Kompani Zhvillimi Dhe Programimi AngularJS (AngularJS Development Services) Ne Shqiperi

Zgjidhje të thjeshta, universale, AngularJS

Punësoni zhvillues të përkushtuar AngularJS në Shtetet e Bashkuara

Kompani Zhvillimi Dhe Programimi AngularJS (AngularJS Development Services) Ne Shqiperi

Nëse jeni duke kërkuar për platformën e përsosur për të zhvilluar aplikacionet tuaja në internet dhe celular, zgjedhja kryesore është AngularJS. Kompania jonë për Zhvillimin AngularJS do të krijojë zgjidhje të shkallëzuara, fleksibile dhe më të thjeshta për biznesin tuaj në internet. Pavarësisht se çfarë lloji të dizajni webit dhe aplikacionit kërkon. Grow.al mundeson cfaredo lloj zgjidhje te deshiruar. Arsyeja pse zgjedhim AngularJS është se ne i besojmë Google-it për cilësinë dhe besueshmërinë e softverit të krijuar nga ta. AngularJS është një prej tyre.

Duke shërbyer si opsioni më i mirë dhe duke qenë zgjidhja #nr1 kur bëhet fjalë për zhvillimin e faqeve në internet dhe aplikacioneve, ju mund të prisni rezultatet më të mira nga AngularJS. Kombinimi i kësaj platforme të mahnitshme me përvojën tonë shumëvjeçare në zhvillimin e aplikacioneve dhe programimin me javascript jo vetëm që do të japë produkt me cilësinë më të lartë, por do të përmbushë të gjitha pritshmerite tuaja.

Me një ekip të shkëlqyeshëm zhvilluesish që do t’ju mbështesin plotësisht duke ofruar shërbimet më të mira dhe më të përkushtuara AngularJS. Dhe me aftësitë më të mira për krijimin e faqeve në internet, ne sigurohemi që ndërfaqja e përdoruesit të jetë unike dhe të krijoje mbeshtetjen perfekte per te gjithe klientët tuaj.

Zgjedhja e AngularJS do të jetë një vendim i mirë sepse pervec mundesive, do të kurseni shumë para. Nese po kerkoni per nje sherbime qe lidhet me programimin, dhe AngularJS, jeni ne vendin e duhur!

Pse të zgjidhni GROW per AngularJS Development?

Projekte Te Personalizuara

Fillimi i një zhvillimi të softuerit mund të jetë stresues, ne e dimë saktësisht se si ndiheni. Por një projekt i ri mund të jetë gjithashtu hapi i parë për një të ardhme më të ndritur për biznesin tuaj. Kjo është ajo që sigurohemi të krijojmë për klientët tanë. 

Duke krijuar aplikacionet më të mira në internet dhe aplikacionet mobile. Ofrimi i shërbimeve më të mira të menaxhimit dhe zhvillimit të cdo projekti për ta bërë përvojën tuaj të parë unike dhe për t’ju motivuar për qëllimet e ardhshme.

Ekipi i Dedikuar

Përkushtimi dhe pasioni për punën tonë janë ato që japin rezultatet më të mira për klientët tanë. Kur bëhet fjalë për zhvillimin e AngularJS ne lulëzojmë për rezultatet më të mira dhe përpjekjet tona janë të pafundme. Ju do të punoni me një ekip profesional dhe të përkushtuar për zhvillimin e AngularJS deri ne detajet me perfekte.

Mbështetja Ndaj Klientit dhe Mirëmbajtja

Dizajnimi dhe zhvillimi i një aplikacioni në internet AngularJS për aplikacione mobile nje proces shume jetik. Megjithate, mirembajtja eshte po aq jetike. Ndaj ofrojmë mbështetje dhe mirëmbajtje në kohë reale për të gjithë klientët tanë. Ne jemi atje kur klientët tanë kanë nevojë për ne, pa marrë parasysh se çfarë dite apo ore, ne ofrojmë mbështetje 24/7 per cdo problem lidhur me AngularJS.

Project Recovery

Nëse e keni zhvilluar tashmë projektin tuaj me një kompani tjetër zhvillimore AngularJS por shërbimet e tyre nuk po përmbushin pritjet tuaja, mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë. Ne do të ishim më se të gatshëm dhe të lumtur t’ju ndihmonim me zgjidhje moderne AngularJS dhe ta shpetojme projektin tuaj nga deshtimi.

Pse është AngularJS Zgjedhja e duhur?

Avantazhet Unike Te AngularJS

  • React Native dhe sigurim i frameworks më të mirë të mundshme javascript për zhvillimin e aplikacioneve tuaja.
  • Ofron një numër të madh të librarive që përmbajnë linja të gatshme të kodimit për të ndihmuar shpërndarjen e zhvillimit të produktit.
  • Duke qenë me burim të hapur ofron një sasi të pakufizuar personalizimesh bazuar në kërkesat e përdoruesve dhe është falas për t’u përdorur.
  • Zhvillimi është i thjeshtë pasi ofron zgjidhje që janë afër formës së blloqeve të ndërtimit.
  • AJAX Glue (Ngjitesi AJAX) mund të manipulohet thjesht dhe është i aksesueshem.
    Ofrimi i direktivave të kuptueshme HTML në mënyrë që të krijoni vecori të personalizuara.

Shërbimet Tona të AngularJS

AngularJS Consulting

Nëse po kërkoni të krijoni përvojën më të mirë të përdoruesit ndërsa keni ende një faqe në internet, AngularJS është ajo që duhet të ndiqni. Ekipi ynë i këshillimit do t’ju ndihmojë në të gjitha kërkesat dhe do t’ju ofrojë zgjidhje për të gjitha planet tuaja komplekse. Kerkoni nje konsulte falas duke filluar qe sot.

Zhvillimi i Personalizuar AngularJS

Krijimi i aplikacioneve të personalizuara të internetit AngularJS dhe aplikacioneve mobile që të lënë pa frymë kur bëhet fjalë për dizajnin, shpejtësinë dhe besueshmërinë. Duke u përqëndruar në pershtatjen e tyre dhe interaktivitetin për klientët tuaj, zgjidhjet tona dëshmojnë të jenë efikase për cdo kerkese nga klientet. Para se të fillojmë procesin e zhvillimit te personalizuar me AngularJS, ne analizojmë tregun dhe investigojme po ashtu edhe konkurrencen.

Zhvillimi i Shportës E-Commerce

Ndërtoni një shporte (cart) moderne për blerje elektronike duke përdorur AngularJS që jo vetëm që do ta bëjë biznesin tuaj të ndryshëm nga konkurrenca, por do të ofrojë një mënyrë më të mirë dhe më efikase për të blerë produkte dhe shërbime nga klientët tuaj në faqen tuaj në internet ose në aplikacionin tuaj celular. Kini menaxhim më të mirë të shitjeve tuaja duke përfituar nga mjetet mahnitëse që ne do të zhvillojmë për platformen tuaj eCommerce.

Platformat e Rrjeteve Sociale

AngularJ mund të jetë zgjidhja më e mirë kur bëhet fjalë për platformat e rrjeteve sociale. Nga ndërfaqet mahnitëse dhe funksionalitetet që ofron kjo platformë, është idealja për të zhvilluar platformën tuaj unike të rrjeteve sociale.

Zhvillimi Plugineve Dhe Temave Unike

Krijoni plugine ose tema të personalizuara me AngularJS duke u besuar zhvilluesve tanë me përvojë? Jeni ne vendin e duhur. Me njohuritë e duhura kur bëhet fjalë për gjuhën javascript ne ofrojmë plugine me cilësine më të lartë te krijuara ne AngularJS dhe zhvillojmë temat më unike. Synojme marrjen e vëmendjes maksimale ne cdo lloj aspekti, le tia dalim, se bashku.

Mjetet Per Menaxhimin E Kontentit

Mjetet e menaxhimit të kontentit ju ndihmojnë të kuptoni më mirë se si po shkon biznesi juaj në internet, cilat janë raportet e rritjes dhe të përcaktoni të ardhmen e faqes suaj të internetit ose aplikacionit tuaj celular. Tek GROW, ne sigurohemi që të ofrojmë mjetet më të jashtëzakonshme të menaxhimit të kontentit për klientët tanë. Te gjitha, te krijuara vecanerisht per projektet tuaja.

Shërbimet Tona të AngularJS

Filtra të ndryshëm

Nga përdorimi i filtrave, ne mund të zgjedhim një shumëllojshmëri të artikujve nga një grup i zgjedhur dhe t’i zhvendosim ato në një grup të ri.

Lidhja e të dhënave

Ofrimi i shërbimeve të sinkronizimit automatik për lloje të ndryshme shikimi dhe përbërësish.

Kontrollues

Përdorimi i shërbimeve të kontrolluesit për të gjetur më mirë objektivat tona duke kufizuar detyrat e SHS me fushëveprimin manual.

Injeksioni i varësisë

AngularJS ofron një sistem modern të injektimit të pavaresise (dependency injection), i cili mund të ndihmojë zhvilluesit të kuptojnë më mirë dhe të provojnë aplikimet e tyre.

Routing

Duke përdorur këtë platformë na ofrojme mundësinë që aplikacioni juaj te veshtrohet në një faqe të vetme. Për të qenë në gjendje të përdorin këtë shërbim, ne optimizojmë aplikacionin tuaj për routing.

Direktivat

Krijimi i direktivave kryesore që do të shërbejnë si pika kryesore. Nga kjo veçori, ne krijojmë widgetsa të reja duke përdorur etiketat tona HTML të personalizuara.

Deep Linking

Krijimi i mënyrave efektive për të integruar gjendjen e aplikacionit tuaj për URL dhe në të njëjtën mënyrë kthimi nga URL në gjendjen e mëparshme.

Veshtrim Para Perfundimit

Zhvillimi i aplikacioneve duke përdorur AngularJS jep mundësinë për një interpretim i cili mund të ofrojë një mënyrë veshtrimi para se projekti te kete mbaruar per te krijuar nje ide perfundimtare.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

AngularJS eshte open source që do të thotë se nuk kërkon pagesa dhe licensim. Por shërbimet në zhvillim të bëra nga kompania jone kane cmime te caktuara, per te cilat informoheni ne konsultat me ekspertet.

AngularJS është zgjidhja juaj më e mirë kur bëhet fjalë për zhvillimin e aplikacioneve desktop dhe celular. Ajo ofron frameworks te gatshme për të ndihmuar zhvillimin e aplikacioneve dinamike për klientët duke përdorur gjuhën e kodimit HTML.
Kontaktoni me ekipin tonë të AngularJS dhe anëtarët tanë do të percaktojne nje date fillimi menjehere. Së pari ne do të diskutojmë të gjitha kërkesat dhe do të krijojmë një strategji efektive për te pasur rezultatet qe ju prisni. Me tej do filloje edhe starti i projektit, gjithmone brenda afatit kohor.
AngularJS nuk konsiderohet i shtrenjtë nga njerëzit që kanë përdorur dhe vazhdojnë të përdorin këtë platformë. Eshtë efikas në buxhet pasi është i shpejtë për tu zhvilluar dhe ofron çmime shumë të volitshme per cdo funksionalitet te krijuar nga fillimi pasi nuk ka nevoje per pune masive per shkak te librarive te gatshme. Por jo ne te gjitha rastet eshte e njejta gje.
Po, ne mund te krijojme aplikacione per telefon duke perdorur AngularJS. Per te filluar projektin tuaj unik kontaktoni ekspertet tane dhe merrni nje konsulte falas.