Sherbim video editim profesional per te gjitha kerkesat tuaja

Editoni dhe redaktoni videot tuaja ne menyre profesionale

Editoni videot tuaja per nje shfaqje me te mire

Shërbime Video Editim

Kujtimet janë gjëja më e rëndësishme në jetë. Këto kujtime të krijuara në video do të bëhen të paharrueshme për pjesën tjetër të jetës tuaj. Përveç kujtimeve, videot janë një element shumë i rëndësishëm i botës moderne. Shumë biznese, kompani, organizata dhe njerëz i përdorin ato në jetën e përditshme për të gjitha llojet e qëllimeve si marketing, media sociale, faqe në internet, ose për shkak të hobeve të tyre. Kjo është ajo ku shërbimet tona të editimit dhe redaktimit të videove vijnë në lojë. Ne mund t’ju ndihmojmë ju ose biznesin tuaj të sinkronizoni të gjitha llojet e momenteve, elementeve, tingujve dhe efekteve në një video të bukur per biznesin tuaj apo nevojat personale.

Ekspertët tanë kanë ofruar shërbime të nivelit profesional të redaktimit të videove për qindra klientë në të gjithë botën çdo vit. Të qenit më afër se kurrë më parë në çdo hap, çështje, kompleksitetin e klientëve tanë dhe ofrimin e zgjidhjeve përfundimtare të editimit të videos në internet. Fokusi ynë ka qenë gjithmonë ofrimi i cilësisë maksimale, perfundimi në kohë dhe krijimi i planeve fleksibël që përputhen me buxhetin e klientëve tanë. Pavarësisht nga lloji i kategorisë ose kategorisë së biznesit në të cilin ndodheni, aftësitë, mjetet e redaktimit dhe ekipi ynë i aftë do të krijojnë përmbajtjen më të mirë per cdo video.

Ne zotërojmë ekspertizë dhe njohuri maksimale për të gjitha llojet e softuerëve të redaktimit të videove dhe gjithmonë azhurnohemi me teknikat dhe trendet më të fundit të redaktimit të videove. Kompania jonë profesionale e redaktimit të videove mund të kthejë çdo lloj filmimi në një video te mrekullueshme bazuar ne kerkesat tuaja.

Rreth Shërbimeve tona për Video Editim

Mësoni në lidhje me cilësitë e ekipit me të cilin do të punoni. Njihuni me ekipin tuaj dhe binduni që ne jemi kompania e duhur për të krijuar video me cilësi të lartë.

Ekipi profesional i redaktimit të videos

Secili nga anëtarët tanë është i zgjedhur vecanerisht dhe ka ekspertizën e duhur me pothuajse çdo softuer per editimin e videos. Ne kemi qasje në efektet më të mira speciale dhe dimë gjithçka në lidhje me adobe Premiere Pro, Apple Final Cut Pro, DaVinci Code, Pinnacle Studio dhe mund të punojme në mënyrë të përsosur në platformën Windows dhe Mac.

Dorëzimi super i shpejtë

Ndaloni pritjen javë dhe madje muaj për të redaktuar videon tuaj kur mund të merrni përpilimin tuaj të plotë vetëm brenda disa orësh bazuar në kompleksitetin e punës tuaj. Profesionistët tanë mund ta dorëzojnë punën tuaj në kohë rekord dhe të redaktojnë pamjet më komplekse më shpejt se kurrë.

Asnjëherë mos paguani shume e plote para dorëzimit

Duke ditur se sa e vështirë mund të jetë të shpenzoni paratë tuaja para se të merrni produktin e plotë, ne kurrë nuk kërkojmë çmimin e shumës së plotë të projektit tuaj derisa të përfundojë. Në këtë mënyrë mund të kurseni deri në 50% të buxhetit tuaj deri në momentin që të merrni videon e plotë.

Garancia e plotë e kthimit të parave

Në çdo rast që nuk ju pëlqen shërbimet tona të redaktimit të videos ose ato që merrni nga ekipi ynë, ju mund të merrni një garanci të plotë të kthimit të parave. Por ne ndjekim një politikë të fortë për të mos e lënë kurrë të ndodhë kjo, jo për shkak të kthimit të parave, por për shkak të kënaqësisë së klientit tonë. Kjo është arsyeja pse ne u bëjmë me dije klientëve tanë për procesin e punës në çdo moment duke ofruar piketa vleresimi para se të përfundojë ose caktojmë një menaxher të dedikuar të projektit për të marrë rezultatin më të mirë të mundshëm nga çdo porosi.

Çdo Gjatësi që Ju Duhet

Pavarësisht nëse videoja juaj është 10 sekonda ose 10 orë, ju mund të kërkoni ndihmë profesionale nga faqja jonë e redaktimit të videos në çdo kohë. Zgjidhjet tona mund të përshtaten me çdo gjatësi të redaktimit të videos dhe të gjitha formatet e skedarëve. Thjesht thoni fjalët, lëreni ekspertët tanë të bëjnë pjesën tjetër.

Ne kujdesemi për tingullin

A ju ka ndodhur ndonjëherë të ngarkoni një video në youtube dhe të bllokoheni për fragmente të së drejtës së autorit? Ne e dimë atë ndjenjë, është si të krijojmë gjithçka përsëri që nga fillimi. Me shërbimet tona, kjo nuk mund të ju ndodhë më kurrë. Ne përdorim muzikë qe nuk eshte e censuruar dhe perfshijme të drejtat e autorit plotësisht në imazhe dhe tinguj. Mos ngurroni të përdorni, shisni ose ngarkoni videon tuaj kudo.

Shërbimet e Video Editimit

Ne mbështesim shërbime të redaktimit të videos për pothuajse të gjitha llojet e industrive dhe qëllimeve. Ju thjesht na jepni detajet, objektivat dhe skedarët ose informacionin e duhur. Ne do të kujdesemi për videon, cilësinë, rishikimin, optimizimin, kompresimin, interpretimin dhe shpërndarjen në formatin e duhur.

Editim / Montazh Video Për Dasma

Bëni pamjet e martesës tuaj të paharrueshme me ndihmën e profesionistëve tanë të redaktimit të videos. Pavarësisht nga rezolucioni i këndit të kapur, ne mund të japim rezultatet perfekte dhe ta bëjmë videon tuaj të martesës të mrekullueshme. Ne mund te heqim pjesët që nuk ju pëlqejnë, mbajini ato që ju pëlqejnë dhe zbatoni grafikët më të mirë të lëvizjes, efektet zanore dhe titrat për ta bërë atë të mahnitshme.

Editim Video Go Pro

Pamjet Go Pro mund të jenë mbresëlënëse dhe vërtet unike. Shndërrimi i tyre në video per kujtime dhe përdorimi i tyre në mediat sociale, faqet e internetit dhe platformat e tjera mund të jetë një ndjenjë e veçantë, speciale. Por krijimi i një video të veçantë mund të jetë një sfidë shumë e veshtire dhe kërkon profesionalizmin e duhur. Kjo është arsyeja pse bashkëpunimi me ekspertët tanë mund të shndërrojë të gjitha pamjet tuaja GoPro në video mahnitëse me gjatësi të plotë.

Editim Video Per Korporata / Ndermarrje

Prezantimi i videove për korporatat mund të jetë një detyrë shumë e veshtire dhe e veçantë. Njerëzit presin profesionalizëm të madh, pamje të shkurtra dhe me cilësi të lartë që përcjellin mesazhin me sukses. Me shërbimet tona të editimit të videos në biznes, ju mund të krijoni videot më të mira për korporata ose çfarëdo lloj biznesi. Ju mund të paraqisni çdo konferencë me dinjitet dhe të shfaqni profesionalizmin tuaj në çdo detaj.

Editim Video Familjare

Shndërroni momentet tuaja familjare në kujtime të shkëlqyera me shërbimet tona të editimit të videos. Zgjidhni kujtimet e duhura, ndani ato me ne, shprehni kërkesat tuaja dhe le te ndertojme videon më tërheqëse për ju dhe familjen tuaj. Pavarësisht nëse vendosni të regjistroni nga telefoni juaj ose ndonjë pajisje tjetër profesionale, ne mund të kthejmë cdo klip në një video mahnitëse.

Editim Video Dron

Filloni filmimin ose kapjen e imazhit tuaj menjëherë nga droni dhe besoni ekipit tonë për redaktimin e videos. Profesionalizmi maksimal dhe përkushtimi i plotë në çdo hap të procesit për të dhënë videon më cilësore eshte parimi yne kryesor.

Editim Video Pushimesh / Udhetimesh

Pushimet mund të jenë kujtimet më të mira të mundshme për të gjithë ne. Ndarja e atyre kujtimeve me familjen dhe miqtë tuaj mund të jetë një përvojë e shkëlqyer. Kjo është arsyeja pse ndërsa përqendroheni në kapjen e momenteve më të mira, ndersa ekspertët tanë i shndërrojnë ato momente në një video mahnitëse me cilësi të lartë me ane te aftësive profesionale të redaktimit të videos.