Shërbimet SEO të Tregtisë Elektronike (eCommerce) në Shqipëri

Blerjet Bëhen më Lehtë se Kurrë më Parë

Më afër se kurrë për çdo blerës potencial!
Shërbimet SEO eCommerce

Deshironi me shume shitje në internet? Sapo keni ardhur ne vendin e duhur per zgjidhjen tuaj. Shërbimet tona SEO eCommerce janë më të mirat që mund te gjeni ne Shqiperi. Duke punuar me qindra website dhe plugine cdo vit, ne kemi përvojën e duhur për t’ju ofruar shërbimet më të mira të tregtisë elektronike.

Besojuni ekspertëve tanë të eCommerce SEO për të zhvilluar websajtin tuaj në internet dhe për të optimizuar pluginet për të rritur shitjet e produkteve dhe shërbimeve tuaja, por edhe për të përmirësuar shitjet në dyqanet lokale.

Ne do të drejtojmë pjesën më të madhe të trafikut organik nga motorët e kërkimit direkt e ne webin tuaj të internetit duke optimizuar indeksimin e websjatit. Kjo do të thotë që faqja juaj në internet do të ketë më shumë trafik, më shumë të ardhura dhe më shumë shitje.

Punoni me ekspertët tanë jo vetëm për të krijuar dhe optimizuar faqen më të mirë eCommerce në zonën tuaj lokale por edhe në planin ndërkombëtar. Pervoje dhe njohurite tona jane celesi i suksesit per cdo projekt, dhe per rezultate te cilesise sa me te larte.

Ju kurrë nuk duhet të shqetësoheni për vizitorët tuaj që nuk e kuptojnë se si funksionon nje dyqan online. Ekipi ynë ka pervojen e duhur në ndërtimin e faqeve dhe menaxhimin e e tyre në një mënyrë shumë të thjeshtë duke lehtesuar funksionalitetet për tu kuptuar. Kjo e bën të thjeshtë për çdo vizitor për të kuptuar dhe blerë nga dyqani juaj në internet. Transaksionet do të bëhen të lehta, dhe gjithmonë 100% të sigurta.

Ne perqendrohemi në krijimin e besimit midis faqes suaj të internetit dhe vizitorëve për të krijuar një lidhje të fortë midis të dyve.

Ndërtimi i një reputacioni të jashtëzakonshëm në internet dhe lokalisht për të ndihmuar faqen tuaj të tërheqë klientë të rinj çdo ditë dhe të rrisë shitjet online. Njerëzit priren të blejnë me çmime më të larta nga një burim i besuar sesa çmime më të ulëta në një burim i rrezikshëm. Kjo është arsyeja pse ne i marrim reputacionin dhe sigurinë si një përparësi kur bëhet fjalë për faqet e internetit eCommerce.

Optimizimit

Me të njëjtin qëllim dhe ëndërr si ju, për të bërë faqen tuaj numer #1 kur bëhet fjalë për shitjet online. Ne fokusohemi në rritjen e dukshmërisë, dhe sigurise së faqes suaj në internet duke ndertuar nje platforme eCommerce te besueshme, te lehte, dhe cilesore per vizitoret tuaj.

Pervoja jone me të gjitha temat dhe pluginet ka për ta bërë çdo transaksion të lehtë dhe të sigurt. Optimizimi i çdo kategorie produktesh, çdo produkti dyqani dhe çdo faqe për ta bërë navigimin në faqen tuaj sa më të thjeshtë.

Hapat Tanë të Parë të Optimizimit SEO eCommerce Janë:

Optimizimi i strukturës së platformes eCommerce

Sigurohemi që çdo vizitor që hyn në dyqanin tuaj online e perdor lehtë dhe kalon kendshem në kërkimin e produkteve dhe shërbimeve. Ky është qëllimi ynë kryesor. Kjo është arsyeja pse ekspertët tanë të eCommerce SEO analizojnë të gjitha faqet tuaja të internetit për të optimizuar strukturën në çdo faqe për të arritur rezultate maksimale.

Kërkimi i fjaleve kyce (keywords) të rëndësishme

Fjalët kyçe janë ato që i udhëheqin njerëzit më shumë në faqen tuaj të internetit. Ne analizojmë fjalët kyçe më të rëndësishme nga të gjitha burimet në internet, madje edhe konkurrentët tuaj për t’u siguruar që kur faqja juaj e internetit të publikohet online, ju të renditeni më lart se te gjithe. Sa më i lartë renditja juaj në rezultatet e kërkimit aq më të mira janë shitjet tuaja çdo ditë.

Ndërtimi i Linqeve (Link Building)

Duke u përqëndruar në bërjen e faqes suaj të eCommerce më të dukshme dhe duke krijuar linqe me cilësi të lartë që do të ridrejtojnë përdoruesit në internet në faqen tuaj kur ata po lundrojnë në faqe të tjera.
(Shembull: Gjetja e linqeve të eBay në facebook.com) Ne synojmë audiencën e duhur për të ndihmuar faqen tuaj të internetit të rritet në kohën më të shpejtë dhe të bëhet një burim i besueshëm për të gjithë blerësit.

Çfarë përfshihet në Shërbimet tona e-Commerce?

Analizimi i Konkurrencës

 • Para se të fillojmë të punojmë me përmbajtjen tonë unike për faqen tuaj të internetit, ne bëjmë hulumtime të thella për secilin konkurrent potencial për të parë se si do të renditeni kundër tyre.
 • Duke studiuar llojin e tregut që do të zhvilloni dhe duke analizuar fjalët kyçe më të rëndësishme ndersa optimizojme përmbajtjen tuaj në lidhje me produktet dhe shërbimet tuaja.
 • Vendosja e synimeve në lidhje me trafikun dhe të ardhurat tuaja para se të fillojmë të punojmë me faqen tuaj të internetit dhe pas punës sonë për të krahasuar rezultatet dhe për të parë përmirësimet.
 • Ndryshe nga disa konkurrentë që duan të manipulojnë motorët e kërkimit për të rritur renditjen e tyre, ne kurrë nuk tejperdorim fjalët kyçe.

Optimizimi i përmbajtjes së websajtit në internet

 • Optimizimi i përmbajtjes për faqen tuaj në internet është shumë i rëndësishëm për kompaninë tonë. Ne kemi shkrimtarët (SEO Content Writers) më të mirë kur bëhet fjalë për të qenë krijues dhe për të shkruar përmbajtje unike.
 • Ndryshe nga kompanitë e tjera, ne nuk përdorim modele të gatshme për ta përfunduar punën më shpejt. Çdo përmbajtje e krijuar nga ne do të jetë 100% origjinale dhe e optimizuar në mënyrë perfekte për SEO dhe lexueshmërinë.
 • Bërja e testeve për t’u siguruar që toni i zërit tonë është i përsosur per lexuesite.

Optimizimi i kodimit

 • Optimizim profesional për shpejtësinë dhe sigurinë e faqes suaj të internetit.
 • Implementim suporti për të gjitha pajisjet, kështu që do te keni suport 100% per celular.
 • Ndjekja e të dhënave tuaja të trafikut duke përdorur mjete të fuqishme dhe korrekte si Google Analytics.
 • Optimizimi i të gjitha faqeve tuaja të vjetra për të përmirësuar visibilitetin e tyre në motorët e kërkimit dhe për të përmirësuar trafikun.

Permiresimi I Eksperiences Se Perdoruesit

 • Shënjestrimi i audiencës së zgjedhur dhe shkrimi i përmbajtjes shumë të vlefshme për produktet dhe shërbimet që ju ofroni.
 • Ky hap ka për qëllim të përmirësojë dukshmërinë e faqes suaj të internetit në rezultatet e kërkimit, por edhe të ndihmojë klientët tuaj të gjejnë më shpejt produktet dhe shërbimet qe ofroni.
 • Përdorimi i videove dhe fotografive me cilësine me të lartë.
 • Krijimi i përshkrimit profesional të produkteve dhe shërbimeve.

Optimizmi lokal i SEO

 • Krijimi i një profili të organizuar dhe të përsosur të Google My Business, të optimizuar për të ndihmuar biznesin ose faqen tuaj të internetit të fitojë më shumë trafik dhe klientë lokalë.
 • Optimizimi i faqes tuaj Google My Business për t’i drejtuar njerëzit më lehtë në biznesin tuaj, duke renditur formen tuaj të kontaktit për t’i ndihmuar njerëzit t’ju arrijnë më shpejt.
 • Auditimi i citimeve të vjetra dhe krijimi i të rejave nga burimet më të mira në internet.
 • Krijimi i një llogarie të re sociale në Facebook & Instagram ose optimizimi i atyre të vjetër për të siguruar rezultate edhe më të mira kur bëhet fjalë për rritjen e shitjeve tuaja.
 • Ndërtimi i reputacionit më të mirë në internet duke krijuar backlinks që monitorojnë citimet tuaja në faqet e internetit të tjera.

Raporte të hollësishme

 • Krijim dhe dergim i raporteve të hollësishme nga Google Analytics në fund të çdo jave ose në fund të çdo muaji.
 • Krijim i raporteve më të mira edhe me detajet më të vogla të përfshira në lidhje me fushatën tuaj të eCommerce dhe përmirësimet tuaja në marketing.
 • Agjensia jonë eCommerce SEO do të gjurmojë të gjitha thirrjet, mesazhet dhe vizitat hyrëse
 • Monitorimi i çdo azhurnimi të sigurisë dhe përqendrimi në sigurinë e faqes tuaj duke analizuar çdo përpjekje piraterie ose Google Penalitetin që faqja juaj e internetit mund të marrë.

Optimizimi i SEO

 • Analizimi i rejditjes se fjalëve kyçe me te rendesishme, trafiku organik nga motorët e kërkimit, gjurmimin e thirrjeve që merrni dhe gjetjen se sa njerëz drejtohen në faqen tuaj të internetit nga fushata SEO.
 • Hulumtimi i konkurentëve tuaj kryesorë në lidhje me renditjen e fjalëve kyçe.
 • Gjithmonë duke u fokusuar në 4 konkurrentët më potencial.
 • Perqendrimi në përmirësimin e fushatës suaj SEO çdo ditë që kalon.

Marketingu i Përmbajtjes së Tregtisë Elektronike

Mendoni se përmbajtja në faqen tuaj të internetit është e mjaftueshme për t’u kujdesur për të gjithë marketingun tuaj në internet? Mos dëgjoni menaxherë dembelë të marketingut që do të përgjigjen menjëherë “po”. Gjithmonë ka hapësirë ​​për t’u përmirësuar kur bëhet fjalë për marketing në internet dhe përmbajtjen e faqes suaj të internetit.

Ne jemi kompania më e mirë per eCommerce SEO & marketing online sepse kurrë nuk dorezohemi pa arritur qëllimet tona. Pavarësisht nëse zotëroni një markë të vogël apo biznes, shitjet në internet nuk mund të kufizohen. Kjo është arsyeja pse ne gjithmonë themi se ka hapësirë ​​për përmirësime.
Çdo ditë vizitorë të rinj mund të vijnë në faqen tuaj të internetit dhe të blejnë produkte të reja, të kerkojne për shërbimet që ju ofroni. Por nëse nuk ndërmerrni hapa të rinj në marketing në internet dhe vazhdoni të bëni të njëjtën gjë, atëherë do të qëndroni në një pozicion gjatë gjithë kohës.

Arsyeja tjetër pse keni nevojë për eCommerce marketing është se nëse nuk e bëni atëherë konkurrenca juaj do ta bëjnë këtë. Askush nuk pëlqen të humbasë vizitorë, veçanërisht tek konkurrentët tuaj kryesorë. Njerëzit kanë tendencë të kërkojnë gjatë gjithë kohës për produkte dhe shërbime, kjo është arsyeja pse ju duhet një strategji e fortë e marketingut për të qenë gjithnjë në krye.

Pse Tregti Elektronike (eCommerce)?

Thjeshtësia

Kontaktimi me konsulentin tonë të eCommerce SEO do t’ju ndihmojë të kuptoni të gjitha përfitimet e rëndësishme të krijimit të këtij lloj sherbimi. Ne jetojmë në një epokë të teknologjisë, të gjithë kanë një smartphone në xhepat e tyre dhe 60% e njerëzve priren të blejnë nga dyqanet online në ditët e sotme. Thjeshtesisht, dhe pa humbur kohe.

Miliona klientë

Blerja e produkteve nga dyqanet në internet është shumë e lehtë dhe e thjeshtë. Njerëzit mund ta shikojnë dhe analizojnë produktin sa herë që të duan. Dhe në fund, transaksioni bëhet në mënyrë të sigurt përmes bankës. Pra, nëse po merrni qindra klientë në dyqanin tuaj lokal, me ndihmën e një faqe në internet eCommerce mund të keni miliona vizitorë në faqen tuaj, e cila ofron të njëjtat produkte.

Më shumë klientë lokalë

Disa njerëz madje kërkojnë në faqen tuaj në internet nëse produkti që ata pëlqejnë është ne gjendje para se të vijnë në dyqanin tuaj lokal. Ju tashmë e dini që kompanitë më të mëdha në internet janë ato që përdorin shërbime të tregtisë elektronike si Amazon, eBay, Aliexpress, etj.

Siguria

Kjo ndodh sepse njerëzit e duan thjeshtësinë dhe sigurinë që ofrojnë blerjet nga faqet e internetit të tregtisë elektronike. Të kërkoni shumë produkte që ofrohen onlin nga shtëpia pa kërkuar ndihmë tek askush është e mrekullueshme, apo jo? Imagjinoni sa e mrekullueshme është të ndiheni të sigurt në çdo transaksion që do të bëni në internet.

Përfitimet më të mira

Sigurimi i faqes më të mirë të biznesit në eCommerce, përshkrimet më të mira të produkteve, zgjedhjet me te mira per tituj, strategjitë më të mira për SEO, arkitektura e faqeve dhe shumë përfitime të tjera për të cilat kompania jonë është më se e lumtur të ndihmojë.

Pse duhet të punoni me ne?

Cilesi

Mos kërkoni më tej nëse kerkoni cilësinë me te mire te punës kur bëhet fjalë për websajtin tuaj. Duke ditur se sa i rëndësishem është biznesi juaj për ju, ne e trajtojmë atë si tonin. Qëllimi vetëm për punën më të mirë dhe për rezultatet më të mira duke dhënë maksimumin tonë çdo here. Pavarësisht se sa punë kërkohet, ne garantojme cilesi maksimale.

Shkatërruesit e Konkurrencës

Gjëja më e rëndësishme për çdo biznes dhe faqe në internet është të jesh në krye dhe të vazhdosh të jesh në krye. Kjo është ajo që ne bëjmë, analizojmë të gjithë konkurrentët tuaj dhe bëjmë hulumtime të fjalëve kyçe për ti përdorur më vonë në favorin tuaj. Analizimi i faqes së konkurrenteve për ndonjë pike te dobet dhe implementimi i tyre në faqen tuaj të permiresuara për të përfituar.

Çmimet më të mira

Pavarësisht nëse zotëroni një uebfaqe të vogël eCommerce ose një të madhe, cmimet tona janë të përballueshme për të gjithë klientët tanë. Qëllimi i kompanisë tonë është të ndihmojë të gjithë klientët tanë të arrijnë potencialin e tyre të plotë në internet me faqet e tregtisë elektronike pa u ndikuar masivisht ne buxhetin e tyre. Duke pasur çmimet më konkurruese në zhvillimin e faqeve eCommerce, Grow.al eshte zgjidhja me e mire per cdo dyqan, tregtar, apo bleres!

Pyetjet e Bëra më Shpesh

SEO (Search Engine Optimization) ndryshe ne Shqip”Optimizimi i Motorëve të Kërkimit” është shërbimi që e bën faqen tuaj të internetit të ngjitet në renditjen e Google, Bing dhe Yahoo. Një ekspert SEO punon për të rritur shikueshmërinë e faqes suaj të internetit dhe për të optimizuar të gjitha faqet ne web për të pasur trafik më të mirë në internet dhe të ardhura më të mira

Ju duhet të punësoni një SEO për me shume trafik, menaxhim më të mirë dhe të ardhura më të mira në internet. Në fund të çdo muaji, ju do të shihni përmirësime që nuk mund t’i arrini kurrë pa ndihmën e një eksperti SEO.
Kthimi i Investimit, i njohur si ROI, është një nga arsyet kryesore pse duhet të punësoni një ekspert SEO. Ato mund të jenë pak të shtrenjta në fillim, por gjithmonë sigurojnë ROI më të shpejtë dhe mbulojnë shpenzimet e tyre.
Një faqe eCommerce është një formë e tregtimit dhe shitjes së mallrave përmes internetit. Përveç tregtimit dhe shitjes, ajo gjithashtu mbulon pjesën e pagesës ndërmjet të dy pjesëve. Për ta shpjeguar atë thjesht, çdo faqe në internet që shet produkte në internet mund të quhet (eCommerce) tregti elektronike.
Para se të blini ndonjë gjë nga një burim në internet, duhet të kontrolloni së pari reputacionin e faqes në internet nga burimet që mund të besoni. Disa faqe në internet janë shumë të besueshme por ekziston edhe mundësia që disa prej tyre të jenë mashtruese. Sigurohuni që kudo që të blini ndonjë gjë, ata ofrojnë një garanci për kthimin e parave edhe nëse nuk jeni të kënaqur me produktin.
Ka shumë kompani që ofrojnë shërbime të ndërtimit të platformave eCommerce ne Shqiperi, por më të mirët dhe më të besueshmit sot jane sfati i Grow.al ne Tirane.
Po, ekipi ynë SEO është shumë i specializuar në përdorimin e pluginevemë të mira të tregtisë elektronike për të shtuar sa më shumë funksione në faqen tuaj.