Agjenci Internet Marketing Ne Shqiperi

Ide më të Mira për Rritje të Shpejtë

Ne bëjmë punë të mirëfillta për një biznes më të mirë!

Agjenci Marketingu në Internet

Ashtu si njerëzit, shërbimet dhe produktet janë të lidhura me burimin e duhur përmes internetit. Nevoja për një agjenci profesionale të marketingut në internet bëhet nje NEVOJE. Çfarëdo që të ofroni në internet, nëse nuk arrin audiencën e duhur, nuk po e ktheni investimin (ROI) tuaj. GROW është këtu për t’ju ndihmuar. Me një ekip ekspertësh të marketingut dixhital, ne mund ta kthejmë marketingun në Internet në një mision të vërtetë të suksesshëm për biznesin ose kompaninë tuaj. Pa marrë parasysh rrethanat. Me strategjitë tona të marketingut në internet, ju mund të merrni konvertime më të mira, më shumë informacione, trafik me cilësi të lartë, përmirësime në motorët e kërkimit, të ardhura dhe përfitime të tjera të panumërta.

Çfarë Ndan GROW Nga Te Tjeret

Përvojë Maksimale

Ne nuk bëjmë testime në projektet tuaja. Nuk ka dyshime apo prova. Në secilin projekt, kompania jonë e marketingut në internet do të hartojë një plan të personalizuar, veçanërisht për biznesin ose industrinë tuaj. Çdo task i rëndësishëm do të analizohet dhe ekzekutohet me saktësi maksimale.

Bashkëpunimi Me Qindra Klientë Cdo Vit

Duke ditur në mënyrë të përsosur se me çfarë çështjesh përballen industritë dhe cila është zgjidhja perfekte për çdo problem. Pavarësisht se sa sfidues mund të jetë problemi, ekspertët tanë kane zgjidhjen e duhur. Dhe vleresimet tona nga qindra klientë të lumtur shprehen më mirë sesa fjalët tona.

Vlerësime Pozitive

Përveç se jane 100% origjinale dhe organike, fakti i dukshëm është se ne kemi një seri rekord të vlerësimeve me 5 yje nga 99.9% të klientëve tanë. Dhe vijne nga qindra kliente te lumtur nga vende te ndryshme ne te gjithe boten. Zgjidhjet tona kanë qenë më shumë se të dobishme. Eshtë ndoshta radha juaj të provoni suksesin e vërtetë dixhital nga zgjidhjet profesionale ofruara nga GROW.

Ne Kujdesemi Për Buxhetin Tuaj

Duke analizuar dhe audituar plotësisht platformat tuaja me mjetet dhe programet më të mira ne jemi në gjendje të përcaktojmë çështjet reale të biznesit tuaj në internet. Në këtë mënyrë ju përqendroni investimin tuaj vetëm në perfitimet e verteta qe sjellin me shume vlere dhe fitime. Shmangia e shpenzimit të parave për gjëra që tashmë janëne nivelin e duhur. Kjo është arsyeja pse keni nevojë për një ekip të cilit mund t’i besoni dhe të rriteni së bashku!

Shërbime Internet Marketing Nga GROW

Optimizimi i motorëve të kërkimit (Search engine optimization)

Merrni rezultatet që kërkoni në SERP (rezultatet e kerkimit) me shërbimin më profesional të SEO. Ekipi yne profesional ofron zgjidhje që përputhen në mënyrë të përsosur me kërkesat e faqes suaj të internetit. Ne mund të identifikojmë, gjurmojmë dhe optimizojmë performancën tuaj të përgjithshme në kohë rekord, profesionalizëm dhe çmime. Me ndihmën e zgjidhjeve tona SEO, ju mund të jeni të qetë dhe më të sigurt duke ditur që klientët tuaj do ta gjejnë faqen tuaj në formën më të mirë të mundshme.

Përmbajtja MOFU dhe BOFU

Përmirësoni konvertimet tuaja dhe nxisni më shumë drejtime duke fuqizuar faqen tuaj me përmbajtje të krijuar për një marketing më të mirë në internet. Ne mund të krijojmë përmbajtje të veçantë të krijuar për të tërhequr audiencën në faza të caktuara të kanalizimit. Në këtë mënyrë maksimizojme potencialin e marketingut tuaj dhe sigurojme një ROI të sigurt duke maksimizuar angazhimet, ndërveprimet dhe ulur normën e largimeve.

Local SEO

Merrni prezencen lokale për të cilin biznesi juaj ka nevojë. Kapërceni konkurrencën tuaj, arrini trafik më të mirë dhe maksimizoni të ardhurat tuaja në internet nga klientët vendas me cilësi të lartë. Ne mund të fuqizojmë praninë tuaj lokale si kurrë më parë. Maksimizoni potencialin tuaj për të dominuar faqen e parë të SERPs. Ne mund të ndihmojmë bizneset dhe kompanitë të marrin prezence më të mirë lokale dhe të zgjedhin plotësisht faqet e tyre të internetit për SEO më ​​të mirë ne kerkimet vendase. Drejtimi i klientëve tuaj më shpejt se kurrë në faqen tuaj të internetit.

Menaxhimi i Rrjeteve Sociale

Ndërveproni me ndjekësit tuaj të mediave sociale më lehtë se kurrë më parë. Me shërbimet tona të menaxhimit të rrjeteve dhe mediave sociale, ju do të keni më shumë kontroll dhe efikasitet mbi çdo hap të marketingut ose zhvillimit tuaj. Pavarësisht se ku, ose si e filloni, ne mund t’i menaxhojme mediat tuaja sociale ne menyre perfekte dhe të sjellim rezultatet e suksesshme që kërkoni nga një shërbim profesional i menaxhimit.

Marketingu PPC

Ndryshe nga asnjë tjetër, ne mund ta çojmë marketingun tuaj PPC në një nivel tjetër duke e kombinuar atë me zgjidhjet tona të marketingut në internet. Shndërrimi i reklamave tuaja PPC në aleatin më të mirë të gjenerimit të ROI. Ne jemi të mirënjohur për besueshmërinë e shërbimeve tona, transparencën dhe aftësinë për tu terhequr nga nje vendim kur është e nevojshme. Menaxhojme fushatat dhe investimeve tuaja me efektivitet, por efikasiteti mbi të gjitha. Ndertojme strategji unike të personalizuara për biznesin tuaj dhe synojme gjithmone audiencen e duhur qe i jep vlere biznesit tuaj.

Menaxhimi i Reputacionit në Internet

Ndjekja me efikasitet 24/7 dhe menaxhimi në mënyrë efektive i reputacionit tuaj në internet duke përmirësuar shikueshmërinë, besueshmërinë e markës suaj dhe duke rivendosur potencialin më të madh ne raste demtimi. Metodat e përdorura nga ekspertët tanë janë white-hat 100% dhe bazuar në zgjidhje etike. Në këtë mënyrë jo vetëm që heqim çdo shans për rezultate negative, por fuqizojmë më shumë vlerësime pozitive, angazhime dhe klientë të lumtur.

Kontent Marketing

Fuqizoni faqen tuaj me përmbajtje të mahnitshme që përmirëson renditjen tuaj në motorët e kërkimit, siguron më shumë trafik, ul normën e largimeve, përmirëson konvertimet dhe rrit shitjet tuaja. Për më shumë se dhjetë vjet, shërbimet tona të shkrimit të përmbajtjes kanë ndihmuar klientët në plotesimin e faqeve të tyre me kontent dhe përshkrime të vlerësuara me çmime. Pa përmbajtjen e duhur, nuk mund të futesh as në dhjetë apo njëzet vendet e para ne rezultatet e kerkimit. Mos u shqetësoni për këtë, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar!

Dizajni I Websajtit

E mahnitshme, profesionale, të lë pa frymë, plotësisht responsive dhe e lehtë për tu lundruar. Po, këto janë përfitimet e shërbimeve tona të dizajnit te websajtit. Dhe secili dizajn do të hartohet posaçërisht për nevojat, shërbimet, produktet ose industrinë tuaj të internetit që po përfaqësoni. Me një ekip dizajnerësh të certifikuar, zgjidhjet tona do të krijojnë mundësi më të mira për mikpritjen e klientëve, në një dizajn të faqes UI / UX të lë pa frymë dhe plotësisht të optimizuar.

Zhvillimi i Faqes në Internet

Punësoni zhvilluesit më të mirë te websajteve me më shumë se një dekadë përvojë dhe njohuri. Le të krijojmë rrugë më të mira të lidhjeje midis faqes suaj dhe klientëve në një proces zhvillimi të përsosur dhe të jashtëzakonshëm. Merrni shërbimin e zhvillimit të uebit që jo vetëm që do të arrijë objektivat tuaja, por gjithashtu do ju indeksoje me lartë në rezultatet e kërkimit dhe do sjelle më shumë trafik organik në planin afatgjatë. Besimi te ekipi ynë do të jetë hapi i parë për të marrë më shumë trafik, konvertime ose shitje nga faqja juaj e internetit. Ju mund te zhvilloni një faqe të re ose rimodeloni një të vjetër, me ndihmën e profesionistëve!

Strategji Marketingu Next Generation

Nëse keni nevojë të dalloheni dhe të nxisni rezultatet e pritura për biznesin tuaj, një strategji e marketingut inovative është menyra e duhur për të filluar. Përditësuar me trendet më të mira dhe te aftë në krijimin e strategjive të suksesshme të marketingut për të gjitha llojet e bizneseve. Ekipi ynë mund të ofrojë një plan gjithëpërfshirës të marketingut të personalizuar për industrinë, biznesin, shërbimin, kompaninë ose organizatën tuaj. Asgjë nuk ndodh për shkak të fatit, le të mbështetemi në punën e vërtetë dhe profesionalizmin.

Zhvillimi i Tregtisë Elektronike (eCommerce)

Kthejeni faqen tuaj në eCommerce në destinacionin më të mirë për të blerë mallra, shërbime, produkte ose ta bëni atë një platformë perfekte me shumë shitës. Me shërbimet tona të zhvillimit të tregtisë elektronike, ju mund të merrni një dizajn unik që jo vetëm do të përmirësojë shitjet tuaja, por do ta bëjë përvojën e secilit klient pa probleme. Çdo platformë eCommerce duhet të hartohet duke u përqëndruar në konvertime dhe shitje. Kjo është arsyeja pse specialistët tanë janë zgjidhja më e mirë. Marrja e reagimeve dhe vlerësimeve maksimale pozitive për besueshmërinë, lundrimin, sigurinë, përvojën dhe shpejtësinë jane pikat tona kyce. Suksesi juaj është i garantuar, me GROW.

508 Compliance

Nëse një përdorues nuk mund të aksesoje faqen tuaj të internetit, atëherë ju ndoshta po humbni një klient. Shumicën e kohës kjo ndodh sepse disa përdorues nuk mund të kenë qasje në faqe të caktuara të webit tuaj. Faqja juaj duhet të jetë e sigurt dhe e mbështetur plotësisht për të gjithë, përfshirë personat me aftësi të kufizuara. Ne mund të krijojmë, përdorim dhe mirëmbajmë site bazuar në pajtueshmërinë 508 (508 Compliance). Në këtë mënyrë ju jo vetëm që tregoni mbështetje për të gjithë klientët tuaj, maksimizoni kënaqësinë e tyre, por gjithashtu parandaloni gjobat deri në 150000 dollarë. Me ndihmën tonë, faqja juaj në internet do të jetë në përputhje me 508 Compliance pa asnje problem.

Auditimet SEO

Ekspertët tanë do të analizojnë të gjithë faqen tuaj, do të identifikojnë çdo problem dhe do të zbulojnë se çfarë po bën që faqja juaj të kete renditje te ulet në rezultatet e kerkimit (Google SERP). Një audit profesional do të kryhet çdo herë para se të krijoni një fushatë nga ekspertët tanë të SEO me mjetet dhe teknologjitë më të mira. Siguria eshte faktori i pare qe konsiderohet gjithmone kur behet fjale per nje investim te ri. Me ane te Auditimit SEO ne do të jemi të bindur dhe të gatshëm të veprojmë aty ku është e nevojshme me fushatat tuaja bazuar në problemet reale dhe ato potenciale. Bazuar në këtë, do të duhet të paguani vetëm për probleme reale dhe të zgjidhni një shërbim efikas për SEO tuaj. Ne gjithashtu do të sigurohemi që secili projekt të përfundojë brenda afatit kohor.

Ndërtimi i Linqeve

Hapi i parë i përmirësimit të autoritetit të faqes suaj vjen me ndërtimin e linqeve. Tek GROW, ne ofrojmë një shërbim profesional për ndërtimin e linqeve (lidhjeve) dhe më shumë shanse për t’u njohur nga gazetarët, blogerët dhe lexuesit që mund të rekomandojnë dhe ndajnë përmbajtjen tuaj në platforma të ndryshme. Të gjitha lidhjet e krijuara nga ekspertët tanë do të implementohen në fushën reale dhe me autoritet të lartë. Në këtë mënyrë i tregojme Google se faqja juaj ofron informacione me cilësinë dhe vlerën me te mire për klientët.

Online Media Planning & Buying

Krijimi i reklamave të specializuara dhe zbatimi i blerjes së reklamave në internet duke rritur ekspozimin e markës, ndërgjegjësimin dhe përmirësimin e shitjeve. Çdo fushatë do të zhvillohet duke ndjekur një strategji të hulumtuar mirë dhe duke u përqëndruar në qëllimet më të rëndësishme të biznesit tuaj. Ne do t’ju ndihmojmë të pikasni klientët më të vlefshëm dhe të siguroni trafik të nivelit të lartë nga blerësit e mundshëm. E gjithë kjo pa përmendur përmirësimet në bartjet dhe konvertimet.

Optimizimi i Shkallës së Konvertimit (Conversion Rate Optimization)

Zgjidhni kompaninë më profesionale për të optimizuar shkallën e konvertimit të faqes suaj të internetit dhe për të marrë ROI tuaj sa me shpejt te jete e mundur. Ekspertët tanë do të analizojnë tërë përmbajtjen e faqeve te sajtit tuaj për të identifikuar çdo element që po ndikon në CRO tuaj. Me testimin absolut jo vetëm që do të merrni konvertime më të mira por edhe do të optimizoni të gjitha fushatat tuaja të marketingut për rezultate më të mëdha organike ose të paguara. Gjithçka e zbatuar në strategjinë tonë dhe në procesin e ekzekutimit do të drejtoje në rezultate më të mira për biznesin ose kompaninë tuaj përsa i përket kthimit te investimit dhe fitimit.

Marketingu Celular

Pjesa më e madhe e trafikut të sotëm gjenerohet nga telefonat mobil, duke pasur një faqe interneti dhe fushatat tuaja plotësisht të optimizuara për atë lloj trafiku është nje nevoje jetike ditet e sotme. Nëse faqja juaj në internet ose fushatat tuaja nuk janë të optimizuara për telefonat mobil, ju ndoshta nuk renditeni në vendin e duhur në Google. Jo vetëm që mund të humbni trafikun, ndërgjegjësimin dhe të ardhurat, por po humbni thellësisht ndaj konkurrencës suaj. Çdo ditë që kalon ju po humbni klientët dhe të ardhurat e mundshme. Ne jemi këtu për të ndryshuar gjërat, për të siguruar rezultate, për të rritur renditjen tuaj në SEO dhe për ta bërë faqen tuaj të internetit miqësore për te gjithe perdoruesit e celulareve, ne menyren me te mirë!

Optimizimi i Shpejtësisë së Webit

Shpejtësia e faqes tuaj ndikon drejtpërdrejt në renditjen tuaj ne motoret e kerkimit. Dhe gjithashtu ndikon në kënaqësinë e visitoreve. Askujt nuk i pëlqen të presë, veçanërisht nëse ata janë klientët tuaj. Kjo përshtypje ndikon shume ne ate cka vizitoret mendojne per sajtin tuaj. Besoni apo jo, ne mund ta bëjmë që faqja juaj të hapet plotësisht në më pak se 2 sekonda. Shërbimet tona të optimizimit të shpejtësisë së uebit kanë përmirësuar faqe të panumërta çdo vit dhe rregullojnë problemet e tyre me shpejtësinë e ngarkimit, caching, navigimin dhe reagimin e klienteve.

Marketingu me Email

Arrini klientët tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme me shërbime profesionale të marketingut me email. Ju tashmë keni marrë vëmendjen e tyre, bëjini të përqendrohen! Qëndroni të statike dhe vazhdoni të dorëzoni ofertat tuaja promovuese në kutinë e tyre me ndihmën e ekspertëve tanë. Klientët tuaj do e vleresojne profesionalizmin tuaj dhe do të jenë në gjendje të ndajnë biznesin tuaj nga konkurrenca vetëm duke vëzhguar një email të thjeshtë. Le të godasim ato kutitë e inboksit në mënyrën qe duhet!

Projektimi i Faqeve Prezantuese (Landing Pages)

Prisni vizitoret tuaj të mundshëm në një dizajn të hartuar mirë dhe plotësisht të optimizuar për të gjitha pajisjet. Ne mund t’ju ndihmojmë të krijoni ofertën më të mirë dhe të kapni vëmendjen e vizitorit më shpejt se kurrë, dhe para konkurrentëve tuaj. Me faqet tona prezantuese profesionale, ne mund të sjellim më shumë informacione dhe konvertime në faqen tuaj të internetit. Bërja e secilit dizajn dhe elementi me unik, ndërsa ju qendroni te diferencuar nga konkurrenca.

Infografe te Personalizuar

GROW ofron një ekip të stilistëve profesionistë dhe ekspertëve të marketingut për të analizuar, krijuar dhe shpërndarë dizajne të personalizuara infografike. Nuk ka më statistika të mërzitshme dhe të pakuptueshme. Infografiket tona të thjeshta mund të paraqesin informacionin më lehtë se kurrë më parë, të kursejnë kohën tuaj dhe t’ju ndihmojnë të merrni vendime më të mira për të ardhmen e biznesit ose kompanisë tuaj. Le të tërheqim vëmendjen e klientëve tuaj me infografike profesionale të personalizuara dhe t’u japim më shumë vlerë çdo fushate marketingu.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Marketingu në internet është shërbimi ose strategjia që lidh njerëzit me shërbimet ose produktet që ata kërkojnë. Për të arritur marketingun më të mirë keni nevojë për ndihmë profesionale, mjete, strategji, përmbajtje, dizajn, menaxhim dhe më shumë.
Po, zgjidhjet tona janë përshtatur dhe rregulluar në mënyrë të përsosur gjithashtu edhe për bizneset e vogla. Nuk ka rëndësi vendndodhja ose industria juaj që ju ofroni për klientët tuaj. Ne mund t’ju lidhim më lehtë me blerësit e mundshëm, të maksimizojmë prezencen tuaj të markës, trafikun në internet dhe t’ju ndihmojmë të arrini të ardhura më të mira përmes një plani të optimizuar të marketingut në internet.
Kur zgjidhni planin tuaj dhe një zgjidhje unike, ne ju ofrojmë një afat të caktuar. Ky afat shërben si sasia e kohës që kërkohet për të marrë rezultatet e dëshiruara dhe gjithë gjatësinë e procesit. Por marketingu nuk eshte gjithmone nje proces 100% i parashikueshem.
Secili plan është i ndryshëm dhe secila strategji e marketingut në internet është unike. Të ndërtosh një strategji të caktuar, të ekzekutosh dhe të mirmbash është diçka tjetër. Kjo është arsyeja pse për të marrë një vlerësim të caktuar keni nevojë për një konsultë të duhur me një nga profesionistet tanë të marketingut. Eshtë falas, e shpejtë dhe një përvojë e mrekullueshme. Ju do të pëlqeni të ndani qëllimet tuaja të biznesit me njerëzit që kuptojnë.
Po e bejme, dhe kjo është mënyra më e mirë dhe më profesionale për të filluar një projekt. Ju nuk keni pse të kujdeseni vetë për të gjitha ato statistika, të dhëna, vlerësime, vizita dhe klientë. Menaxheri ynë i marketingut do t’ju ofrojë mbështetjen e nevojshme dhe shërbime profesionale derisa të merrni rezultatet e dëshiruara nga marketingu juaj.
Në shumicën e rasteve problemet janë të dukshme, por megjithatë, ne kryejmë një auditim të plotë në platformat tuaja për të identifikuar të gjitha çështjet në mënyrë profesionale dhe për të zbatuar zgjidhjet e duhura. Në këtë mënyrë ne u sigurojmë klientëve vetëm ndihmën e nevojshme dhe i shpëtojmë ata nga pagesa për ato që nuk u nevojiten.