Kompani Zhvillimi Dhe Programimi Magento (Magento Development Services) Ne Shqiperi

Shquhen në Çdo Zgjidhje të Tregtisë Elektronike

Një zgjidhje e plotë për çdo kategori biznesi!

Kompani Zhvillimi Dhe Programimi Magento (Magento Development Services) Ne Shqiperi

Punësoni kompaninë më të mirë të zhvillimit Magento dhe filloni krijimin e faqeve në internet që dallohen si zgjidhja më e mirë e tregtisë elektronike. Pavarësisht se cilës kategori biznesi i shërbeni Magento është një zgjedhje perfekte. Ajo i përshtatet në mënyrë të përkryer çdo kategorie biznesi dhe ofron zgjidhjet më të mira dhe inovative që ndihmojnë bizneset të rriten me hapa të mëdha çdo ditë. Magento nuk është si platformat e tjera. Ajo ofron zgjidhje fleksibël që jo vetëm që do ta bëjnë faqen tuaj të internetit të ndryshme por gjithashtu do t’i japin asaj efektivitetin më të mirë për t’u arritur suksesin me shpejt se kurre.

Qe ne momentin qe kuptohet qe kjo platforme fuqizohet nga PHP dihet gjithçka në lidhje me cilësinë, besueshmërinë dhe optimizmin që ofron platforma Magento. Kjo është arsyeja pse besohet nga miliona përdorues në të gjithë botën. Jo vetëm e shkruar në PHP por gjithashtu ofron frameworks të shumta moderne. Punësimi i një Magento Developer nga Grow.al do të jetë zgjidhja më e mirë për biznesin tuaj. Ne do ta azhurnojmë faqen tuaj me veçoritë më të mira të disponueshme për kategorinë e biznesit tuaj. Do krijojme zgjidhje të reja efektive dhe do rrisim standardet e biznesit tuaj.

Qëllimi ynë është të krijojmë përvojën më të mirë të përdoruesit për klientët tanë kur bëhet fjalë për zhvillimin e Magento. Kjo është arsyeja pse ne krijojmë ndërfaqet më miqësore për përdoruesit në mënyrë që të gjithë klientët tuaj të ndërveprojnë plotësisht me faqen tuaj. Duke gjetur funksione të lehta, klientët tuaj do të jenë të lumtur dhe fitimet tuaja do të rriten.

Shërbimet Tona Magento

Migracion i besueshëm Magento 1 në Magento 2

Migrimi nga Magento 1 në Magento 2 është zgjidhja më e mirë që mund të bëni për faqen tuaj kur bëhet fjalë për azhurnime më të reja të sigurisë dhe funksioneve. Por ky proces nganjëherë është një stres për pronarët e faqeve, sepse atyre u duhet të garantohet një migrim i besueshëm në mënyrë që çdo e dhënë të mos dëmtohet gjatë rrugës. Kjo është arsyeja pse ne jemi këtu, për t’ju siguruar migrimin më të besueshëm Magento 1 në Magento 2. Besimi tek zhvilluesit tanë Magento do të jetë zgjedhja ideale për biznesin tuaj.

Kontrolli / Audit i Webfaqes Magento

Nëse tashmë e keni implementuar Magento në faqen tuaj, por besoni se diçka nuk po shkon shumë mirë, është koha për një auditim të faqes në internet të Magento. Ndaloni së stresuari veten për këtë lloj procesi që është e pamundur të kryeni vetë. Pavarësisht nëse keni një faqe në internet të parapërgatitur me Magento, ne mund t’ju ofrojmë auditimin më profesional të faqes me kostot me te mira. Ky proces do të identifikojë të gjitha problemet me faqen tuaj të internetit Magento dhe ekipi ynë do t’ju dërgojë një raport të qartë. Sigurisht, në rast se keni nevojë që ne t’i rregullojmë ato për ju, ne jemi më se të gatshëm për t’ju ndihmuar.

Shërbimet e Zhvillimi Magento

Tek Grow.al, ne i kemi dhënë përparësi zhvilluesve më të aftë dhe me përvojë të Magento. Ata që kanë njohuritë e duhura për këtë lloj shërbimi janë pjesë e kompanisë sonë. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë cilësinë më të lartë dhe standardet më të mira të shërbimeve Magento Development. Zgjedhja e shërbimeve do të thotë që të gjitha idetë e biznesit tuaj do të marrin jetë dhe do t’ju jepen zgjidhje sipas deshires tuaj. Nese doni ide inovative për të ndihmuar biznesin tuaj të rritet në internet. Besojini përvojës sonë shume vjecare dhe maksimizoni të gjitha pritjet tuaja duke punuar së bashku.

Magento Extension Development

Zhvillimi i extensionave është një nga specialitetet tona Magento. Ashtu si industria e tregtisë elektronike po zhvillohet çdo ditë që kalon, ne ofrojmë zgjidhje moderne për të ecur me kohën. Rritja e mundësive të biznesit tuaj për të ndjekur kërkesat e klientëve tuaj dhe sigurimi i funksioneve të reja moderne në faqen tuaj eshte prioritet per ne. Kjo behet mundur duke u ofruar klientëve tanë shërbimet më të mira dhe më të sigurta per Magento extensions.

Dizajnim Me Magento

Qëllimi ynë është të krijojmë faqet e internetit të Magento nga e para, vetëm bazuar në idenë dhe fantazinë e klientëve tanë. Ofrojme zhvillimin dhe dizajnimin personal per websajte nga e para dhe organizim total te ndërfaqes. Ndryshimi i çdo funksionaliteti, gjithashtu duke krijuar të reja që ofrojnë sherbime efektive dhe janë thelbësore për të ndihmuar faqen tuaj të rritet sa me shume. Optimizimi i dizajnit tuaj për marketing më të mirë, optimizimi me motorët e kërkimit dhe shërbimet e menaxhimit të katalogut.

Mirëmbajtja e Magento

Mbështetja e klientit është po aq e rëndësishme sa zhvillimi i çdo gjëje apo procesi. Kjo është arsyeja pse agjencia jonë e zhvillimit Magento ofron shërbimin e mirëmbajtjes për të gjithë klientët tanë. Pavarësisht nëse e keni zhvilluar faqen tuaj Magento me ne, apo pa ne, përsëri mund t’ju ofrojmë cilësinë më të lartë të shërbimeve të mirëmbajtjes. Sigurimi dhe rregullimi i azhurnimeve më të fundit në faqen tuaj dhe perditesimet e fundit te sigurise. Pa marrë parasysh vendndodhjen, qëllimi ynë është të sigurohemi që faqja juaj të mbetet funksionale 24/7 dhe t’i bëni klientët tuaj të lumtur.

Integrimi i Magento

Në ditët e sotme, funksionalitetet dhe tiparet janë të pafundme. Dhe çdo ditë përballeni me vështirësi dhe shpenzime të reja duke u përpjekur të implementoni ato karakteristika në faqen tuaj. Ju paguani para shtesë për t’i zhvilluar dhe përshtatur secilen funksionalitet. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbime të integrimit Magento, ne i dimë përfitimet dhe pluset që faqet e internetit dhe platformat tuaja të tregtisë mund të kenë nga kjo platformë. Kjo është arsyeja pse ne ofrojme sherbimet integrueseme profesionale ne Shqiperi.

Pse duhet të zgjidhni Magento?

Shkruar në PHP

Magento është shkruar në PHP, gjë që e bën atë tashmë opsionin më të mirë për shërbimet tuaja. Kjo do të thotë një bazë e të dhënave shumë e zgjeruar qe ofrohet për të krijuar vecorite dhe funksionalitet më të mira për faqen tuaj. PHP është open source dhe ofron shërbimet më të mira të personalizimit kur bëhet fjalë për kodimin por gjithashtu ka një ndërfaqe të pastër dhe të mire strukturuar. Kostot e Magento janë më të ulëta kur bëhet fjalë për mirëmbajtjen dhe besueshmëria e performancës është më e lartë si rezultat i kodimit të PHP.

Përfitimet Te Shumëfishta

Kur dëshironi të investoni për biznesin tuaj në një faqe në internet, gjithmonë i konsideroni këto mundësi: Funksionalitetet, mbështetja, siguria. Kjo është ajo që Magento ju ofron dhe kjo është arsyeja kryesore pse duhet ta konsideroni atë si opsionin kryesor për faqen tuaj te internetit. Zgjidhni platformën më të mirë, zgjidhni Magento.

Open Source

Platformat opren source janë zgjidhja më e mirë për zhvillimin e cfaredolloj faqeje ose websajti. Magento është një burim plotësisht open source, që do të thotë se kostoja e zhvillimit tuaj do të jetë më pak e kushtueshme se sa platformat e tjera dhe do te keni plotesisht akses ne modifikime. Ju nuk keni pse të blini licensim të shtrenjtë para se të filloni fazën e zhvillimit për faqen tuaj. Në vend të kësaj, ju e përqendroni buxhetin tuaj në krijimin e funksionaliteteve të reja dhe veçoritë më të mira për klientët tuaj.

Industritë e Mbështetura nga Magento

Siç e dini Magento është një platformë e krijuar per mbeshtetjen e sajteve eCommerce dhe shërben më së miri për dyqanet në internet. Këto janë disa nga industritë e mbështetura nga Magento:

Tregu Magento C2C

Magento është zgjidhja më e mirë kur bëhet fjalë për faqet e internetit të tregtisë elektronike. Nëse dëshironi të shisni mallrat tuaj nëpër botë apo ne Shqiperi, atëherë ju duhet platforma më e mirë për ta krijuar kete mundesi. Duke ndjekur shembujt mahnitës të Alibaba, eBay dhe Amazon ne i ndihmojmë shitësit dhe bizneset te zgjerohen dhe të shesin mallrat e tyre nëpër botë më lehtë se kurrë. Krijimi i funksionaliteteve te reja për të ndihmuar klientët te përdorin faqen tuaj të internetit. Pavarësisht se çfarë lloj dizajni zgjidhni për faqen tuaj, ne jemi plotesisht te afte te krijojmë modele dhe tema të personalizuara.

Faqet e internetit Magneto B2C

Përfitoni nga dizenjot e personalizuara që ne ofrojmë dhe tiparet unike që implementojmë ne duke krijuar zgjidhje të reja për klientët tane. Shijoni veçoritë e shumëfishta me një numër të madh extensions që Grow ka per te ofruar. Ne do te kujdesemi per cdo objektiv me profesionalizem te plote dhe do te integrojme biznesin tuaj me Aliexpress, eBay dhe platformën Amazon për të rritur mundësitë e të ardhurave më të mëdha.

Websajtet B2B Me Magento

Opsioni perfekt kur bëhet fjalë për shitjet me shumicë ne internet me ane te Magento B2B. Duke ofruar të gjitha tiparet që nevojiten për këtë lloj dyqani në internet. Ne krijojme dizenjo unike që do të krijojnë një pershtypje te pare fantastike per cdo vizitor dhe integrimi i strategjive më inovative për të krijuar përvojë unike për klientët tuaj. Kompania jonë e zhvillimit.

Rreth Nesh

GROW është lider në zhvillimin platformave online, sherbimeve SEO, digital marketing dhe shume sherbime te tjera online. Ne ofrojmë zgjidhje moderne për të ndihmuar bizneset të rriten në internet. Duke përdorur përvojën dhe përkushtimin tonë për t’i prezantuar ata me Magento, një platformë që jo vetëm do të përmirësojë përvojën e klientëve, por gjithashtu do t’u sigurojë atyre zgjidhje moderne për menaxhim më të mirë dhe përmirësimin e faqeve të tyre të internetit.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Magento u ofron përdoruesve një platformë të tregtisë elektronike (eCommerce) për t’i sjellë atyre zgjidhje të reja moderne dhe për të marrë kontrollin e përmbajtjes dhe funksioneve të dyqanit të tyre në internet. Eshtë 100% falas pasi është open source dhe ofron zgjidhje thelbësore të marketingut kur bëhet fjalë për SEO dhe mjetet e menaxhimit të kategorive.

Ne mund të fillojmë menjëherë me zhvillimin e projektit tuaj, posa të kemi informacionin e duhur për fazën fillestare. Megjithëse, bazuar në kompleksitetin e kërkesave tuaja, koha e përfundimit të projektit mund të jetë më e gjatë ose më e shkurtër.

Po Magento është një platformë falas dhe nuk do të tarifoheni për licencim nga kompania jonë. Fjalë për fjalë, kostoja juaj për fillimin e një projekti Magento është 0.

Shfaqja e çmimeve tona para se të mësojmë rreth projektit do të ishte shumë joprofesionale për sherbimet tona. Ne tarifojmë bazuar në orët e punës dhe kompleksitetin e punës. Nuk kemi çmime minimale ose maksimale sepse çdo projekt është i ndryshëm, nuk mund të marrim të njëjtën shumë parash për një projekt që zgjat një muaj me atë që zgjat një javë.