SEO Copywriting Per Website

Krijim Kopje Perfekte Per Cdo Website

Kopja e duhur, per suksesin e duhur. 

Shërbime SEO për Shkrim

Rritja e renditjes së uebsajtit tuaj ne Google dhe lidhja e njerëzve më lehtë me informacionin që ata kërkojnë në internet është qëllimi i çdo SEO. Bërja e biznesit tuaj të dukshëm më shumë se kurrë dhe rritja e gradave në rezultatet e kërkimit bëhet e mundur duke punuar me një ekspert SEO. Shërbimet tona për shkrime kanë si qëllim të rritjen faqes tuaj të internetit, biznesin, GMB-në dhe më shumë prestigj online.

Një ekspert i SEO është ai që bën ndryshimin kur bëhet fjalë për rivalitetin në internet. Ne të dimë fjalët dhe fjalët kyçe të duhura për të komunikuar, jo me njerëz por me motorët kërkimi. Duke u siguruar atyre informacionin e duhur të cilin e konsiderojnë të vlefshëm për t’ua treguar njerëzve të tjerë që kërkojne në internet. Kjo do të thotë që informacioni që ne do të shkruajmë për shërbimet apo produktet tuaja do të jetë në krye të rezultateve të kërkimit kur dikush do të kërkojë në internet.

Shërbimet tona për shkrime ose te njohura si SEO Copywriting janë më të mirat për shumë arsye, por ne mburremi me përvojën tonë dhe rezultatet e mrekullueshme nder vite. Njohuritë në këtë fushë na ndihmojne për të rritur trafikun, renditjen e google dhe për të përmirësuar angazhimin e klienteve tanë ne internet. Shërbimet e copywriting të ofruara nga ne janë më uniket dhe autentikët që do të gjeni në Shqiperi. Cdo hap do te realizohet me mjetet me te fuqishme te SEO si SEMrush dhe Ahrefs.

Çfarë është SEO Copywriting?

Copywriting është profesioni më unik kur bëhet fjalë për të shkruar përmbajtje në internet. Shkrimet duhet të jenë autentike dhe shumë informuese për gjërat që njerëzit kërkojnë. Njerëzit që bëjnë shkrime duhet të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe të jenë shumë krijues. Kjo është pjesa e talentit por ne gjithashtu do të përmendim se ata bëjnë të gjitha llojet e kërkimeve në internet për të siguruar fjalët kyçe dhe përmbajtjen më të mirë në mënyrë që të krijojnë diçka unike dhe qe te vleresohet nga motorret e kerkimit. .

Një krijues i faqeve flet në gjuhën e SEO, ai u ofron motorëve të kërkimit informacionin e vlefshëm që ata kërkojnë të gjejnë në internet. Pas kuptimit të këtij informacioni dhe gjetjes së tij motorët e kërkimit do t’ia tregojnë këtë informacion gjithë botës duke e renditur në faqet e para të rezultateve të kërkimit. Kjo është arsyeja që njerëzit punësojnë SEO Copywriters, për të rritur renditjet e tyre në rezultatet e kërkimit dhe për të marrë më shumë trafik. Sigurisht, më shumë trafik do të thotë më shumë të ardhura dhe një ROI më të mirë (kthimi i investimit).

Nëse punësoni një agjenci të mirë SEO që kombinon shkrimet dhe optimizimet brenda në faqe, rezultatet tuaja do të jenë më të mira se çdo konkurrent dhe kështu do të jetë renditja juaj në internet.

Për çfarë shkruajmë ne?

Ne shkruajmë përmbajtje unike për të gjitha llojet e gjërave, industrive, dhe kategorive. Nëse keni nevojë për një faqe në internet, por nuk jeni të sigurt për përmbajtjen që dëshironi të implementoni, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar. Ekipi ynë mund të punojë në lloje të përmbajtjes së faqes në internet si:

Krijimi i Artikujve, Krijimi i Landing Pages, Krijimi i Postimeve per Blog, sigurimi i Postimeve të Vizitorëve, krijimi i Lajmeve të Kompanisë, Bërja e Intervistave, Shkrimi për Studime të Rastit, Udhëzuese, Shkrimi i Përshkrimeve të Produkteve, Krijimi i Ebooks, Shkrimi i Letrave të Bardha, Krijimi i Infografikeve vizuale, Krijimi i Skripteve per Video, dhe shumë shërbime që nuk janë të listuara këtu.

Ne garantojmë që çdo shkrim që vjen nga ne do të jetë 100% informacion unik dhe shumë i vlefshëm për motorët e kërkimit, i optimizuar me fjalët kyçe më të mira për të rritur renditjen tuaj në rezultatet e kërkimit.

Hapat e procesit të shkrimit per SEO

Analizimi i punës

Pas pajisjes me informacionin që dëshironi të krijoni në lidhje me projektin tuaj, ne menjëherë fillojmë të hulumtojmë në internet për çdo përmbajtje të rëndësishme dhe gjithashtu t’i hedhim një vështrim konkurrentëve tuaj.

Udhëzuesi i markës

Ne do ta paraqesim brandin tuaj në globalisht në mënyrën më të mahnitshme të mundshme. Artikulli ynë do të jetë në një sinkronizim shumë të mirë me historinë e kompanise tuaj për të shprehur cilësisë kur te lexohet.

Kërkimi i Fjalëve kyçe

Fjalët kyçe janë një tipar kryesor kur bëhet fjalë për procesin e SEO, ne hulumtojmë të gjitha fjalët kyçe më të rëndësishme që lidhen me markën ose biznesin tuaj dhe sigurohemi që t’i zbatojmë ato në mënyrën e duhur brenda artikujve tanë.

Shkrime për SEO

Ne do të krijojmë artikujt më unikë për faqen tuaj në internet për ta optimizuar atë në mënyrën më të mirë me motorët e kërkimit. Ne premtojmë trafik, nje reputacion me te mire, dhe rritje te se ardhurave.

Rishikimi i Rezultateve

Pasi të ketë përfunduar shkrimi i përmbajtjes suaj, ne rishikojme përsëri çdo fjalë nëse është në vendin e duhur dhe të gjitha rreshtat janë pa gabime. Pasi të japim sinjalin “ok, ne jua paraqesim punen klienteve dhe nese duhet nje ndryshim ose dëshironi të shtoni një gjë të re, ne jemi më se të gatshëm t’ju ndihmojmë.

Pse duhet të zgjidhni shkruesit tonë SEO?

Dorëzimi i Shpejtë

Puna me cilësinë maksimale dhe të qenit shkrimtaret më të shpejtë të industrisë ka qenë qëllimi ynë që nga dita 1. Dhe tani mburremi me rezultatet tona ndersa garantojmë një proces effektiv dhe te shpejtë pune.

Përvoja

Me përvojë shumë vjeçare në fushën e shkrimit SEO (copywriting), ne kemi njohuritë dhe njohuritë e duhura për të përdorur përmbajtjen dhe fjalët kyçe në mënyrën më të mirë për të përmirësuar renditjen e rezultateve të kërkimit dhe për të rritur trafikun tuaj në internet.

Shkrimtarë Kreative

Kjo lloj pune duhet të jetë unike dhe 100% origjinale. Kjo është arsyeja pse ne punësojmë njerëzit më të mirë dhe më të talentuar kur bëhet fjalë për të shkruar. Me talent, ne nënkuptojmë të jemi në gjendje të jemi shumë komunikues dhe të krijojmë përmbajtje krijuese për çdo temë.

Pse Kontenti Eshte I Rendesishem Per SEO

Kontenti per SEO është shumë i rëndësishëm sepse informacioni që krijuesit e sajteve japin për uebsajtin është ajo që motorët e kërkimit kuptojnë. Duke specifikuar fjalët kyçe dhe përmbajtjen e duhur.

Përmbajtja që krijon një Copywriter mund të duket e thjeshtë dhe e lehtë për tu bërë, por, në fakt, është një punë shumë e vështirë dhe e hollësishme. Duke veçuar informacionin që motorët e kërkimit dhe njerëzit e konsiderojnë të vlefshëm, një Copywriter i bind lexuesit të vazhdojnë të lexojnë informacionin e dhënë dhe gjithashtu e përdor këtë informacion për të ndihmuar në rritjen e renditjes në rezultatet e kërkimit si Google.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Së pari, ju kontaktoni ekipin tonë dhe na tregoni idenë tuaj në lidhje me projektin tuaj. Pasi të na siguroni të gjitha informacionet që janë të nevojshme, ne do të fillojmë të bëjmë një raport të punës së nevojshme dhe t’ju informojmë në lidhje me vlerësimet tona.
Patjeter, mund te na vizitoni kurdohere tek zyrat tona per nje konsultim me te detajuar prane zyrave tona tek Rr: Myslym Shyri, prane ish Adidas.
Kemi nevojë për aq informacion sa mund të na jepni. Në baze të këtij informacioni do të bëhet puna juaj dhe në baze të kësaj pune, ne mund t’ju japim një vlerësim te projektit.
Ne nuk mund ta themi shifra pa u konsultuar me perpara per projektin. Ajo që mund të themi është se çmimet tona janë të përballueshme nga të gjitha llojet e bizneseve të vogla ose të mëdha dhe qe ofrojme me çmimet më të mira që kjo industri ka për të ofruar. Gjithashtu, mos harroni, konsultimi është falas!
Pasi të kemi arritur një marrëveshje, ne kërkojmë gjysmën e pagesës së plotë para se të fillojmë me projektin tuaj, dhe pasi projekti juaj të ketë përfunduar plotësisht kerkohet gjysmën e mbetur (pasi klienti verifikon dhe bie dakort me punen).
Kur të filloni të kontaktoni me ne, ne do t’ju kërkojmë të gjitha llojet e informacionit të nevojshëm për të kuptuar se cila do të jetë përmbajtja juaj. Ekspertët tanë do t’ju pyesin për historinë, vendndodhjen, klientet, preferencat e tyre, shërbimet dhe shumë gjëra të tjera. Në këtë mënyrë do të kemi mjaft detaje per çdo informacion lidhur me biznesin tuaj.
Ju nuk duhet të lodheni. Ne bëjmë kete lloj pune për ju. Ne hulumtojmë dhe analizojmë të gjitha fjalët kyçe të rëndësishme dhe frazat kryesore që lidhen me faqen tuaj në internet ose biznesin tuaj. Pra, mos u shqetësoni për këtë, ne jemi këtu për t’ju ndihmuar.
Procesi i shkrimit të kopjeve varet nga projekti që ju kerkoni. Nëse është e shkurtër dhe e thjeshtë, mund të përfundojë për 2 ditë ose nëse keni nevojë për diçka të avancuar mund të zgjasë deri në 4 javë ose më shumë, varet nga lloji i projektit.
Ne do të hulumtojmë faqen tuaj në internet për çdo lloj problemi para se të punojmë me ju. Kjo fazë quhet Auditim dhe pasi të ketë mbaruar ne do t’ju japim një raport të gjithçkaje që mund të përmirësoni duke punuar me ne. Nese nuk do te kete nevoje per shkrime atehere nuk do keni pse ti krijoni.
Po, natyrisht, ne kemi nje fazë të quajtur Rishikim që ju jep mundësinë të lexoni përmbajtjen e dhënë dhe të na tregoni gjithçka që mund të mos ju pëlqejë ose nëse doni të shtoni diçka të re.