+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Agjencia më e Mirë e Krijimit të Aplikacioneve Celulare

Nëse jeni duke kërkuar për një kompani të krijimit të aplikacioneve celulare në Tiranë, keni ardhur në vendin e duhur! Ekspertët tanë të krijimit të aplikacioneve mund të ofrojnë përvoja të personalizuara celulare me performancë të qëndrueshme për çdo sistem operimi. Zgjidhje miqësore dhe shumë efikase për përdoruesit!

Aplikacione Celulare me Performancë të Lartë për Biznesin Tuaj
Integrim Adaptues në të Gjitha Llojet e Sistemeve Operuese
Konsultime dhe Mbështetje të Vazhdueshme
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Zhvillim aplikacioni mobile.

Mundësojmë Krijimin e Aplikacioneve Celulare me:

Qëndroni të rëndësishëm në skenën dixhitale, tejkaloni konkurrencën tuaj dhe përmirësoni përvojën e përdoruesit për klientëve tuaj!

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË KRIJIMIT TË APLIKACIONEVE

Ne i ndihmojmë bizneset të përdorin teknologjinë në avantazhin e tyre duke ndërtuar aplikacione celulare të nivelit të lartë me përvojë të shkëlqyer të përdoruesit në të gjitha platformat dhe pajisjet! Programuesit tanë të aplikacioneve celulare në Shqipëri janë këtu për ta kthyer vizionin tuaj në realitet!

Shërbimet e Krijimit të Aplikacioneve Android

Një sistem operimi që ofron shumë mundësi! Ekspertët tanë ofrojnë aplikacione Android me ndikim të lartë që janë plotësisht të pajtueshëm me lloje të ndryshme pajisjesh dhe markash. Ne do të krijojmë një dizajn profesional të përditësuar që do ta bëjë aplikacionin tuaj të dallohet në treg. Pavarësisht nëse keni nevojë për një aplikacion për telefonat inteligjentë Android, televizorët ose pajisjet e trupit, ne do të krijojmë zgjidhje të shpejta dhe profesionale që funksionojnë për çdo lloj industrie.

 • Konceptualizimi Modern i Aplikacionit Celular
 • Dizajni UI/UX për Android
 • Krijimi Ekspert i Aplikacioneve Android
 • Testimi dhe Mirëmbajtja e Aplikacionit Android
 • Konsulencë për Krijimin e Aplikacioneve Android

Shërbimet e Krijimit të Aplikacioneve iOS

Shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve celulare në Tiranë përfshijnë të gjitha fazat e krijimit të aplikacionit iOS, duke përfshirë konceptimin, dizajnin UI/UX, zbatimin dhe testimin e plotë. Ekspertët tanë të iOS do të përdorin aftësitë dhe ekspertizën e tyre në ndërtimin e algoritmeve të avancuara për projektin tuaj më të avancuar të krijimit të aplikacionit iOS të personalizuar. Ne i ndihmojmë klientët tanë të aktualizojnë idetë e tyre në aplikacione iOS që janë tërheqëse dhe miqësore për përdoruesit dhe garantojnë veçori dhe funksionalitete të nivelit të lartë.

 • Konsultim për Krijimin e Aplikacioneve iOS
 • Dizajn Modern UI/UX për Aplikacionet iOS
 • Krijim i Personalizuar i Aplikacionit Celular iOS
 • Implementimi dhe Testimi i Softuerit iOS
 • Mirëmbajtje dhe Mbështetje e Vazhdueshme

Krijimi i Aplikacioneve të Aksesorëve të Trupit

Programuesit tanë ofrojnë aplikacione efikase dhe me performancë të lartë për të gjitha llojet e pajisjeve të trupit. Ndërsa gjithnjë e më shumë njerëz po zgjedhin këto pajisje inteligjente, përfshirja e kësaj teknologjie në biznesin tuaj është bërë një domosdoshmëri! Ekipi ynë do të garantojë aplikacione të trupit të pajisura me veçoritë më të fundit në përputhje të përkryer me qëllimet tuaja.

 • Gjurmuesit e Fitnesit
 • Ora dhe Bizhuteri Inteligjente
 • Pajisje VR
 • Implantet Mjekësore 
 • Aplikacionet e Financave

Shërbimet e Krijimit të Lojërave

Shërbimet tona të krijimit të lojërave në Shqipëri fokusohen në ofrimin e modeleve më të mira UX dhe UI. Ekipi ynë ka përvojë të gjerë në krijimin e lojërave të të gjitha llojeve të kategorive. Lojëra aksion, MMO, MMORPG, lojëra VR dhe shumë të tjera! Ne punojmë me Unity, Unreal Engine, Cocos2D, Maya, Max, Photoshop, Java, Virtual Reality dhe të gjithë motorët e tjerë të lojërave të nivelit të lartë për të ofruar aplikacionin e përsosur celular për audiencën tuaj.

 • Krijimi i Plotë i Lojërave
 • Arkitekturë e Qëndrueshme
 • Dizajn Modern UI/UX
 • Testim Gjithëpërfshirës
 • Mbështetje e Vazhdueshme

Shërbimet e Krijimit të Aplikacioneve Windows

Ekipi ynë i programuesve është i njohur për ofrimin e shërbimeve më të mira të krijimit të aplikacioneve Windows në Tiranë. Ne fillimisht do të krijojmë një strategji për projektin tuaj dhe më pas do të zhvillojmë aplikacionin tuaj duke përdorur gjuhët më efikase të programimit si C++, .NET, Python, etj. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion biznesi ose softuer logjistik, ne ju mbulojmë në të gjitha këndvështrimet.

 • Konceptualizimi i Aplikacionit Windows
 • Krijimi i Personalizuar i Aplikacionit Windows
 • Modernizimi i Softuerit të Windows
 • Integrimi i Aplikacionit Windows
 • Mirëmbajtje dhe Mbështetje e Vazhdueshme

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Krijimit të Aplikacioneve

Grow është një kompani e krijimit të aplikacioneve celulare në Tiranë që ofron zgjidhje të personalizuara celulare për të gjitha llojet e pajisjeve, duke përfshirë telefonat inteligjentë, pajisjet e trupit, PC, pajisjet e realitetit virtual dhe më shumë. Zgjidhni shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve nëse jeni duke kërkuar për një aplikacion të personalizuar që përputhet me nevojat dhe qëllimet e biznesit tuaj!

Rrjet Global Profesionistësh
Dizajn i Personalizuar
Teknologji Bashkëkohore
Mbështetje e Vazhdueshme
More About Us
Ekspertizë Teknike
Testim i Plotë
Aplikacione për çdo Industri
Zgjidhje Gjithëpërfshirëse
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Përmirësoni Marrëdhëniet me Klientët dhe Përmirësoni Pozicionin e Markës Suaj në Treg

Gjithnjë e më shumë njerëz zgjedhin të blejnë online, duke preferuar lehtësinë dhe komoditetin e porositjes së çdo gjëje që duan përmes telefonave të tyre. Fitoni një avantazh konkurrues duke u ofruar klientëve tuaj një aplikacion blerjesh të shpejtë dhe të sigurt. Shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve celulare përfshijnë të gjitha fazat e zhvillimit të aplikacioneve, duke siguruar një proces efektiv dhe rezultate përfundimtare optimale.

Marrëdhënie të Forcuara me Klientelën Tuaj
Përvojë e Përmirësuar e Blerjes për Klientit
Nxisni Besueshmëri dhe Njohje për Markën Tuaj

Siguroni Akses 24/7 në Shërbimet dhe Mallrat Tuaja

Aplikacionet celulare i lejojnë klientët tuaj të shfletojnë produktet tuaja në çdo kohë. Rrisni shtrirjen tuaj dhe maksimizoni fitimet duke investuar në një aplikacion shumë efikas për biznesin tuaj. Besoni në ekspertizën tonë për të ofruar një aplikacion që do të transformojë mënyrën se si klientët tuaj ndërveprojnë me biznesin tuaj, duke e bërë çdo ndërveprim një mundësi për rritje dhe angazhim.

Kontroll dhe Pronësi Ekskluzive mbi Produktin Tuaj
Qasje në Talent të Pakufizuar dhe Ekspertizë Teknike
Zgjidhje Efektive me Teknika Bashkëkohore

Programim i Shpejtë dhe i Sigurt Falë Ekspertizës Sonë të Thellë

Me mbi 15 vjet përvojë në fushën e programimit, ne i njohim realitetet e sigurisë së të dhënave për bizneset e të gjitha llojeve. Programuesit tanë garantojnë zgjidhje në shkallë të plotë për të gjitha llojet e bizneseve. Duke përdorur inxhinierinë moderne të softuerit dhe gjuhët e avancuara të programimit, ekipi ynë do të japë rezultate optimale duke minimizuar rreziqet e projektit përmes teknikave të avancuara të menaxhimit.

Aplikacione Celulare të Sigurta për Kompaninë Tuaj
Dizajne Bashkëkohore dhe Funksionalitet Maksimal
Teknologji e Përditësuar dhe Mbështetje e Vazhdueshme

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Procesi i zhvillimit të softuerit për pajisjet mobile njihet si krijimi i aplikacioneve celulare. Një aplikacion tipik celular përdor një lidhje rrjeti për të hyrë në burimet e llogaritjes në distancë. Për të krijuar një aplikacion celular efikas, bizneset kontraktojnë një kompani të zhvillimit të aplikacioneve celulare. Shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve celulare në Shqipëri përfshijnë të gjitha fazat e zhvillimit të aplikacionit, nga konceptimi dhe dizenjimi i tij deri te zbatimi dhe testimi!

Pas krijimit të aplikacioneve celulare për më shumë se 15 vjet, ne kemi zhvilluar një proces që garanton rezultat dhe efektivitet të shkëlqyer. Ekipi ynë monitoron vazhdimisht zhvillimet e reja teknologjike në mënyrë që të ofrojë zgjidhje inovative dhe shërbime të nivelit të lartë të krijimit të aplikacioneve celulare. Shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve në Shqipëri përdorin teknologjinë më të re në industri, e cila ju jep përparësi të shumta të rëndësishme, të tilla si niveli më i lartë i mundshëm i sigurisë me teknologjinë blockchain dhe automatizimi i besueshëm me algoritme të bazuara në AI, si mësimi i makinerive. Për të garantuar suksesin dhe funksionimin e vazhdueshëm të zgjidhjes së aplikacionit tuaj pasi të ngarkohet në sistemet e operimit, ne do të ofrojmë gjithashtu mbështetje të vazhdueshme!

Nëse nuk jeni të sigurt se cila platformë mund të jetë e përshtatshme për aplikacionin dhe biznesin tuaj, sigurohuni që të kontaktoni ekipin tonë të këshillimit! Ne do t’ju ndihmojmë të krijoni një plan të duhur për të krijuar një aplikacion që përputhet me nevojat, qëllimet dhe audiencën tuaj të synuar. Megjithatë, disa pyetje të rëndësishme që ne u bëjmë të gjithë klientëve tanë përfshijnë:

Në cilën industri punoni?

A e keni identifikuar audiencën tuaj të synuar?

Cilat janë pritshmëritë tuaja?

A keni ndonjë preferencë dizajni?

Dëshironi që aplikacioni juaj të funksionojë pa probleme në të gjitha pajisjet?

Ekipi ynë sigurohet që të krijojë një paketë të personalizuar për secilin prej klientëve tanë. Ne e dimë se nuk ka dy biznese me të njëjtat nevoja, ndaj kemi prioritet ofrimin e zgjidhjeve të personalizuara të krijimit të aplikacioneve celulare. Megjithatë, shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve celulare në Tiranë zakonisht përbëhen nga:

Krijimi i aplikacioneve të personalizuara për iOS dhe Android;

Krijimi i aplikacioneve online ndër-platformë dhe progresiv;

Shërbimet e dizajnit UI/UX;

Konsulencë dhe prototipa;

Mirëmbajtje dhe ndihmë e vazhdueshme.

Krijimi i aplikacionit mund të zgjasë nga dy muaj deri në shtatë muaj. E gjitha varet nga madhësia dhe kompleksiteti i aplikacionit. Arkitektura teknike, kodimi i UI, konfigurimi i back-end-it, zbatimi funksional, testimi dhe integrimi janë të gjitha të përfshira në këtë proces. Ekipi ynë i programuesve do të përcaktojë së pari grupin e veçorive të kërkuara për aplikacionin tuaj dhe më pas ata mund t’ju japin një afat kohor të vlerësuar për projektin tuaj.

Absolutisht! Shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve në Shqipëri mund të personalizohen për çdo lloj projekti. Nëse thjesht keni një ide për aplikacionin, ekspertët tanë mund t’ju ndihmojnë të krijoni një skicë të thjeshtë se si i imagjinoni përdoruesit tuaj duke ndërvepruar me aplikacionin tuaj. Ne do të konsultohemi me ekipin tonë të dizajnerëve për të gjetur një estetikë të përshtatshme për aplikacionin tuaj, ndërsa programuesit tanë do t’ju ndihmojnë të përcaktoni konceptin e aplikacionit tuaj dhe demografinë e synuar dhe zgjidhjen që po u ofroni përdoruesve tuaj. Ne kemi përvojë të madhe në bashkëpunimin me të gjitha llojet e klientëve dhe industrive, kështu që ju mund të jeni të sigurt se ekspertët tanë mund t’ju ndihmojnë pa marrë parasysh qëllimin e projektit tuaj.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas