Sherbime Per Krijimin e Videove dhe Animacioneve në Shqipëri

Krijoni Video Realizuese të Animuara 

Ktheni cdo imazh ne nje video ose animacion profesional.

Sherbime Per Krijimin e Videove dhe Animacioneve

A keni dashur gjithmonë të ndertoni kujtimet ose pamje filmiket në një video fantastike animacioni? Eshtë koha të shprehni idetë tuaja në mënyrën më të mahnitshme të mundshme. Krijimi i animacioneve ne video dhe shprehja e ndjenjave me qëllim për të marrë reagimet dhe vëmendjen me te mire nga te gjithe shikuesit. GROW ofron sherbimin me cilesor ne Shqiperi per krijimin e videove shpjeguese dhe te animuara ne menyre 100% te personalizuar.

Ne përdorim programet me profesionale qe na japin mundësinë për të punuar me imazhe vizuale statike dhe për t’i eksportuar ato si video unike lëvizëse. Jo vetëm që krijojmë animacione nga e para duke përdorur idetë tona, por gjithashtu i japim nje imazh te vecante biznesit tuaj duke krijuar nje logo te animuar me qëllim të përmirësimit të pershtypjes së parë të shikuesve.

Shërbimet tona të animacionit video nuk bazohen në përdorimin e shablloneve të gatshme nga programet. Secili prej tyre është krijuar nga projektues grafike profesionale. Softueri përdoret për të krijuar grafikë lëvizjes dhe për të krijuar efekte speciale, ose procese te tjera qe mundesojne krijimin e nje videoje fantastike. Videoja juaj do të jetë unike dhe puna do të jetë 100% autentike & profesionale.

Agjencia jonë e video animacioneve ka përvojën e duhur për të gjitha llojet e videove të animuara, mund të jetë për telefonat mobil, vizatime me dorë, animacione 2D, animacione 3D, ose çdo lloj grafike lëvizjeje për çdo aplikacion, faqe në internet ose media sociale.

Animacione Te Personalizuara

Eshtë koha të krijoni një animacion për logon e tuaj, intron, outron, ose çdo lloj ideje video inovative që mund të mendoni. Përfitoni nga përvoja jonë në prodhimin e video animacioneve dhe dizajnerët tanë të aftë grafikë që do të krijojne cdo projekt me cilesi maksimale.
Çdo biznes po përpiqet të modernizojë videot e tyre të marketingut duke krijuar video të thjeshta, megjithatë, shumë efektive dhe të këndshme për t’u parë. Ne ofrojmë shërbime të personalizuara të animacionit për të gjitha llojet e videove që mund të na kerkoni.

Shërbimet tona të animacionit

Per Rrjetet Sociale

Duke ditur se sa ndikojnë videot në profilet e mediave sociale, sa angazhim përdoruesish sjellin ato per biznese. Ne kemi krijuar zgjidhjen më efektive për ta mbajtur audiencën tuaj “të mbërthyer” në faqet tuaja të rrjeteve sociale. Duke krijuar video animuese mahnitëse që do të duken në perfekte ne cdo postim te rrjeteve sociale dhe faqeve të internetit, dhe qe kurrë nuk e humbasin cilësinë e tyre. Në secilën video, sigurohemi që të implementojme kredencialet e markës me qëllim zgjerimin dhe ndërgjegjësimin e biznesit tuaj në internet.

Video Komerciale Të Animuara

Filloni të krijoni video animacione komerciale për të reklamuar si kurrë më parë biznesin tuaj të vogël ose kompaninë. Krijoni një video të shkurtër animacioni që do të informojë shikuesit tuaj në lidhje me vecorite e biznesit tuaj dhe rezultatet pozitive që sjellin me kalimin e kohës. Ekipi ynë i marketingut video do të sigurohet që produktin tuaj ta prezantojë në mënyrë efektive në audiencat masive, për të siguruar rritjen e tregut, për të rritur numrat e shitjeve dhe për të dalë më mirë se konkurrentët tuaj kryesorë. GROW arrin qëllimet tuaja duke siguruar videot e animuara komerciale krijohen me cilesine per te lerte ne formatin 2D ose 3D dhe qe do terhqein vemendje nga te gjithe llojet e shikuesve.

Video të Animuara Shpreguese

Qëllimi i krijimit të një videoje të animuar shpjeguese është të sigurojë informacion që mund të jetë paksa i avancuar për një lloj publiku, në një video të shkurtër, të thjeshtë, që do të shpjegojë produktin ose shërbimet tuaja për të gjitha llojet e audiencës. Kjo do të eleminojë pasiguritë në lidhje me produktet dhe shërbimet që biznesi juaj ofron dhe do të ndërtojë besim tek klientët tuaj. Njerëzit do të fillojnë të kuptojnë se ju interesoni për mënyrën se si ata i shohin produktet dhe shërbimet tuaja dhe ata e vleresojne kete gje.

Video 3D Te Animuara

Impresiononi audiencën tuaj duke i ofruar atyre video mahnitëse të animuara 3D që përshkruajnë shërbimet dhe produktet tuaja të veçanta. Grafikat 3D do te terheqin vemendjen e te gjitheve duke ofruar diçka interesante që nuk eshte parë diku tjeter më parë. Trafiku juaj do të fillojë të rritet dhe ju do të shihni një kthim të investimit nga kjo rritje e të ardhurave.

Video 2D Te Animuara

Punoni me një kompani profesionale ne kirjimin e video animacioneve për të krijuar një klip të mahnitshëm 2 Dimensional (2D) për biznesin tuaj. Ne do të implementojmë të gjitha imazhet vizuale ashtu si në idenë tuaj ne nje klip te mahnitshem. Përdorimi i ngjyrave që do të jenë mbresëlënëse për syrin e shikuesve dhe optimizimi i efekteve më të mira të lëvizjes, tranzicionit të personazheve, karaktereve dhe sfondeve. E gjithë puna jonë do të vizatohet me dorë para se ta integrojmë në softuerë për t’i dhënë jetë idesë suaj dhe ta kthejme atë në një video mahnitëse animuese 2D.

Pse Te Zgjidni Kompanine Tone?

Çmimet Konkurruese

Me perpara krijimi i videove të animuara ishte shumë i vështirë, softuerët nuk ishin aq të përparuar dhe shumica e projekteve kerkonte shumë orë pune për t’i dhënë jetë animacioneve. Kjo është arsyeja pse çmimet ishin më të larta se sot. Kompania jonë ka evoluar së bashku me internetin dhe softuerët modernë. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë çmime konkurruese për shërbimet e video animacioneve.

Pervoja

Pasioni dhe përkushtimi ynë ka qenë cilësia jonë kryesore ndër vite. Dorëzimi i shumë animacioneve të suksesshme ne formatin video për klientët tanë dhe arritja e pritjshmerive të tyre na ka bërë lider në këtë industri. Besojini përvojës dhe përkushtimit tonë për të arritur qëllimet tuaja dhe për të krijuar video efektive të animuara për të gjitha kërkesat tuaja.

Pozitiviteti

Shumica e klientëve tanë na zgjedhin shkak të mundësive që i kthejme ne rezultate te verteta. Qëllimi ynë ka qenë i thjeshtë që nga dita e parë, për të kthyer në realitet detyrat më te veshtira të klientëve tanë. Cilado qoftë shkalla e veshtiresise dhe zgjidhja që konkurrentët tanë nuk arritën të perfundojne, ne do të sigurohemi që ta arrijmë atë maksimalisht. Kjo eshte arsyeja qe ne konsultat tona nuk keni per ta degjuar ndonjehere fjalen “JO”.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Kostoja e secilës video ndryshon nga sasia e kohës që kërkohet për ta përfunduar dhe kërkesat që klientet na caktojne. Asnjë çmim nuk mund të jepet pa pasur informacionin e duhur në lidhje me projektin. Kjo do te ishte jo-profesionale nga ana jone.
Ne përdorim softuerë, por vetëm për të krijuar efekte, tranzicione, karaktere dhe montazhuar punën që është bërë e mundur prej tyre. Por pamjet janë krijuar të gjitha nga dizajner grafike me eksperiencen e duhur ne kete fushe.
Nje video mund te krijohet per dy ditë dhe ose mund të zgjasë edhe muaj. Sigurisht, koha ndikohet nga puna e kërkuar për krijimin e videos, kerkesat dhe efektet.
Ne krijojmë video animacione për të gjitha llojet e industrive. Mund të jetë komerciale, arsimore, mode, kujdesit shëndetësor, teknologjisë, financave, sigurimeve dhe shumë të tjera.