Kompani për Zhvillimin e Aplikacioneve iPad Ne Shqiperi | Shërbime të lira dhe të personalizuara

Bëni çdo Aplikacion iPad-i Fantastik!

Aplikacioni i preferuar, për pajisjen e preferuar

Kompani për Zhvillimin e Aplikacioneve iPad

iPad-et jane bere një nga pajisjet e preferuara që në momentin e parë kur kanë dalë. Shitjet e Notebooks dhe desktop ranë masivisht kur keto pajisje dolën për herë të parë. Imagjinoni, ka shumë tableta në tregje nga disa kompani prestigjoze, por prapë iPad-et mbajnë titullin. Me miliona përdorues aktivë, iPad ofron mundësi të mëdha për të gjithë njerëzit që duan të ndërtojnë një aplikacion për përdoruesit e iPad. GROW ofron një përzierje të përvojës, aftësive teknike, krijimtarisë dhe frameoworks për t’u ofruar klientëve një shërbim profesional për zhvillimin e aplikacioneve iPad.

Kompania jonë ofron shërbime profesionale, të fuqishme dhe inovative të zhvillimit të aplikacioneve për të gjitha versionet e iPad. Me një ekip të mbushur me veteranë të programimit, ne e dimë saktësisht se si funksionon kjo industri dhe çfarë duhet për të pasur sukses. Kombinuar aftësitë tona me disa nga mjetet profesionale si Photokit, Handoff, Manual Camera Controls, Touch ID, etj, ofrojne përvoja unike të konsideruara gjithashtu si përzierje të mahnitshme nga klientët tanë. Fokusi ynë është të krijojmë aplikacione iPad që janë të dashura nga audiencat. Kjo është arsyeja pse ne caktojmë projektuesit më të mirë grafikë, zhvillues, animatorë dhe menaxherë të projekteve per cdo lloj projekti qe klinentet nga kerkojne.

Puna me ne do të thotë që ju jeni duke punuar me një kompani që ofron shërbimet më të mira si ne kosto si ne zhvillim per aplikacionet iPad. Cilësia jonë nuk ndikohet nga çmimet tona. Ne vendosim çmime me kosto efektive duke marrë parasysh rëndësinë, kompleksitetin dhe kërkesat e klientëve për aplikacionet tuaja iOS. Kostoja për të bërë një aplikacion për iPad me ekipin tonë të zhvillimit është më e përballueshmja që mund të gjeni ne Shqiperi.

Dizajnoni Aplikacione iPad Me Nderfaqe Te Mahnitshme

Në rastet kur mendoni se sistemi operativ iPhone dhe iPad është i njëjti dhe aplikacionet mund të funksionojnë në të njëjtën mënyrë në të dy pajisjet, e keni gabim. Po, duket e cuditshme , por në të vërtetë, ju do të kuptoni se ato janë të ndryshme, dhe krijimi i një aplikacioni për iPhone nuk do të thotë se ai mund të funksionojë në iPad. Ne ndërtojmë aplikacione për iPad të listuara si më poshtë:

Aplikime të personalizuara iPad

Krijimi i aplikacioneve 100% bazuar në kërkesat e personalizuara të klientëve tanë për pajisjet iPad. Me pamje vizuale, tipare, funksionalitete dhe performancën më të mirë. Ju mund të mbështeteni tek ne për të zhvilluar aplikacionin tuaj personal të iPad.

Lojra

Lojerat e iPad-it jane pothuajse te njëjta me ato të pajisjeve mobile. Miliona përdorues shkarkojnë lojëra në pajisjet e tyre dhe kjo e bën atë një treg shumë fitimprurës. Nëse dëshironi të punësoni një kompani për zhvillimin e lojrave iPad apo për të ndërtuar një aplikacion ne lidhje me lojrat, ju jeni në vendin e duhur. Për shumë vite ne kemi krijuar aplikacionet më të mira të lojrave për iPad dhe kemi kënaqur klientët tanë.

Aplikacion Rrjeti Social

Rrjetet sociale për iPad janë po aq të rëndësishme sa për platformat iOS ose Android. Nëse ju mungojnë përdoruesite iPad-it, ju do të kishit mungese nga miliona vizitore të përditshëm në aplikacionet tuaja. Me përvojën dhe njohuritë tona ne zhvillojmë aplikacione të jashtëzakonshme të rrjeteve sociale për iPad dhe platformat iOS.

Aplikacion Per PDF dhe eBook

Filloni të krijoni aplikacionet tuaja PDF dhe eBook për iPad duke punuar me zhvilluesit tanë me përvojë. Krijoni zgjidhje të lehta për përdoruesit e aplikacionit tuaj. Ne ofrojmë nje menyre njoftimesh dhe opsion drag and drop për të siguruar një përvojë më të lehtë dhe më të besueshme per përdoruesit. Kënaqni klientët tuaj dhe jepni shërbimet tuaja të mahnitshme, tani edhe në iPad.

Aplikacion Per Brand Building & Marketing

Eshtë koha për të kryer ndërtimin e markës suaj dhe për të zhvilluar aplikacionet tuaja të marketingut edhe për iPad. Përmirësoni vetëdijen tuaj për markën dhe rrisni dukshmërinë e markës suaj duke përfituar nga tregu i populluar që ofron iPad. 

Aplikacione Web-Based

Njerëzve u pëlqen të hyjnë në aplikacione nga browserat e tyre. Por shumë herë hasin probleme me responsivitetin, veçanërisht përdoruesit e iPad. Kjo ndodh sepse kompanitë zgjedhin aplikacionet vetëm për pajisjet mobile dhe shumicën e kohës, përdoruesit e iPad-it lihen prapa. Gje e cila ndikon ne nje trafik te miliona njerezve, dhe nje humbje masive per shume kompani. Kompania jonë garanton shërbimet më të mira të aplikimit të bazuara në internet për të gjithë përdoruesit e iPad. Me kostot më të përballueshme, le të zhvillojmë së bashku aplikacionin tuaj web-based ne perputhshmeri te plote me iPad!

Aplikacione për Arsim, Agjensi Turistike, Mjeksesi & Fitness, etj.

iPad është një nga pajisjet e preferuara kur bëhet fjalë për studentë, turistë ose njerëz që ndjekin programe shëndetësore. Eshtë jetike të përfitoni nga ky treg i mahnitshëm dhe super i populluar dhe t’u siguroni atyre përdoruesve aplikacionin tuaj. Jo vetëm që do të përmirësoni ndërgjegjësimin e markës suaj, por gjithashtu mund të rrisni trafikun dhe të krijoni më shumë të ardhura nga përdoruesit tuaj te iPad. Do të hynit në një treg që mbase nuk është aq i populluar sa tregjet e celulareve, që do të thotë se shanset për të ardhura më të mira janë më të mëdha pasi konkurrenca mund të jetë më e ulët.

Aplikacionet për iPad nuk janë të Dizajnuara për iPhone

  • Ne ndjekim një qasje tjetër, krijojmë zgjidhje të ndryshme dhe përshtatim aplikacione për ekranet më të mëdha.
  • Metodat tona krijojnë mundësi më të mira për aplikacionet iPad që kanë nevojë për ekrane më të mëdha për të ndarë përmbajtjen e tyre, më parë ato metoda janë përdorur nga Notebooks.
  • Pamje më të mira vizuale, grafikë më të mirë dhe rezolucione më të larta per butonat CTA kërkohen kur krijoni një aplikacion iPad.
  • Zhvilluesit duhet të jenë korrektë në lidhje me funksionalitetet, veçoritë, multimedia dhe zbatimin e përmbajtjes në mënyrë që të shmangin të gjitha gabimet.
  • Kompleksiteti i zhvillimit të aplikacioneve iPad është më i madh se zhvillimi i aplikacioneve iPhone, prandaj është kaq e rëndësishme të zgjidhni një ekip me përvojë për këtë proces.

Meso Cfare Perdorim

Ka shumë teknologji dhe metodologji që ndjekim për të zhvilluar aplikacione iPhone. Këtu janë disa nga teknologjitë dhe bibliotekat që ne përdorim për të zhvilluar aplikacione iPad.

Core Text

Përdorimi i teknologjisë thelbësore të tekstit për të dhënë grafikë të mahnitshme ndrysher te njohur si Quartz. Nëse vendosni të zgjidhni këtë bibliotekë për procesin e zhvillimit të aplikacionit iPad, ne jemi më se të gatshëm për t’ju ndihmuar.

Core Data

Dorëzimi i kornizave më të mira për të mbajtur detyra të rëndësishme si menaxhimi i grafikut të objektit, cikli jetësor dhe ofrimi i klientëve tanë me zgjidhje të automatizuara me cilësi të lartë për të shpejtuar proceset e tyre.

AF Networking

Duke përfituar plotësisht nga biblioteka e rrjetave AF ne u sigurojme klientët e Mac OS X dhe iOS me shërbime të tërheqjes së rrjetit.

Auto layout

Ofrimi i zgjidhjeve matematikore për të kombinuar elementet dhe për të krijuar marrëdhënie të reja me efektive nder to. Ne kemi përvojë në ofrimin e zgjidhjeve Autolayout për aplikacionet iPad dhe përmirësimin e faqosjeve të ndërfaqeve.

Cocos 2D

Ne ofrojmë shërbime profesionale Cocos 2D me cmimet me te mira. Plotësimi i aplikacionit tuaj iPad me frameworke open-source te ofruara nga kjo platforme. Kombinimi i gjuhëve të programimit si Xcode dhe ObjectC për të ndërtuar lojërat më të mira iPad në perspektivat 2D.

Cocoapods

Ofrimi i menaxhimit profesional të projekteve të Objektivit C dhe punim te dedikuar te cdo projekti nga nje menaxher i dedikuar ekskluzivisht per ju. Krijimi i mundësive më të mira për të shkallëzuar lehtë aplikacionet edhe per zgjidhje te veshtira.

Punësoni Zhvilluesit e iPad në çdo kohë - Ne cdo vendndodhje

Puna me ne do të thotë që ju keni në dispozicionin tuaj një ekip zhvillimi iPad gjithmonë të gatshëm për të ofruar shërbime profesionale, aftësi të nevojshme dhe ekspertizë maksimale për të përmbushur gjithmonë objektivat tuaja. Gjithmonë është mire të kesh një ekip të besueshëm në dispozicionin tënd 24/7 për të zhvilluar aplikacione të reja iPad, për të mirëmbajtur të vjetrat dhe për të siguruar mbështetjen e klientëve pa ndërprerje. Duke qenë në këtë industri për një kohë te gjate, ne e dimë saktësisht se cilat janë objektivat e klientëve tanë, dhe si t’i arrijmë ato plotesisht. Mund të punësoni zhvilluesit tanë të iPad-it në çdo kohë me dy mundësi të ndryshme.

 

  • Punësoni zhvillues individualë.
  • Punësoni një ekip te plote zhvilluesish.

 

Pavarësisht se si vendosni të punoni me ne, dijeni se duke zgjedhur shërbimet tona për zhvillimin e aplikacioneve iOS po zgjidhni një shërbim te plote per cdo lloj situate dhe projekti, pa pasyr parasysh veshtiresine.

Ne përmirësojmë bashkëpunimin dhe krijojmë marrëdhënie të forta me klientët tanë duke përmbushur objektivat e tyre në çdo kohë dhe duke ofruar qasjen më efektive ndaj kërkesave të tyre kur krijojmë aplikacione për iPad, iPhone ose Mac.