+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Shërbime Profesionale të Menaxhimit të Reklamave

Konkurrenca në skenën dixhitale është gjithnjë në rritje! Shërbimet tona të menaxhimit të reklamave në Shqipëri janë krijuar për të ndihmuar biznesin tuaj të tërheqë një audiencë specifike, të gjenerojë prospekte cilësore dhe të rrisë shitjet!

Zgjeroni Audiencën Tuaj me Fushata Specifike Targetimi
Përmirësoni Konvertimet Përmes Kontentit Tërheqës
Ndërtoni Reputacionin e Markës dhe Rrisni të Ardhurat
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në

Mundësojmë Shërbimet e Manaxhimit të Reklamave me:

Ne ofrojmë shërbime të menaxhimit të reklamave të orientuara drejt qëllimit për të gjitha platformat e njohura! Përfitoni nga ekspertiza e gjerë e specialistëve tanë të reklamave dhe merrni zgjidhje marketingu që dallohen nga të tjerët.

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË MENAXHIMIT TË REKLAMAVE

Dëshironi të merrni më shumë prospekte cilësore për bizneset tuaja? Po kërkoni një mënyrë efikase për të rritur shitjet tuaja? Shërbimet tona të menaxhimit të reklamave në Tiranë janë krijuar për t’ju ndihmuar të gjeneroni fitime përmes fushatave të hartuara në mënyrë strategjike!

Promovoni Biznesin Tuaj Nëpërmjet Instagramit

Si një nga platformat më të njohura, Instagram është bërë një domosdoshmëri për çdo biznes që dëshiron të qëndrojë në krye të lojës. Investimi në reklamat PPC për Instagram është një nga mënyrat më efikase për të arritur në mënyrë efektive audiencën tuaj të synuar. Ekspertët tanë do të krijojnë reklama targetuese që do të zgjerojnë shtrirjen tuaj, do të tërheqin vizitorë dhe do të gjenerojnë klientë me cilësi të lartë. Rrisni faqen tuaj të internetit duke gjeneruar trafik referimi përmes shërbimeve tona të menaxhimit të Instagramit.

 • Krijimi i Reklamave në Instagram
 • Reklama Targetimi në Instagram
 • Optimizimi i Reklamave në Instagram
 • Menaxhimi Efikas i Buxhetit
 • Monitorim dhe Raportim i Vazhdueshëm

Rrisni Shitjet Përmes Reklamave në Facebook

Një nga mënyrat më të mira për të arritur audiencën tuaj të synuar dhe për të gjeneruar prospekte të menjëhershme është duke investuar në reklamat në Facebook. Ekspertët tanë të menaxhimit të reklamave në Tiranë do të krijojnë shkrime përkatëse dhe tërheqëse të reklamave dhe pamje vizuale që garantohen të nxisin gjenerimin e prospekteve dhe të rrisin atributet. Pavarësisht nëse jeni një biznes fillestar apo i themeluar mirë, reklamimi me pagesë në Facebook është një nga mënyrat më të shpejta për të ngjitur shkallët e suksesit dhe për të rritur fitimin tuaj!

 • Krijim i Reklamave në Facebook
 • Reklama Targetimi në Facebook
 • Monitorim i Reklamave në Facebook
 • Menaxhim i Faqes së Facebook-ut
 • Raport dhe Monitorim i Vazhdueshëm

Arrini Prospekte të Kualifikuar Përmes Google Ads

Shërbimet tona të menaxhimit të reklamave në Shqipëri ofrojnë paketa Google Ads të ciklit të plotë. Ne do të krijojmë një strategji efikase marketingu të përshtatur posaçërisht për platformën e reklamave pay-per-click të Google. Ekspertët tanë mbulojnë gjithçka, nga krijimi i llogarisë së Google Ads deri te optimizimi dhe menaxhimi i vazhdueshëm. Profesionistët tanë do të përdorin ekspertizën e tyre të gjerë për të hartuar dhe zbatuar një strategji të suksesshme të Google Ads!

 • Krijimi dhe Menaxhimi i Llogarisë
 • Optimizimi i Fjalëve Kyçe
 • Targetimi i Audiencës dhe Klientëve
 • Analiza e Konkurrencës dhe Industrisë
 • Shkrimi i Reklamave Bazuar në të Dhëna
 • Testim dhe Gjurmim i Rregullt

Mos Humbisni një Miliard Përdorues Aktivë!

Edhe pse jo aq popullor sa Google, Bing ende zë një pjesë të madhe të tregut të motorëve të kërkimit. Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë tjetër për të zgjeruar strategjinë tuaj të marketingut dhe për të tejkaluar konkurrentët tuaj, merrni parasysh shërbimet tona të menaxhimit të Bing Ads (Microsoft Ads)! Ekspertët tanë do të hartojnë një plan adekuat veprimi që përfshin pamje tërheqëse dhe shkrim reklamash me përmbajtje specifike të fjalëve kyçe më performuese, të cilat garantojnë të maksimizojnë ROI-n.

 • Krijim dhe Menaxhimi i Llogarisë
 • Krijim i Reklamave në Bing
 • Menaxhim i Reklamave në Bing
 • Organizim dhe Menaxhim i Buxhetit
 • Monitorim dhe Gjurmim i Rregullt

Reklamoni në një Rrjet Social Profesional

Nëse jeni të interesuar për fushatat e marketingut B2B ose po kërkoni të promovoni shërbimet tuaja në një audiencë specifike të targetuar të përbërë nga profesionistë dhe ekspertë, LinkedIn është një nga platformat më të mira që mund të përdorni. Shërbimet tona të menaxhimit të reklamave LinkedIn në Shqipëri ofrojnë fushata reklamimi specifike për objektivat që garantojnë të gjenerojnë prospekte cilësore dhe të krijojnë reputacion për markën tuaj.

 • Konfigurim i Reklamave në LinkedIn
 • Krijim dhe Menaxhimi i Reklamave në LinkedIn
 • Mirëmbajtje dhe Rregullimi i Reklamave
 • Monitorim dhe Rregullim i Reklamave në LinkedIn
 • Konsultime dhe Mbështetje të Vazhdueshme

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Manaxhimit të Reklamave

Po kërkoni një mënyrë për të gjeneruar më shumë prospekte, trafik dhe shitje? Shërbimet tona të menaxhimit të reklamave në Shqipëri janë zgjidhja që ju nevojitet! Me më shumë se 15 vjet përvojë në industri, Grow ofron fushata reklamuese PPC me performancë të lartë dhe me kosto efektive që sigurojnë rezultate cilësore. Promovoni biznesin tuaj në një audiencë specifike të targetuar dhe rrisni fitimin tuaj!

Ekspertizë Teknike
Analiza e Konkurrencës
ROI e Përmirësuar
Raporte të Vazhdueshme
More About Us
Qasje Gjithëpërfshirëse
Reklama Efektive
Keyword-Specific Ad Copy
Paketa të Plota
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Merrni Rezultate të Matshme dhe Prospeke Cilësore

Me mbi 15 vite eksperiencë në fushën e marketingut dixhital, ekspertët tanë kanë fituar përvojë të konsiderueshme në analizën e të dhënave, prandaj ata janë në gjendje të vlerësojnë siç duhet sjelljen e klientëve tuaj në internet. Duke targetuar audiencën e duhur dhe duke përdorur reklama efektive, manaxherët tanë të reklamave do t’ju ndihmojnë të përmirësoni ndjeshëm ROI-n tuaj. Merrni prospekte të kualifikuara dhe zgjeroni shtrirjen tuaj!

Gjeneroni më Shumë Shitje dhe Rrisni Fitimet Tuaja
Përdorni Reklama Tërheqëse, të Shkruara Mirë
Arrini Audiencën e Duhur dhe Nxisni më Shumë Shitje

Rrisni Trafikun e Kompanisë dhe Tërhiqni Klientë të Rinj

Studimet tregojnë se shumë konsumatorë kanë më shumë gjasa të blejnë një produkt pas shikimit të një reklame. Shërbimet tona të manaxhimit të reklamave në Shqipëri ofrojnë zgjidhje gjithëpërfshirëse të marketingut të reklamave. Ne do të kujdesemi të krijojmë fushata reklamuese dinamike dhe tërheqëse që do të nxisin më shumë klientë, më shumë trafik në faqen tuaj të internetit dhe më shumë shitje!

Gjeneroni më Shumë Trafik për Faqen Tuaj të Internetit
Databazë e Përditësuar me Prospekte të Rinj Cilësorë
Zgjeroni Bazën Tuaj të Klientëve Besnikë

Reklamimi me Pagesë që Gjeneron Para për Kompaninë Tuaj

E vërteta e çështjes është se sa më shumë të investoni në reklamat tuaja, aq më shumë fitime do të keni! Specialistët tanë ekspertë të reklamave PPC do të sigurohen që të maksimizojnë fitimet tuaja duke arritur rezultate me kosto të ulët dhe cilësi të lartë. Në skenën dixhitale konkurruese të sotme, reklamimi është bërë një faktor vendimtar që mund të rrisë ose prishë biznesin tuaj. Na lejoni t’ju ndihmojmë të dalloheni nga të tjerët me dizajne profesionale dhe përmbajtje reklamash të mirë-menduar.

Mbajeni Biznesin në Krye të Mendjes së Klientëve Tuaj
Krijoni më Shumë Biznes Duke Zgjeruar Shtrirjen Tuaj
Tërhiqni Klientë që Janë Vërtetë të Interesuar për Produktin Tuaj

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Termi “menaxhimi i reklamave” përshkruan një koleksion veprimesh të ndërmarra për të mbikëqyrur detyrat dhe operacionet e ndryshme të përfshira në promovimin e mallrave dhe shërbimeve për klientët aktualë dhe potencialë. Bazuar në llojet e ndryshme të parametrave të disponueshëm, një menaxher reklamash ofron targetim të segmentuar të audiencës. Ky lloj targetimi ndihmon në përcjelljen e mesazhit të kompanisë suaj tek audienca e synuar. Në planin afatgjatë, shërbimet tona të menaxhimit të reklamave në Shqipëri rezultojnë të jenë me kosto efektive për iniciativat tuaja të marketingut dhe promovimit, duke përmirësuar gjithashtu saktësinë dhe efektivitetin e fushatave tuaja reklamuese!

Me përdorimin e gjerë të internetit në ditët e sotme, marketingu online është kthyer në domosdoshmëri për bizneset. Dhe një mënyrë për të synuar në mënyrë efektive audiencën e duhur është përdorimi i reklamave, ku keni akses në një sërë parametrash të targetimit, duke përfshirë demografinë, vendndodhjen dhe përdorimin e fjalëve kyçe. Ju mund të krijoni një lidhje të qëndrueshme me audiencën tuaj të synuar dhe të gjeneroni një kthim të konsiderueshëm nga investimi duke bërë këtë.

Shumica e bizneseve i përdorin reklamat në një mënyrë ose në një tjetër. Megjithatë, pse është kaq e rëndësishme? Biznesi juaj mund të përfitojë shumë nga reklamimi në një sërë mënyrash, si p.sh.:

Përmirësoni ndjeshëm ndërgjegjësimin e markës

Sillni klientë të rinj dhe krijoni besnikërinë e klientit

Kapërceni konkurrencën tuaj

Gjeneroni prospekte dhe më shumë shitje

Promovimi luan një rol vendimtar në tërheqjen e klientëve të rinj dhe ruajtjen e vitalitetit të ndërmarrjes suaj. Për fat të mirë, një bollëk platformash të ndryshme janë në dispozicion për specialistët e reklamave për të tregtuar në mënyrë efektive bizneset e klientëve të tyre. Opsionet e spikatura përfshijnë Google Ads, Facebook Ads dhe LinkedIn Ads, ku secila platformë ka avantazhe dhe disavantazhe të dallueshme. Identifikimi i platformës optimale për biznesin tuaj varet nga objektivat tuaja unike dhe demografia e synuar.

Rezultatet nga reklamat PPC mund të shfaqen brenda disa ditësh deri në disa javë, por për të marrë kthimet më të mira mund të duhen disa muaj. Buxheti juaj ndikon ndjeshëm se sa shpejt ndodhin gjërat, pasi reklamimi PPC për klikim mbështetet në ofertën tuaj. Marketingu dixhital nuk është i njëjtë për çdo industri, kështu që sa shpejt i shihni rezultatet varet nga biznesi, konkurrenca dhe qëllimet tuaja.

Një plan i mirë marketingu mund të ndihmojë me të vërtetë të shesësh më shumë. Duke u fokusuar në grupe specifike njerëzish dhe duke krijuar përmbajtje interesante, bizneset mund të bëjnë që më shumë njerëz të vizitojnë faqen e tyre të internetit dhe t’i kthejnë ata në klientë aktualë. Shërbimet tona të menaxhimit të reklamave me pagesë në Tiranë mund t’ju ndihmojnë të rrisni shitjet tuaja duke i njoftuar klientët potencialë për produktet ose shërbimet tuaja dhe duke i mbajtur të përditësuar për çdo ndryshim, produkt të ri, ofertë speciale ose përmirësime.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas