+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Ndërtim Website (Faqe interneti profesionale)

Jemi një kompani e specializuar për ndërtim website dhe faqe interneti për biznesin tuaj. Kaloni biznesin tuaj nga mënyra tradicionale, ne atë digjitale me krijimin e nje website profesional që prezanton biznesin tuaj më së miri online.

Përmirësoni UX me një web të optimizuar me SEO
Rrisni Trafikun me një faqe të optimizuar për mobile
Përmirësoni Shitjet duke qenë më afër klientëve 24/7
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Ndertim Website Profesional ne Tirane, Shqiperi. Krijim Faqe interneti dhe website.

Mundësojmë Shërbime Për Faqe Interneti Profesionale me:

Është e vështirë të gjesh dikë të suksesshëm që nuk ka një faqe interneti biznesi në ditët e sotme. Grow mund t’ju ndihmojë të krijoni një prani të fortë në internet që do t’ju bëjë të dalloheni nga konkurrenca.

KRIJIMI I NJË FAQE WEB NDAHET NË DISA FAZA:

Për të krijuar një faqe internet profesionale duhen ndjekur disa rregulla në mënyrë rigoroze. Në kete mënyrë shërbimi për ndërtim faqe interneti mundëson që faqja juaj përveç se prezantohet bukur, funksionon në mënyrë perfekte me SEO duke ju kursyer para për optimizime të tjera.

Krijoni një Faqe të Personalizuar që Ndihmon Identitetin Tuaj të Veçantë

Kontrolloni zhvillimin e identitetit tuaj të markës dhe lërini përshtypje vizitorëve tuaj me një dizajn mahnitës të faqes suaj së internetit. Stafi ynë i zhvilluesve dhe dizajnerëve me përvojë të web-it do të krijojë një dizajn të personalizuar që shpreh identitetin unik të markës tuaj. Krijoni një prani të besueshme në internet që përputhet me identitetin e markës tuaj dhe ofron një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit.

Bashkëpunoni me Grow dhe merrni një dizajn të personalizuar web-i që përputhet me strategjinë tuaj të marketingut.

 • Përmirësoni Identitetin e Markës
 • Rrisni Konvertimet
 • Përmirësoni Përvojën e Përdoruesit
 • Zgjeroni Shtrirjen Tuaj në Treg
 • Krijoni një Prani të Fortë në Internet

Stafi ynë i zhvilluesve dhe dizajnerëve ekspertë të web-it kryen analiza gjithëpërfshirëse të faqes së internetit për të zbuluar mundësitë e mundshme të konvertimit për faqen tuaj të internetit. Lini një përshtypje të qëndrueshme tek vizitorët tuaj dhe ndërtoni marrëdhënie solide biznes-klient me shërbimet tona të zhvillimit të faqeve të internetit në Tiranë, Shqipëri.

Ndertim i website për çdo pajisje

Me 55% të trafikut të internetit që gjenerohet nga përdoruesit e celularëve, është thelbësore të krijosh një web responsiv në të gjitha platformat për të siguruar një rritje të suksesshme për biznesin tuaj. Grow specializohet në krijimin e faqeve responsive të internetit që mund të aksesohen pa probleme në çdo pajisje.

Na lejoni të kujdesemi për nevojat e audiencës tuaj, pavarësisht se si ata zgjedhin të lundrojnë në faqen tuaj.

 • E Aksesueshme në të Gjitha Pajisjet
 • Fleksibël në të Gjitha Platformat
 • Optimizuar për Përshtatjen e Ekranit
 • Renditje e Përmirësuar e SEO-s
 • Përvojë e Përmirësuar UX/UI

Studimet kanë treguar se 85% e konsumatorëve lundrojnë internetin për të zbuluar dhe gjetur biznese të reja lokale. Pikërisht nga ky fakt, ne dizenjojmë faqe interneti të personalizuara me grafika dhe përmbajtje të veçantë, duke ofruar një përvojë të jashtëzakonshme për përdoruesit dhe duke rritur aksesueshmërinë. Kjo lejon një rritje të trafikut të faqes suaj të internetit dhe rrit dukshmërinë tuaj dixhitale.

Ndertim i website për çdo pajisje. Ndertim website responsiv per telefon.

Një Faqe Interneti Plotësisht e Sigurt

Në Grow, ne i japim përparësi sigurisë së faqes suaj të internetit. Zhvilluesit tanë ekspertë dhe konsulentët e sigurisë kryejnë skanime të vazhdueshme të cënueshmërisë për të siguruar optimizimin e plotë të sigurisë së faqes suaj të internetit. Ne punojmë me kujdes me ekipin tuaj në çdo kohë për të arritur sigurinë optimale të faqes së internetit dhe për të siguruar që puna e tyre të funksionojë pa probleme.

Përveç ekspertizës teknike, ekipi ynë i zhvilluesve do t’ju ofrojë:

 • Siguri të Faqes së Internetit dhe Mirëmbajtje e Rregullt
 • Bashkëpunim Fleksibël me Ekipin Tuaj
 • Menaxhim Gjithëpërfshirës i Web-it
 • Kontrolle të Kërcënimeve të Sigurisë dhe më Shumë

Në Grow, ne jemi të përkushtuar të ndërtojmë web-e të sigurta që janë rezistente ndaj kërcënimeve kibernetike. Stafi ynë i zhvilluesve ekspertë të web-it në Tiranë, Shqipëri, përdor gjithmonë protokollet më të fundit të sigurisë për të siguruar që faqja juaj e internetit të mbetet e sigurt gjatë gjithë kohës. Na lejoni të ruajmë faqen e internetit të biznesit tuaj dhe informacionin e përdoruesit, ndërkohë që ju jini të qetë.

Angazhoni Vizitorët Tuaj me një Web të Optimizuar

Një faqe interneti me ngarkim të ngadaltë krijon një përvojë të pakëndshme për përdoruesit e saj dhe i shtyn ata të kërcejnë në një faqe tjetër. Bashkëpunimi me agjencinë tonë të zhvillimit të faqeve të internetit në Tiranë, Shqipëri, mund t’ju ndihmojë të ndërtoni një faqe interneti të optimizuar me shpejtësi që angazhon vizitorët tuaj dhe ofron një përvojë të shkëlqyer përdoruesi.

Përveç dizajnit profesional, zhvilluesit tanë ekspertë do të optimizojnë faqen tuaj duke:

 • Minimizuar Fushëveprimet e Çështjeve të Ngarkimit
 • Optimizuar Imazhet e Faqes Suaj të Internetit
 • Aktivizuar Memorjen e Shfletuesit dhe CDN
 • Reduktuar Prishjen e Kodit
 • Përmirësuar Reagimin Celular

Optimizimi i performancës së faqes suaj të internetit është një element kyç në tërheqjen dhe mbajtjen e përdoruesve. Bëhuni një oaz i besueshëm në peizazhin e sotëm dixhital me ritme të shpejta dhe nxitni rritjen e biznesit me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të faqeve të internetit në Tiranë, Shqipëri.

Ndërtojmë Përvoja Gjithëpërfshirëse në Web

Bëhuni një fener drite për miliona njerëz me aftësi të kufizuara dhe merrni një dizajn we-i që është lehtësisht i aksesueshëm për të gjithë. Në Grow, ne i kuptojmë udhëzimet dhe standardet e kërkesave të aksesueshmërisë për faqet e internetit.

Shërbimet tona të zhvillimit të faqeve të internetit në Tiranë, Shqipëri, mbajnë një fokus të fortë në kërkesat e aksesueshmërisë, duke siguruar:

 • Gjithëpërfshirje për të Gjithë Anëtarët e Komunitetit
 • Pajtueshmëri me Kërkesat Ligjore
 • Rritje e Shtrirjes së Audiencës
 • Konsideratë e Diversitetit
 • Reputacion i Zgjeruar

Stafi ynë i zhvilluesve me përvojë është i pajisur me njohuritë dhe ekspertizën e nevojshme për t’ju ndihmuar në kapërcimin e të gjitha pengesave të aksesueshmërisë që mund të hasë biznesi juaj. Ata do të krijojnë një faqe interneti që është e aksesueshme për të gjithë dhe që tregon vlerësimin tuaj për diversitetin.

Kryeni një Migrim të Sigurt të Kontentit Tuaj në WordPress

A po kërkoni të migroni kontentin tuaj në një faqe të re mahnitëse në WordPress? Grow mund të jetë partneri juaj ekspert dhe t’ju ndihmojë të importoni pa probleme kontentin tuaj të vlefshme në platformën tuaj WordPress.

Stafi ynë ka ekspertizën teknike për të kryer të gjitha llojet e migrimit të kontentit si:

 • Optimizim i Organizimit të Përmbajtjes
 • Ruajtje e Ekselencës Operacionale
 • Krijimi i një Rrjeti WordPress me Shumë Faqe
 • Ruajtje e Trafikut në Hyrje dhe më Shumë

Ne kryejmë një migrim dixhital të sigurt dhe të sigurt të përmbajtjes suaj në një faqe WordPress duke përdorur skriptin dhe metodat tona të personalizuara të migrimit që nuk sigurojnë fare ndërprerje dhe ofrojnë përvoja tërheqëse të klientit brenda një kohe të shkurtër.

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Zhvillimit të Web-eve

Na lejoni t’ju ndihmojmë të krijoni një prani të fortë dixhitale me një faqe interneti profesionale dhe efektive që u sjell vlerë klientëve tuaj. Grow ofron shërbime të zhvillimit të web-it që janë lider në industri dhe ofrojnë përvoja bindëse për klientët. Bëjeni biznesin tuaj të lulëzojë online me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të faqeve të internetit në Tiranë, Shqipëri.

Staf me Eksperiencë
Ekspertizë në WordPress
Dizajn Responsiv
Çmime Konkurruese
More About Us
Dizajn i Personalizuar
Mirëmbajtje e Vazhdueshme
Raportim Gjithëpërfshirës
Bashkëpunim Fleksibël
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Përfitoni një Zgjidhje të Gatshme për Zhvillim Web-i

Zgjidhjet tona të zhvillimit të faqeve të internetit janë përshtatur posaçërisht për bizneset në zhvillim që duan të krijojnë një prani të fortë në internet dhe të dallohen nga konkurrentët e tyre. Siguroni një rritje të suksesshme për biznesin tuaj nëpërmjet shërbimeve tona të zhvillimit të faqeve në Tiranë, Shqipëri.

Dizajne të Përshtatura për Nevojat Tuaja
Performancë dhe Përputhshmëri e Jashtëzakonshme
Cilësi Profesionale dhe Pamje Tërheqëse

Zhvillimi Përmirësues i Web-it që Sjell Rezultate

Në epokën e sotme globaliste, rëndësia e një pranie të fuqishme në internet për bizneset është gjithnjë në rritje. Dizajnerët tanë ekspertë kanë përvojë në zhvillimin e faqeve responsive të internetit që arrijnë norma të larta konvertimi dhe adoptimi. Përfitoni nga shërbimet tona profesionale të zhvillimit të faqeve të internetit në Tiranë, Shqipëri, dhe siguroni një rritje të suksesshme për biznesin tuaj.

Dizajne Mahnitëse që Tërheqin Audiencën
Faqe Interneti Responsive që Rrisin Trafikun
Shërbim Cilësor që Sjell Rezultate

Ekspertizë e Shkëlqyer në WordPress

Zgjidhjet tona gjithëpërfshirëse të WordPress i përmbahen një qasjeje cilësore që përfshin migrimin e plotë të të dhënave, integrimet e gjera të API, shkallëzueshmërinë, performancën, udhëzimet dhe mirëmbajtjen afatgjatë. Maksimizoni cilësinë e pranisë tuaj në internet me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të faqeve të internetit në Tiranë, Shqipëri.

Ekspertizë dhe Praktika Inovative të WordPress
Dizajne të Personalizuara që Përputhen me Markën Tuaj
Bashkëpunim Fleksibël Gjatë Gjithë Procesit

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Zhvillimi i web-it mbulon procesin e krijimit, dizenjimit dhe mirëmbajtjes së një faqeje interneti ose aplikacionesh që funksionojnë në internet. Zhvillimi i web-it përfshin dizajnin e web-it, programimin e web-it, menaxhimin e bazës së të dhënave dhe krijimin e kontentit. Kjo kërkon një grup të veçantë aftësish, njohurish dhe teknologjish të kërkuara.

Çdo lloj aplikacioni në internet ka pikat e forta dhe të dobëta. Megjithatë, është ende një web dhe nuk duhet të ngatërrohet me një aplikacion nativ. Në varësi të dizajnit që i jep aplikacionit në internet, ai mund t’i ngjajë një aplikacioni nativ, por nuk është ashtu.

Optimizimi i motorrit të kërkimit është shumë i varur nga kontenti që përfshini në faqen tuaj të internetit. Me mbi 15 vjet përvojë, Grow është një nga agjencitë më të mira të marketingut dixhital në Tiranë, Shqipëri. Ne jemi të specializuar në shërbimet SEO në Shqipëri dhe kemi ndihmuar qindra klientë tanë të arrijnë objektivat e tyre të marketingut. Stafi ynë i shkrimtarëve të aftë të kontentit ka ekspertizë teknike në krijimin e kontentit specifik në lidhje me biznesin tuaj, duke siguruar që biznesi juaj të ketë një renditje më të lartë në motorrët e kërkimit dhe të bëhet më i dukshëm në treg. Grow mund t’ju ndihmojë në optimizimin e aplikacionit tuaj të internetit për SEO duke rritur shpejtësinë e ngarkimit të faqes tuaj të internetit, duke zbatuar një certifikatë të sigurt SSL, duke caktuar meta-etiketa efektive dhe më shumë.

Koha e saktë e nevojshme për të përfunduar një projekt zhvillimi në internet nga fillimi në fund mund të varet nga lloji dhe kompleksiteti i projektit tuaj. Mund të zgjasë nga 1 javë deri në 3 muaj. Në Grow, ne ndjekim një planifikim gjithëpërfshirës që përfshin fazën e organizimit, fazën e dizajnit grafik, kodimin, zhvillimin, testimin, lëshimin dhe mirëmbajtjen. Kjo mund t’ju ndihmojë të mbani gjurmët e të gjithë procesit tonë dhe të vëzhgoni në detaje afatin kohor të projektit. Ne jemi të përkushtuar për të ofruar shërbimet tona të zhvillimit të web-eve në Shqipëri në cilësinë më të lartë dhe në kohën e duhur.

Kostoja e saktë e zhvillimit të faqeve profesionale në Shqipëri mund të varet nga lloji dhe kompleksiteti i projektit tuaj. Paketat tona të zhvillimit të faqeve të internetit janë të personalizueshme sipas nevojave dhe kërkesave të klientëve tanë. Kontaktoni me stafin tonë të shërbimit ndaj klientit dhe merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të personalizuar të zhvillimit të aplikacioneve të internetit në Shqipëri, mund të prisni që ne të realizojmë lehtësisht projektin tuaj dhe të ofrojmë një aplikacion cilësor. Stafi ynë i zhvilluesve ekspertë të web-it do të krijojë një aplikacion web-i të personalizuar pikërisht ashtu siç dëshironi ju. Grow është kompania juaj e zhvillimit të faqeve të internetit në Shqipëri për bizneset që duan të krijojnë një prani të fortë online.

Absolutisht që jo! Në Grow, stafi ynë i dizaajnerëve dhe zhvilluesve të web-it kanë ekspertizë në krijimin e faqeve të internetit me të gjitha llojet e platformave si Shopify, Laravel dhe shumë të tjera. WordPress është megjithatë në trend. Në varësi të llojit të faqes së internetit që ju kërkoni të keni, ne mund të përshkruajmë shtrirjen e mundësive dhe t’ju këshillojmë për zgjedhjen e duhur.

Aksesueshmëria është e rëndësishme në zhvillimin e web-it sepse i lejon të gjithë të përdorin faqen tuaj të internetit. Në epokën e sotme globaliste, pothuajse të gjithë përdorin internetin për të kërkuar dhe gjetur biznese lokale. Kjo do të thotë që edhe personat me aftësi të kufizuara duhet të përfshihen në komunitetin tuaj të përdoruesve. Duke projektuar dhe koduar një faqe interneti që mund të përdoret nga të gjithë, pavarësisht nga aftësitë e tyre, biznesi juaj fiton besim dhe përgjegjësi, duke rritur trafikun tuaj në internet dhe normat e konvertimit. Grow është e specializuar në zhvillimin e faqeve të internetit në Shqipëri, duke ju ofruar një faqe interneti gjithëpërfshirëse që do t’ju çojë përpara në tregun konkurrues të sotëm.

Studimet kanë treguar se 85% e njerëzve përdorin internetin për të kërkuar dhe gjetur biznese lokale. Kjo do të thotë që biznesi juaj po humbet dukshmërinë dhe shitjet çdo ditë që nuk po përdorni një faqe interneti. Grow është agjencia më e mirë e zhvillimit të web-eve në Tiranë, Shqipëri, që ofron zgjidhje zhvillimi të faqeve të internetit për të gjitha llojet e bizneseve që duan të dalin mbi konkurrentët e tyre dhe të krijojnë një prani të fortë në internet.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas