Agjensi Marketingu Dixhital Ne Shqiperi (Digital Marketing)

Një Qasje e Re Ndaj Shërbimeve të Marketingut në Internet

Një koleksion i plotë i shërbimeve të dizajnit grafik për të shfaqur identitetin tuaj!

Shërbime Marketingu Dixhital

GROW eshte nje agjensi lider e marketingut dixhital ne Shqiperi qe perqendrohet ne rritjen e biznesit tuaj me sukses me sherbimet e marketingut ne internet. Pavaresisht nese doni te rrisni konvertimet, trafikun ne faqen tuaj te internetit, fitimet online, ose te gjitha se bashku, ne mund t’ju ndihmojme te hartoni nje fushate marketingu ne internet qe mund t’ju ndihmoje te arrini qellimet tuaja.

Permiresoni rezultatet tuaja dhe pershpejtoni rritjen tuaj ne internet me sherbime te marketingut dixhital ekselente te ofruara nga GROW. ekipi yne perbehet nga profesioniste te vertete me me shume se nje dekade pervoje dhe njohuri. Le te bashkepunojme dhe ta sjellim biznesin, kompanine dhe fushaten tuaj ne nje tjeter nivel suksesi. Ne posedojme aftesite, ekipin, teknologjite dhe njohurite e duhura per te marre rezultatet e deshiruara ne çdo platforme.

Sherbime te marketingut dixhital per rritjen e biznesit tuaj

Nje kombinim i sherbimeve te marketingut ne internet, si me poshte, mund te ndihmoje biznesin tuaj te arrije nje rritje te jashtezakonshme:

 • SEO
 • PPC
 • Reklamimi ne rrjetet sociale
 • Dizajnimi dhe zhvillimi i Websajtit ne internet
 • Me marketing dixhital, biznesi juaj mund te zgjerohet ne lokacione te reja, te punesoje anetare shtese ekipi dhe te pesoje nje rritje te jashtezakonshme ne industrine tuaj.

Optimizimi i Motoreve te Kerkimit (SEO)

Rreth 75% e bizneseve investojne ne optimizimin e motoreve te kerkimit (SeO). Me teknikat tona te perparuara te SeO, kompania juaj mund te fitoje nje avantazh konkurrues ne rezultatet e kerkimit ne Google, Bing dhe motore te tjere kerkimi. Merrni nje strategji te personalizuar nga ekipi me profesional i SeO ne Shqiperi duke filluar qe sot.

Reklamimi Pay Per Click (PPC)

Njerezit qe klikojne ne reklama ne internet kane 50% me shume gjasa te bejne nje blerje sesa nje vizitor i thjeshte. Nje strategji e personalizuar e reklamimimit (PPC) mund te ndihmoje biznesin tuaj te arrije dhe te konvertoje keta konsumatore me vlere te larte dhe bleresit per biznesin tuaj. Behuni partner me GROW dhe zbuloni se çfare mund te bejne strategjite e optimizimit te PPC per kompanine tuaj.

Menaxhimi dhe Reklamimi ne Rrjete Sociale

Pothuajse 75% e njerezve u drejtohen mediave sociale kur marrin nje vendim per blerje online. Perdorni sherbimet e marketingut dixhital per reklamim dhe marketing ne mediat sociale per te perfituar nga popullariteti i tyre. Ndertoni me shume prezence per biznesin tuaj, rrisni besueshmerine dhe kenaqesine ndaj klientit me nje strategji konkurruese, te personalizuar nga GROW.

Kontent Marketing

Kompanite qe perdorin marketing te kontentit shohin gjashte here me shume konvertime, krahasuar me bizneset pa nje strategji te marketingut per kontentin. Merrni perparesite e plota te marketingut te kontentit, plus siguroni bleresit dhe klientet e ardhshem ne çdo faze se blerjes, me sherbimet tona te marketingut dixhital te drejtuar nga te dhenat e analizuara.

Marketingu me email

Me nje kthim mbreselenes te investimit (ROI) prej 44$ per çdo 1$ te shpenzuar, marketingu me email eshte nje strategji e domosdoshme e marketingut ne internet. Gjeneroni dhe ushqeni me shume vizita, plus nxisni blerje te perseritura, me fushatat e postes elektronike te zhvilluar nga ekipi yne prej me shume se 20 specialistesh te marketingut dixhital.

Krijimi, Zhvillimi, dhe Dizajnimi i Websajtit

Pothuajse 90%e perdoruesve blejne te nje konkurrent pas nje pervoje te dobet ne Webfaqe. Ndaloni biznesin tuaj nga humbja e klienteve dhe te ardhurave te vlefshme tek konkurrenca me nje dizajn profesional te internetit ose nje ridizajnim perfekt per audiencat e synyara. Me me shume se 7 vite eksperience ne Web Design GROW eshte nje agjensi e marketingut dixhital ne Shqiperi qe mund te drejtoje sajtin tuaj drejt suksesit duke zbatuar fushatat me profesionale.

Optimizimi i Shkalles se Konvertimit (CRO)

Perdorshmeria, dizenjimi dhe permbajtja e faqes suaj te internetit luajne te gjitha pjese e rendesishme ne vendimet e blerjes se bleresve dhe partnereve te biznesit. Jepini faqes tuaj nje avantazh konkurrues ne tregun Shqiptar apo ate nderkombetar me sherbime te optimizimit te shkalles se konvertimit, te cilat ju ndihmojne te merrni vendime data-driven per faqen tuaj te internetit dhe veçorite e saj.

Optimizimi i motoreve te kerkimit (Search Engine Optimization )

Me 80 perqind te bleresve bejne kerkime para se te blejne nje produkt ne internet, eshte thelbesore qe te kene nje prani ne rezultatet e kerkimit ne Google, Bing dhe motore te tjere kerkimi. Ketu hyjne per te ndihmuar sherbimet tona te optimizimit te motoreve te kerkimit (SeO) te drejtuara nga performanca absolute.

Rendituni ne faqen e pare te rezultateve te kerkimit dhe biznesi juaj mund te gjeneroje me shume perfitime, konvertime dhe te ardhura. Kjo perkthehet ne me shume telefonata, kerkesa per cmime, dergesa dhe trafik te faqeve ne internet si arsye sepse 75 perqind e perdoruesve qendrojne ne faqen e pare te rezultateve te kerkimit.

Per t’i ofruar biznesit tuaj rezultatet me te mira, ne gjithashtu ofrojme sherbime te specializuara SeO:

 • Lokal
 • eCommerce
 • Enterprise

 

Me sherbimet e optimizimit te motoreve te kerkimit nga GROW, ju e dini saktesisht se çfare po merrni. Nuk ka shkop magjik ose strukture misterioze pagese. Secili plan i sherbimit SeO vjen me listen e tij te produkteve te zbatueshme qe te mund te informoheni 100% gjate gjithe rrugetimit drejt suksesit.

Çfare eshte SeO, meqe jemi ketu? Kjo strategji perqendrohet ne permiresimin e shikueshmerise dhe prezences tuaj ne internet. Kjo realizohet duke perdorur nje utilizim teknikash, plus ekspertizen e ekipit tone, per te rritur renditjen tuaj ne rezultatet e kerkimit.

Perfitimet e Sherbimeve te Marketingut Dixhital GROW

Me rreth nje dekade pervoje, sherbimet tona te marketingut dixhital ju ofrojne nje avantazh te veçante konkurrues ne cdo lloj tregu. Kjo eshte arsyeja pse kompanite nga e gjithe bota zgjedhin – dhe i besojne – GROW me strategjine e tyre te marketingut ne internet.

Disa nga arsyet pse sherbimet tona te marketingut ne Internet shquhen perfshijne:

Ne krijojme nje qasje me dy drejtime per marketing dixhital

Çfare i ben sherbimet tona me te mirat?

Ne marrim nje qasje me dy drejtime kur u sherbejme klienteve dhe perdorim nje kombinim te personalizuar per t’ju sjelle rezultatet me te mira.

Shumica e kompanive te marketingut dixhital flasin per rritjen e trafikut tuaj ose kryerjen e sherbimeve te optimizimit te motoreve te kerkimit me qellimin perfundimtar per te renditur faqen tuaj ne numrin nje. Por çfare ndodh kur te arrini ne ate vend te larte, te rritni trafikun e faqes suaj te internetit dhe te permbushni qellimet tuaja fillestare? A perfundon ketu misioni juaj?

Tek GROW, ne duam te rrisim trafikun e faqes suaj te internetit dhe ta çojme faqen tuaj ne krye te rezultateve te motorit te kerkimit – por ne e dime qe i gjithe trafiku ne bote nuk do t’ju ndihmoje nese askush nuk po blen produktet tuaja ose nuk ploteson formularet e kontaktit , keshtu qe ne perqendrohemi ne metriken qe ka me shume rendesi: konvertimet.

Ne Ofrojme Rezultate qe Agjencite Kryesore te Marketingut Dixhital Nuk Mund t'i Afrohen

Kur filloni kerkimin tuaj per sherbime te marketingut ne internet, me siguri po kerkoni nje agjenci qe mund t’ju ndihmoje te permiresoni rezultatet tuaja ne internet. Nese kjo do te thote me shume shitje, renditje me te mire, ose me shume fansa dhe ndjekes, celesi ndodhet tek #meshume. Pse te zgjidhni nje kompani qe mund t’ju jape vetem rezultate minimale, ose sherbime te marketingut dixhital qe nuk mund te premtojne nje kthim te investimit? Po ashtu si ju, ne nuk mjaftohemi asnjehere me pak. Gjithmone ka rruge per permiresim, per me shume trafik, shitje, dhe nje kthim investimi 1000%. Ku esht kuptimi i marketingut nese del jek e jek me investimin qe kryen?

Ne Mund Te Behemi Partner Me ekipin Aktual Te Marketingut

GROW eshte me shume se firma juaj e marketingut dixhital – ne jemi partneri juaj edhe ne rastet me te veshtira.

Nese keni punuar me agjenci te tjera te marketingut ne internet, do te vini re nje ndryshim te menjehershem. Pavaresisht nese po kerkoni nje vleresim nga ekipi yne i strategjise ose duke biseduar me menaxherin tuaj te dedikuar, eshte e qarte se ne kujdesemi per kompanine tuaj, ekipin tuaj dhe qellimet tuaja.

Ne do t’ju bejme shume pyetje ne lidhje me biznesin tuaj sepse e kuptojme se edhe pse mund te kemi punuar me industrine tuaj me pare, ne kurre nuk kemi punuar per kompanine tuaj ne rastin konkret. Ne duam te dime se çfare ju mund te drejtoje sukses tek ju, çfare ju shtyn dhe cilat jane qellimet tuaja afatgjata. Ajo qe mesojme nga pergjigjet e ketyre pyetjeve na ndihmon te formulojme plane afatgjata dhe qellime te marketingut.

Ne punojme shume si nje ekip i njejte gjithe procesit dhe nuk do te jeni kurre te paperfshire ne informacionin per hapat e ardhshem. Ju do te kini nje specialist personal qe do te siguroje qe ky rrugetim te jete i suksesshem dhe i paharrueshem drejt hapave te se ardhmes. Ne perfshihemi plotesisht ne suksesin e secilit biznes me te cilin punojme, pavaresisht se per çfare i asistence ofrojme. Pavaresisht nese po ofrojme menaxhim te rrjeteve sociale ose nje pakete te plote te marketingut ne internet, ne monitorojme dhe raportojme nga afer rezultatet dhe bejme ndryshime vazhdimisht per te permiresuar ato.

Ne Ofrojme Sherbime Cilesore, te Besueshme, te Personalizuara

Me e mira nga te gjitha, GROW gjendet ne dispozicionin tuaj sa here qe ju keni nevoje.

Ne cdo rast, apo orar, menyrat tona kontaktit jane te hapura dhe ofrojne suport maksimal per te gjithe klientet. Ne ju ofrojme assistencen e duhur menjehere. Menaxheri juaj i perkushtuar i projektit do t’ju pergjigjet shpejt pyetjeve tuaja, do t’i caktoje zgjidhjen e duhur dhe do t’ju jape nje afat kohor per projekte te reja ose kerkesa.

Ne synojme te ofrojme cilesi ne te gjitha sherbimet e marketingut dixhital qe ne ofrojme.

Klientet tane na zgjedhin per shkak te nivelit te cilesise qe ne ofrojme. Por ata gjithashtu na zgjedhin sepse mund te personalizojme sherbimet tona per tu pershtatur nevojave te tyre unike. Ne e dime qe çdo biznes eshte i ndryshem dhe jemi te gatshem te punojme me ju per te zbuluar se çfare ju nevojitet per te pasur sukses ne internet. Gjithmone, ne cilesine maksimale!

Transparenca Per Ne eshte Nje Standard

Ndryshe nga agjencite e tjera te marketingut ne internet, ne perqendrohemi te transparenca. Pavaresisht nese jeni duke kerkuar per çmimet e sherbimeve tona te marketingut dixhital ose duke kerkuar rezultate nga fushata juaj e fundit PPC, gjithmone do te gjeni transparence maksimale perpos dedikimit.

Cmimet tona jane transparente, por gjithashtu te personalizuara nga lloji i detyres apo kompleksitetit – gje qe eshte e vecante ne kete lloj industrie. Plus, kur ne i sigurojme ekipit tuaj nje vleresim te personalizuar, ne shpjegojme çdo sherbim dhe pike çmimi. Ne ate menyre, ju e dini saktesisht se çfare po merrni.

Te pergatitur per sukses? Perfitoni Planin tuaj Special Falas Sot!

Nese jeni duke kerkuar per nje “agjensi te marketingut dixhital ne Shqiperi, ndaloni se kerkuari. Ju jeni pikerisht aty ku duhet te jeni. Me nje ekip te eksperteve te marketingut dixhital, ne kemi krijuar strategji dhe fushata te panumerta te suksesshme per klientet tane, ne nivel lokal dhe nderkombetar. Ne perqendrohemi çdo here ne ofrimin e suksesit maksimal te mundshem edhe ne buxhetet me sfiduese dhe perspektivat e bizneseve dhe kompanive te ndryshme. Ju mund te mbeshteteni tek ekspertet tane per te pershpejtuar dhe permiresuar reputacionin tuaj ne internet, trafikun, lidhjet, thirrjet telefonike, ndergjegjesimin e markes dhe te ardhurat tuaja. Le te zhvillojme nje strategji unike te marketingut dixhital dhe nje model te planit te marketingut ndersa ndermarrim veprime para konkurrences tuaj.

Agjencia jone e SEO Mund te Jape Rezultatet qe ju Nevojiten

Duke kombinuar aspekte dhe zgjidhje te ndryshme per nje strategji te vetme te marketingut, ne mund te japim rezultatet qe ju duhen nga çdo fushate. Me ekipin me te afte te marketingut ne Shqiperi, ne mund te drejtojme biznesin, kompanine ose organizaten tuaj perpara konkurrences tuaj ne kohe rekord. Nese kerkoni rezultate organike, te paguara ose te kombinuara. Ne mund ta realizojme kete detyre si askush tjeter.

Si udheheqes SeO ne Shqiperi, GROW ofron zgjidhjet e duhura per secilen nga kerkesat tuaja te marketingut. Sigurimi i ndihmes me profesionale ne lidhje me PPC, rrjetet sociale, tregjet, sherbimet e dizajnit dhe trafikun me cilesi te larte nga audiencat e synuara.

Ne Garantojme

Performance Te Verifikuar

Me nje ekip te plote profesionistesh, ne i drejtojme zgjidhjet e marketingut dixhital ne nje nivel tjeter. Me performanca dhe rezultate qe kane tejkaluar pritjet dhe objektivat e klienteve me te medhenj te mundshem ne te gjithe boten. Ne qendrojme si ure midis qellimeve tuaja dhe SUKSeSIT. Certifikuar plotesisht me partneret me te rendesishem si Google, Facebook, Bing, Amazon dhe te tjere, ne kemi aftesite qe do te jene aleati juaj me i mire ne kthimin e investimit (ROI).

Monitorim i shkelqyeshem i Investimit (ROI)

Nuk ka nevoje te kaloni shume ore dhe dite duke analizuar fushatat qe keni paguar te tjeret per tu kujdesur. ekspertet tane mund te analizojne, gjurmojne dhe krijojne raporte te sakta dhe 100% transparente te performances suaj te ROI per aspekte te ndryshme. Ju do te keni qasje ne panelin tuaj te personalizuar te optimizuar 24/7 dhe mbeshtetje profesionale ne çdo kohe. Sigurojme ndihme te dedikuar per secilin detaj te investimit tuaj organik ose me pagese. Pa marre parasysh platformen.

Kenaqesia e Pakonkurueshme Per Klientet

Ne zoterojme nje varg rekord prej qindra vleresimesh me 5 yje nga kliente ne te gjithe boten. Duke qene deri ne 500% me te larte ne rang se konkurrentet tane vendas. Zgjidhjet dhe sherbimet tona te marketingut dixhital jane krijuar, rregulluar dhe optimizuar per sukses maksimal. Pavaresisht nga ato qe ju kerkoni, ju gjithmone do te merrni ndihmen e duhur ne çmime dhe “receten” me te mire per sukses.

Specialiste Supreme Te Marketimit Dixhital

Perveç se jemi plotesisht te çertifikuar me vleresimet me te mira nga çdo institucion, ne ofrojme pervoje dhe njohuri te pakrahasueshme si profesioniste te marketingut dixhital. Me nje histori suksesi qe vijon me shume se dhjete vjet dhe ende vazhdon ne fuqi te plote. Ne jemi te gatshem te ndikojme ne te gjitha objektivat tuaja, te kerkojme rezultatet me te mira per biznesin tuaj dhe te arrijme potencialin me te jashtezakonshem te brandit tuaj ne shkalle kombetare ose nderkombetare.

Si Gjenerohet Suksesi Nga GROW

 • Caktimi i nje specialisti te perkushtuar te marketingut dixhital per çdo fushate.
 • Ekip profesional i specializuar ne marketing, dizajn, automatizim, rritje dhe zhvillim.
 • Proces transparent dhe i sakte i raportimit korekt.
 • Perkrahje e dedikuar e klientit 24/7 ne cdo kohe.

Gjenerojme Trafik

Trafiku ndahet ne dy kategori. I vlefshem dhe dhe nga njerez qe nuk u plas per ate qe ofroni ju. Po, nje milion vizita pa vlere ne dite nuk mund te japin asgje ne te ardhura. Por 100 vizita, te synuara dhe te vlefshme mund te ofrojne me shume sesa imagjinoni. Si eksperte te SeO, ne perqendrohemi ne terheqjen dhe pershpejtimin e trafikut organik nga audiencat e synuara qe sjellin vlere ne biznesin tuaj. Identifikimi dhe shenjestrimi i njerezve te duhur permes kerkimit te personalizuar bazuar ne fjalet kyçe me te vlefshme dhe reklamat organike dhe ato me pagese. Ne kete menyre sigurohemi qe faqja juaj ne internet, rrjete sociale, apo platforma te tjera ne internet te jete me e dukshme per audiencat e duhura, te cilat kane me shume te ngjare te blejne ose te bejne nje konvertim te suksesshem.

Reklamim Kompetent

Ne mund ti sjellim reklamat tuaja ne internet ne nje nivel tjeter me zgjidhjet tona profesionale. ekspertet tane mund ta bejne secilen fushate me te vlefshme dhe te sjellin rezultatet qe i duhen biznesit tuaj bazuar ne nje plan te strukturuar mire. Secili plan do te pershtatet me nevojat tuaja specifike dhe rezultatet afatgjata. Qe nga fillimi, perparesia jone kryesore eshte gjithmone maksimizimi i ROI (kthimit te investimit), pa marre parasysh çfare buxheti apo shkalle reklamimi ju zgjidhni. Me zgjidhjet tona, ju mund te merrni me te miren nga secila fushate reklamuese e PPC, PPI, Google, Bing, Facebook, Quora, Reddit dhe te tjera. Merrni rezultatet qe ju dhe biznesi juaj synoni nga nje fushate e suksesshme reklamuese nga eksperte te vertete.

Dizajne Te Mahnitshme

Ne duart tona, kontenti juaj dhe cilesia e punes do te jene gjithmone te nje cilesie te larte. Kjo eshte e garantuar per te gjitha llojet e zgjidhjeve. Por ajo qe do te terheqe vemendjen dhe do ta ktheje nje vizitor te rastesishem ne nje klient do te jete dizenjimi fantastik qe ne do te ndertojme. Me shabllone te personalizuara te vizatuara plotesisht, te optimizuara per cilesi, lundrim te lehte, pervoje te mahnitshme ne çdo pajisje dhe UI / UX me te mire.

Maksimizoni Potencialin Tuaj Ne Rrjete Sociale

Reklamimi i vazhdueshem dhe rritja afatgjate jane cilesi jetike per çdo biznes dhe kompani ne ditet e sotme. Aftesia per tu lidhur me klientet me shpejt, ne vende te ndryshme, pa humbur kohe eshte e çmuar. Dhe ne e dime ne menyre te persosur se si te perdorim perfitimet dixhitale te lidhjes online me njerezit ne favorin tuaj. Krijimi i fushatave te suksesshme dhe ofrimi i planeve efikase te marketingut qe percjellin mesazhin tuaj me lehte se kurre tek audiencat tuaja te synuara. Le te rritemi se bashku, me GROW Digital Agency.

Informacion Absolut

Informacioni eshte jetik kur ju jeni duke shpenzuar para per cdo lloj gjeje. e njejta gje eshte edhe me reklamimin. Ju duhet te dini gjithçka ne lidhje me fushatat tuaja. Si po performon, cilin audience synon, si po performon per demografi specifike dhe çfare perfitimesh merrni nga ky investim. Me nje ekip te analizave profesionale te marketingut dixhital, ne mund te sigurojme raporte te sakta dhe precize. Ju mund te merrni statistika ne kohe reale te performances se pergjithshme dhe se cila fushate po arrin pritshmerite tuaja.

Shërbimet Tona Përfshijnë

Besueshmëri në çdo aspekt dhe shkallë të të gjitha llojeve të zgjidhjeve. Agjencia jonë e marketingut dixhital ofron shërbime që do të fuqizojnë rezultatet tuaja jo vetëm në trafikun e paguar, por edhe në trafikun organik. Çfarëdo që të kërkoni, mund të mbështeteni tek ne.

SEO Organike

Duke ditur që përmirësimet në ditët e sotme për bizneset dhe kompanitë mund të jenë të vështira, ne ofrojmë shërbime profesionale organike të SEO-së që sjellin sukses. Fuqizimi i shikimit tuaj në SERP (rezultatet e kerkimit) dhe ofrimi i performancës më të mirë në trafik, të ardhura dhe reputacion. Zgjidhjet tona janë pika më e mirë e fillimit nëse keni si synin faqen e parë për fjalët kyçe të dëshiruara, të përmirësoni shitjet tuaja, të tejkaloni konkurrencën dhe të maksimizoni ndërgjegjësimin e markës suaj. Le ta kthejmë Google aleatin tënd më të mirë dhe të marrim së bashku rezultatet që kërkon në motorët e kërkimit!

Menaxhimi i Reputacionit në Internet

Shqyrtimet janë pjesa më kritike e biznesit tuaj. Pavarësisht se sa unike mund të jenë produktet dhe shërbimet tuaja, biznesi juaj nuk do shkoje askund me një reputacion të keq. Kompanitë e tjera të marketingut dixhital do ta përdorin këtë si përfitimin e tyre për t’ju tejkaluar në SERP dhe trafik. Por me shërbimet tona të administrimit të reputacionit në internet, ju mund t’i mbani vlerësimet nën kontroll. Përfitoni prej tyre dhe maksimizoni ndërgjegjësimin e markës suaj. Ne mund të marrim vlerësimet që sjellin vlerë në markën tuaj, maksimizojnë ekspozimin tuaj, ngjallin besim dhe përmirësojnë shitjet. Në këtë mënyrë, i bejme klientet tuaj te lumtur!

Marketingu i Aplikacioneve për Celularë

Me aplikacione të panumërta tashmë në shume platforma dhe të panumërta që krijohen çdo ditë, është pothuajse e pamundur të marrësh shikueshmërinë që dëshiron pa një fushatë profesionale të marketingut dixhital dhe një plani dixhital të marketingut për aplikacionin tënd celular. Nëse keni nevojë për më shumë shikueshmëri dhe prani në App Store ose Google Play, ne mund t’i bëjmë aplikacionet tuaja të spikaten me lehte nga perdoruesit dhe te permiresojme shkarkimet. Shfaqja e tyre para audiencës së duhur dhe përmirësimi i shkarkimeve tuaja. Agjencia jonë e marketingut të Aplikacioneve Mobile është këtu për të siguruar ndihmën e nevojshme për çdo kategori dhe shkallë të fushatës tuaj.

Shërbime Marketingu Per Rrjete Sociale

Keni nevojë për një ekip profesional marketinu dixhital në Facebook, marketing dixhital në Instagram, Snapchat, Pinterest, Twitter dhe më shumë? Nuk ka nevojë të kërkoni më tej. Ne kemi gjithçka që ju nevojitet. Me një menaxher të dedikuar per cdo projekt, ne mund t’i kthejmë fushatat tuaja në mediat sociale në avantazhin më të suksesshëm për biznesin tuaj. Pavarësisht industrisë ose kategorisë që përfaqësoni, ne mund të krijojmë një plan perfekt, të synojmë përdoruesit e vlefshëm dhe të fillojmë të ndërtojmë më shumë prezence për biznesin tuaj online. Përveç përmirësimit të pranisë suaj, ne gjithashtu mund të krijojmë të ardhura nga çdo fushatë në Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter dhe më shumë.

Optimizimi i Shkallës së Konvertimit (CRO)

A po sherben investimi juaj ne menyren e duhur? A ishte analiza e marketingut dixhital dhe rezultatet përtej negatives? Ju lutemi ndaloni atë që po bëni dhe kërkoni ndihmë profesionale nga asistentët tanë të specializuar të marketingut dixhital për të siguruar mbështetjen e nevojshme për optimizimin e kursit të konvertimit. Marketingu dixhital në internet nuk do të thotë asgjë nëse vizitorët tuaj nuk po bëjnë asnjë konvertim. Ndoshta nuk po merrni asnjë klient, shitje ose klient të paguar. E dime se si ndiheni, ndaj kemi krijuar zgjidhjet e duhura per kete problem. Tek GROW, ne dimë si të përmirësojmë dhe optimizojmë shkallën tuaj të konvertimit, duke arritur qëllimet më të mira të mundshme të marketingut nga çdo fushatë. Le të përdorim realisht paratë tuaja ne menyren e duhur, pa shperdorime, dhe të krijojmë nje te ardhme me te ndritur, se bashku!

Shkrimi I Permbajtjes (Content Writing)

GROW ofron shërbime profesionale me cmimet me te mira për shkrimin e përmbajtjes (content writing) për të gjithë klientët në Shqiperi dhe vende te ndryshme ne te gjithe botes duke mbeshtetur te gjitha llojet e industrive. Me ndihmën e zgjidhjeve tona për shkrimin e përmbajtjeve ose zgjidhjet kontentin e duhur, ne mund të arrijmë të gjithë qëllimet tuaja të marketingut dixhital. Mund ta shnderrojme faqen tuaj në punonjësin tuaj më të mirë. Ne specializohemi per te dyja opsionet; krijimin e nje përmbajtje të re të optimizuar plotësisht për faqen tuaj në internet, ose te optimizojme atë aktuale në mënyrë fantastike per SEO pa demtuar mesazhin. Ne posedojmë teknologjitë më të mira, softueret dhe një ekip shkrimtarësh të specializuar për ta bërë përmbajtjen tuaj SEO gjeneratorin më të mirë të trafikut, shikueshmerise, vlerave, shitjeve dhe të ardhurave.

Agjencia Jonë e Marketingut Dixhitale, Detaje

Mësoni pse më shumë se 95% e klientëve tanë vazhdojnë bashkëpunimin e tyre me GROW edhe pas një viti shërbimi të plotë.

Mbështetje e Përsosur

Mbështetja jonë ndaj klientit vlerësohet midis të gjithë klientëve tanë të mëparshëm dhe atyre te rinj. Me qindra vlerësime pozitive dhe vlerësime, ne qëndrojmë te palekundur në krye. Një ekip specialistësh të përgatitur dhe të aftë të gatshëm në çdo kohë për tu ofruar klientëve tanë mbështetjen e nevojshme 24/7 në 365 ditë të vitit.

Ekipi i Lumtur, Klientë te Lumtur

GROW ka krijuar një mjedis të përsosur për një ekip ekspertësh dhe përshtatur në mënyrë të qartë për nevojat e secilit anëtar të ekipit. Ne besojmë se me lumturinë e anëtarëve tanë vijnë rezultate të shkëlqyera për klientët tanë. Duke mbledhur së bashku një ekip profesional të marketingut dixhital, ne mund të ofrojmë përvojën më të mirë për klientët tanë në një mjedis profesional.

Monitorimi dhe Raportimi Transparent i ROI

Transparenca është thelbësore në çdo investim. Nuk ka asnjë mënyrë për të ditur nëse investimi juaj nuk po funksionon siç e prisni ose po i humbni paratë tuaja nese nuk ka transparencë. Përfitimet e marketingut dixhital vijnë nga monitorimi dhe raportimi profesional. Me ndihmën tonë, analizimi i atyre numrave dhe statistikave nuk do të jetë më kurrë një histori horrori. Ne gjithmonë hulumtojmë dhe zbatojmë zgjidhje të reja që krijojnë mundësi më të drejtpërdrejta për ndjekje dhe raportim më efektiv dhe më efikas të investimeve dhe kthimit te tyre (ROI).

Zgjidhje Efikase

Përveç konsiderimit të marketingut dixhital si nje biznes, ky është gjithashtu pasioni ynë. Të bësh gjithçka me përkushtim dhe vendosmëri është forca jonë kryesore. Në këtë mënyrë, ne duam t’u shërbejmë të gjitha llojeve të klientëve, pa marrë parasysh bizneset e tyre. Për të njëjtën gjë, ne kemi zhvilluar plane të personalizueshme që ofrojnë fleksibilitet dhe efikasitet maksimal bazuar në buxhetin tuaj. Ju mund të merrni vlerësimin tuaj falas duke u konsultuar me një nga specialistët tanë.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Marketingu dixhital është procesi i investimit në marketing organik ose me pagesë për të marrë më shumë shikueshmëri, prani në internet, prezence, trafik, shitje, ose një reputacion më të mirë për biznesin, kompaninë, organizatën ose profilin tuaj personal. Ju mund të bëni marketing dixhital kudo, nga mediat sociale te faqet e internetit dhe platformat e ndryshme.
Të gjitha kompanitë mund të përfitojnë nga marketingu dixhital. Ky përfitim vjen në terma të trafikut më të mirë, ndërgjegjësimit më të mirë të markës, më shumë shitjeve, shndërrimeve dhe të tjera. Idetë e reja të marketingut dixhital mund ta çojnë kompaninë tuaj përpara konkurrencës ose të maksimizojnë potencialin e zgjidhjeve që ju ofroni.
SEO është ajo që do të sjellë rezultate afatgjata në marketingun tuaj edhe pa qenë e nevojshme të paguani për reklama. Kështu që po, ju duhet SEO për marketing tuaj dixhital. Kombinimi i SEO me reklamën tuaj të paguar mund të japë rezultate të shkëlqyera dhe ta mbani faqen tuaj në faqen e parë të Google edhe nëse nuk paguani asgjë.
Po, ne ofrojmë shërbime të marketingut dixhital për të gjitha llojet e mediave sociale. Me një ekip profesional të marketingut të mediave sociale, ne mund të sjellim zgjidhje inovative, hashtags të marketingut dixhital dhe strategji që jo vetëm do të përmirësojnë rrjetet tuaja sociale por do t’ju çojnë përpara konkurrencës më të madhe të mundshme.
Marketingu dixhital është mënyra më e mirë për të filluar me biznesin tuaj të vogël. Pavarësisht nga perspektiva e njerëzve, marketingu dixhital për bizneset e vogla është mënyra më e mirë për të filluar njohjen dhe zhvillimin e parë të ndërgjegjësimit tuaj. Ne mund të paraqesim një shembull unik të planit të marketingut dixhital për biznesin tuaj të vogël dhe te fillojmë në mënyrën e duhur.
Ne jemi azhurnuar gjatë gjithë kohës me të gjitha tendencat e marketingut dixhital. Ne e dimë në mënyrë të përsosur se cila do të funksionojë, sa dhe si do të funksionojë dhe në cilën kohë specifike duhet të ndiqet kjo prirje. Në këtë mënyrë ne jemi në gjendje të krijojmë një model të përsosur të planit dixhital të marketingut për biznesin, kompaninë ose organizatën tuaj.
Jo, kjo nuk është e rëndësishme. Ashtu si është emëruar, “Digital”. Nuk ka nevojë për ndonjë kontakt fizik në mënyrë që të punojë. Ju mund të bashkëpunoni në mënyrë të përsosur me agjencinë tonë nga çdo lloj lokacioni dhe të merrni rezultatet më të mira të mundshme. Vendndodhja nuk është një problem për firmat e marketingut dixhital, ju duhet të përqendroheni vetëm në cilësi. Por ne cdo rast, ju mund te vizitoni zyrat tona me nje konsultim te drejteperdrejte.