Fotografi Produktesh Profesionale dhe Cilesore

Ne Sjellim Përsosmëri në Fotografi Per Perdorim Online

Gjeni Anen me te Mire te Produktit me nje Fotografi Cilesore

Fotografi Produktesh Profesionale dhe Cilesore

Kur bëhet fjalë për eCommerce, fotografia me e mire merr vemendjen me te madhe. Po, çmimet nuk kanë rëndësi aq shumë sa kanë pamjet vizuale. Pavarësisht çmimeve tuaja, produkti i qëlluar duhet të jetë gjithmonë i cilësisë më të lartë ose te pakten te duket i tille. Kjo është mënyra më e mirë për të fituar një klient të ri, për të rritur shitjet tuaja, për të marrë më shumë angazhime në kanalet tuaja, për tu dalluar dhe për të tejkaluar konkurrencën tuaj. Ne mund t’ju ndihmojmë ju ose biznesin tuaj me shërbime profesionale të fotografimit të produkteve për uebfaqen tuaj të tregtisë elektronike, rrjeteve sociale, ose reklama tregtare për revista, broshura, etj.

Fokusi ynë eshte qe te bejme secilën foto të produktit të duket e mahnitshme. Kushtimi i vëmendjes për çdo detaj të vetëm dhe shfaqja e elementeve të duhura për shikuesit. Pronarët e bizneseve zgjedhin shërbimet tona për cilësinë, çmimet e fotografive të produkteve dhe përvojën e ekipit tonë. Të qenit në këtë industri për më shumë se një dekadë na jep ne se ekip avantazhin maksimal ndaj konkurrences. Ne dimë të krijojmë fotografitë më të mira dhe imazhet e produkteve te persosur me konfigurimin më efektiv të ndriçimit dhe ekuilibrin e ngjyres se bardhe bardhës.

Ne ofrojmë shërbimin më të mirë të redaktimit të fotove së bashku me shkrepjet me cilësi të lartë. Çfarëdo që të keni nevojë, ne mund të ofrojmë një projekt inovativ për fotografinë tuaj në platformen eCommerce ose fotografinë e produktit amazon, ebay, apo platforma te tjera. Ju mund të mbështeteni në ekipin tonë me me shumë se 10 vjet ekspertizë dhe njohuri në shërbimet e fotografisë së produkteve. Ne mund të japim rezultatet që ju nevojiten!

Ju Zgjidhni- Ne Veprojme

Na tregoni për produktin ose produktet tuaja

Na siguroni informacionin e duhur në lidhje me produktin tuaj ose dërgoni shembuj të vërtetë. Nëse keni nevojë për shkrepje fotografike për një ose më shumë produkte. Ne mund t’i kuptojmë qëllimet tuaja në pak minuta dhe t’ju ofrojmë ndihmën që ju nevojitet pa tarifa shtesë.

Dërgoni produktet tuaja (Opsionale)

Zgjidhni etiketën e transportit që i përshtatet më së miri kohës dhe buxhetit tuaj dhe dorëzojeni atë në zyrat tona. Në këtë mënyrë ne mund të sigurojmë shërbime më të mira për fotografimin e produkteve dhe të shkrepim nga kënde të ndryshme.

Rishikoni dhe Miratoni Fotot

Pasi të kemi përfunduar seancën e shkrepjes së fotove, ju mund të beni vleresimin e parë në fotot e produktit tuaj dhe t’i rishikoni ato me lehtësi. Ky është momenti kur mund të na ofroni reagimet tuaja të rëndësishme. Ne mund të korrigjojmë çdo gjë, të shtojmë diçka më shumë, të ndryshojmë ndricimin, të shtojmë më shumë korrigjime të ngjyrave, të krijojme nje kuti drite DIY, një llambë tavoline, dhe më shumë. Çdo gjë që vlen për ju, vlen për ne!

Agjensia me e mire per fotografimin e produkteve ne Shqiperi

Nuk na pëlqen të mburremi për cilësinë e shërbimeve tona. Në vend të kësaj, ne lejojmë që rishikimet dhe reagimet e klientëve tanë gjatë viteve të përshkruajnë përvojën e tyre me ne. Duke qenë të vlerësuar në krye të kompanive të produkteve dhe fotografive, ne mund t’i bëjmë produktet tuaja të përshpejtohen nga kamera në botën dixhitale më shpejt se kurrë. Me ide unike, ne mbështetemi te krijimtaria dhe inovacioni për të ofruar zgjidhje që mund t’i bëjnë klientët tanë të dallohen në tregjet në mbarë botën dhe të tejkalojnë konkurrentët e tyre më të mëdhenj të mundshëm në shitje, trafik dhe ndërgjegjësimin e markës.

Shërbimet Tona

Shërbimet e Fotografise se Produkteve

Ne ofrojmë shërbime të shkëlqyera fotografike dhe fotografuese të produkteve për të gjitha llojet e individëve dhe bizneseve. Duke qenë zgjidhjet kryesore për shumicën e shitësve të Amazon, shitësit me pakicë eBay dhe pronarëve të bizneseve Shopify, ne kemi aftësitë e duhura për të shfaqur më të mirën e produkteve tuaja në një model unik të konfigurimit mahnitës të fotografisë.

Ri-Editimi i Fotografive me Cilësi të Lartë

Pothuajse kushdo në botë mund të modifikojë një foto, të shtojë disa filtra ose efekte rastësore. Por kjo është thjesht normale. Ne nuk duam te mjaftohemi me normalen, as klientët tanë. Për shumë vite ne kemi hulumtuar metodat dhe zgjidhjet më të mira për t’i bërë produktet të spikaten në tregje dhe për të marrë vëmendjen e nevojshme në internet për të ndihmuar klientët tanë të përmirësojnë trafikun, shitjet dhe reputacionin e biznesit të tyre. Për kete arsye, ri-editimi profesional i fotografisë është shume i #NEVOJSHEM. Më shpejt se kurrë dhe me cilësinë më të mirë specialistët tanë mund të ofrojnë shërbimet e duhura per ti bere fotot tuaja speciale dhe super te bukura.

Kategoritë e Mbështetura

Veshje

Një nga industritë më të shitura në internet lidhet me veshjet. Klientët kërkojnë të blejnë veshje të cilësisë së lartë çdo ditë. Por, pa pëlqyer mënyrën se si duken rrobat, si mund ta pëlqejnë cilësinë? Pamja është gjithçka kur bëhet fjalë për veshjen. Pavarësisht nëse e ofroni këtë shërbim për meshkuj apo femra, ne mund t’ju ndihmojmë të rrisni perhapjen për markën tuaj dhe shitjet duke ofruar shërbime profesionale të fotografimit të produkteve të veshjeve.

Bizhuteri

Sate mira mund te jene bizhuterite pa një foto të mirë për të shfaqur hollësinë e saj? Nëse njerëzit nuk e dinë se sa e mahnitshme do të duket në duart e tyre, si mund ta blejnë atë? Por ky nuk do të jetë më problem. Ne mund t’i bëjmë bizhuteritë tuaja të marrin vëmendjen e dëshiruar në internet dhe të përshpejtojmë shitjet tuaja duke realizuar shkrepje fotografike profesionale në kënde, gjatësi dhe ndriçim të duhur. Klientët tuaj do ta pëlqejnë!

Bukuri

Po përpiqesh të gjesh një kompani profesionale që ben foto te bukura ose me efekte speciale të produkteve për produktet e tua të bukurisë? Me më shumë se 10 vjet përvojë dhe njohuri, ne mund t’i bëjmë produktet tuaja kozmetike dhe të bukurisë të spikaten përpara konkurrencës, të marrim më shumë vemendje në internet dhe të përmirësojmë shitjet tuaja. Me një vleresim prej 5 yjesh nga qindra klientë në të gjithë botën, ne mund t’i kthejmë produktet tuaja të bukurisë në një sukses të vërtetë për biznesin tuaj.

Mallrat shtëpiake

Punësoni shërbimet e fotografimit të produkteve të shtëpisë me cilësi më të mire dhe per nje profesionalizëm të pakrahasueshëm për suksesin tuaj. Kompania jonë ofron njohuritë që ju kërkoni, rishikime të pakufizuara, vlerësime për secilën porosi dhe kohën më të mirë të dorëzimit te projektit. Duke i kushtuar vëmendje çdo detaji, ne mund t’i drejtojme produktettuaja drejt suksesit duke ju ndihmuar drejtperdrejt me marketingun dhe me shitjet.

Aksesorë

Merrni shërbimet më të mira per fotografite e produkteve të aksesorëve nga fotografet me profesionale ne Shqiperi. Ne ofrojmë mbështetjen e nevojshme për të gjitha llojet e aksesorëve. Pa marrë parasysh kategorinë e tyre. Duke i kushtuar vëmendje maksimale çdo detaji të vetëm, ne mund të permmiresojme performancën tuaj në internet në çdo platformë ku merrni pjese ne tregti elektronike. Le të përmirësohemi së bashku!

Ne gjithashtu mund të bëjmë fotografi të shkëlqyera të produkteve për çanta, mobilje, këpucë dhe shumë kategori të tjera.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Koha e kthimit gjithmonë varet nga ajo që kërkoni. Ju mund të keni nevojë për një ose shumë seanca fotografike ne te njejten kohe. Ato sesione fotografike mund të jenë për një ose shumë produkte dhe të kenë efekte të ndryshme, ose aspekte të shkrepjes. Pra, bazuar në atë që ju nevojitet, koha per perfundimin e projektit do te ndryshoje.
Nëse jeni duke kërkuar shërbimet më të mira dhe më profesionale të ri-editimit të fotove për produktet tuaja, ju jeni në vendin e duhur. Me përvojën e më shumë se 10 viteve, ne posedojmë aftësitë dhe njohuritë e duhura si fotografë dhe eksperte grafikë për të ofruar ne projekte cilësinë që klientët tanë presin.
Po, ju mund të na dërgoni shembuj të produkteve tuaja duke ngarkuar foto nga kënde të ndryshme. Ju gjithashtu mund të zbatoni informacione ose të dorëzoni produktin tuaj në zyrën tonë.
Po, ne ofrojmë shërbime profesionale fotografike të dritave DIY për klientët tanë në të gjithë botën. Pa marrë parasysh se çfarë produkti për sa kohë që madhësia dhe kërkesat i përshtaten kërkesave të përshtatshme.
Po, në secilin plan pranojmë rishikime të pakufizuara. Derisa të merrni projektin që i përshtatet saktësisht nevojave tuaja, përpjekjet tona janë të pakufishme. Rishikimet do të përfshihen në çmimin e parë dhe nuk do të ketë tarifa shtesë ose të fshehura.