Menaxhim Reklamimi PPC Per Social Media, Google, Bing, Twitter, Youtube & te tjera.

Reklamimi i Duhur, per Rezultatet e Duhura.

Një mënyrë më e mirë për të maksimizuar potencialin tuaj përmes reklamimit pay per click. 

Shërbimet e Menaxhimit dhe Reklamimit PPC

Për shumë vite, agjencia jonë ka ndihmuar klientë të shumtë për të menaxhuar fushatat e tyre PPC, për të përmirësuar objektivat e tyre dhe për të arritur qëllimet e tyre të të ardhurave. Me zgjidhje mahnitëse, ne kemi ofruar softuer profesional dhe shërbime të menaxhimit të reklamave PPC për secilin klient me ekspertizë të klasit botëror dhe njohuri të marketingut dixhital. 

Ne e dimë më mirë se kushdo se për sa kohë që ju po i shërbeni komunitetit në internet, shikueshmëria, vetëdija dhe njohja e markës janë faktorë shumë të rëndësishëm për arritjen e qëllimeve tuaja. Dhe ne gjithashtu e dimë që kjo mund të jetë një detyrë shumë e vështirë për tu arritur vetë. Kjo është arsyeja pse ne kemi mbledhur një ekip ekspertësh të menaxhimit të fushatës PPC dhe u sigurojmë klientëve tanë ndihmën e kërkuar, në çdo kohë!

Shërbimet reklamuese PPC të ofruara nga kompania jonë mund t’ju ndihmojnë të përmirësoni fushatën tuaj të reklamave Google, reklamat Bing, ndërfaqet, trafikun dhe kthimin e investimit. Përfitimet e PPC (paguaj për klikim) qëndrojnë në maksimizimin e potencialit të investimit tuaj duke dhënë rezultatet e pritura dhe duke e kthyer investimin përmes konvertimeve të fituara. Por kjo nuk është vetëm një përfitim. 

Si investitor i fushatës suaj, duhet të paguani vetëm për klikimet që merrni. Po, pavarësisht se sa kohë vazhdojnë të shfaqen reklamat tuaja në motorët e kërkimit, ose faqet e internetit që zgjidhni, ju paguani vetëm për ato që merrni.

Misioni ynë

Ndihmë për të gjitha llojet e bizneseve

Fitimi i vendit tuaj në botën online mund të jetë një detyrë e vështirë kur jeni një biznes i vogël, por mund të jetë një detyrë po aq e vështirë edhe nëse jeni një kompani e madhe. Konkurrenca në internet është shumë agresive. Ju duhet të bëni ofertat për fjalët kyçe e duhura, të përqendroheni në optimizmin e normave të konvertimit dhe në çdo kohë, të kërkoni rezultate afatgjata. 

Oh, ju jeni një biznesmen i shkëlqyeshëm por luftoni me shërbimet e marketingut? Mos u shqetësoni, agjencia jonë e reklamave PPC është këtu për t’ju ndihmuar!

Rritja e shikueshmërisë tuaj

Sapo një përdorues të angazhohet me reklamën tuaj, potenciali për të kujtuar emrin e markës dhe kompaninë tuaj është shumë më i lartë sesa ta shihni vetëm diku. Kjo është arsyeja pse ne zgjedhim të rrisim reklamat tuaja PPC. 

Krijimi i rezultateve më të mira për shikueshmërinë tuaj dhe njohjen e markës ndërsa përqendrohemi në përmirësimin e ndërveprimeve që përdoruesit kanë me reklamat tuaja. Dhe, ju paguani vetëm për ato ndërveprime, të cilat përkthehen në të ardhura nga trafiku dhe kthimi i investimit të mundshëm.

Përmirësimi i të ardhurave tuaja

Shërbimet tona të menaxhimit të PPC ofrojnë ekspertizë të thellë teknike dhe ekspertizën e duhur të softuerit për të kryer objektivat tuaja dhe për të dhënë rezultate reale. 

Duke folur për të cilat, ne jemi në gjendje të përmirësojmë trafikun tuaj, dhe, trafikun cilësor natyrisht. Klikimet vijnë nga njerëz që kanë një interes të ndërsjellë në atë që ofron biznesi juaj. Kjo bëhet duke analizuar dhe zbatuar fjalët kyçe të duhura dhe duke përshtatur strategjinë tuaj në mënyrë të përkryer me kërkesat e biznesit tuaj. 

Cilat janë rezultatet? Më shumë të ardhura nga të gjithë klientët e rinj nga burime të ndryshme, kthim i investimit, vetëdijësimi më i mirë për markën dhe shumë më tepër përfitime. Nuk mund t’i menaxhoni të gjitha këto vetëm? Punësoni agjencinë tonë të reklamave PPC dhe le të përmirësohemi së bashku, me zgjidhjet tona të vlerësuara.

Rritja Afatgjate

Përmes viteve të ekspertizës ne kemi zotëruar optimizmin e reklamave të PPC. Vazhdimisht të qenit në kontakt me disa audienca, komunitete të ndryshme dhe industri të ndryshme na ka ofruar njohurinë e duhur për të zhvilluar strategji që mund t’i japin vlerë afatgjatë biznesit tuaj përmes menaxhimit të reklamave PPC.

Çfarë përfshihet në shërbimet tona reklamuese PPC?

Analiza e Konkurrencës

Analizë e plotë për shërbimet dhe produktet që ofroni si biznes dhe një krahasim i plotë me konkurrencën tuaj të lartë.

Kërkimi i konkurentëve kryesorë të mundshëm bazuar në vendndodhjen tuaj dhe përcaktimi i strategjive të tyre bazuar në performancën e reklamave në PPC.

Përshtatja e qëllimeve të reja bazuar në raportet e analizës, zgjedhja e buxhetit të duhur dhe përcaktimi i objektivave të duhur kosto të përballueshme.

Reklama të ndërtuara me porosi - në qendër të të dhënave

Duke analizuar fjalët kyçe më të vlefshme me mjetet tona profesionale dhe zbuloni se si audienca juaj e synuar po kërkon në internet për produktet dhe shërbimet e kërkuara të ofruara nga biznesi juaj.

Përshtatja e kopjimit të cilësive të reklamave për të përputhur objektivat e së ardhmes për më shumë performancë, trafik më të lartë, të ardhura më të mira bazuar në reklamat me performancë të lartë të PPC.

Testimi i të gjitha kopjeve të reklamave dhe larmia e krijuesve për një performancë maksimale dhe një kthim të investimit e garantuar.

Mësoni në lidhje me performancën e kopjeve më të suksesshme të reklamave të konkursit tuaj të lartë dhe krijimin e raporteve të hollësishme që do të përfshihen për përmirësimin e strategjisë suaj.

Monitorimi i PPC-së

Monitorimi i vazhdueshëm i pozicionimit të reklamave tuaja PPC nga të gjitha fushatat dhe krahasimet në kohë reale me objektivat tona bazuar në pozicionimin dhe performancën aktuale.

Duke qenë në kontakt me normën tonë të klikimit ndërsa zgjedhim vazhdimisht strategjinë tuaj për të përmirësuar sa më shumë që të jetë e mundur shndërrimet tuaja.

Monitorimi i vazhdueshëm i të gjithë trafikut, thirrjeve dhe shitjeve që biznesi juaj do të marrë përmes fushatës suaj të marketingut. Në këtë mënyrë ne e dimë se cila strategji po funksionon më mirë dhe cila kërkon më shumë optimizëm.

Përqendrimi në përshpejtimin e të ardhurave në secilën fushatë të marketingut PPC.

Menaxhimi i fushatës PPC

Menaxhoni vazhdimisht fushatën tuaj dhe optimizoni të gjitha zgjedhjet për ofertë më të mirë për fjalët kyçe bazuar në hulumtimet tona.

Ndjekja e pyetjes tuaj më të vlefshme për kërkimin e fjalëve kyçe dhe konfigurimi i ofertave tuaja.

Duke u azhurnuar me pozicionimin tuaj aktual dhe mesatar, CTR dhe CPC.

Krijoni mundësi të reja për optimizimin e mëtejshëm të fushatës bazuar në raportet, ndjekjen dhe dobësitë tuaja.

Reklamimi i PPC - Platforma të Shumëfishta

Ne ofrojmë shërbimet më profesionale të reklamimit PPC nëse dëshironi të reklamoni në të gjitha llojet e mediave sociale. Facebook, Instagram, Linkedln, Pinterest, Twitter dhe gjithçka tjetër që ju vjen në mendje.

Krijimi i mundësive mahnitëse për fushatat reklamuese në Youtube.

Menaxhimi dhe drejtimi profesional i fushatës suaj të Google Ads me fokus në qendër të PPC-së.

Shërbimet e menaxhimit dhe optimizimit të reklamave Microsoft Bing.

Shërbimet e administrimit dhe optimizimit të reklamave Nextdoor.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Rezultatet mund të fillojnë menjëherë nga e nesërmja. Megjithëse, kjo nuk është gjithçka në të cilën duhet të përqendroheni. Faktori më i rëndësishëm është të dini se si ta ktheni atë rezultat të shpejtë në rritje afatgjatë për biznesin tuaj. Kjo është ajo ku ekipi ynë vjen në lojë.
Buxheti vendoset vetëm nga ju, por bazuar në objektivat që i paraqisni ekipit tonë, ne mund të krijojmë sugjerime të ndryshme që mund të japin rezultate të ndryshme.
Jo, ne punojmë për ju derisa të mos keni më nevojë për ndihmën tonë. Në momentin që ju vendosni të përfundoni bashkëpunimin tonë, ne do t’ju faturojmë vetëm për punën aktuale, dhe asgjë më shumë. Jeni gjithmonë të mirëpritur të bashkëpunoni përsëri me ne.
Pronari i vetëm i të gjithë punës është klienti ynë. Në çdo kohë, rreth 99.9% e gjithçkaje. Ne jemi vetëm një ekip që do t’ju ndihmojë të merrni rezultatet që ju nevojiten përmes menaxhimit profesional të reklamave tuaja PPC.