+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Specialistë për Local SEO në Tiranë, Shqipëri

Nëse po pyesni veten pse biznesi juaj nuk po siguron shitje nga klientët lokal, shërbimet tona eksperte për SEO lokale në Shqipëri mund t’ju ndihmojnë! Ne do të zbatojmë një strategji efikase për të garantuar që biznesi juaj të shfaqet në kërkimet e lidhura me vendndodhjen!

Targetoni Klientët e Mundshëm Pranë Jush
Rrisni Prospektet nga Klientët e Ardhshëm Lokal
Përmirësoni Konvertimet dhe Rrisni ROI-n
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Sherbime SEO lokale ne Tirane, Shqiperi.

Mundësojmë Shërbimet Tona të SEO-s Lokale me:

Ne besojmë se shërbimet e SEO-s lokale luajnë një rol të madh në suksesin e bizneseve të mëdha dhe të vogla. Na lejoni t’ju ndihmojmë të maksimizoni fitimet tuaja të mundshme!

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË SEO-S LOKALE

Mos humbisni një bazë të madhe klientësh lokal! Përmirësoni renditjen tuaj në rezultatet e kërkimit lokal dhe tërheqni njerëz përreth jush që janë vërtet të interesuar për produktet tuaja.

Vlerësoni dhe Përmirësoni SEO-n Tuaj Lokale

Mendoni për një auditim të SEO-s lokale si një raport të plotë të profilit të kompanisë suaj në internet. Gjatë kësaj faze, ne do të zbërthejmë pyetjen themelore – “Sa e lehtë është të gjesh këtë biznes në kërkimet lokale?”. Stafi ynë do të ekzaminojë nga afër faktorë të ndryshëm si dizajni i faqes së internetit, SEO në faqe dhe jashtë faqes, listat lokale, citimet dhe komentet. Në këtë mënyrë ne mund të identifikojmë çdo zonë që ka nevojë për rregullim përpara se të vazhdojmë me pjesën tjetër të planit tonë.

 • Analizë e Faqes së Internetit
 • Analizë e Fjalëve Kyçe
 • Analizë Lokale e Listimit
 • Analizë e Citimit
 • Analizë e Vlerësimit
 • Analizë Konkurruese

Vetëm pasi të kemi përfunduar një auditim gjithëpërfshirës për biznesin tuaj, mund të vazhdojmë me zbatimin e strategjisë sonë të SEO-s lokale. Nevojat dhe çështjet e çdo biznesi ndryshojnë, ndaj ne sigurohemi që të ndjekim një qasje të personalizuar për çdo klient.

Monitorim i Përditësuar i Renditjes së Fjalëve Tuaja Kyçe

Ekipi ynë i SEO-s lokale do të monitorojë vazhdimisht pozicionin e faqes suaj të internetit në motorët kryesorë të kërkimit, duke përfshirë Google, Bing, Yahoo dhe më shumë. Ne përdorim softuer të avancuar për të gjurmuar renditjen tuaj për fjalë kyçe të ndryshme si në platformat celulare ashtu edhe në ato desktop dhe të shohim vëllimet e kërkimit për secilën nga këto fjalë kyçe.

Gjatë kësaj faze, eksperti juaj i përkushtuar i SEO-s lokale do të hedhë një vështrim në sa vijon:

 • Renditja e Vendit
 • Renditja e Pozicioneve
 • Renditja Konkurruese
 • Vështirësia e Fjalëve Kyçe
 • Optimizimi për Kërkimin Lokal
 • Analiza e Trafikut

Monitorimi i duhur është një element kyç i çdo strategjie të suksesshme të SEO-s lokale. Ne do të shfrytëzojmë sa më shumë çdo mundësi për ta bërë biznesin tuaj të renditet më lart për fjalë kyçe të rëndësishme. Kjo na lejon të gjenerojmë të dhëna të përditësuara për tendencat e vëllimit të kërkimit.

Rrisni Praninë Tuaj Lokale Kudo

Një pjesë e shërbimeve tona të SEO-s lokale në Tiranë, Shqipëri, ka të bëjë me ndërtimin e citimeve. Ne do ta ndihmojmë biznesin tuaj në zhvillimin e një pranie të qëndrueshme në internet mbi direktivat dhe motorët e kërkimit. Kjo ndihmon në rritjen e renditjes së kërkimit tuaj lokal dhe tërheqjen e më shumë klientëve. Duke ofruar direktivat e listuara me informacion të saktë dhe të përshtatshëm për biznesin tuaj, motorët e kërkimit (dhe klientët e mundshëm) do të dinë se ku dhe si ta gjejnë biznesin tuaj lokal.

 • Citime me Cilësi të Lartë
 • Lidhur me Niche-n Tuaj
 • Përfaqësim i Saktë
 • Renditje Lokale e Rritur
 • Efektive në Kohë
 • Me Kosto Efektive

Citimet lokale janë jashtëzakonisht të dobishme për SEO-n tuaj! Ato luajnë një rol thelbësor në skemën e renditjes për një biznes lokal. Megjithëse nuk janë faktori kryesor i renditjes, ato janë një bazë jetike që duhet të ngrihet herët.

Bëjeni Profilin Tuaj GMB të Renditet Lart në Kërkimet Lokale

Profesionistët tanë të SEO-s lokale do të vlerësojnë profilin tuaj të biznesit në Google për të parë nëse ai është i plotë, i saktë dhe i qëndrueshëm në të gjitha platformat përkatëse. Në bashkëpunim me ekspertët tanë të shkrimit të kontentit dhe dizajnit, ne do të përmirësojmë profilin tuaj duke përdorur përshkrime të optimizuara me SEO, imazhe me cilësi të lartë dhe komente të klientëve.

 • Pikat e Hartës
 • Udhëzimet e Drejtimit
 • Citimet e Larta të DA
 • Teknika të Entiteteve të Google
 • SEO dhe Linqe Referuese të Lartë
 • Profil i Linqeve Referuese
 • Optimizim i Fjalëve Kyçe

Në ditët e sotme, të gjithë janë mësuar të kontrollojnë profilet e GMB kur kërkojnë për një biznes apo kompani të caktuar. Ne do të sigurohemi që profili juaj të jetë jo vetëm i konfiguruar siç duhet, por edhe një nga të parët që shfaqet kur klientët kërkojnë për llojet e shërbimeve që ju ofroni. Me një prani më të fortë në internet dhe një profil solid të biznesit në Google, do të jeni në gjendje të tërhiqni më shumë klientë!

Emri i Markës Suaj Është aq i Mirë sa edhe Reputacioni Juaj

Pasi t’i bëni njerëzit të zbulojnë biznesin tuaj në internet, është e rëndësishme që të keni diçka për të treguar për punën tuaj të mirë! Shërbimet tona të SEO-s lokale në Shqipëri mbulojnë edhe menaxhimin e reputacionit. Stafi ynë do të monitorojë vazhdimisht imazhin tuaj në internet, duke manaxhuar komentet e klientëve dhe duke përmirësuar reagimet negative. Ne do të identifikojmë çdo rrezik potencial për reputacionin dhe do të zhvillojmë plane efikase veprimi të dizajnuara për të siguruar që biznesi juaj të portretizohet me saktësi në internet.

 • Monitorim i Vlerësimeve
 • Diagnostifikim i Rreziqeve të Mundshme
 • Vlerësim i Pranisë Tuaj në Mediat Sociale
 • Ndërtim i Besimit me Klientët
 • Krijim i një Imazhi Pozitiv të Markës
 • Mbrojtje e Reputacionit të Biznesit
 • Raporte dhe Përditësime të Rregullta

Ne do të shfrytëzojmë vlerësimet pozitive të klientëve për t’ju ndihmuar të krijoni besueshmëri me klientët e mundshëm të ardhshëm. Me të dhëna të përditësuara mbi ndjenjën e klientit, ne mund të përcaktojmë dhe përmirësojmë në mënyrë efikase të gjitha fushat që kanë nevojë për përmirësim.

Targetoni Klientë Specifikë të Interesuar në Biznesin Tuaj Lokal

Faqet e vendndodhjes, të njohura gjithashtu si faqet e klikueshme të qytetit, janë faqe të dedikuara që shfaqin informacionin dhe shërbimet kryesore të biznesit tuaj si për klientët ashtu edhe për motorët e kërkimit. Këto faqe janë të optimizuara për SEO duke përdorur fjalë kyçe lokale të rëndësishme dhe ato paraqesin NAP-në e vendndodhjes tuaj (Emri, Adresa, Numri i Telefonit). Nëse dëshironi të shfaqeni në më shumë kërkime lokale dhe të ndërtoni autoritet të domain-it, faqet e vendndodhjes janë shumë të dobishme!

 • Faqet e Vendndodhjes të Optimizuara për SEO
 • Kontent dhe Fjalë Kyçe Specifike për Vendndodhjen
 • Analitikë e Përditësuar e Faqes së Internetit
 • Përdorim i të Dhënave të Google Search Console
 • Hulumtim Gjithëpërfshirës i Konkurrentëve Vendas

Krijimi dhe manaxhimi i faqeve të vendndodhjes është thelbësor për bizneset me shumë vendndodhje. Nëse dëshironi të tërhiqni një audiencë specifike për vendndodhjen, e cila potencialisht mund të kthehet në një bazë besnike klientësh, ju duhet të implementoni faqe të personalizuara vendndodhjeje me kontent unik dhe relevant që do të ndihmojnë renditjen e biznesit tuaj në motorët e kërkimit.

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të SEO-s Lokale

Shërbimet tona të SEO-s lokale në Shqipëri konvertojnë të gjitha aspektet e një strategjie të suksesshme të SEO-s lokale. Ne i kuptojmë sfidat dhe nevojat unike të bizneseve lokale. Kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar paketa gjithëpërfshirëse, të garantuara për t’ju ndihmuar të angazhoni një audiencë fitimprurëse. Na lejoni t’ju ndihmojmë të dalloni biznesin nga konkurrentët tuaj!

SEO Lokale e Përmirësuar
Shikueshmëri e Rritur
Besueshmëri e Shtuar
Çmime Konkurruese
More About Us
Konsistencë dhe Saktësi
Direktiva Cilësore
Kontent i Personalizuar
Raportim Transparent
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Rendituni më Lart në dhe Përmirësoni Fitimet Tuaja

Stafi ynë i përvojshëm përdor një sërë planesh dhe metodash efektive për të rritur shikueshmërinë tuaj në internet për kërkimet lokale. Ne e bëjmë këtë duke rafinuar profilin tuaj të biznesit në Google, duke krijuar citate lokale superiore dhe duke u fokusuar në fjalë kyçe dhe fraza përkatëse. Në këtë mënyrë, ju mund të forconi praninë tuaj në internet në tregun tuaj lokal, të tërhiqni trafik më të fokusuar në faqen tuaj të internetit dhe përfundimisht, ta çoni biznesin tuaj në nivelin tjetër.

Mposhtni Konkurrentët Tuaj në Rezultatet e Kërkimit Lokal
Rankohuni në 3 Pozicionet e Para kur Klientët Kërkojnë për Produktet Tuaja
Rrisni Dukshmërinë dhe Përmirësoni Performancën e Kërkimit Lokal

Ekspozim Më i Gjerë: Kode të Ndryshme Postare, më Shumë Klientë

Shërbimet tona të SEO-s lokale në Shqipëri janë krijuar për t’ju ndihmuar të arrini një audiencë më të gjerë dhe të tërheqni klientë të ardhshëm nga një zonë më e gjerë. Në thelb, do të fitoni ekspozim dhe interes nga klientët potencialë nëpër kode postare dhe rajone të shumta. Këto janë më shumë shanse për të rritur biznesin tuaj!

Dilni Jashtë Kufijve dhe Kufizimeve Tuaja Lokale
Përqendrohuni në Fushat që Kanë Rëndësi për Biznesin Tuaj
Kapërceni Konkurrentët Tuaj Lokal

Rriteni Biznesin Tuaj me Thirrje më të Shpejta dhe më të Lehta

Duke përdorur ‘Google My Business’, biznesi juaj mund të zbulohet dhe kontaktohet nga më shumë klientë. Me një profil të optimizuar GMB, biznesi juaj fiton më shumë ekspozim, tërheq më shumë klientë lokal dhe ofron një mënyrë të lehtë që ata të telefonojnë, të dërgojnë mesazhe ose t’ju gjejnë me vetëm disa klikime.

Dukshmëri më e Mirë në Google Maps dhe Kërkim Lokal
Saktësi e Përmirësuar në Lidhje me Detajet e Biznesit Tuaj
Rritje e Besimit dhe Ndërveprimit të Klientëve

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Shërbimet tona të SEO-s lokale në Tiranë, Shqipëri, zgjidhen shpesh si pjesë e një pakete më të madhe SEO. SEO lokale fokusohet në optimizimin e faqes suaj të internetit dhe imazhit në internet, në mënyrë që biznesi juaj të renditet më lart në rezultatet e kërkimit lokal. Me fjalë të tjera, ai synon zona specifike gjeografike dhe fjalë kyçe specifike për vendndodhjen për të gjeneruar më shumë trafik dhe prospekte me cilësi të lartë. Nga ana tjetër, SEO e rregullt është një proces më i gjerë që synon të përmirësojë renditjen tuaj SERP për çdo zonë gjeografike.

Afati kohor i rezultateve tuaja lokale të SEO mund të ndryshojë në varësi të biznesit tuaj, konkurrencës suaj, gjendjes aktuale të pranisë tuaj në internet dhe cilësisë së strategjisë suaj të mëparshme të SEO-s lokale. Megjithatë, shumë biznese fillojnë të vërejnë rezultate të rëndësishme brenda 3-6 muajve. Duhet pak kohë që motorët e kërkimit t’i përgjigjen ndryshimeve tuaja të SEO-s lokale, megjithatë, rezultatet janë shpërblyese dhe të qëndrueshme!

Nuk keni vitrinë? Nuk përbën aspak problem! Shërbimet tona të SEO-s lokale në Shqipëri janë krijuar për të ndihmuar të gjitha bizneset të përfitojnë sa më shumë nga përpjekjet e tyre të marketingut. Ne do të fokusohemi në fjalë kyçe dhe vendndodhje specifike që përputhen me shërbimet tuaja. Për shembull, një servis celulari me bazë në qytet mund të përmirësojë faqen e tij të internetit dhe praninë në internet për rezultate më të mira të kërkimit lokal. Duke tërhequr një audiencë specifike të vendosur në qytetin e tij, ai mund të marrë rezultate me cilësi të lartë nga klientët pranë tij.

Ne kemi parë shumë njerëz që përdorin informacione të paqëndrueshme të NAP-it nëpër direktiva të ndryshme ose madje kanë harruar fare profilin e tyre të biznesit të Google. Edhe pse në dukje të parëndësishme, këto ndryshime të vogla luajnë një rol të madh në mënyrën se si motorët e kërkimit e shohin faqen e internetit të biznesit tuaj. Duke korrigjuar këto gabime, duke përmirësuar vlerësimet e klientëve dhe duke optimizuar elementët në faqe, të tilla si etiketat e titujve, meta-përshkrimet dhe etiketat e titujve, ju mund të krijoni një strategji të qëndrueshme të SEO-s lokale.

Mundohuni të mendoni për një kohë kur po kërkoni në internet për një restorant të mirë ose një hidraulik të aftë. Pasi Google ju tregoi rezultatet kryesore, ju me siguri keni lëvizur poshtë në secilën prej tyre për të parë komentet. Shqyrtimet e klientëve nuk janë vetëm jetike për SEO-n lokale, por edhe jashtëzakonisht të rëndësishme për ndërtimin e besimit me blerësit e mundshëm. Ekspertët tanë të SEO-s lokale e kuptojnë se Google dhe motorë të tjerë kërkimi përdorin sasinë dhe cilësinë e këtyre komenteve kur tregojnë biznesin tuaj në rezultatet e kërkimit lokal. Kjo është arsyeja pse ne inkurajojmë klientët tanë që t’u kërkojnë klientëve komente, ndërsa ekipi ynë u përgjigjet të gjithëve në mënyrë profesionale dhe vlerësuese.

Në të vërtetë, shërbimet e SEO-s lokale në Shqipëri mund të jenë një mënyrë e shkëlqyer për të provuar dhe për ta bërë biznesin tuaj të shfaqet në 3 pozicionet e para të rezultateve lokale në Google. Ekipi ynë do të zbatojë një strategji efikase të SEO-s lokale, e krijuar për të nxitur më shumë trafik në internet në zonën tuaj. Sidoqoftë, marrja e një pozicioni top 3 mund të jetë jashtëzakonisht konkurruese, duke kërkuar kohë dhe përpjekje!

Absolutisht që po! Nga shërbimet e SEO-s lokale mund të përfitojnë bizneset e vogla që duan të rrisin shikueshmërinë dhe të tërheqin më shumë klientë vendas. Optimizimi i faqes suaj të internetit për kërkimin lokal mund të përmirësojë vlerësimet tuaja, të sjellë më shumë trafik dhe në fund të krijojë më shumë potenciale për shitje. Duke marrë parasysh se sa konkurrues është bërë tregu, pa një strategji të duhur të SEO-s lokale, bizneset e vogla do ta kenë pothuajse të pamundur të dallohen dhe të tërheqin klientët e rinj.

Shërbimet e SEO-s lokale mund t’ju lejojnë të përqendroheni në zona specifike duke rregulluar saktë faqen tuaj të internetit dhe listat për fjalë kyçe specifike për vendndodhjen dhe duke i mbajtur informacionet e biznesit tuaj të qëndrueshëm në të gjitha platformat. Kjo mund të inkurajojë më shumë patronazh lokal dhe të rrisë dukshmërinë tuaj në zonat ku bëni biznes.

A shfaqet biznesi juaj kur kërkoni për shërbimet tuaja në zonë? A keni krijuar një profil GMB? A shfaqet me saktësi informacioni i biznesit tuaj në të gjitha platformat? A mendoni se po tërhiqni në mënyrë efikase bazën tuaj të klientëve lokal? Bëjini këto pyetje përpara se të vendosni nëse shërbimet lokale SEO në Tiranë, Shqipëri janë të duhurat për ju.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas