jurasic Park ose skenat e luftes, si tek The Avengers.

Pavarësisht nga konfuzioni i zakonshëm, efektet vizuale VFX nuk është e njëjtë me efektet speciale SFX. Ndryshe nga VFX, SFX janë realizuar në set dhe ato janë gjëra të tilla si shiu i rremë, përbërja protetike, plagë të rreme me armë zjarri dhe mjete piroteknike.

Një specialist i çertifikuar i FX mund të krijojë mjedise, krijesa, objekte dhe madje njerëz mahnitës që janë të paimagjinueshëm në jetën reale. Grow.al mund t’ju ofrojë efektet më të mira vizuale në një mënyrë shumë fleksibël.

Ne jemi lider në Shërbimet e Efekteve Vizuale

Kompania jonë është një agjenci efektesh vizuale e çertifikuar me mijëra klientë në të gjithë botën. Ne mund të krijojmë për ju imazhe fotoreale, të gjeneruara dixhitale, duke integruar efekte dixhitale, modelim 3D, efekte video, animacione kompjuterike dhe më shumë!

Teknologji e përparuar VFX

Ndjekja me mjetet më të fundit të efekteve vizuale, përmirësimi dhe përsosja e vazhdueshme e teknikave tona na japin një rol të rëndësishëm në industritë e filmit dhe lojërave me rritje të shpejtë.

Domeni dixhital bazohet në teknologji të reja, kjo është arsyeja pse ne përdorim imazhe të krijuara nga kompjuteri (CGI) dhe programe të veçantë VFX si Houdini, Clarisse iFX, Maxon Cinema 4D, Maya, Nuke, Syntheyes, 3Ds Max, Boujou, After Effects , Photoshop, dhe më shumë, për të krijuar rezultate mahnitshme.

Ekip Profesional

Ekipi perbehet nga mbikëqyrës mahnitës të VFX dhe ekipe krijuese të efekteve vizuale që përballen me sfida krijuese brenda fushës së tyre të artit dhe dizajnit, duke përfshirë kërkimin e njohurive estetike, teknike dhe konceptuale. Grupi ynë ka përvojë të madhe duke punuar me stile dhe zhanre të ndryshme të artit, nga stilolapsi dhe boja në interpretime me ngjyra 2D dhe modele 3D.

Një portofol frymëzues

Në kompaninë tonë, portofoli ynë VFX është një vend me një magji, ku mund të shihni se jorealeja duket e vërtetë si diçka natyrale brenda qëllimit. Ju mund të shihni mjetet e fuqishme të tregimit të veprimeve që përdorim për të krijuar histori më tërheqëse në prodhimet tona video. Portofoli ynë VFX ka një larmi të gjerë shembujsh për shumë drejtime që mund të marrë një prodhim krijues, si dhe teknikat e ndryshme për të përmirësuar një video.

Si përshtatet VFX në prodhimin tuaj?

Procesi i efekteve vizuale është i ngjashëm me një linjë montimi ku secili punëtor përfundon vetëm një pjesë të të gjithë produktit. Çdo proces në kompaninë tonë është krijuar bazuar në përmbajtjen tuaj dhe llojin e punës që duhet bërë. Për një pamje makro, ekzistojnë 3 faza:

Para-prodhimi

Për VFX, para-prodhimi përfshin të gjitha aktivitetet e përdorura për të përcaktuar bazën e një projekti të ri. Zakonisht do të thotë kërkim, konceptim dhe zgjedhje e paletave të ngjyrave. Skicat, puna e pikturimit mat dhe vizualizimi paraprak i krijuar në video 2D, 3D janë drafte të rëndësishme të para që i paraqiten klientit dhe përdoren për punën e prodhimit që do të vijë.

Prodhimi

Në këtë segment, krijohet i gjithë burimi dixhital, duke evoluar përmbajtje të papërpunuar nga planifikimi në ndërtim, duke përdorur fotografi, vizatime dhe pasqyrim 3D me qëllim të përcaktimit se si mjetet dixhitale mund të duhet të përfshihen në post-prodhim.

Post-prodhimi

Kjo është zakonisht pjesa më e madhe e një projekti pasi që në këtë fazë ndodh strukturimi, redaktimi i videos, korrigjimi i ngjyrave dhe detyra të tjera përfundimtare, duke e vendosur të gjithë punën së bashku në një version përfundimtar.

Cilat lloje të efekteve vizuale realizohen nga Grow.al?

Llojet kryesore të VFX mund të përfshihen në kategoritë e mëposhtme:

CGI

Imazhet e Gjeneruara nga Kompjuterët zakonisht i referohen modelimit 3D dhe krijimit dixhital të gjërave të vërteta si një turmë e animuar që mbush një stadium futbolli ose ato që nuk ekzistojnë si perbindeshat dhe dragonjtë. CGI përdoret gjatë të gjithë prodhimeve blockbuster dhe është një mjet i rëndësishëm për të sjellë ide në ekran.

Përbërja

Mund të përkufizohet si kombinimi i elementeve të shumëfishta në një imazh të vetëm, zakonisht duke përdorur teknikën e ekranit të gjelbër në një proces të quajtur kromimi. Ky sistem i efektit vizual kërkon filmimin me një ekran me ngjyrë të fortë që kompozitorët tanë më vonë e zëvendësuan me efekte të gjalla dhe sfond të pasur dixhital.

Kapja e lëvizjes

Thirrur shkurtimisht “mocap”, qëllimi i kësaj teknologjie është të kapë dixhitalisht një karakter ose lëvizjen e kamerës. Kjo lëvizje kapet nga kamerat të cilat ofrojnë një grup të dhënash pikash që më pas hartëzohen në një model të krijuar 3D. Kjo teknikë kap çdo nuancë të lëvizjes, madje edhe gjeste të vogla ose ndjenjën e peshës.

Çfarë shërbimi VFX ofrojmë?

Si kompani e shërbimeve të efekteve vizuale, ne ofrojmë risi dhe cilësinë më të lartë për të krijuar tregime që ndihmojnë çdo projekt të arrijë potencialin e tij të plotë. Në atë mënyrë, shërbimet tona kryesore VFX mund të klasifikohen në:

Animacion dhe manipulim

Ekipi ynë i manipulimit siguron kontroll të sistemit 3D të struktures për të lejuar animatorët të japin lëvizje fizike reale. Procesi i manipulimit zakonisht përfshin llogaritjen e peshave të lëkurës, si dhe shtimin e kockave, muskujve dhe indeve për të zbatuar lëvizjet natyrore. Per kete arsye, animatorët përdorin sistemin e manipuluar për ta sjellë modelin në jetë. Ekipi ynë i animacionit i kupton hollësitë vizuale të fizisit për ta portretizuar me saktësi në punën e tyre. Kompania jonë bëri disa teste dhe përsosje deri në përsosje.

Cilësi dhe mbrojtje nga drita

Ky proces e rrit cilesine e projektit tuaj. Ekipi ynë profesional shton ngjyrën, dritat, hijet dhe strukturën në sipërfaqen e modelit 2D ose 3D. Si rezultat, shkëlqimi u shtohet objekteve dhe subjektet njerëzore marrin lëkurën dhe flokët e tyre hiper-realiste. Edhe efektet vizive më mbresëlënëse mund të duken të rreme nëse struktura dhe ndriçimi nuk duken realiste, kjo është arsyeja pse artistët tanë përdorin njohuritë e tyre për të ofruar një detaj të nivelit shumë të lartë në çdo shpërndarje të projektit.

Matte Painting

Ndërsa modelimi 3D bën pjesën më të madhe të një ambienti, zakonisht sfondet impenjuese gjenerohen duke përdorur pikturë mat (matte painting). Kjo faze harton vendndodhje të largëta, peizazhe futuristike të qytetit, peizazhe, qiej të paqëndrueshëm dhe më shumë përmes krijimit dhe manipulimit të imazheve që mund të shkrihen me jetën reale

Ndjekja e levizjes

Ky proces përfshin përputhjen e kamerës virtuale me lëvizjen e filmimeve me veprim të drejtpërdrejtë. Ne ofrojmë një analizë të thellë të lëvizjes së kamerës dhe gjurmimin e hollësishëm të lëvizjes, në mënyrë që të rregullojmë dixhitalisht pozicionin, orientimin dhe shkallën për të rezultuar në shkrepjet më reale.

Mos e humbni kohën dhe paratë tuaja

Na kontaktoni menjëherë! Cilado qoftë projekti juaj, ne mund t’ju ndihmojmë të arrini një nivel të ri. Ne mund tju japim zgjidhjet me koston me te ulet per cdo lloj projekti.
Mendoni më shumë se kufijtë praktikë… deri në pafundësi dhe më gjerë, së bashku!

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Çdo projekt është i ndryshëm, megjithatë, zakonisht duhen rreth 4 muaj nga fillimi në fund. Por, Kjo varet plotësisht nga kompleksiteti i projektit tuaj. Nje konsulte do ishte perfekte nëse po kërkoni diçka të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë.
Zakonisht, gjatë procesit të projektit të efektit vizual, do të merrni të paktën 3 pamje paraprake, përveç disa intervistave, dhe pas dorëzimit të përafërt mund të kërkoni deri në 3 rishikime.
Ka shumë faktorë që ndryshojnë çmimin e një projekti, megjithatë, ne mund të punojmë në përputhje me buxhetin tuaj dhe akoma t’ju ofrojmë punë me cilësi të lartë.