Agjensi Marketingu dhe Reklamimi ne Instagram

Ekspozimi në Instagram, Bërë siç Duhet

Tërhiq miliona, paguaj më pak!
Platforma Vlerësuese në Instagram

Dëshironi të përfitoni plotësisht nga një platformë që ka deri në 1 miliard përdorues aktivë çdo muaj? Instagram ofron ndihmë të pashoqe për biznesin tuaj kur bëhet fjalë për marketing në internet dhe për të arritur audiencën tuaj të shënjestruar. Punësoni ekspertë që do të ofrojnë ekspertizën dhe njohuritë e duhura për t’ju ndihmuar të dalloheni, të përmirësoni vetëdijen, dukshmërinë dhe shitjet e markës suaj duke ofruar shërbime të marketingut me cilësi të lartë në Instagram.

Ndikuesit kanë famën dhe ndjekësit e tyre që i mbështesin gjatë udhëtimit të tyre në internet, por si biznes, kjo mund të jetë një detyrë shumë e vështirë, veçanërisht pa menaxhimin dhe ekspertizën e duhur. Ne mund ta kthejmë profilin tuaj të biznesit në Instagram në zgjedhjen e preferuar të klientëve për produktet dhe shërbimet që ju ofroni. Optimizimi maksimal i bios tuaj në Instagram, burimi i Instagramit dhe ngarkimi i përmbajtjes me cilësi të lartë që do të tërheqë vëmendjen e audiencës së nevojshme.

Çoni më shumë përdorues në profilin tuaj, dilni në kërkime, tejkaloni konkurrencën dhe gjeneroni më shumë të ardhura nga llogaritë tuaja në Instagram duke zgjedhur shërbimin tonë të marketingut Instagram. Suksesi nuk ndodh kurrë rastësisht, puna, përpjekjet, përkushtimi, gjurmimi dhe menaxhimi i duhur mund ta bëjnë fushatën tuaj në Instagram të suksesshme. Cila është 100% e përfitimeve që do të merrni nga bashkëpunimi ynë.

Është koha që biznesi juaj i vogël të marrë vëmendjen që keni pritur për kaq gjatë duke zgjedhur agjencinë tonë të marketingut të biznesit në Instagram. Ju përqendroheni në detyrat tuaja të rëndësishme të biznesit, pasi ne fitojmë vendin tuaj në internet duke kryer fushata të suksesshme në Instagram dhe duke menaxhuar në mënyrë të përsosur reklamat tuaja në Instagram. 

Pavarësisht nëse jeni një biznes fillestar që synon të ndërtojë besnikëri të klientit, reputacion më të mirë, vetëdijen e markës ose të maksimizojë të ardhurat, ne mund ta kthejmë marketingun në Instagram në punonjësin tuaj më të mirë me tarifat më të përballueshme.

Platforma Vlerësuese në Instagram

Si një nga platformat më të mëdha të rrjeteve sociale, popullsia e Instagram ka kapur miliardat. Dhe absolutisht asgjë nuk po e ndalon biznesin tuaj për të fituar vendin e saj dhe për të ndërtuar një bazë ndjekësish besnikë plot me përdorues të interesuar që janë të mahnitur me shërbimet dhe produktet që ju ofroni.

Me mbështetje profesionale nga një strateg i përkushtuar i rrjeteve sociale dhe bashkëpunim i plotë me agjencinë tonë të marketingut në Instagram, marka juaj mund të arrijë miliona njerëz, të zgjerojë ekspozimin në internet, të ndërtojë një emër më të mirë të markës dhe të zhvendosë biznesin tuaj në nivelin tjetër të fitimeve.

Gjëja është, ne nuk po flasim për klientët tuaj lokalë, të cilët jetojnë pranë shtëpisë tuaj, qytetit tuaj ose dyqanit tuaj lokal. Ju mund ta zgjeroni biznesin tuaj ndërkombëtarisht, të arrini njerëz në kontinentet e tjera që janë të interesuar për atë që ju ofroni dhe mundësisht do të paguajnë për të.

Rrisni Buznesin Tuaj me Agjensinë më të mirë të Marketingut në Instagram

Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël apo i madh, një kompani e marketingut mund ta çojë faqen tuaj të Instagramit në nivelin e duhur, t’ju ndihmojë të arrini objektivat tuaj dhe të ofrojë mundësi të reja inovative që do t’ju çojnë përpara konkurrencës.

Për shumë vite ne kemi ndihmuar klientët me faqet e tyre në Instagram, duke arritur blerësit e tyre të mundshëm, audiencën e synuar dhe duke maksimizuar fitimet e tyre në secilin postim. Gjëja është, ne mund të bëjmë të njëjtin shërbim të saktë për rritjen e performancës për biznesin tuaj dhe të ndihmojmë biznesin tuaj të arrijë suksesin e dëshiruar. 

Me një ekip të plotë ekspertësh të marketingut dixhital, ne mund të krijojmë nga e para një fushatë të personalizuar veçanërisht për kërkesat e biznesit tuaj dhe të menaxhojmë në mënyrë profesionale të gjithë procesin derisa të shohim rezultatet që kërkojmë.

Çfarë Ofrojnë Shërbimet e Marketingut në Instagram

 • Promovimet në Instagram – Krijimi, Menaxhimi dhe Ndjekja.

 

 • Postimet në Instagram – Krijimi, Menaxhimi, Ndjekja & Optimizimi.

 

 • Video në Instagram – Krijimi, Menaxhimi, Ndjekja & Optimizimi.

 

 • Menaxhimi i reklamave në Instagram – Testimi, Krijimi, Optimizimi, Ndjekja.

Çfarë mund të prisni nga bashkëpunimi me ne?

Ne e dimë që të bësh një foto dhe ta postosh në profilin tënd është mjaft e lehtë. Ne e dimë që krijimi i një fushate, shpenzimi i shumës së dëshiruar të parave duke kryer disa vizita dhe përshtypje është e thjeshtë. Mjaft e drejtë, por hej, një miliard përdorues aktivë aktivë të Instagram çdo muaj. Duhet të jem diçka më e madhe në lojë, apo jo? Po sikur të shtoni fjalën “profesionist” kur bëhet fjalë për postimin, fotot, videot, përshkrimin, bio, menaxhimin e fushatës, audiencën e synuar, menaxhimin e buxhetit dhe reklamat në Instagram? A duket ende e thjeshtë për ta kryer atë vetë? Kjo është një nga arsyet pse duhet të bashkoheni me shërbime të besueshme të menaxhimit të Instagram.

Vazhdoni të lexoni për të mësuar në lidhje me përfitimet e partneritetit me një kompani të marketingut në Instagram.

Strategji e Përshtatur

Agjencitë profesionale do të mësojnë për qëllimet tuaja, konkurrencën tuaj dhe do të përshtatin një strategji të re të personalizuar duke menduar gjithmonë për qëllimet e biznesit tuaj.

Si pronar i një biznesi, ka shumë gjëra që duan kohën dhe vëmendjen tuaj çdo ditë. Kujdesi për marketingun është një proces shumë i gjatë dhe kërkon shumë energji, i cili jo vetëm që do të hajë shumë nga koha juaj e rëndësishme, por gjithashtu ju pengon të kryeni detyra të tjera të rëndësishme. 

Kjo shkon pa përmendur pjesën që ekspertiza dhe njohuritë janë një faktor shumë i rëndësishëm për suksesin, krahas mjeteve profesionale që ndjekin të dhënat dhe performancën tuaj. Zhvillimi i kësaj lloj ekspertize kërkon vite, prandaj vendimi më i zgjuar është punësimi i agjencisë më të mirë për punën.
Për shembull, ne do të ndihmojmë biznesin tuaj duke arritur:

 • Më shumë ndjekës në Instagram për profilin tuaj, qoftë biznesi apo personal.
 • Ndihmoni klientët të zhvillojnë emrin e markës dhe njohjen e saj.
 • Përmirësoni trafikun tuaj të internetit përmes kanaleve të rrjeteve sociale dhe marketing të suksesshëm në platformën Instagram.
 • Përmirësimi i shitjeve tuaja, në një shkallë lokale ose globale.

Sugjerime më të mira vizuale

Nëse tashmë jeni përdorues i Instagram-it, e dini që disa fotografi nuk performojnë si pjesa tjetër e tyre. Disa marrin më shumë pëlqime, shpërndarje dhe komente, ndërsa disa nuk performojnë ashtu siç duhet. 

Mendoni të keni një konsulent profesional që gjithmonë do t’ju ofrojë sugjerime për zgjedhjen e fotografisë më të mirë për të shpërndarë, duke shkruar përshkrimin më të mirë dhe të përdorni një hashtag të markës për të krijuar më shumë vetëdije për secilin postim.

Kjo është arsyeja pse ne përqendrohemi në përdorimin e vetëm imazheve me cilësi më të lartë. Në çdo kohë, ekspertët tanë përqendrohen në maksimizimin e cilësisë së secilit element vizual në profilin tuaj, duke siguruar imazhe të prera në mënyrë të pastër, në mënyrë që t’u tregojnë të gjithë ndjekësve tuaj se cilësia është një element kryesor për biznesin tuaj.

 • Ne i ndihmojmë klientët të gjejnë tema dhe çështje të ndryshme që nuk janë të mbuluara nga konkurrenca e tyre. Sigurimi i ndjekësve informacion që ata nuk e kanë parë diku tjetër më parë.
 • Zgjedhja e një filtri unik për të gjitha imazhet tuaja. Bërja e të gjitha imazheve tuaja të duket e lezetshme dhe në të njëjtën kohë ndërtimi i një pamje unike për të gjitha fotot tuaja, në mënyrë që ndjekësit të identifikojnë fotot tuaja më shpejt, edhe nëse i shohin ato në profile të ndryshme.
 • Analizimi i audiencave për të gjetur llojet e subjekteve që ata duan të shohin më shumë. Zgjedhja e një subjekti unik dhe ofrimi i postimeve cilësore.
 • Po ngarkon imazhe që rrisin vetëdijen e markës suaj. Zbatimi i elementeve si logot ose tekstet e shkurtra në secilën figurë në mënyrë që t’i bëni të ditur njerëzit se shërbimet ose produktet janë 100% autentike për markën tuaj, por gjithashtu rritet një vetëdije dhe njohje më e mirë për secilin postim.

Krijimi i përshkrimeve më të mira

Përshkrimet janë shumë të rëndësishme dhe ato mund të ndihmojnë profilin tuaj në Instagram në mënyrën e duhur nëse ndërtohen në mënyrë profesionale. Por si çdo gjë tjetër, ato kërkojnë ekspertizën dhe njohuritë e duhura.

Për shembull, nëse qëllimi juaj është të maksimizoni shitjet tuaja, kompania jonë e marketingut do të përshtatë titra unikë që do të përfaqësojnë ato produkte ose shërbime në mënyrë të përkryer, por gjithashtu rrisin dëshirën e klientëve për t’i blerë ato. 

Në këtë mënyrë ju merrni më shumë shitje, por gjithashtu gjeneroni më shumë trafik në faqen tuaj të internetit duke udhëhequr ndjekësit në URL-në tuaj përmes titrave të mirë-ndërtuar. Mund të jetë faqja juaj në internet, kanali youtube ose ndonjë shërbim në internet që mund të përmirësohet nga marketingu në Instagram.

#Hashtags

Hashtag-et luajnë një rol shumë të rëndësishëm kur bëhet fjalë për marketing. Ato mund të çojnë miliona përdorues në faqen tuaj dhe të rrisin numrin e ndjekësve. Nëse disa përdorues mund ta gjejnë llogarinë tuaj me emrin, përdorimi i hashtags tuaj të mëparshëm do t’i çojë ata aty ku keni nevojë.

Ne zgjedhim hashtag-et më të mira që përfaqësojnë industrinë tuaj dhe përqendrohemi në ato që janë të ngjashme me fjalët kyçe që audiencat kërkojnë më shumë në lidhje me profilin tuaj, ose produktet. Kështu që nëse jeni një arkitekt për shembull. Disa nga hashtag-et që do të luanin vlerë për profilin tuaj do të ishin:

#design
# e brendshme
#studio
# koncept
#bëj … dhe më shumë

Dhe këto janë vetëm disa hashtags që mund të ndihmojnë audiencën tuaj të arrijë profilin tuaj.

Përmirësimi i ndërveprimeve

A keni përjetuar ndonjëherë ndjenjën e ngarkimit të një fotoje të caktuar dhe mos marrjes së fejesës që prisnit? Ndodh shumë, me profile personale dhe madje edhe të biznesit. 

Kjo është ajo që njohuritë e profesionistëve janë më të nevojshme për ju. Agjencia jonë e marketingut në Instagram mund të rrisë angazhimet dhe ndërveprimet në fotot tuaja ndërsa ndërton një prani dhe shikueshmëri më të mirë për profilin tuaj.


Përmirësimi i marrëdhënieve me klientët
Formimi dhe përmirësimi i marrëdhënieve me klientët tuaj është shërbimi i marketingut që konsumon më shumë kohë dhe energji. Mund të duhen ditë, muaj ose edhe vite për të krijuar llojin e marrëdhënies që dëshironi me audiencën tuaj. 

Ekspertët tanë e dinë mënyrën e duhur për të rritur këtë proces dhe për të marrë rezultatet që ju kërkoni nga një marrëdhënie e suksesshme me klientët besnikë. Formimi i një lidhje që jo vetëm do t’ju ndihmojë të përmirësoni faqen Instagram të biznesit tuaj por gjithashtu të gjeneroni më shumë shitje, të përmirësoni rekomandimet dhe të rrisni ndërgjegjësimin e biznesit tuaj në shkallën më të madhe të mundshme.

Ju ndihmojmë ... ME SHITJET

Metoda e vetme për të fituar para është duke dhënë dhe marrë. Me Instagram funksionon në të njëjtën mënyrë, ju prezantoni disa produkte ose shërbime ose ndonjë gjë që është e vlefshme për audiencën tuaj dhe ata blejnë nga faqja juaj. Dhe nëse qëllimi juaj është të maksimizoni shitjet, kompania jonë e marketingut Instagram mund t’ju ndihmojë të arrini objektivat tuaj si kurrë më parë.

Ekspertët tanë do të hartojnë reklama të mahnitshme në Instagram që jo vetëm do ta çojnë fushatën tuaj në nivelin tjetër, duke rritur biznesin tuaj, duke rritur praninë tuaj, por edhe duke përmirësuar shitjet tuaja. Dhe gjëja më e mirë është që reklamimi në Instagram është mahnitshëm efikas për të filluar dhe siguron kthim i investimit më të mirë. 

Ne do t’ju ndihmojmë të zgjidhni demografinë më të mirë, të caktoni një buxhet efektiv bazuar në objektivat tuaja dhe të zgjedhni formatin e reklamës që është efektiv për fushatën e marketingut sipas zgjedhjes sonë.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Marketingu në Instagram është zgjedhja më efektive për të zgjeruar biznesin tuaj në internet, për të ndërtuar një vetëdije më të mirë të markës, për të arritur më shumë klientë dhe për të përmirësuar shitjet tuaja. Këto janë qëllimet kryesore të çdo biznesi, dhe nëse synoni të njëjtat qëllime, bashkimi me kompaninë tonë të Instagram Marketing do të jetë një zgjedhje shumë thelbësore dhe efektive për biznesin tuaj.
Sa për dijeni, ka më shumë se një miliard përdorues aktivë çdo muaj që lëvizin nëpër Instagram pothuajse çdo ditë. Në një miliard njerëz mund të gjeni të gjitha llojet e audiencave që ju kërkoni, vendas ose ndërkombëtar.

Përmes përcaktimit profesional të demografive të duhura që sjellin vlerë në profilin tuaj në Instagram. Ne përdorim programin e duhur për të identifikuar dhe kuptuar atë që audienca juaj pret nga një biznes si i juaji dhe i përdorim ato informacione për të krijuar fushata të suksesshme reklamuese në Instagram që përmbajnë ofertën e duhur.

Ekzistojnë taktika të ndryshme ndjekëse që ne përdorim. Por një nga gjërat më të rëndësishme është të ndjekësh gjithmonë një orar të rregullt të postimeve. Kombinoni postimet me histori në Instagram dhe përpiloni përshkrime të shkurtra që përcjellin mesazhin tuaj me sukses tek audiencat dhe përmirësojnë ndërveprimet me profilin tuaj.