Krijo Aplikacion per iOS, iPhone, iPad, Mac. Mobile App Development Tirane

Zhvillim iOS, si Kurre me Pare!

Zgjidhje inovative, te shpejta, te lira, per te krijuar nje aplikacion iOS. 

Kompania zhvillimi aplikacionesh iOS, iPhone, iPad dhe Mac

A keni dashur gjithmonë të rrisni vlerën e kompanisë tuaj dhe të përmirësoni marketingun tuaj dixhital? Kompania jonë e zhvillimit të aplikacioneve iPhone iOS do të krijojë një aplikacion të jashtëzakonshëm për biznesin ose kompaninë tuaj. Pavarësisht se sa i vogël apo i madh mund të jetë, ne ofrojmë projekte cilësore për të gjithë klientët tanë dhe përmirësojmë njohjen e markës si kurrë më parë duke përdorur taktikat më të mira të marketingut dixhital.

Ekipi ynë i zhvilluesve është me përvojë me të gjitha llojet e gjuhëve të programimit dhe aplikacionet që ne ndërtojmë janë në dispozicion për të gjitha platformat iOS si Mac, iPhone, iPad dhe apple TV. Eshtë koha të diferencoheni nga konkurenca e zakonshme dhe të vendosni standarte te reja ne industri.

Ka më shumë se një miliard e gjysmë përdorues në botë që përdorin pajisjet Apple për të gjitha shërbimet dhe produktet e jetës së tyre të përditshme. Imagjinoni të përfitoni nga nje marketing dixhital që është kaq i popullarizuar. Nëse biznesi juaj lokal mund të ketë një numër të kufizuar të klientëve, me marketingun e duhur në internet mund të keni miliona vizita ne aplikacionin qe ju ofroni.

Ajo që ju nevojitet është një ekip i aftë që mund të shtyjë ëndrrat tuaja përpara, që mund të kuptojë idenë tuaj dhe ta përpunojë atë në linja kodi që do të funksionojnë në mënyrë të përsosur ne baze te asaj q ju ofroni. Grow.al ka përvojën dhe njohuritë e duhura kur bëhet fjalë për rritjen e vlerës së bizneseve dhe krijimin e aplikacioneve profesionale.

Për ne është shumë e rëndësishme të punojmë me përkushtim dhe pasion në mënyrë që të sjellim rezultatet më të mira për klientët tanë. Nga njohja e tregjeve për shumë vite, ne i dimë metodat dhe zgjidhjet e duhura kur bëhet fjalë për zhvillimin e aplikacioneve iOS. Filloni të përmirësoni biznesin ose kompaninë tuaj tani duke krijuar një aplikacion iOS me Grow.al. Cilësia dhe kënaqësia janë gjithmonë të garantuara duke punuar me ekipin tonë.

Procesi i Zhvillimit Të Nje Aplikacioni Per iOS

Cfare Industrish Suportojme

Kujdesi shëndetësor

Krijimi i aplikacioneve iOS për çdo kategori të kujdesit shëndetësor dhe afrimi i njerëzve sherbimet me lehtesisht se kurrë më parë. Eshtë koha të lidhni audiencën tuaj me aplikacionin tuaj të kujdesit shëndetësor duke krijuar një zgjidhje efektive, edhe po aq sa premtuese.

Edukimi

Filloni të zhvilloni së bashku me ekipin tonë një aplikacion Edukimi dhe ndani njohuritë tuaja me të gjithë njerëzit që janë të interesuar në shërbimet tuaja. Rrisni shikueshmërinë tuaj në internet duke pasur aplikacionin tuaj të personalizuar në të gjitha platformat iOS.

Transporti dhe Logjistika

Përfitoni nga të gjithë klientët që përdorin pajisje iOS dhe ofrojini audiences nje sherbim si asnjehere. Informoni njerëzit më shpejt dhe më lehtë si kurrë më parë duke zhvilluar një aplikacion iOS në lidhje me transportin dhe logjistikën.

Udhëtimi, Turizmi, Agjensite Turistike

Tërheqni më shumë turistë dhe krijoni zgjidhje moderne për shërbimet tuaja të udhëtimit duke krijuar një aplikacion iOS për njerëzit afër jush ose ata në të gjithë botën. Përfitoni nga popullariteti i lartë që ofron kjo platformë dhe filloni të përmirësoheni, duke filluar qe sot.

Finance

Filloni të zhvilloni një aplikacion profesional financiar iOS me ndihmën e programuesve me te mire ne Shqiperi. Zbatoni të gjitha shërbimet tuaja në platformën më të mirë të mundshme që klientët tuaj mund të gjejnë në App Store dhe rrisin vlerën e biznesit tuaj.

Fitness

Tërhiqni të gjithë njerëzit që duan të punojnë dhe që kujdesen për shëndetin e tyre duke u ofruar atyre një aplikacion që do t’u përshtatet të gjitha nevojave të tyre. Zbatoni gjithçka për të cilën interesohen njerëzit dhe filloni të fitoni njohje më të mirë të markës tuaj. Le të zhvillojmë nje aplikacion per palestrën tuaj per platformen iOS në mënyrë profesionale dhe të zgjerojmë kufijtë tuaj dixhitalë.

Rrjetet Sociale

Duke ditur popullaritetin e rrjeteve sociale në ditët e sotme ju jeni të prezantuar mirë me përfitimet dhe fitimet e krijimit te nje aplikacioni te tille. Nese doni te krijoni nje rrjet social per platformen iOS dhe te gjitha pajisjet Apple, Grow.al eshte zgjidhja me e mire ne Shqiperi.

Aplikacione Sherbimesh (On-Demand Solutions)

Krijoni zgjidhje të shpejta, të besueshme dhe të sigurta sipas kërkesës për t’iu përshtatur nevojave të konsumatoreve. Njerezit gjithmone kërkojnë mënyra më të lehta për t’i bërë proceset e tyre ditore online nga telefoni i tyre. Me ndihmen e profesionisteve, ky eshte momenti i duhur per te krijuar nje aplikacion perfekt per cfaredolloj sherbimi.

Agjensite Imobiliare (Real Estate)

Rëndësia e pasurive të patundshme dhe agjensive imobiliare lidhet kryesisht me shikueshmërinë dhe aftësinë për të shitur. Asnjë metodë tjetër në ditët e sotme nuk është më efektive sesa marketingu dixhital për të rritur performancën e një biznesi të pasurive të patundshme sesa krijimi i një aplikacioni për të gjithë përdoruesit e iOS.

Perse Grow.al?

100% Efektive

Ne besojmë në ëndrrat e klientit tonë dhe përmes aftësive dhe përvojës sonë, i adaptojme ato në aplikacione të bukura, të jashtëzakonshme për platformen iOS. Pervec ofrimit te korrektesise, dedikimit, dhe profesionalizmit, zgjidhjet tona jane 100% efektive.

Eksperience Ne Zhvillimin Applikacioneve iOS

Aftesia eshte nje faktor qe te mban në majë, por ajo që e bën kompaninë tonë të jashtëzakonshme eshte eksperienca që ne zotërojmë kur bëhet fjalë për zhvillimin e shërbimeve iOS. Duke ditur të gjitha pikat e forta dhe të dobëta të industrisë, ne nuk ofrojmë asgjë tjetër, por më të mirën për klientët tanë.

Suport I Dedikuar

Ekipi ynë e di rëndësinë e mirembajtjes se aplikacioneve dhe veshtiresite qe kompanite hasin pasi punojnë me zhvilluesit që nuk ofrojnë mbështetje pas përfundimit të projekteve. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë suport edhe muaj pasi puna jonë ka përfunduar 100%. Lidhja e Grow dhe klientëve bazohet në besim dhe mirëkuptim të ndërsjellë.

Shpejtesi

Ne nuk na pëlqejnë dërgesat e vonuara apo pritjet e teperta, me siguri as ju. Të qenit korrekt ndaj klientëve tanë do të thotë gjithçka për kompaninë tonë. I gjithë reputacioni ynë është i bazuar 100% ne transparencen dhe korrektesine e sherbimeve tona. Duke punuar me ne, ju kurrë nuk duhet të shqetësoheni për afatin kohor.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Ju duhet të krijoni një aplikacion iOS për të përfituar nga popullariteti që ofron kjo platformë për bizneset dhe për të arritur më shumë njerëz në internet duke rritur shikueshmërinë e biznesit tuaj.
Po ju do të jeni pronari i vetëm i 100% të aplikacionit tuaj pasi të kemi mbaruar zhvillimin. Nga koha kur ne dorëzojmë produktin, ne kemi përgjegjësi vetëm për cilësinë dhe mirëqenien e aplikacionit. Pronësia u kalohet klientëve tanë.
Ne përdorim pothuajse të gjitha gjuhët e programimit në nivelin më të mirë të mundshëm ne të gjithë softuerin e kërkuar për të pasur rezultate. Disa prej tyre janë XCode, Zeplin, Invision, Swift, C, Object C, dhe shumë te tjera.