Optimizim Aplikacioni per App Store

Rendisni Aplikacionin Tuaj Me Lart Se Kurre!

Bindshmeri per me shume shikueshmeri dhe shkarkime per aplikacionin tuaj.
Shërbimet e Optimizimit të Aplikacioneve në App Store

Njohja në dyqanet e aplikacioneve do të thotë që aplikacioni juaj mund të ketë më shumë shkarkime organike dhe natyrisht, ju mund të merrni më shumë të ardhura përmes çdo shkarkimi. Shërbimet tona të optimizimit në dyqane të aplikacioneve përfshijnë zgjidhjet dhe teknologjitë më të mira inovative për të ndihmuar aplikacionin tuaj të vihet re më mirë dhe për të rritur shikueshmërinë e tij. Ne i ndihmojmë klientët të marrin më shumë shkarkime organike përmes kërkimeve në dyqanet e aplikacioneve. Duke ditur se sa të rëndësishme janë shërbimet e optimizimit për ta bërë aplikacionin tuaj të renditet më lart, ne përdorim ekspertizën dhe mirëkuptimin tonë për të ndihmuar klientët të arrijnë qëllimet e tyre.

Miliona përdorues shkarkojnë aplikacione nga dyqani çdo ditë. Ndërsa aplikacioni juaj renditet më lart, aq më të mira janë shanset për më shumë shkarkime dhe të ardhura më të larta. Metodat tona mund të rrisin zbulueshmërinë dhe t’i çojnë aplikacionet tuaja ‘mobile’ në krye të tabelave përmes shërbimit të optimizimit të dyqaneve. Me kombinime fituese, agjencia jonë e optimizimit të dyqaneve të aplikacioneve mund të arrijë qëllimet tuaja maksimale, të arrijë potencialin e plotë të aplikacionit tuaj, të zbatojë fjalë kyçe të rëndësishme për të përmirësuar ndërgjegjësimin e aplikacionit tuaj dhe të nxisë më shumë shkarkime organike në të gjitha pajisjet iOS.

Ju mund të mbështeteni në shërbimet tona të optimizimit të dyqaneve të aplikacioneve për të maksimizuar normat tuaja të konvertimit dhe për të vendosur aplikacionin tuaj në faqet e para dhe renditjet më të mira.

Teknologjia Jonë

Grumbullimi i Kërkimeve.

Me ndihmën e mjeteve tona profesionale të shërbimit të optimizimit të aplikacioneve (SHOA), ne jemi në gjendje të nxjerrim fjalët kyçe më të rëndësishme për njohjen e aplikacionit tuaj. Rritni shikimin e tij bazuar në rekomandimet më të mira në situata të ndryshme. Ne jemi në gjendje të gjurmojmë ndryshimet e fundit në App Store dhe t’u sigurojmë klientëve tanë zgjidhjet më të përditësuara për t’i mbajtur gjithmonë aplikacionet tuaja të përditësuara me termat dhe udhëzimet e dyqanit.

Motorr i Mirë-Ndërtuar.

Monitorimi i vazhdueshëm i të gjitha fjalëve kyçe të rëndësishme, konkurrencës së tyre dhe numrit së secilës fjalë kyçe të zgjedhur. Kështu përditsohemi me tendencat më të fundit të termave të kërkimit. Zgjidhjet tona të automatizimit mund të krijojnë rezultate të shpejta për klientët dhe të ofrojnë sugjerime të reja ndërsa gjërat ndryshojnë, duke i mbajtur ato gjithmonë në krye të rezultateve të kërkimit.

Ekspertiza jonë.

Analizimi i fortë.

Para se të fillojmë një projekt, ekspertët tanë dixhitalë gjithmonë do të mësojnë rreth dobësive dhe pikave tuaja të forta të aplikimit kur bëhet fjalë për dukshmëri. Kryeni një auditim të plotë dhe bazuar në një raport të detajuar krijoni një strategji të re, zgjidhni fjalë kyçe të reja, ndërtoni parapamje më të mira të aplikacioneve dhe sigurohuni që të përmirësoni vlerësimet dhe vlerësimet tuaja për ta bërë aplikacionin tuaj më të besueshëm dhe për të fituar besimin e përdoruesve.

Përshtatshmëria.

Dyqani i aplikacioneve (App Store) ndryshon shpesh, kështu që ndryshojnë edhe kërkesat e përdoruesve. Ndërsa teknologjia evoluon njerëzit kërkojnë terma të ndryshëme, kërkojnë zgjidhje të reja dhe madje mund të kërkojnë aplikacionin tuaj në mediat sociale ose në motorët e tyre të kërkimit. Ndërsa shfaqet nevoja për praktika të reja, gjithmonë mund të mbështeteni tek gikët tanë të teknologjisë për të siguruar optimizimin më të mirë për aplikacionet tuaja.

Testimi i plotë.

Kompania jonë e optimizimit të aplikacioneve do të sigurohet që aplikacioni juaj të qëndrojë në standardet më të mira dhe të merrni potencialin maksimal nga përdorimi ynë në deri në 20 e më shumë gjuhë. Rrisim shikimn tuaj si kurrë më parë dhe paraqitja në pothuajse të gjitha rezultatet e motorrët të kërkimit që lidhen me kategorinë tuaj. Ne e kthejmë faqen e dyqanit në favorin tuaj duke përmirësuar renditjen e kërkimit tuaj dhe duke arritur më shumë përdorues në dyqanin e aplikacioneve (App Store).

Çelësi i Suksesit Tonë.

Analizë e plotë e pranisë së aplikacioneve.

Ne mësojmë rreth progresit aktual të aplikimit tuaj në dyqan. Krijoni pikën e parë dhe strategjinë e duhur për të filluar me optimizmin tonë. Pasi të gjitha zgjidhjet të zbatohen me sukses, ne jemi të gatshëm të krahasojmë të dy rezultatet dhe të krijojmë një raport të performancës dhe pranisë.

Mësoni Rreth Prezencës së Konkurrentëve tuaj.

Nëse nuk keni konkurrencë, kjo është një gjë e mirë! Do të jeni të parën që do të njftoheninë kur dikush kërkon për fjalët tuaja kyçe. Por në rast se keni një konkurrencë të fortë, ne mund t’i hulumtojmë plotësisht ata dhe t’i vëzhgojmë mirë pikat e tyre të forta. Mësojmëi nga optimizimi i tyre dhe përdornim ato informacione në favorin tuaj për të maksimizuar ekspozimin e aplikacionit tuaj.

Përshkrime strategjike.

Përshkrimet janë një pjesë e rëndësishme për ekspozimin tuaj. Shkruesit tanë me përvojë mund të përshtatin përshkrimin më të mahnitshëm dhe të optimizuar aplikacionin tuaj, të zbatojnë fjalët kyçe të zgjedhura dhe ta përziejnë së bashku për të krijuar përmbajtje që do të rrisë njohjen tuaj.

Përmirësimi i Angazhimit.

Përveç përmbajtjes, ne zgjedhim fotot më të mira për t’i bërë përshtypje përdoruesve dhe për t’i bërë ata kuriozë për aplikimin tuaj. Përmes zgjidhjeve më të mira të komunikimit vizual, ne jemi në gjendje të rrisim shikueshmërinë e aplikacionit tuaj dhe të rrisim radhët tuaja në dyqanin e aplikacioneve.

Vëzhgoni Vlerësimet.

Vlerësimet janë një faktor i rëndësishëm kur bëhet fjalë për përmirësimet e aplikacioneve tuaja. Ne e dimë se si t’i bëjmë përdoruesit të lënë një rishikim të mirë, të zgjedhin momentin e duhur dhe të marrin ato reagime me 5 yje, të cilat jo vetëm që do të rrisin besueshmërinë tuaj, por do ta bëjnë aplikacionin tuaj më të vlefshëm në dyqan, ndërsa do të tejkalonit absolutisht konkurrencën.

Më Shumë Shkarkime Organike.

Duke e paraqitur aplikacionin tuaj në dyqanin e aplikacioneve dhe duke e bërë atë të renditet në krye të rezultateve, ne jemi në gjendje të përmirësojmë shkarkimet tuaja organike pa qenë e nevojshme të paguani për reklama të shtrenjta. Ju nuk keni nevojë të filloni lloje të ndryshme të fushatave të marketingut për të marrë më shumë shkarkime për aplikacionin tuaj kur mund të rekomandohet në dyqanin e aplikacioneve.

Monitorimi i vazhdueshëm i Analitikës.

Ka raste kur gjërat nuk shkojnë siç pritet. Pavarësisht se sa e madhe është strategjia apo përpjekjet tuaja. Gjëja më e mirë është të kuptosh dështimin tënd dhe të bësh një hap mbrapa, të krijosh një plan të ri, të kthehesh më i fortë. Përmes monitorimit të vazhdueshëm, ne jemi në gjendje të mësojmë gjithçka në lidhje me performancën e aplikimit tuaj. Dhe nëse ndonjë gjë nuk po shkon siç pritet, me ndershmëri maksimale, ne do të jemi të parët që do t’ju tregojmë!

Përfitimet e partneritetit me Agjencinë tonë të Optimizimit të App Store.

Pyetjet e Bëra më Shpesh.

Optimizimi i dyqanit të aplikacioneve është procesi i përmirësimit të dukshmërisë së aplikacionit tuaj, rritjes së ndërgjegjësimit të tij dhe krijimit të një njohjeje më të mirë që do t’i ndihmojë përdoruesit ta gjejnë më lehtë aplikacionin tuaj. Shumë njerëz gjithashtu e dinë këtë proces dhe renditjen më të lartë në rezultatet e kërkimit në dyqan.
Kjo nuk është 100% zgjedhja jonë, por ne kemi ndërtuar aplikacione që janë paraqitur në të kaluarën. Zgjidhjet tona mund të krijojnë rrugën e duhur edhe për aplikimin tuaj.
Konkurrenca është gjithmonë e vështirë nëse nuk i vendosni njohuritë dhe përpjekjet tuaja maksimale për të punuar. Me ndihmën e ekspertëve tanë dixhitalë me përvojë, ne mund të arrijmë objektivat tuaja pa u shqetësuar përkonkurrencën tuaj.
Jo, ne kemi përvojën e duhur për të optimizuar të gjitha llojet e aplikacioneve. Në të vërtetë, për më shumë se 7 vjet, ne kemi punuar me të gjitha llojet e aplikacioneve, duke na dhënë njohuritë e duhura për të rritur shikueshmërinë tuaj në dyqanin e aplikacioneve pa u shqetësuar pë kategorinë e aplikacionit tuaj.