+100 Biznese të susksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Shërbime Profesionale SEO për Biznese eCommerce

Përgjatë përvojës tonë në treg, Grow ka ndihmuar kompani të ndryshme eCommerce në rritjen e të ardhurave, trafikut dhe renditjes së tyre në motorët e kërkimit. Ne mund t’ju ndihmojmë të tejkaloni konkurrentët tuaj dhe t’i poziciononi mallrat tuaja për ekspozim afatgjatë ndaj blerësve të mundshëm.

Strategji të Provuara SEO eCommerce që Nxisin Shitjet
Qasje e Drejtuar nga Rezultatet për SEO eCommerce
Rezultate të Përmirësuara Organike dhe Rritje Afatgjate
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Sherbime SEO eCommerce ne Tirane, Shqiperi.

Lartësojmë Web-in Tuaj eCommerce me të Dhëna nga:

Ne besojmë se SEO për faqet e internetit eCommerce është arti i zhbllokimit të potencialit të plotë të faqes suaj të internetit dhe i lidhjes së markës tuaj me audiencën e duhur.

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË SEO E-COMMERCE

Specialistët tanë të SEO-s kanë eksperiencën dhe ekspertizën e duhur për të kryer shërbime për të gjitha bizneset eCommerce, duke e çuar shikueshmërinë e tyre në internet dhe trafikun organik në lartësi të reja.

Identifikimi i Fjalëve Kyçe Performuese

Për të identifikuar fjalët kyçe me konvertim të lartë në sektorin tuaj, ne fillojmë fushatat tona SEO me analiza konkurruese dhe kërkime të detajuara të fjalëve kyçe. Fjalët kyçe me prioritet janë ato të cilat audienca juaj e synuar po përdor aktualisht dhe që kanë një probabilitet të lartë për t’u renditur mirë për faqen tuaj të internetit. Strategjia jonë gjithëpërfshirëse ndihmon shërbimin tonë SEO të tregtisë elektronike në identifikimin e prospekteve më fitimprurëse për biznesin tuaj online.

Personifikimi i audiencës është një tjetër mjet që ne përdorim për të analizuar fjalët kyçe të kërkimit dhe sjelljen e tregut tuaj të synuar. Ne e vendosim faqen tuaj eCommerce përpara përdoruesve më të kualifikuar—ata që kërkojnë në mënyrë aktive të blejnë diçka, të planifikojnë një konsultë ose të dorëzojnë një formular kontakti—duke u fokusuar në disa fjalë kyçe me qëllim të lartë kërkimi.

Fjalët Kyçe të Duhura, në Vendin e Duhur

Gjetja e fjalëve kyçe të duhura është shumë e rëndësishme kur bëhet fjalë për formimin e strategjisë së duhur të SEO-s. Në Grow, stafi ynë i specializuar kryen kërkimin e duhur për të identifikuar dhe përdorur fjalët e duhura që do të tërheqin më shumë klientë dhe do t’ju vendosin në krye të motorëve të kërkimit. Në mënyrë që të ndërtojmë një plan SEO të personalizuar dhe gjithëpërfshirës të tregtisë elektronike që ju ndihmon të renditeni mbi konkurrencën tuaj dhe të ofroni rezultate të jashtëzakonshme për kompaninë tuaj eCommerce, ne hulumtojmë gjithashtu renditjen e fjalëve kyçe të konkurrentëve tuaj, profilet e linqeve referuese dhe kontentin në faqe.

Pasi të përcaktojmë se cilat fjalë kyçe janë më të rëndësishme për dyqanin tuaj online, ne përpiqemi t’i inkorporojmë ato pa mundim në faqen tuaj të internetit. Duke bërë këtë, ne sigurohemi që motorët e kërkimit dhe klientët e mundshëm mund të përcaktojnë shpejt se sa e rëndësishme është faqja juaj e internetit për kërkimin e tyre, gjë që do të rrisë ekspozimin dhe përfundimisht shitjet.

Optimizimi i Faqes së Produktit për Rezultate më të Mira

Specialistët tanë të SEO-s për biznesin tuaj eCommerce, do të ekzaminojnë të gjithë faqen tuaj të internetit për t’u siguruar që ajo të jetë responsive dhe me performancë të lartë, pavarësisht se si blerësit e mundshëm e aksesojnë dyqanin tuaj të tregtisë elektronike – në desktop ose pajisje celulare. Ne sigurojmë që motorët e kërkimit po vlerësojnë dhe indeksojnë në mënyrë efektive faqen tuaj të internetit duke përdorur motorët tanë të domain-it të brendshëm.

Me ndihmën e titujve dhe përshkrimeve të pasura me fjalë kyçe që përshkruajnë saktësisht produktin dhe përfshijnë informacione përkatëse si numrat e modeleve, ne do të optimizojmë faqet e produktit tuaj. Kjo i ndihmon konsumatorët potencialë të gjejnë produktet tuaja më lehtë dhe garanton një renditje më të lartë në rezultatet e kërkimit të tyre.

Kategori të Thjeshta që Ndihmojnë SEO-n

Pothuajse të gjitha strategjitë tona të SEO-s, duke përfshirë SEO lokale dhe ndërkombëtare, fillojnë me një vlerësim të plotë teknik dhe SEO për të ndërtuar një bazë solide për faqen tuaj të internetit. Shërbimet tona të e-commerce SEO janë të pamjaftueshme derisa të bëjmë një auditim të plotë të SEO-s për të identifikuar ndonjë boshllëk në strategjinë aktuale të SEO-s ose për të analizuar konkurrencën. Pas procesit të vlerësimit, zbatohet një strategji e përshtatshme për të përmirësuar dukshmërinë e faqes suaj të internetit në treg.

Faqet e kategorive të eCommerce SEO janë thelbësore për rritjen e numrit të vizitorëve në faqen e internetit dhe shitjeve. Motorët e kërkimit mund ta kuptojnë më mirë përmbajtjen e faqes suaj të internetit dhe ta rendisin atë më lart në rezultatet përkatëse të kërkimit nëse kryeni hulumtime me fjalë kyçe të duhura dhe siguroheni që çdo faqe kategorie të ketë një etiketë titulli dhe përshkrim të veçantë detajues.

Optimizim i UI & UX për Navigim më të Mirë

Ne kemi vite të tëra ekspertize duke ofruar shërbime të optimizimit të UX/UI të bazuara në vlera në një gamë të gjerë biznesesh. Aftësitë e jashtëzakonshme analitike dhe vizualizuese të profesionistëve tanë i lejojnë ata të kuptojnë sjelljen e përdoruesit dhe të prodhojnë skica të mrekullueshme. Specialistët tanë të drejtuar nga rezultatet specializohen në krijimin e ndërfaqeve tërheqëse të përdoruesit me flukse të lehta përdoruesi.

  • Menu Navigimi e Thjeshtë dhe e Lehtë për t’u Përdorur
  • Shirit Kërkimi Lehtësisht i Aksesueshëm
  • Përdorim i Duhur i Faqeve të Koleksionit
  • Dizajn i Rregullt dhe Tërheqës
  • Strukturë URL-je e Lehtë për t’u Përdorur
  • Aplikimi Integrues i ‘Breadcrumbs’
  • Optimizim i Dizajnit

Web më i Shpejtë – Klientë të Lumtur

Qëllimi kryesor i Google është t’u japë vizitorëve rezultatet e kërkimit që përputhen më shumë me atë që ata kërkojnë. Motorët e kërkimit synojnë të paraqesin faqe interneti që ofrojnë një përvojë të shkëlqyer përdoruesi, përveç faqeve me përmbajtje që përputhet më mirë me kërkimin e përdoruesit. E keni marrë me mend: një përvojë e shkëlqyer e përdoruesit përfshin të kesh një faqe të shpejtë.

Përveç rritjes së performancës së faqes, kjo do të përmirësojë gjithashtu elementët thelbësorë të faqes suaj të internetit, të cilat do të përmirësojnë përvojën e përdoruesit dhe do të rrisin optimizimin për motorët e kërkimit.

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të eCommerce SEO

Kur bashkëpunoni me Grow për SEO eCommerce, do të punoni me një staf që është i përkushtuar për të përmirësuar praninë tuaj në internet dhe për të prodhuar rezultate të shkëlqyera tregtare. Ne jemi një mundësia optimale për bizneset që kërkojnë zgjidhje gjithëpërfshirëse dhe efikase të SEO-s për shkak të kombinimit tonë unik të përvojës, kreativitetit dhe shërbimit të përqendruar tek klienti.

Hulumtim Ekspert i Fjalëve Kyçe
Optimizim Organik i CTR
Optimizim për Celularë
Çmime Konkurruese
More About Us
Përmirësim i Përvojës UX
Përmirësim i Renditjes në Google
Rritje e Trafikut në Faqen e Internetit
Raportim Transparent
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Zgjidhje eCommerce SEO të Personalizuara për Biznesin Tuaj

Nuk është sekret që vetëm taktikat bazë të SEO-s janë jo-efektive. Ne do të vlerësojmë objektivat tuaja dhe kërkesat e kompanisë për të krijuar një plan të personalizuar të SEO-s që do t’ju ndihmojë të përmbushni qëllimet tuaja. Shërbimet tona të personalizuara të SEO-s do të rrisin ekspozimin dhe trafikun e biznesit tuaj në internet, pavarësisht nga industria ku operoni.

Procedura të Thjeshta dhe Shumëllojshmëri Mënyrash Pagese
Navigim dhe Dizajn Responsiv i Faqes së Internetit
Strategji e Suksesshme SEO për të Rritur Trafikun Organik

Optimizim Lokal i SEO-s

Kur bëhet fjalë për bizneset eCommerce që përpiqen të tërheqin klientët lokalë, SEO-ja lokale është thelbësore. Ajo reklamon produktet ose shërbimet tuaja pikërisht kur blerësit e mundshëm i kërkojnë ato. Ne do t’ju ndihmojmë të mposhtni konkurrencën duke përmirësuar ekspozimin e platformave eCommerce në Google me optimizimin profesional të SEO-s lokale.

Ndihmë në Arritjen e Prospekteve Cilësore
Optimizim i Web-it për Fjalë Kyçe të Përshtatshme
Avantazh Strategjik Kundrejt Konkurentëve Tuaj

eCommerce SEO që ju Jep një Avantazh Konkurrues

Bazuar në analizat konkurruese, është krijuar një plan i mirë për zhvillimin e përmbajtjes së optimizuar nga SEO rreth fjalëve kyçe dhe përdorimin e këtyre fjalëve kyçe për optimizimin brenda dhe jashtë faqes. SEO në internet dhe jashtë faqes së kompanisë suaj do të fillojë të gjenerojë rezultate përpara afatit. Ky shërbim është pjesë e paketës që ne ofrojmë për SEO eCommerce për të siguruar që kompania juaj të vazhdojë të zgjerohet në treg.

Siguroni një Përvojë të Qetë të Blerjeve në Internet
Fitoni Besnikërinë dhe Besimin e Klientëve Tuaj
Rrisni Dukshmërinë dhe Angazhimin e Markës Suaj

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Blerja dhe shitja e mallrave dhe shërbimeve përmes Internetit njihet si eCommerce. Madhësia e faqeve të internetit eCommerce mund të ndryshojë shumë në bazë të numrit të mallrave që ata shesin ose fushës së shërbimeve të tyre. Në ditët e sotme, 63% e blerjeve bëhen online, duke e bërë tregtinë elektronike industrinë më konkurruese në internet.

Megjithëse parimet e strategjisë së SEO-s janë zakonisht të njëjta, shumica e faqeve të tregtisë elektronike kërkojnë një qasje më teknike, të përshtatur për shkak të madhësisë së tyre më të madhe dhe numrit më të madh të faqeve kryesore. Që platformat eCommerce të shohin një rritje në renditje dhe trafik nga burimet natyrore, SEO teknike, përvoja e faqeve, optimizimi në faqe dhe dizajni strategjik i faqes janë thelbësore. Hartimet e web-it të fokusuara në konvertim në faqet me performancë më të mirë dhe indeksimi efektiv i web-it i atyre faqeve të shumta të klikueshme garantohen nga një qasje e zgjuar SEO e tregtisë elektronike.

Meqenëse e-commerce është një nga fushat më konkurruese të marketingut dixhital, kompanitë e reja që nuk kanë ende asnjë pjesë tregu ose vetëdije për markën duhet të zhvillojnë një plan të suksesshëm që përfshin media me pagesë, SEO dhe përmbajtje në web.

Këto vështirësi të veçanta janë të njohura për specialistët tanë të SEO-s eCommerce. Duke prezantuar optimizime teknologjike që u mundësojnë robotëve të motorëve të kërkimit të zvarriten dhe indeksojnë në mënyrë më efektive faqet e tregtisë elektronike, ne mund t’i adresojmë menjëherë dhe t’i minimizojmë këto çështje.

Për të maksimizuar buxhetin dhe ROI-n, drejtimi i fushatave të shkallëzueshme dhe fitimprurëse PPC për faqet eCommerce kërkon marrjen e vendimeve të zgjuara në lidhje me gjetjen e fjalëve kyçe, targetimin e audiencës dhe elementë të tjerë. Çdo fushatë reklamimi me pagesë mund të përfitojë nga optimizimi i faqeve të klikimit veçanërisht për kërkimet e sponsorizuara, pasi kjo mund të rrisë konvertimet dhe të ardhurat.

Shërbimet tona të eCommerce SEO përfshijnë SEO teknike, optimizimi në faqe, marketing në mediat sociale, strategjia e përmbajtjes, kërkimi i fjalëve kyçe dhe më shumë. Duke qenë një agjenci me shërbim të plotë SEO, dizajn web-i dhe marketingu dixhital, ne mund t’i personalizojmë të gjitha ofertat tona që të përputhen me kërkesat e veçanta të faqeve të internetit eCommerce për të rritur drejtimet, shitjet dhe fitimet.

Për kompanitë eCommerce që kërkojnë të tejkalojnë konkurruese dhe t’i paraqesin artikujt e tyre përpara më shumë blerësve të mundshëm, analiza e konkurrencës është thelbësore. Për të gjetur trafikun më të mirë dhe perspektivat e fjalëve kyçe në tregun tuaj, ne bëjmë hulumtim të hollësishëm të fjalëve kyçe. Ne e ndërtojmë strategjinë e marketingut tuaj për fushata mediatike PPC për të marrë klikimet me vlerën më të lartë nga ata që janë të interesuar për shërbimet tuaja. Për të siguruar që reklamat tuaja të shfaqen para atyre që kanë më shumë gjasa të konvertohen, stafi ynë ofron ekspertë të sektorit tuaj dhe synon blerësit potencialë.

Që faqja juaj e internetit të renditet dhe të fillojë të gjenerojë trafik organik sa më shpejt të jetë e mundur, ne përdorim rezultatin unik të vështirësisë organike të Grow për të përcaktuar se cilat janë fjalët kyçe me më pak konkurrencë dhe me vëllim më të lartë në industrinë tuaj. Ne rrisim praninë tuaj në treg duke përdorur strategjinë e përmbajtjes SEO për të synuar fjalë kyçe të reja dhe grupe të reja fjalë kyçe përmes trafikut më të lartë. Ne zgjedhim fjalë kyçe të lira me CPC më të ulëta për reklamat PPC për të maksimizuar buxhetin tuaj dhe për të rritur performancën e fushatës suaj të marketingut.

Ne ofrojmë transparencë të plotë përmes panelit të klientëve tanë, duke ju lejuar të shikoni modifikimet që bëjmë në faqen tuaj të internetit së bashku me përmirësimet. Gama jonë e përvojës si një agjenci me shërbime të plota SEO dhe marketingu dixhital na mundëson të mbështesim rritjen e biznesit tuaj online në të gjitha platformat dixhitale. Ne nuk kërkojmë angazhime afatgjata dhe gjithashtu i përshtasim fushatat tona sipas nevojave të klientëve tanë.

Ne përdorim teknika të provuara për të rritur ekspozimin dhe funksionalitetin e faqeve të internetit eCommerce në rezultatet e kërkimit, edhe nëse nuk jemi në gjendje të garantojmë gradë të lartë për ndonjë web të caktuar. Misioni ynë është të ndihmojmë kompanitë në arritjen e suksesit afatgjatë duke zbatuar strategji efikase dhe të qëndrueshme të SEO-s.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas