Krijo nje Aplikacion me Teknologjine Flutter ne Tirane.

Aplikacioni Juaj, ne Çdo Ekran te Mundshem!

Zhvilloni aplikacionet me te mira per cdo platforme!

Zhvillo Aplikacione me Flutter (Cross-Platform)

Zgjidhni sot cila platformë është më e mira për aplikacionin tuaj dhe lejni ekspertët tanë të ofrojnë shërbimet më të mira të zhvillimit të softuerit për të përshtatur aplikacionin tuaj me çdo platformë të dëshiruar. Ne ndjekim strategji efektive për të ndërtuar aplikacione që janë në përputhje me çdo sistem operativ dhe responsiv ndaj të gjitha llojeve të ekraneve. Sigurimi i klientëve tanë me ROI më të mirë nga aplikacionet e tyre pa marrë parasysh platformën. Fokusi ynë është tu ofrojme të gjithë audiencave tuaja produktet dhe shërbimet që ju jepni përmes aplikacionit tuaj.

Shumica e shërbimeve dhe produkteve blihen nga aplikacionet përmes platformave të ndryshme, sistemeve operative dhe pajisjeve. Nëse aplikacioni juaj nuk mbështet ndonjë nga ato kategori, atëherë ju po humbni shumë audiencë, trafik dhe të ardhura. Ekipi ynë për zhvillimin e aplikacioneve ndër-platformë do ta bëjë aplikacionin tuaj të pajtueshëm me çdo platformë ose dyqan aplikacionesh. Krijimi i mundësive më të mira për përdoruesit e android dhe iOS dhe gjithashtu ofrimi i përvojës më të mirë përmes aplikacionit tuaj.

Pse Duhet Ta Zhvilloni Aplikacionin Tuaj Ne Perputhshmeri Me Nder-Platformat?

Krijimi i aplikacioneve për platforma, pajisje ose sisteme të ndryshme operative mund të jetë shumë i kushtueshëm. Ju do të duhet të zhvilloheni çdo herë nga e para në mënyrë që të siguroni të gjitha llojet e përdoruesve me aplikacionin tuaj. Jo vetëm që është çmendurisht e shtrenjtë, por gjithashtu kërkon shumë kohë, që jo vetëm që është e kufizuar, por ka një çmim të madh. Ja pse GROW.al nderton aplkikacione qe suportojne ploteshisht ndër-platformat dhe krijon zgjidhje dhe strategji me kosto efektive për të zhvilluar, dizajnuar dhe publikuar aplikacionin më të mirë bazuar në 100% të kërkesave të klienteve.

Puna me Grow.al për zhvillimin e aplikacioneve ndër-platformë do të thotë që ju do te bashkpunoni me një ekip zhvilluesish me përvojë me shumë sprova të kaluara të suksesshme në industrinë e zhvillimit të aplikacioneve mobile. Duke ditur se si funksionon ky treg dhe çfarë kërkojnë klientët tuaj, ne përshtatim njohuritë tona me objektivat dhe kërkesat dhe krijojmë rezultatet më efektive dhe të besueshme për te gjithe partneret tane.

Teknologjitë Tona Per Zhvillimin E Aplikacioneve Ndër-Platformë

Flutter

Me përvojën më të mirë ne Dart, ne krijojmë zgjidhjet më të mira për aplikacionin tuaj duke zhvilluar funksionalitet te plote mobile ndër-platformë me Flutter. Duke ofruar besueshmëri maksimale pasi që është një platformë e zhvilluar nga Google, ajo duhet të jetë zgjedhja juaj kryesore. Gjithashtu siguron mbështetje maksimale dhe teknologji të reja moderne që përputhen me të gjitha kërkesat tuaja. Shumë kompani dhe biznese të mëdha si Alibaba, Google, eBay po përdorin Flutter si platformën e tyre të besueshme për aplikacionet e tyre. 

React Native

Me aftësi dhe përvojë të thellë teknike në JavaScript, ne ndërtojmë aplikacione native me mbështetje maksimale ndër-platformë për pajisjet mobile. Meqenëse doni platformën më të besueshme, ReactNative është një platformë e zhvilluar nga Facebook. Dyshimet në lidhje me besueshmërinë, mbështetjen dhe performancën duhet të jenë 0 pasi Facebook, Instagram, Skype dhe aplikacione shumë te medhaja dhe super të suksesshme ndërtohen përmes ReactNative. Me mbështetjen maksimale për të gjitha platformat dhe native frameworks, kodi ReactNative mund të përshtatet lehtësisht për iOS dhe platformat Android me kostot më të lira.

Native Script

Besojuni zhvilluesve tanë të aftë AngularJS, javascript, Vue.JS dhe TypeScrit për të krijuar aplikacione celulare për biznesin tuaj, kompaninë, organizatën ose kërkesat tuaja me porosi. Ne jemi një agjenci e njohur me përvojë në programimin e Native Script dhe shërbimet e zhvillimit të aplikacioneve. Duke ofruar kosto të super eficiente për klientët tanë dhe zhvillime ne kohe rekord, ne gjithashtu ofrojme zhvillime profesionale te Ncript Script. Ju mund të mbështeteni tek ne për të zhvilluar një aplikacion për suport te plote ndër-platformë dhe për të siguruar të gjitha API-të native.

Xamarin

Ka disa arsye për të zgjedhur shërbimet tona të zhvillimit Xamarin. Por tre më të rëndësishmit prej tyre janë përvoja jonë, pasioni dhe çmimet më mira ne te gjithe Shqiperine. Ne zhvillojmë aplikacione ndër-platformë me ane te Xamarin me cilësi të lartë me çmimet më të mira. Krijojme besueshmëri duke përdorur gjuhët programuese C # dhe .Net. Nëse dëshironi të zhvilloni një aplikacion iOS dhe Android dhe cilësinë më të mirë me kostot më të mira, shërbimet tona për zhvillimin e aplikacionit perfekt janë zgjidhja më e mirë për ju!

Ionic

AngularJS është një nga pikat tona të forta, Ionic është një platformë e bazuar në AngularJS, e cila na bën zgjidhjen më të mirë për zhvillimin e aplikacioneve native për këtë platformë. Me aftësitë më të mira, ne zbatojmë, adaptojmë dhe përdorim me sukses pluginet Cordova. Përzierja e veçorive dhe frameworksave mahnitëse që ofron kjo platforme për të krijuar rezultatet më të mira për aplikacionin tuaj do to ofrohen ne menyre ekselente nga Grow.al ndërsa do te keni qasje në vendndodhjen paraprake, kamerën, regjistrat, dhe jetën e baterisë.

Shërbimet progresive të zhvillimit të aplikacioneve në internet

Nëse dëshironi të zgjidhni një platformë që punon kudo, PWA është zgjidhja më e mirë për aplikacionet tuaja mobile. Pavarësisht se ku ose si vendosni të surfoni, besueshmëria e PWA është e mahnitshme. Të jesh në gjendje të punosh kudo do të thotë se krijon mundësi maksimale për të arritur audiencën tënde në pajisje dhe platforma të ndryshme. Ofrimi i performances mahnitëse pasi aplikacionet PWA kërkojnë më pak hapësirë ​​ruajtjeje dhe përdorim të të dhënave. Kombinuar me karakteristika të mahnitshme aplikacionet PWA përveç mbështetjes ndër-platformore ofron përdorim jashtë linje (off line). Duke e bërë atë një zgjedhje të preferuar për shumë nga klientët tanë.

Si i ndihmojmë klientët tanë në zgjedhjen e teknologjisë më të mirë ndër-platformore

Njohja e Idese

Ne mësojmë rreth ideve të zhvillimit të aplikacioneve mobile të klientëve tanë dhe u sigurojmë atyre njohuritë, ndihmën dhe këshillimin tonë për zgjidhjet më të mira ndër-platformore. Të gjitha informacionet që do të na ofroni do të analizohen mirë dhe menaxheri i përkushtuar i projektit do t’ju ofrojë disa mundësi për të ecur përpara me projektin tuaj.

Analiza

Sigurimi i përgjigjeve për të gjitha rezultatet tuaja pasi kemi analizuar të gjitha kërkesat dhe informacionet tuaja. Do krijojme strategji të reja dhe do ti japim perparesi detyrave bazuar në objektivat më të rëndësishëm. Nga kjo pikë, ekipi ynë do të organizojë një takim, thirrje ose takim me klientët tanë për një mirekuptim më të mirë.

Sqarimi Perfundimtar

Përmes kontaktimit me klientët tanë në forma të ndryshme ne përqendrohemi në sqarimin e objektivave të ndryshëm në lidhje me zhvillimin e aplikacioneve tuaja mobile ndër-platformë.

 

  • Cilat janë pritjet e përdoruesve?
  • Çfarë lloj platforme po synoni më shumë, TV, celularë, desktop, rrjete apo të kombinuara?
  • A keni nevojë për ndonjë dizajn profesional ose shërbime të animacionit?
  • A keni nevojë për shërbime transmetimi në kohë reale?
  • A keni nevojë për ndonjë shërbim VR ose AR?
  • A keni nevojë për shërbime integrimi me ndonjë prej produkteve ekzistuese?
  • A keni ndonjë plan qasje për shkallëzim më të mirë në internet? Etj.

Vendosim Nje Zgjidhje

Bazuar në të gjitha përgjigjet tuaja, menaxherët e dedikuar të projektit do t’ju ofrojnë strategji dhe zgjidhje të ndryshme të provuara dhe efektive për të filluar zhvillimin e aplikacioneve tuaja ndër-platformë.

Krijimi I Raporteve Teknike

Sigurimi i klientëve tanë për strategjite dhe zgjidhjet më të mira teknike për të arritur objektivat e tyre. Ne perpilojme kërkesat e tyre me aftësitë, njohuritë dhe përvojën tonë për të krijuar procesin më të mirë të zhvillimit ndër-platformor dhe per te krijuar raporte te sakta per te gjitha vecorite teknike.

Ofrimi i konsulencës falas dhe përgjigjja e të gjitha pyetjeve duke ofruar sugjerime të reja për ta bërë aplikacionin një zgjedhje primare për shumë platforma.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Aplikacionet e ndërtuara me mbështetje ndër-platformë krijojnë mundësi më të mira për të maksimizuar trafikun, të ardhurat dhe shitjet duke ofruar shërbimet dhe produktet tuaja tek një audiencë më e madhe. Merrni më shumë vemendje dhe rritni reputacionin e aplikacionit tuaj përmes platformave të shumta.
Teknologjitë që ofrojnë shërbime ndër-platforme konsiderohen shume te perballueshme nga 99% e klienteve. Ofrimi i besueshmërisë dhe një procesi i zhvillimit të shpejtë gjithashtu do te ule koston e zhvillimit të projektit.
Po, ekspertët tanë mund të rikodifikojnë aplikacionin tuaj për të mbështetur të gjitha llojet e platformave, pajisjeve dhe sistemeve operative. Ne mund ta konvertojmë aplikacionin tuaj ekzistues ose të krijojmë një të ri për ju.
Po, ndër-platformë do të thotë që aplikacioni juaj do të funksionojë 100% me çdo lloj sistemi operativ, pa marrë parasysh nëse pajisja funksionon Android ose iOS.
Jo, procesi ynë i zhvillimit ndër-platformor mund të adaptojë kodin kryesor për të punuar me shumë platforma. Kjo do të thotë që duhet të bëni vetëm një pagesë dhe aplikacioni juaj do të mbështesë të dy, platformat Android dhe iOS.
Në momentin e parë që ne pajtohemi me kushtet tona të ndërsjella, dhe ju na jepni informacionin fillestar të kërkuar për të filluar projektin e zhvillimit, ne jemi 100% të gatshëm për të filluar.
Gjatësia e një procesi të zhvillimit të një aplikacioni nuk mund të matet pa mësuar rreth kompleksitetit dhe kërkesave të klientëve tanë. Pasi të përpilojmë studimin e kërkesave dhe kompleksitetin e punës, ne u sigurojmë klientëve tanë një afat, i cili gjithmonë mbaron në kohë.