+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Marketing Dixhital që gjeneron rezultate reale

Jeni në kërkim të një agjencie të marketingut dixhital në Tiranë? Shërbimet tona të marketingut dixhital me kosto efektive u japin kompanive të të gjitha madhësive mundësinë për të promovuar markat e tyre gjatë gjithë kohës. Klientët tuaj do t’ju gjejnë gjithmonë nëse kompania juaj ka një prani të fortë në internet!

Zhvilloni Reputacionin e Markës Suaj në Internet
Inkurajoni Rritje të Qëndrueshme dhe Ftimprurëse të të Ardhurave
Përshtatni Planin Tuaj nën Dritën e Fakteve dhe Analitikave
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në

Mundësojmë Shërbimet e Marketingut Dixhital me:

Rrisni shtrirjen në tregun tuaj të veçantë për t’u ofruar klientëve tuaj të synuar mallra dhe produkte, pavarësisht nga vendndodhja e tyre ose dallimet kohore. Të gjithë mund të përfitojnë nga marketingu në skenën dixhitale!

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË MARKETINGUT DIXHITAL

Pavarësisht nëse po përpiqeni të ndërtoni reputacionin e markës tuaj nga e para ose po përpiqeni të gjeni mënyra të reja për të promovuar biznesin tuaj, fushatat tona të marketingut dixhital janë krijuar për të përmbushur objektivat tuaja!

Rrisni të Ardhurat nga Kërkimi Organik

Po kërkoni një mënyrë për të arritur renditje më të larta organike? Dëshironi që biznesi juaj të ketë më shumë shikueshmëri në rezultatet e kërkimit? Shërbimet tona SEO në Tiranë përfshijnë një auditim të plotë SEO, hulumtim të gjerë të fjalëve kyçe dhe optimizim gjithëpërfshirës në faqe dhe jashtë faqeve për t’ju ndihmuar të arrini këto qëllime. Misioni ynë është të tërheqim prospekte me cilësi të lartë dhe të rrisim trafikun e faqes suaj të internetit përmes praktikave të qëndrueshme dhe fitimprurëse të SEO-s.

 • Auditim Gjithëpërfshirës i SEO-s dhe Analizë e Konkurrencës
 • Planifikim dhe Implementim i Detajuar i Strategjisë së SEO-s
 • Optimizim i SEO-s në Faqe dhe Jashtë Faqes
 • Ndërtim i Citimeve dhe Referim në Blogje Autoritative
 • Strategji e Marketingut të Kontentit të Optimizuar nga SEO

Merrni një Faqe Interneti të Personalizuar Profesionale

Të kesh një faqe interneti me pamje profesionale luan një rol të rëndësishëm në krijimin e një përshtypjeje të mirë te klientët tuaj të mundshëm. Mendojeni web-in tuaj si prezantimin online të markës suaj! Nuk është vetëm një komponent thelbësor i identitetit të markës, por edhe një burim shumë efikas i të ardhurave. Nga faqet eCommerce te faqet e internetit të portofolit, ekipi ynë i dizajnit dhe zhvillimit të web-it do të ndërtojë një web që nxjerr në pah vlerat e biznesit tuaj dhe i nxit vizitorët të ndërmarrin veprimet tuaja të dëshiruara.

Promovoni Biznesin Tuaj në Mediat Sociale

Facebook, Instagram dhe platforma të tjera të mediave sociale janë bërë një pjesë thelbësore e marketingut dixhital. Nëse dëshironi të zgjeroni shtrirjen e audiencës tuaj, të gjeneroni rezultate cilësore dhe të rrisni ndërgjegjësimin ndaj markën suaj në nivel lokal ose ndërkombëtar, shërbimet tona të marketingut në mediat sociale në Tiranë janë të përshtatshmet për ju. Duke përdorur softuerin analitik, ekspertët tanë do të krijojnë paketa të personalizuara SMM dhe strategji reklamimi me pagesë për t’ju ndihmuar të merrni rezultate të prekshme!

Kontent dhe Media që Tërheq Vëmendjen

Një strategji e mirë-hartuar e krijimit të kontentit është themeli i një plani të suksesshëm të marketingut dixhital. Shërbimet tona të marketingut të kontentit në Tiranë mbulojnë të gjitha aspektet e krijimit dhe menaxhimit të kontentit. Nga shkrimet, blogjet dhe njoftimet për shtyp të optimizuara për SEO, deri te titrat dhe titujt tërheqës të mediave sociale, ekipi ynë ju mbuluar në të gjitha këndvështrimet. Duke funksionuar në sinkronizim të plotë me ekspertët tanë të SEO-s dhe ekipin e dizajnit grafik, profesionistët tanë të marketingut të kontentit do të përdorin fjalë kyçe me performancë të lartë dhe imazhe të duhura për të maksimizuar angazhimin e përdoruesve.

 • Planifikimi i Strategjisë së Kontentit të Bazuar në të Dhëna
 • Zhvillimi i Kontentit të Personalizuar
 • Optimizimi i Përditësuar i Kontentit
 • Implementim dhe Promovim Efikas
 • Monitorim dhe Raportim i Vazhdueshëm

Shpenzoni Vetëm për aq sa Fitoni

Përdorni marketingun PPC për të nxitur prospektet dhe konvertimet. Specialistët tanë do të krijojnë fushata pay-per-click të drejtuara nga të dhënat për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të marketingut dixhital. Nga reklamat me pagesë në Facebook dhe Instagram deri te Google Ads, ekipi ynë do të krijojë kopje efikase të reklamave që do ta inkurajojnë audiencën tuaj të ndërmarrë veprime! Nëpërmjet analizave dhe kërkimeve të kujdesshme, ne do të sigurohemi që ju të tejkaloni konkurrencën tuaj, të përfitoni nga tendencat dhe të gjeneroni trafik dhe prospekte cilësore që do të shndërrohen në shitje.

 • Fushata PPC në Facebook
 • Fushata Google PPC
 • Fushata Bing PPC
 • Hulumtimi dhe Analiza e Fjalëve Kyçe
 • Pamje që Tërheqin Vëmendjen
 • Shkrimi i Reklamave Bazuar në të Dhëna
 • Manaxhim dhe Raportimi i Vazhdueshëm

Shërbime të Dizajnit Grafik me Gamë të Plotë

Një foto vlen sa një mijë fjalë! Ne përdorim imazhe intriguese dhe pamje tërheqëse për të angazhuar audiencën tuaj dhe për të krijuar një përshtypje të paharrueshme. Njerëzit zgjedhin shërbimet tona të dizajnit grafik në Tiranë, sepse ata besojnë në aftësitë tona krijuese dhe strategji të orientuar drejt qëllimit. Nga dizajni i logos tek përmbajtja reklamuese e produktit, dizajnerët tanë grafikë do të krijojnë media bindëse të përshtatura për biznesin tuaj. Zgjidhni agjencinë tonë të marketingut dixhital në Shqipëri nëse dëshironi të krijoni një identitet të qëndrueshëm të markës nëpër platforma të ndryshme, nëpërmjet materialeve të marketingut, grafikëve të lëvizjes, dizajnit të paketimit dhe më shumë!

 • Dizajn Profesional i Logos
 • Markë e Plotë për të Gjitha Platformat
 • Grafika për Qëllimet e Marketingut
 • Dizajn Grafik për Printim
 • Grafika të Lëvizshme & më Shumë

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Marketingut Dixhital

Grow është një kompani e marketingut dixhital në Tiranë që ofron një gamë të plotë shërbimesh marketingu për bizneset e vogla dhe të mëdha! Shërbime efikase SEO, SMM, reklama me pagesë, dizajn dhe zhvillim web-i – gjithçka që ju nevojitet për një strategji të suksesshme marketingu. Rrisni trafikun organik, gjeneroni prospekte dhe maksimizoni shitjet tuaja!

Njohje e Përmiresuar ndaj Markës
Trafik dhe Angazhim më i Lartë
Strategji të Përditësuara të SEO
Dizajn dhe Zhvillim Web-i
More About Us
Manaxhim i Mediave Sociale
Reklama që Gjenerojnë Prospekte
Raportim dhe Analizë e Vazhdueshme
Rezultate dhe Rritje të Qëndrueshme
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Kthejini Prospektet në Klientë Besnikë me një Faqe Interneti të Personalizuar

Jeni në kërkim të shërbimeve profesionale të dizajnit dhe zhvillimit të web-it në Tiranë? Në Grow, ne do të sigurohemi që të krijojmë një faqe interneti të personalizuar që komunikon siç duhet mesazhin e markës suaj. Specialistët tanë do të krijojnë një strukturë web-i të optimizuar për celularin, elemente të qarta ‘thirrje-për-veprim’ dhe do të dizenjojnë forma të thjeshtuara dhe miqësore për përdoruesit.

Shfaqni Pikat e Forta dhe Produktet e Biznesit Tuaj
Ndërtoni Reputacionin dhe Besueshmërinë e Markës Suaj
Gjeneroni Trafik me një Web me Performancë të Lartë

Rrisni Trafikun Organik të Faqes Suaj të Internetit me Strategjinë Tonë të Provuar të SEO

Është koha për ta bërë faqen tuaj të internetit të dallohet nga pjesa tjetër! Duke përdorur SEO në faqe dhe jashtë faqes, hulumtime të gjera të fjalëve kyçe dhe një strategji teknike të auditimit dhe përmirësimit të SEO-s, ne ju ndihmojmë të gjeneroni trafik organik me cilësi të lartë. Përmirësoni konvertimet dhe rrisni të ardhurat tuaja!

Vendoseni Biznesin Tuaj në Kursin e Suksesit Afatgjatë
Përmirësoni Dukshmërinë në Internet dhe Ndërgjegjësimin ndaj Markën Suaj
Rendituni më Lart në Rezultatet e Kërkimit dhe Siguroni Shitje

Rrisni ROI-n Tuaj me SMM Efikas dhe Marketing PPC të Bazuar në të Bhëna

Analitika e marketingut dixhital e kombinuar me teknikat moderne të manaxhimit të mediave sociale! Specialistët tanë do të identifikojnë qëllimet tuaja dhe do të përdorin të dhëna të përditësuara për të hartuar një SMM që gjeneron një strategji të shkallëzueshme reklamimi me pagesë. Ne do të kujdesemi për të gjitha llogaritë tuaja të mediave sociale gjatë implementimit dhe monitorimit të fushatave reklamuese që e kthejnë investimin tuaj në fitim të vlefshëm!

Krijoni një Imazh Pozitiv të Markës në të Gjitha Platformat
Gjeneroni Kontakte, Mesazhe dhe Telefonata Cilësore
Shijoni Rezultate të Matshme dhe Progres të Gjurmueshëm

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Marketingu dixhital është një fushë dinamike e cila mbulon të gjitha mënyrat e promovimit dhe reklamimit të biznesit tuaj duke përdorur internetin. Ai përfshin optimizimin për motorët e kërkimit, manaxhimin e mediave sociale, dizenjimin e faqeve të internetit, ri-dizenjimin dhe programimin, reklamimin me pagesë, shërbimet e dizajnit grafik dhe më shumë.

Një agjenci marketingu dixhital është një kompani e specializuar në shërbimet e marketingut në internet. Këto kompani ndihmojnë bizneset e tjera të promovojnë produktet/shërbimet e tyre nëpërmjet kanaleve të ndryshme. Nëse jeni duke kërkuar për një agjenci marketingu dixhital në Shqipëri, Grow ofron një gamë të gjerë shërbimesh të krijuara për të përmbushur të gjitha nevojat dhe qëllimet tuaja të marketingut online! Nga SEO tek reklamimi pay-per-click, agjencia jonë e marketingut dixhital mund t’ju ndihmojë në të gjitha përpjekjet tuaja të marketingut në internet.

Edhe pse shpesh ngatërrohen, ekziston një ndryshim domethënës midis këtyre dy llojeve të marketingut. Marketingu B2C (Business-to-Customer) është krijuar për të ndihmuar bizneset të promovojnë dhe shesin mallrat e tyre tek konsumatorët individualë. Nga ana tjetër, marketingu B2B (Business-to-Business) i ndihmon bizneset të promovojnë dhe shesin shërbimet/produktet/teknologjitë e tyre tek bizneset e tjera. Agjencia jonë e marketingut dixhital është e specializuar në të dyja këto lloje të marketingut, kështu që nëse jeni një biznes i vogël apo një ndërmarrje e madhe, mos hezitoni të na kontaktoni!

Asnjë biznes nuk ka ekzaktësisht të njëjtat nevoja. Në Grow, ne sigurohemi që të planifikojmë plane të personalizuara të marketingut dixhital për të gjithë klientët tanë në varësi të qëllimeve dhe sfidave të tyre. Kur hartoni një strategji, është thelbësore të mendoni për audiencën tuaj të synuar dhe konkurrencën tuaj. Për më tepër, ju duhet të merrni parasysh interesat dhe nevojat e klientëve tuaj lokal dhe global. Për të planifikuar dhe zbatuar një strategji efikase, duhet të përdorni të dhëna të përditësuara kërkimore. Sidoqoftë, një model tipik i planit të marketingut dixhital përfshin sa vijon:

Optimizimi i motorit të kërkimit (SEO)

Marketingu i kontentit

Dizajn dhe zhvillim web-i

Marketingu i mediave sociale

Reklamim me pagesë

Shërbimet e dizajnit grafik

Hulumtimi dhe testimi

Në ditët e sotme, njerëzit dhe kompanitë kërkojnë në internet për të gjetur produktet/shërbimet që u nevojiten. Shfletimi në internet për të gjetur dyqane, biznese, restorante, klinika, etj., është bërë një normë. Ne klikojmë në rezultatet e para që shfaqen dhe më pas marrim një vendim se cili opsion duket më i besueshëm. Nëse doni të maksimizoni fitimin tuaj, duhet të përdorni marketingun dixhital. Përndryshe, do të humbisni një grup të madh klientësh të mundshëm! Krijimi i një pranie solide në internet është thelbësor nëse doni të përmirësoni të ardhurat tuaja. Mendoni për këtë në këtë mënyrë: disa prej jush që aktualisht po lexojnë këto FAQ u ndeshën në faqen tonë të internetit pasi shkruan “agjenci e marketingut dixhital pranë meje” në Google. Pse të mos merrni të njëjtën gjë për biznesin tuaj?

Marketingu dixhital ofron një mori avantazhesh. Shumica e qëllimeve të marketingut dixhital rrotullohen rreth sjelljes së vizitorëve më të kualifikuar në faqen tuaj të internetit. Duke përdorur një ndërthurje të taktikave të ndryshme të marketingut, një ekspert i marketingut dixhital është në gjendje të drejtojë më shumë përdorues drejt web-it ose mediave tuaja sociale, gjë që përfundimisht rezulton në më shumë prospekte dhe konvertime për biznesin tuaj. Prandaj, përfitimi kryesor i marketingut dixhital është se ai do të ndihmojë biznesin tuaj të gjenerojë më shumë fitim!

Për më tepër, krahasuar me përpjekjet tradicionale të marketingut, marketingu dixhital paraqet një botë krejt tjetër mundësish. Fushatat tradicionale të marketingut janë shpesh të ngurta, dhe ndonjëherë, edhe të vjetëruara. Nga ana tjetër, marketingu dixhital i lejon bizneset të punojnë me strategji fleksibël të përshtatura për nevojat dhe qëllimet e tyre. Kreativiteti nuk njeh kufi! Kur bëhet fjalë për hartimin e një plani të suksesshëm të marketingut në internet, ekipi ynë do të përdorë ekspertizën kreative dhe teknike të profesionistëve tanë për t’ju ndihmuar të arrini audiencë më të gjerë dhe t’i shtyni ata të ndërmarrin veprime.

Për më tepër, rezultatet e marketingut dixhital janë shumë më të lehta për t’u ndjekur! Profesionistët tanë do të sigurohen që të përdorin platformat më të fundit analitike për të matur me saktësi rezultatet dhe rritjet tuaja. Analiza dhe raportimi adekuat luajnë një rol të rëndësishëm në suksesin e strategjisë suaj të marketingut. Duke vëzhguar me vëmendje progresin tuaj, ne mund të bëjmë çdo rregullim të nevojshëm për të optimizuar planin tuaj të veprimit dhe për të arritur rezultate të kënaqshme.

Konsistencë, ekspertizë teknike dhe monitorim i vazhdueshëm! Marketingu dixhital është një skenë gjithnjë në ndryshim. Kompanitë po provojnë gjithmonë gjëra të reja dhe bizneset po bëhen edhe më konkurruese. Çelësi pas një fushateje të suksesshme të marketingut dixhital është optimizimi i vazhdueshëm i faqes suaj të internetit dhe fushatave tuaja. Duke bërë ndryshime të vogla me kalimin e kohës, duke ndërmarrë veprime nëse ka vend për përmirësim dhe duke monitoruar vazhdimisht progresin tuaj, mund të siguroheni që përpjekjet tuaja të marketingut të prodhojnë rezultate të qëndrueshme dhe afatgjata.

Ekzistojnë një sërë platformash dhe mjetesh të marketingut dixhital në dispozicion. Disa nga platformat më të njohura janë Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X (i njohur më parë si Twitter). Agjencia jonë e marketingut dixhital në Shqipëri ofron përmbajtje dhe strategji marketingu në të gjitha kanalet. Në varësi të qëllimeve dhe nevojave të klientit, specialistët tanë përdorin disa mjete marketingu të cilat ofrojnë të dhëna reale dhe analiza të dobishme. Disa nga këto mjete përfshijnë Meta Business Suite, Google Analytics, Google Search Console dhe më shumë!

Norma e konvertimit është një term që përdoret shpesh në marketingun dixhital. Ai i referohet përqindjes së përdoruesve që kanë ndërmarrë një veprim të dëshiruar – për shembull, duke bërë një blerje në faqen tuaj të internetit. Normat e konvertimit llogariten duke pjesëtuar numrin e përdoruesve që kanë kryer një veprim të dëshiruar me numrin total të vizitorëve që kanë parë faqen tuaj të internetit ose reklamën. Sa më të larta të jenë normat e konvertimit, aq më efektive janë kontenti dhe fushatat tuaja.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas