+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Krijoni Tregun Tuaj Online me Grow

Grow ofron faqe interneti të platformës eCommerce, të përshtatshme për të drejtuar një treg të plotë në nivel lokal dhe global. Nëse po kërkoni të krijoni biznesin tuaj eCommerce, mos u shqetësoni më! Grow mund t’ju ndihmojë të krijoni një treg online të personalizuar me shërbimet tona profesionale të platformës eCommerce.

Tërhiqni Klientët me një Dizajn të Personalizuar
Zgjeroni Shtrirjen Tuaj të Tregut
Rrisni Shitjet me një Web Responsiv
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Platforma eCommerce Profesionale ne Tirane, Shqiperi.

Mundësojmë Shërbimet e Faqeve eCommerce me:

Grow ofron zgjidhje për krijimin e platformave eCommerce të përshtatura për nevojat e biznesit tuaj për t’ju ndihmuar të qëndroni një hap para konkurrencës në tregun e sotëm të mbingarkuar.

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË PLATFORMËS ECOMMERCE

Grow ofron shërbime të zhvillimit të faqeve të internetit të platformës eCommerce lider në industri. Ne shfrytëzojmë partneritetin tonë strategjik me drejtuesit globalë të tregtisë elektronike si Google, për të ofruar një faqe interneti të mirë-projektuar dhe funksionale të tregtisë elektronike për biznesin tuaj.

Përfitoni një Dizajn të Personalizuar që Bën Ndikim

Në Grow, ne e kuptojmë se çdo markë është unike, dhe po ashtu edhe nevojat e tyre. Kjo është arsyeja pse ne përqëndrohemi në zhvillimin e faqeve të internetit eCommerce të personalizuara që përmirësojnë identitetin e veçantë të një marke me objektivin kryesor të rritjes së trafikut dhe shitjeve. Transformoni biznesin tuaj online me shërbimet tona të personalizuara të platformës eCommerce në Tiranë, Shqipëri.

Kur bashkëpunoni me Grow si kompania juaj e zhvillimit të platformës eCommerce, ju keni të garantuar:

 • Një Dizajn Tërheqës dhe Efektiv i Platformës eCommerce
 • Përvojë e Përmirësuar e Përdoruesit me një Dizajn Miqësor
 • Një Web Responsiv për të Gjitha Platformat
 • Integrim me Metodat më Popullore të Pagesave & më Shumë

Ne jemi të përkushtuar të ofrojmë zgjidhje të shkallëzueshme të zhvillimit të faqeve eCommerce që do të garantojnë sukses të padiskutueshëm për biznesin tuaj. Stafi ynë i dizajnerëve me përvojë do të vërë në punë ekspertizën e tyre për të krijuar një dizajn të veçantë dhe të dallueshëm të fplatformës eCommerce që rrit identitetin tuaj unik të markës dhe angazhon klientët tuaj.

Tërhiqni Klientët Tuaj me një Faqe Interneti Funksionale

Kur bëhet fjalë për sigurimin e shitjeve, vetëm një dizajn tërheqës i faqes së internetit mund të mos jetë i mjaftueshëm. Për të tërhequr vizitorët tuaj dhe për të ofruar një përvojë të shkëlqyer përdoruesi për ta, një faqe interneti e shpejtë, e sigurt dhe e lehtë për t’u përdorur është thelbësore për të siguruar një nxitje në angazhim dhe rritje të shitjeve. Na lejoni të ndërtojmë një faqe interneti tërheqëse dhe plotësisht funksionale për biznesin tuaj eCommerce, ndërkohë që ju fokusoheni në zhvillimin e biznesit tuaj.

Kur bashkëpunoni me Grow si kompania juaj e zhvillimit të platformës eCommerce, ju keni të garantuar:

 • Një Web të Personalizuar që Sjell Vlerë për Klientët Tuaj
 • Një Proces të Shpejtë dhe i Sigurt Blerjeje
 • Një Navigim të Shpejtë dhe të Lehtë Përmes Web-it
 • Përvojë të Jashtëzakonshme Përdoruesi për Klientët Tuaj & më Shumë

Zgjeroni shtrirjen e tregut tuaj dhe tërheqni klientë të rinj potencialë në nivel lokal dhe global. Ne u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje të personalizuara të zhvillimit të platformave eCommerce. Arrini qëllimet tuaja të marketingut dhe çoni biznesin tuaj online në një nivel tjetër me shërbimet tona të faqeve të internetit eCommerce në Tiranë, Shqipëri.

Rrisni Dukshmërinë Tuaj me një Web Miqësor Ndaj SEO

Në epokën e sotme dixhitale, konkurrenca e bizneseve në motorët e kërkimit është vazhdimisht në rritje. Kjo është arsyeja pse është thelbësore që bizneset ta kenë faqen e tyre të internetit të shfaqur në faqen e parë të rezultateve të motorit të kërkimit. Në Grow, ne i japim përparësi krijimit të faqeve eCommerce që janë miqësore ndaj SEO, në mënyrë që të optimizojmë faqen tuaj të internetit për një renditje të lartë në të gjithë motorët e kërkimit.

Kur bashkëpunoni me Grow si kompania juaj e strategjisë së SEO-s, ju keni të garantuar:

Shërbimet tona të SEO eCommerce i ndihmojnë motorët e kërkimit të lundrojnë dhe indeksojnë faqen tuaj të internetit në mënyrë efektive. Na lejoni të rrisim renditjen tuaj të SEO dhe të përmirësojmë shitjet me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të platformave eCommerce në Tiranë, Shqipëri.

Bëjeni Web-in Tuaj eCommerce Funksional në çdo Kohë

Faqja juaj eCommerce është motori i biznesit tuaj online dhe ju nuk mund ta përballoni të përjetoni probleme teknike. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes së web-eve eCommerce në Tiranë, Shqipëri, për të siguruar që faqja juaj e internetit të funksionojë gjithmonë. Na lejoni të mbajmë një faqe interneti të sigurt dhe të sigurt, ndërkohë që klientët tuaj lundrojnë në biznesin tuaj online pa pengesa.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të mirëmbajtjes së web-it eCommerce, specialistët tanë do të sigurojnë:

 • Kopjet Rezervë të Web-it dhe Skedat e Sigurisë
 • Përmbajtje të Përditësuar dhe Analiza të Qëndrueshme
 • Autoriteti të Faqes së Internetit në Shfletuesit e Web-it
 • Raporte të Rregullta të Performancës së Web-it & më Shumë

Kur merrni shërbimet tona të mirëmbajtjes së faqeve eCommerce në Tiranë, Shqipëri, mund të jeni të qetë, ndërkohë që ne kujdesemi për të gjitha detajet teknike. Ekspertët tanë kanë përvojën e nevojshme për të kapërcyer çdo pengesë gjatë rrugës dhe për të ofruar një web eCommerce shumë funksional që mund të aksesohet nga klientët tuaj në çdo kohë.

Një Faqe Interneti Plotësisht e Mbrojtur dhe e Garantuar

Në epokën e sotme dixhitale, pothuajse të gjithë përdorin internetin për të kërkuar dhe gjetur biznese lokale. Kjo është arsyeja pse të kesh një web eCommerce të sigurt, mund të tërheqë klientët dhe të sigurojë një përvojë të shkëlqyer përdoruesi për ta. Në Grow, ne e vendosim mbrojtjen e faqes suaj të internetit si prioritetin tonë kryesor dhe ekspertët tanë do të mbrojnë biznesin tuaj në internet nga çdo kërcënim kibernetik dhe do t’i mbajnë të sigurta të dhënat e klientëve tuaj.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të sigurisë së web-it eCommerce, specialistët tanë do të ofrojnë:

 • Zbatim të Protokolleve Standarde të Sigurisë
 • Reagim dhe Mirëmbajtje në Emergjencë
 • Përditësime të Rregullta të Sigurisë dhe Menaxhim të Web-it
 • Kontrolle të Kërcënimeve të Sigurisë & më Shumë

Shërbimi ynë i sigurisë së faqeve eCommerce në Tiranë, Shqipëri, ofron një planifikim gjithëpërfshirës të sigurisë dhe mbajtjen e sigurt të informacionit të klientëve tuaj. Na lejoni të mbrojmë biznesin tuaj online ndërkohë që mund të keni qetësi dhe të përqendroheni në zhvillimin e biznesit tuaj.

Kryeni një Migrim të Sigurt në një Platformë të Re eCommerce

Nëse po kërkoni të migroni biznesin tuaj online në një platformë të re eCommerce, por keni frikë nga ndërprerja e kontentit, mos kërkoni më tej! Grow mund të jetë partneri juaj ekspert dhe t’ju ndihmojë të kaloni pa probleme në një platformë të re pa ndërprerë operacionet e biznesit tuaj. Përmirësojeni biznesin tuaj online duke e transferuar atë lehtësisht në një platformë më të mirë dhe zhbllokoni mundësi të reja që do të sigurojnë suksesin tuaj.

Ja se çfarë përfshijnë shërbimet tona të migrimit të platformës së tregtisë elektronike:

 • Transferim i Sigurt i të Dhënave dhe Kontentit
 • Mbështetje e Vazhdueshme pas Migrimit
 • Ruajtja e Ekselencës Operacionale
 • Optimizim i Procesit të Migrimit & më Shumë

Ne kryejmë një migrim dixhital të sigurt dhe të sigurt të kontentit tuaj në një platformë të re eCommerce duke përdorur teknika të avancuara nga kompani globale si Laravel etj., dhe metodat tona të personalizuara të migrimit që sigurojnë mos-ndërprerjen e kontentit dhe ofrojnë përvoja tërheqëse të klientëve brenda një kohe të shkurtër. Na lejoni t’ju ndihmojmë të zhbllokoni potencialin e ri të shitjeve me shërbimet tona profesionale të migrimit të platformës së tregtisë elektronike në Tiranë, Shqipëri.

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Plaformës eCommerce

Po kërkoni një gjuhë unike të markës dhe UI/UX të personalizuar për tregun tuaj? Mos u shqetësoni më! Grow mund të jetë partneri juaj ekspert dhe t’ju ndihmojë të krijoni një prani solide në internet. Shërbimet tona profesionale të krijimit të faqeve të internetit eCommerce në Tiranë, mund t’ju ndihmojnë të ndërtoni një biznes online tërheqës dhe shumë funksional që nxit më shumë shitje dhe përmirëson angazhimin e klientëve.

Ekip me Eksperiencë
Ekspertizë Teknike
Dizajn Responsiv
Çmime Konkurruese
More About Us
Komunikim Transparent
Mirëmbajtje e Vazhdueshme
Raportim Gjithëpërfshirës
Bashkëpunim Feksibël
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Zhvillim Web-i eCommerce që Sjell Rezultate

Industria e tregtisë elektronike po bëhet gjithnjë e më konkurruese në tregun e sotëm të ngarkuar. Ne mund t’ju ndihmojmë të krijoni një prani efektive online për biznesin tuaj dhe të angazhoni vizitorë me një faqe interneti responsive. Përfitoni një dyqan online të optimizuar dhe dallohuni nga konkurrentët tuaj me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të platformace eCommerce në Tiranë, Shqipëri.

Tërhiqni Klientët me një Web të Dizenjuar Mirë
Rrisni Shitjet me një Web të Optimizuar
Përmirësoni UI/UX me një Dizajn Responsiv

Krijoni një Biznes Online të Optimizuar për Shitje

Kur bëhet fjalë për faqet e internetit eCommerce, ato duhet të optimizohen për të tërhequr vizitorët me një dizajn mahnitës, për t’i angazhuar ata me një dizajn web-i të lehtë për t’u përdorur dhe për të nxitur shitjet me një faqe interneti shumë funksionale. Grow bën pikërisht këtë! Përfitoni një faqe interneti tërheqëse dhe plotësisht funksionale me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të platformave eCommerce në Tiranë, Shqipëri.

Përvojë e Pasuruar UI/UX
Dizajn Plotësisht i Personalizueshëm
Paraqitje Plotësisht Funksionale

Zgjidhje të Dallueshme të Tregtisë Elektronike nga Grow

Zgjidhjet tona të tregtisë elektronike janë përshtatur posaçërisht për bizneset e vogla dhe në zhvillim që duan të krijojnë praninë e tyre në internet dhe të dalin mbi konkurrencën. Ne ju ofrojmë zgjidhje të shkallëzueshme të tregtisë elektronike që janë të përshtatura për nevojat e biznesit tuaj dhe ju ndihmojnë të dalloheni në tregun e ngjeshur të sotëm. Fuqizoni biznesin tuaj online me shërbimet tona profesionale të platformave eCommerce në Tiranë, Shqipëri.

Dizajn i Personalizuar që Përputhet me Markën Tuaj
Grafika Mahnitëse që Tërheqin Vizitorët
UI/UX të Jashtëzakonshme Lider në Industri

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Një platformë eCommerce, e njohur ndryshe si një tregëti në internet, është një faqe interneti e krijuar për të lidhur blerësit dhe shitësit në një vend. Kjo faqe interneti përmban produkte dhe shërbime të ofruara nga biznesi dhe përmban të gjitha portat e pagesave dhe integrimet e tjera thelbësore të nevojshme për të kryer një blerje. Grow ofron shërbime profesionale të platformave eCommerce në Tiranë, Shqipëri, duke i lejuar bizneset të krijojnë një prani të fortë në internet dhe të lidhen me klientët e tyre.

Kostoja e saktë e zhvillimit të një platforme eCommerce në Shqipëri mund të vlerësohet vetëm pasi të shqyrtohen të gjitha kërkesat dhe specifikimet e biznesit. Kjo gjithashtu varet nga lloji dhe kompleksiteti i projektit tuaj. Megjithatë, krijimi i një platforme të tregtisë elektronike në Shqipëri mund të variojë nga 100 deri në 1000 dollarë për bizneset e vogla dhe nga 1000 deri në 10000 dollarë për ndërmarrjet. Paketat tona të zhvillimit të tregtisë elektronike janë të personalizueshme sipas nevojave dhe kërkesave të klientëve tanë dhe ato vijnë me çmimet më të përballueshme në krahasim me zgjidhjet e tjera të platformace eCommerce të disponueshme në treg.

Me shumicën e klientëve që përdorin internetin për të kërkuar dhe gjetur biznese lokale, biznesi juaj po humbet nga klientët dhe shitjet çdo ditë që nuk jeni pjesë e industrisë së tregtisë elektronike. Një faqe interneti eCommerce e dizenjuar mirë, mund të ndihmojë biznesin tuaj të zgjerojë bazën e klientëve, të rrisë shitjet dhe të përmirësojë njohjen e markës.

Optimizimi i motorit të kërkimit është shumë i varur nga kontenti që përfshini në faqen tuaj të internetit. Me mbi 15 vjet përvojë, Grow është një nga agjencitë më të mira të marketingut dixhital në Tiranë, Shqipëri. Ne jemi të specializuar në shërbimet SEO në Shqipëri dhe kemi ndihmuar qindra klientë tanë të arrijnë objektivat e tyre të marketingut. Zhvilluesit tanë ekspertë të web-it do të krijojnë një dizajn të personalizueshëm për faqen tuaj të internetit për të siguruar përfshirjen efikase të strategjive tona SEO. Stafi ynë i shkrimtarëve të aftë të kontentit ka ekspertizë teknike në krijimin e përmbajtjes specifike në lidhje me biznesin tuaj, duke siguruar që biznesi juaj të ketë një renditje më të lartë në motorët e kërkimit dhe të bëhet më i dukshëm në treg. Grow mund t’ju ndihmojë në optimizimin e web-it tuaj të tregtisë elektronike për SEO duke rritur shpejtësinë e ngarkimit të faqes tuaj të internetit, duke zbatuar një certifikatë të sigurt SSL, duke caktuar etiketa-meta efektive dhe më shumë.

Koha e saktë e nevojshme për të përfunduar një projekt të krijimit të një web-i eCommerce nga fillimi në fund mund të varet nga lloji dhe kompleksiteti i projektit tuaj. Mund të zgjasë nga 1 javë deri në 3 muaj. Në Grow, ne ndjekim një planifikim gjithëpërfshirës që përfshin fazën e organizimit, fazën e dizajnit grafik, kodimin, zhvillimin, testimin, hedhjen në treg dhe mirëmbajtjen. Kjo mund t’ju ndihmojë të mbani gjurmët e të gjithë procesit tonë dhe të vëzhgoni në detaje afatin kohor të projektit. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbimet tona të zhvillimit të platformave eCommerce në Shqipëri në cilësinë më të lartë dhe në kohën e duhur.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të personalizuar të zhvillimit të web-it të tregtisë elektronike në Shqipëri, mund të prisni që ne të realizojmë lehtësisht projektin tuaj dhe të ofrojmë një aplikacion cilësor në internet. Stafi ynë ekspert i projektuesve dhe zhvilluesve të web-it do të krijojë një web të personalizuar eCommerce sipas pritshmërive tuaja. Grow është kompania juaj e krijimit web-eve eCommerce në Shqipëri për bizneset që duan të krijojnë një prani të fortë në internet.

Nëse po kërkoni të migroni biznesin tuaj në internet në një platformë të re eCommerce, por keni frikë nga ndërprerja e kontentit, Grow mund ta bëjë këtë lehtësisht. Ne mund t’ju ndihmojmë të kaloni pa probleme në një platformë të re pa ndërprerë operacionet e biznesit tuaj.

Në Grow, ne e kuptojmë se faqja juaj eCommerce është motori i biznesit tuaj online dhe ju nuk mund të përballoni të përjetoni ndonjë problem teknik. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbime të mirëmbajtjes së platformave eCommerce, për të siguruar që faqja juaj e internetit të funksionojë gjithmonë. Stafi ynë është plotësisht i trajnuar dhe ka të gjithë përvojën dhe ekspertizën e nevojshme për të kapërcyer çdo pengesë që mund të vijë së bashku me punën. Ju mund të rrini të qetë dhe të përqendroheni në zhvillimin e biznesit tuaj online, ndërkohë që ne mbajmë një faqe interneti të sigurt dhe të sigurt për ju.

Konkurrenca e bizneseve në motorët e kërkimit është vazhdimisht në rritje. Kjo është arsyeja pse është thelbësore që bizneset të kenë faqen e tyre të internetit të shfaqur në faqen e parë të rezultateve të motorit të kërkimit. Ne mund t’ju ndihmojmë të arrini më shumë klientë duke krijuar një faqe interneti eCommerce miqësore ndaj SEO që është e optimizuar për një renditje të lartë në të gjithë motorët e kërkimit. Kjo do të thotë që web-i juaj eCommerce do t’u shfaqet së pari përdoruesve të internetit që po kërkojnë kategorinë tuaj të zgjedhur.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas