+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Zgjeroni Praninë Tuaj Dixhitale me një Aplikacion Progresiv

A po kërkoni të zgjeroni praninë tuaj dixhitale dhe ta transformoni web-in tuaj në një aplikacion celular? Stafi ynë i zhvilluesve ekspertë ofron përvoja gjithëpërfshirëse në web, duke përmirësuar transformimin tuaj dixhital dhe duke angazhuar vizitorët tuaj me një aplikacion responsiv.

Shndërrojeni Faqen Tuaj në një Aplikacion Interaktiv
Rrisni Bazën e Përdoruesve Tuaj me një Aplikacion Responsiv
Rrisni të Ardhurat me Zgjidhje Inovative të Aplikacioneve
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Aplikacion Web-i Responsiv ne Tirane, Shqiperi.

Mundësojmë Shërbimet e Web-në-Aplikacion me:

Grow shkëlqen në konvertimet nga web në aplikacion dhe qëndon në linjë me tendencat më të fundit të web-it për të zhvilluar zgjidhje bashkëkohore që pëlqehen nga përdoruesit.

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË KONVERTIMIT NGA WEB NË APLIKACION

Dëshironi ta keni faqen tuaj të internetit të disponueshme në Google Play dhe App Store? Grow mund t’ju ndihmojë të transformoni faqen tuaj të internetit në një aplikacion mbresëlënës për iOS dhe Android, duke ju mundësuar të rrisni bazën tuaj të përdoruesve, të shtoni angazhimin e tyre dhe përfundimisht të rrisni të ardhurat.

Dizajn Responsiv i Aplikacionit Celular

Në Grow, ne përdorim tendencat më të fundit të dizajnit UX për të zhvilluar aplikacione mahnitëse celulare që janë të lehta për t’u naviguar, tërheqëse vizualisht dhe të optimizuara për angazhimin e përdoruesit. Stafi ynë i zhvilluesve me përvojë përdor aftësinë dhe ekspertizën e tyre krijuese për të krijuar aplikacione intuitive që ofrojnë një përvojë të jashtëzakonshme të përdoruesit dhe rrisin angazhimin e tyre me biznesin tuaj.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të konvertimit të web-it në aplikacion, biznesi juaj do të përfitojë:

 • Rritje të Trafikut të Faqes së Internetit
 • Përvojë të Përmirësuar të Përdoruesit
 • Ndërveprim të Zgjeruar të Përdoruesit
 • Identitet të Pasuruar të Markës & më Shumë

Qasja jonë ndaj konvertimit të web-it në aplikacion i ndihmon bizneset të krijojnë aplikacione gjithëpërfshirëse celulare që plotësojnë nevojat e audiencës së tyre, përmirësojnë përvojën e përdoruesve, rrit angazhimin e tyre me biznesin dhe në fund sjell më shumë shitje. Krijoni një prani të fortë online në të gjitha platformat me shërbimet tona profesionale të konvertimit të web-it në aplikacion në Tiranë, Shqipëri.

Zhvillim Profesional në Front-End

Shërbimet tona të zhvillimit në front-end fokusohen në krijimin e një dizajni responsiv të aplikacionit që ofron një UX dhe UI të shkëlqyer. Specialistët tanë me eksperiencë përdorin përvojën e tyre për të zhvilluar dizajne mahnitëse të aplikacioneve duke përdorur teknologjitë më të fundit të zhvillimit në front-end dhe duke siguruar që aplikacioni juaj celular të jetë plotësisht i optimizuar për angazhimin e përdoruesit.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të konvertimit të web-it në aplikacion, biznesi juaj do të përfitojë:

 • Optimizim për Performancën dhe Funksionalitetin
 • Përshtatshmëri në Platforma dhe Sisteme Operative
 • Integrim me Zhvillimin në Back-End
 • Identitet të Pasuruar të Markës & më Shumë

Kur punësoni shërbimin tonë të zhvillimit në front-end, jeni të sigurt që do të merrni një aplikacion celular mahnitës i cili është vizualisht tërheqës, i lehtë për t’u përdorur, shumë funksional dhe përmban kontent tërheqës në brendësi. Tërhiqni më shumë vizitorë dhe konvertoni më shumë shitje me një aplikacion celular plotësisht të optimizuar.

Zhvillim Progresiv në Back-End

Stafi ynë i zhvillimit në back-end fokusohet në krijimin e një softueri të shkallëzuar nga ana e serverit, i cili përbëhet nga gjithçka që nuk mund të shihni në faqen tuaj të internetit ose aplikacionin celular. Ne sigurojmë që aplikacioni juaj të funksionojë siç duhet dhe arkitektura e tij të jetë plotësisht funksionale, duke përfshirë bazat e të dhënave, ndërfaqen e programimit të aplikacionit (API) dhe serverët.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të zhvillimit të web-it në aplikacion, stafi ynë do të ofrojë:

 • Aplikacione Multi-Funksionale dhe të Optimizuara
 • Integrim të Plotë me Zhvillimin në Front-End
 • Arkitekturë të Shkallëzuar për Shpejtësi të Ngarkimit
 • Rritje të Angazhimit të Vizitorëve & më Shumë

Shërbimet tona progresive të zhvillimit në back-end në Tiranë, Shqipëri, ofrojnë aplikacione celulare efikase dhe responsive që ofrojnë një përvojë të pandërprerë të përdoruesit, nxisin më shumë angazhim të përdoruesit dhe rrisin normat e mbajtjes. Në Grow, ne përdorim teknologjitë më të fundit për të siguruar që aplikacioni juaj celular mund të përballojë një kërkesë të lartë të përdoruesit duke ruajtur të njëjtën performancë dhe funksionalitet të lartë.

Testim i Saktë dhe Kontrolli i Sigurisë

Përpara se t’ju dorëzojmë aplikacionin celular, stafi ynë i testimit kryen testime rigoroze për t’u siguruar që aplikacioni juaj celular nuk ka probleme dhe gabime që mund të kenë një ndikim të keq në përvojën e përdoruesve tuaj. Pasi të përfundojmë, ju mund të jeni të sigurt se aplikacioni juaj do të optimizohet plotësisht si për performancën ashtu edhe për funksionalitetin.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të zhvillimit të web-it në aplikacion, do t’ju sigurohet:

 • Manual Rigoroz dhe Testim i Automatizuar
 • Aplikacion Celular Plotësisht i Optimizuar
 • Aplikacion Celular me Performancë të Lartë
 • Kontrollet e Sigurisë & më Shumë

Me procedurën tonë të plotë manuale dhe të automatizuar të testimit, ju mund të jeni të sigurt se aplikacioni juaj celular do të funksionojë me të njëjtën cilësi edhe në trafik të rënduar. Përfitoni një aplikacion të besueshëm dhe shumë funksional me shërbimet tona profesionale të zhvillimit në back-end në Tiranë, Shqipëri.

Instalim Koherent dhe Mirëmbajtje e Vazhdueshme

Duke arritur në hapin përfundimtar të procesit të konvertimit të faqes suaj të internetit në aplikacion celular, shërbimi ynë i instalimit të aplikacioneve fokusohet në nisjen e një instalimi koherent të aplikacionit tuaj në të gjitha dyqanet online të aplikacioneve si Google Play ose Apple App Store. Grow ofron gjithashtu mirëmbajtje të vazhdueshme pas procesit të instalimit, për të siguruar që aplikacioni juaj celular të jetë gjithmonë i përditësuar dhe pa probleme që mund të ndikojnë në përvojën e përdoruesit.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të instalimit të aplikacionit në URL-në e internetit, do t’ju sigurohet:

 • Një Instalim pa Probleme në Sisteme të Ndryshme Operimi
 • Një Instalim i Thjeshtë, i Lehtë Dhe i Sigurt
 • Mirëmbajtje e Vazhdueshme për të Rregulluar të Gjitha Çështjet
 • Pohim i Sigurisë së të Dhënave & më Shumë

Stafi ynë i ekspertëve do të instalojë aplikacionin tuaj celular në Google Play dhe Apple App Store në një mënyrë të shpejtë dhe të sigurt. Ne ofrojmë mirëmbajtje të vazhdueshme për të siguruar që aplikacioni juaj celular është i përditësuar dhe ofron një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit.

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Konvertimit të Web-it në Aplikacion

Mos e humbisni mundësinë për të përmirësuar praninë tuaj dixhitale dhe për të ndërtuar një aplikacion fitimprurës në internet! Me zgjidhjet programuese të personalizuara, Grow i ndihmon bizneset të tërheqin audiencë dhe t’i kthejnë vizitorët e rastit në klientë të përjetshëm. Ndërtoni autoritetin e markës dhe fitoni besimin e përdoruesve tuaj me shërbimet tona profesionale të konvertimit të faqeve të internetit në aplikacione celulare.

Staf me Eksperiencë
Ekspertizë Teknike
Sigurim i Cilësisë
Migrim Ekspert
More About Us
Çmime Konkurruese
Mbështetje e Vazhdueshme
Integrim Funksional
Teknologji Inovative
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Zgjeroni Horizontet e Biznesit Tuaj me Zgjidhjet e Gatshme të Aplikacioneve nga Grow

Angazhimi i përdoruesve është çelësi i suksesit për çdo biznes! Grow mund të ndihmojë biznesin tuaj të qëndrojë i rëndësishëm në tregun konkurrues dhe të tërheqë audiencë në çdo platformë. Ne ju ofrojmë një zgjidhje pa probleme për të transformuar faqen tuaj të internetit në një aplikacion celular iOS dhe Android që është inovativ dhe miqësor për përdoruesit. Revoluciononi praninë tuaj në internet me shërbimet tona profesionale të konvertimit të faqes së internetit në aplikacion celular.

Zhvillim Progresiv në Back-End që Rrit Funksionalitetin
Zhvillim i Fuqishëm në Front-End që Rrit Angazhimin
Integrim pa Probleme me Web-in Tuaj në të Gjitha Platformat

Riformësoni Web-in Tuaj në një Aplikacion Celular Responsiv

Shfrytëzoni fuqinë e kornizave tona moderne programimit duke e transformuar faqen tuaj të internetit në një aplikacion celular progresiv dhe responsiv. Përfitoni një aplikacion web-i të shkallëzuar me korniza moderne dhe diferenconi biznesin tuaj nga konkurrenca përmes shërbimeve tona profesionale të konvertimit të faqeve të internetit në aplikacione në Tiranë, Shqipëri.

Modele Arkitekturore të Strukturuara për Aplikacione Progresive
Aplikacione Celulare Responsive me Dizajne UI/UX të Përqendruara te Përdoruesit
Imazh i Qëndrueshëm i Markës në të Gjitha Platformat

Ndërtojmë Qëndrueshmëri me Aplikacione Web-i Elegante

Dëshironi të lançoni një aplikacion që dallon nga të tjerët? Kompania jonë e programimit në Tiranë, shfrytëzon fuqinë e teknologjive inovative për të ndihmuar biznesin tuaj të kapërcejë mbi konkurrencën në mjedisin e sotëm të biznesit gjithnjë në ndryshim. Me një përkushtim të premtuar ndaj cilësisë, stafi ynë është i përkushtuar për të dizenjuar aplikacionin tuaj në një mënyrë që jo vetëm të duket e mrekullueshme, por edhe të funksionojë si një zgjerim i markës suaj.

Aplikacion që Qërputhet me Identitetin e Markës Tuaj
Dizajne Unike që Nxisin Angazhimin e Vizitorëve
Aplikacion i Optimizuar që Sjell Rezultate

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Një aplikacion web-i është një softuer i zhvilluar për të ekzekutuar komanda në një shfletues web-i. Shërbimet e aplikacioneve të web-it ofrojnë zgjidhje të programimit të softuerit për bizneset që të lidhen me klientët e tyre dhe të tregtojnë gamën e produkteve dhe shërbimeve që ato ofrojnë. Si një nga kompanitë më të mira të krijimit të aplikacioneve në Tiranë, Shqipëri, Grow ofron shërbime profesionale të konvertimit të faqeve të internetit në aplikacione celulare për të gjitha llojet e bizneseve.

Aplikacionet përdorin pajisje celulare për të ruajtur të dhënat e tyre në vend të serverëve të web-it. Kjo mund të ndikojë pozitivisht në shpejtësinë e ngarkimit dhe siguron një ndërfaqe më të mirë të përdoruesit, pasi një aplikacion celular i dizenjuar mirë kryen veprime shumë më shpejt në krahasim me një faqe web-i. Grow mund t’a ndihmojë biznesin tuaj të tërheqë më shumë klientë dhe të përmirësojë UX-në e tyre me rikthim të shpejtë të të dhënave në aplikacionet e tyre celulare.

Një aplikacion celular i personalizuar dhe i dizenjuar mirë mund të funksionojë si një zgjerim i markës suaj dhe të sigurojë një UX/UI pa probleme në të gjitha platformat dhe sistemet operative. Me një aplikacion unik që përputhet me biznesin tuaj, ju mund të forconi identitetin e markës tuaj dhe të vendosni një prani të fortë online në planin afatgjatë.

Aplikacionet në web janë programe të krijuara për të funksionuar në një shfletues web-i, duke përdorur servera online. Në Grow, ne kemi përvojë të gjerë në ofrimin e llojeve të ndryshme të aplikacioneve të web-it si: aplikacionet statike të web-it, aplikacionet dinamike të web-it, dyqanet online, aplikacionet e portalit në internet, aplikacionet e animuara të web-it dhe më shumë. Bashkëpunoni me Grow dhe përfitoni aplikacionin më të mirë të web-it që i përshtatet objektivave të biznesit tuaj nëpërmjet shërbimeve tona profesionale të konvertimit të faqeve të internetit në aplikacione celulare.

Koha e saktë e nevojshme për të përfunduar një projekt të zhvillimit të aplikacionit nga fillimi në fund mund të varet nga lloji dhe kompleksiteti i projektit tuaj. Mund të zgjasë nga 1 javë deri në 3 muaj. Në Grow, ne ndjekim një planifikim gjithëpërfshirës që përfshin fazën e organizimit, fazën e dizajnit grafik, kodimin, programimin, testimin, lançimin dhe mirëmbajtjen. Kjo mund t’ju ndihmojë të mbani gjurmët e të gjithë procesit tonë dhe të vëzhgoni në detaje afatin kohor të projektit. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbimet tona të konvertimit të faqeve të internetit në aplikacione celulare në cilësinë më të lartë dhe në kohën e duhur.

Kostoja e saktë e një zhvillimi profesional të aplikacioneve në Shqipëri mund të varet nga lloji dhe kompleksiteti i projektit tuaj. Paketat tona të zhvillimit të aplikacioneve janë të personalizueshme sipas nevojave dhe kërkesave të klientëve tanë. Kontaktoni me stafin tonë të shërbimit ndaj klientit dhe merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të krijimit të aplikacioneve të personalizuara në Shqipëri, mund të prisni që ne të realizojmë lehtësisht projektin tuaj dhe të ofrojmë një aplikacion celular cilësor dhe tërësisht funksional. Stafi ynë ekspert i projektuesve dhe programuesve të softuerit do të krijojë një aplikacion celular të personalizuar pikërisht ashtu siç dëshironi ju. Grow është kompania juaj e zhvillimit të aplikacioneve në Shqipëri për bizneset që duan të krijojnë një prani të fortë në internet.

Përveç shërbimeve të zhvillimit të aplikacioneve në Tiranë, Shqipëri, Grow ofron shërbime të mirëmbajtjes së aplikacioneve. Stafi ynë i përkushtuar do t’ju ndihmojë jo vetëm në krijimin e një aplikacioni celular mahnitës që përputhet me markën tuaj, por gjithashtu do t’a përditësojë atë dhe do të kryejë shërbime mirëmbajtjeje për të siguruar që aplikacioni juaj të ketë funksionalitet dhe efektivitet optimal.

Kur merrni një aplikacion celular të personalizuar, hyni në një botë të re me audiencë të madhe të etur për të eksploruar produktet dhe shërbimet tuaja. Nëpërmjet një aplikacioni celular të dizenjuar mirë, ju mund të tërheqni më shumë klientë dhe të rrisni fitimet tuaja.

Patjeter që po! Shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve ju lejojnë të personalizoni dizajnin dhe markën e aplikacionit tuaj celular për t’iu përshtatur pamjes së faqes suaj të internetit.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximum impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas