Local SEO Marketing ne Tirane, SEO Lokale Per Biznesin Lokal

Ekspozim Maksimal per Biznesin Tuaj 

Shërbim profesional fund-për-fund për suksesin tuaj të ekspozimit lokal

Local SEO në Shqipëri

Shërbimet SEO lokale mund të ofrojnë mundësitë e duhura që biznesi juaj të zbulohet më lehtë në vend dhe të arrijë më shpejt klientët që janë afër vendndodhjes së biznesit tuaj. Në shumicën e rasteve, faqja e internetit ose biznesi juaj do t’u shfaqet SERP-ve pikërisht kur përdoruesit kërkojnë fjalët kyçe të duhura.

Pa pasur nevojë të shpenzoni gjë në fushatat e marketingut, zgjidhjet tona organike lokale të SEO mund të japin trafikun e dëshiruar, pritjet, shndërrimet dhe shitjet vetëm nga “fqinjët” tuaj. Nëse dëshironi të kontaktoni me një konsulent lokal të SEO dhe të mësoni më shumë rreth shërbimeve tona, mund të kontaktoni me mbështetjen tonë të klientit 24/7 menjëherë.

Optimizimi i Motorëve të Kërkimit Lokal është një plan i mirë-vendosur për përdorimin e shfletuesve dhe motorëve të kërkimit për të marrë më shumë vizita në dyqane, shitje në internet dhe përmirësim real të biznesit tuaj për sa i përket trafikut dhe të ardhurave. Duke bashkëpunuar me kompaninë tonë Lokale SEO ju mund të merrni një optimizim më të mirë të faqes suaj të internetit, listave të biznesit lokal dhe pranisë në internet për të zhvilluar një shikueshmëri më të mirë ndërsa ngjiteni në renditjen e kërkimit dhe tejkaloni konkurrencën.

Përse duhet të bashkëpunoni me agjencinë tonë Local SEO

Ekspertët lokalë të SEO-së

Për shumë vite ne kemi zhvilluar strategjitë më të mira të marketingut, metodologjitë dhe duke u ofruar klientëve tanë shërbimet më të mira SEO me tarifat më të përballueshme. Duke zhvilluar ekspertizën dhe njohuritë e duhura për të sjellë sukses në biznesin tuaj, për të arritur objektivat tuaja dhe për të krijuar një reputacion lokal që do të përfitojë nga biznesi juaj i vogël ose ndërmarrjet e ndërmarrjeve. Partneriteti me ekspertët tanë është zgjedhja e duhur për të marrë rezultatet që ju kërkoni në internet.

Zhvilluesit e Uebit

Duke pasur ekspertizën e duhur si krijues të uebit, ne mund të gjejmë të gjitha problemet me faqen tuaj të internetit, të analizojmë lundrimin tuaj, shpejtësinë e faqes dhe të gjithë faktorët që ndikojnë në renditjen e motorit tuaj të kërkimit. Ndërsa përqendroheni në detyrat e rëndësishme të biznesit tuaj, zhvilluesit tanë mund të zgjedhin mënyrën më të mirë për faqen tuaj të internetit për të përmirësuar UX dhe nivele më të ulëta të kërcimit.

Dizenjuesit e Uebit

Pavarësisht se sa i mirë mund të jetë optimizimi juaj, momenti që dizajni juaj i faqes në internet i mungon profesionalizmi, lë atë ndjenjë të një dizajni të lëngshëm dhe nuk është tërheqës në sytë e klientëve, kënaqësia e klientit do të fillojë me këmbë të gabuar dhe kush e di nëse do të bëhet më mirë. Por në paketat tona lokale të SEO-së, ju do të keni mundësinë e zgjedhjes për të bashkëpunuar me dizajnerë profesionistë, të cilët do të identifikojnë të gjitha problemet me ndërfaqen tuaj dhe do të krijojnë dizajne të reja që do të bashkëpunojnë në mënyrë të përsosur me ato që ju ofroni.

Shkrues profesionistë

Google nuk gjen më vete vendndodhjen e shërbimeve ose produkteve tuaja. E gjitha lidhet me përmbajtjen tuaj, duke zgjedhur fjalët kyçe e duhura dhe duke i zbatuar ato në titujt tuaj, përshkrimet, faqet e zbritjes, artikujt dhe më shumë.

Por kur bëhet fjalë për marketingun e përmbajtjes, do të keni nevojë për shkrimtarë profesionistë, të cilët jo vetëm që mund ta bëjnë secilën fjalë tërheqëse, të bukur dhe bindëse, por gjithashtu ndihmojnë që faqja juaj e internetit të ketë më shumë shikueshmëri në kërkuesit lokalë dhe të përmirësojë përvojën e përdoruesit.

Kjo është arsyeja pse hartuesit tanë të SEO janë “njeriu më i mirë për këtë lloj pune”. Të kesh njohuritë e duhura për të shkruar për të gjitha llojet e industrive dhe aftësitë e duhura për të përshtatur përmbajtje që mund të merren më shpejt nga motorët e kërkimit. Bashkëpunimi me kompaninë tonë lokale të marketingut SEO do të jetë vendimi më i zgjuar për biznesin tuaj. Kurseni kohën tuaj, besojuni ekspertëve, merrni rezultate më të mira.

Si të arrijmë suksesin me Local SEO?

Kërkimi lokal i fjalëve kyçe

Analizimi i audiencës suaj të shënjestruar dhe mësimi rreth fjalëve kyçe më të kërkuara në motorët e kërkimit në nivel lokal. Analizimi i konkurentëve tuaj kryesorë lokalë dhe mësimi rreth fjalëve të tyre me performancë më të lartë. Zbatimi i të dhënave të mbledhura në një plan të mirë-vendosur së bashku me fjalët kryesore dhe relative. Secila fjalë kyçe do të zbatohet në vendin e duhur, në mënyrë të përsosur, për të maksimizuar shikimin tuaj.
Personalizimi i strategjisë për ekspozimin lokal

Nëse kërkoni për “Paris mobile shop” do të shihni qindra rezultate dhe dyqane që do të shfaqen në ekranin tuaj. Kjo ndodh sepse përmbajtja e tyre është e optimizuar për kërkime lokale në qytetin e Parisit, duke përmbajtur fjalët e duhura që do të çojnë të gjithë klientët që janë të interesuar në faqen e tyre të internetit. A është përmbajtja juaj e optimizuar për kërkime lokale? Nëse jo, shkrimtarët tanë të përmbajtjes mund të shkruajnë përmbajtje të re, të freskët, origjinale dhe të përmirësojnë shikimin tuaj lokal.

Krijimi dhe Menaxhimi i Citimit

A shfaqeni në faqet e internetit të tjera? Nëse jo, po ju mungon një vëmendje shumë e vlefshme. Pavarësisht se çfarë lloj biznesi jeni, Citimet lokale janë një pjesë shumë e rëndësishme për të marrë më shumë vetëdije, shikueshmëri dhe njohje në motorët e kërkimit nga burime të ndryshme.

Ne do të analizojmë faqen tuaj për citime, do të shohim cilësinë e tyre, do të shohim nëse ato përputhen me standardet tona dhe do të mbajmë vetëm ato më të vlefshmet. Pasi citimet tuaja të vjetra të jenë në rregull, ekspertët tanë Lokalë të SEO do të ndërtojnë Citime Lokale me cilësi të lartë për të ndihmuar biznesin tuaj të marrë një marketing më të mirë të motorëve të kërkimit dhe më shumë pasuri të kërkimit lokal.

Rishikoni Menaxhimin

Çfarë po thonë të tjerët për biznesin tënd lokal? Nuk merrni rekomandime të mjaftueshme? Ndoshta rishikimet tuaja nuk po luajnë rolin e tyre siç duhet. Mënyra se si njerëzit flasin për markën tuaj ka një ndikim të madh në suksesin tuaj. Dhe disa vlerësime negative mund të ngatërrojnë vërtet keq biznesin tuaj. Parandaloni blerjen e klientëve të rinj, parandaloni vizitat e kërkuesve, rritni ritmet e kërcimit, thirrjet më të ulëta, trafikun, të ardhurat dhe reputacionin.

Shumë gjëra për të menaxhuar në të drejtën tuaj? Kjo është arsyeja pse ekipi ynë i Menaxhimit të Rishikimit do të monitorojë në 24/7 vlerësimet tuaja, do të analizojë kërkesat e klientëve, do të përgjigjet në mënyrë profesionale dhe do të gjenerojë vlerësime reale pozitive që do ta bëjnë biznesin tuaj më të besueshëm.

Vendosja dhe Optimizimi i GMB

Një nga hapat e shkëlqyeshëm të optimizimit të suksesshëm të SEO-së Lokale është krijimi i një profili mahnitës të optimizuar të GMB-së që do të përfaqësojë biznesin tuaj me dinjitet. Tregoni adresën tuaj të internetit, numrin e telefonit, vendndodhjen, vlerësimet dhe fotot me cilësi të lartë të biznesit tuaj. Profesionisti ynë lokal i SEO do të optimizojë llogarinë tuaj të biznesit në Google mënyrën më të mirë të mundshme, do të përmirësojë vetëdijen, shikueshmërinë, besueshmërinë tuaj dhe do të çojë më shumë klientë lokalë në faqen tuaj të internetit.

Raportimi mujor

Gjëja më e mirë në lidhje me bashkëpunimin me një agjenci lokale SEO është që ju nuk duhet të kaloni shumë orë trajnimi për të analizuar vetë këto njohuri të vështira për t’u kuptuar dhe për të kaluar kohë të çmuar nga dita juaj. Ekspertët tanë mund të krijojnë raporte të hollësishme në fund të çdo muaji në lidhje me performancën tuaj, përmirësimet, krahasimet me konkurrencën dhe orët tona të punës. Ndërsa krijojmë raporte, ju mund të përqendroheni në detyra të tjera të rëndësishme të biznesit tuaj.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

SEO lokale është procesi që ndihmon biznesin tuaj në internet të arrijë klientët lokalë lehtësisht përmes motorëve të kërkimit. Krijon një strategji profesionale dhe ekzekuton me saktësi çdo hap në mënyrë që të arrijë kërkesat e biznesit tuaj dhe të çojë më shumë trafik, shndërrime, shitje dhe të ardhura në faqen tuaj nga klientët lokalë.

 SEO-të e zakonshme nuk përqendrohen vetëm në një lloj të caktuar vendndodhjeje. Për shembull: “dyqani celular” është i ndryshëm nga “dyqani celular në Paris”. Shërbimet tona lokale të SEO mund ta bëjnë biznesin tuaj të marrë rezultate më të mira, por në një zonë lokale e cila zgjidhet nga klientët. Në këtë mënyrë ne i bëjmë produktet dhe shërbimet tuaja më të dukshme për njerëzit pranë vendndodhjes tuaj, jo për të gjithë në botë.

Një agjensi lokale e SEO mund të ndihmojë biznesin tuaj të ekspozohet më mirë në nivel lokal, të përmirësojë shikimin tuaj në kërkimet lokale, të nxisë më shumë trafik përmes kërkimeve lokale dhe të maksimizojë të ardhurat dhe shitjet tuaja.