+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Shërbime Profesionale SEO në Tiranë, Shqipëri

Dëshironi që faqja juaj e internetit të renditet më lart në motorët e kërkimit? Shërbimet tona SEO-s në Shqipëri janë krijuar për t’ju ndihmuar të arrini këto synime dhe të maksimizoni praninë tuaj në internet. Përfitoni nga trafiku organik që shndërrohet në sukses afatgjatë dhe të qëndrueshëm.

Shërbime Profesionale SEO për të Fituar Shikueshmëri
Auditim i Plotë SEO dhe Strategji për të Tejkaluar Konkurrencën
Rendituni më Lart, Rrisni Trafikun, Shndërroni Prospektet në Shitje
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Sherbime SEO profesionale ne Tirane, Shqiperi.

Mundësojmë Shërbimet Tona SEO me:

Arrini klientët e ardhshëm nga e gjithë bota me lehtësi dhe efikasitet. Gjeneroni më shumë trafik dhe tërhiqni një audiencë që është vërtet e interesuar për biznesin tuaj!

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA SEO

Pavarësisht nëse sapo keni filluar të punoni drejt krijimit të një pranie më të fortë në internet, ose jeni një biznes i konsoliduar që kërkon të çojë strategjinë tuaj të marketingut në nivelin tjetër, shërbimet tona të personalizueshme SEO në Shqipëri janë zgjidhja e duhur për ju!

Auditim i Plotë SEO dhe Analiza e Konkurrentëve

A e vëreni se faqja juaj e internetit nuk funksionon mirë ose nuk po merrni rezultatet që dëshironi? Ekipi ynë i ekspertëve të SEO-s do të kryejë një auditim profesional të SEO-s për të gjetur dhe adresuar çdo çështje teknike ose mundësi të humbura që bllokojnë rritjen dhe shtrirjen tuaj në internet. Me vlerësimin tonë të thelluar dhe zgjidhjet e krijuara me personalizim, ju do të jeni në gjendje të kuptoni më në fund se çfarë duhet të bëni në mënyrë që përpjekjet tuaja të marketingut të shpërblehen!

 • Analiza e Strukturës dhe Arkitekturës së Faqes së Internetit
 • Hulumtimi dhe Analiza e Fjalëve Kyçe
 • Vlerësimi dhe Optimizimi I Kontentit
 • Optimizimi në Faqe dhe Analiza Teknike SEO
 • Analiza e Linqeve Referuese e Mbështetur nga të Dhënat
 • Analiza SEO Lokale (Nëse Është e Aplikueshme)
 • Analiza dhe Krahasimi i Konkurrentëve
 • Rekomandime dhe Plan Veprimi për Përmirësim

Qasja Juaj ndaj SEO-s Është Çelësi i Suksesit!

Një plan SEO i zgjuar dhe i ekzekutuar mirë është çelësi i çdo skeme të suksesshme të marketingut dixhital. Shërbimet tona SEO-s në Tiranë, Shqipëri janë të njohura për ofrimin e planeve më të mira të veprimit të personalizuar që janë të përshtatura për objektivat e klientëve tanë. Strategjia jonë e SEO-s përfshin:

 • Hulumtimin dhe Analizën e Fjalëve Kyçe
 • Strategjinë e Kontentit
 • Strategjinë e Ndërtimit të Linqeve
 • Strategjinë e SEO-s Lokale & më Shumë

Ne vendosim një theks të fortë në hartimin e planeve të detajuara dhe të personalizuara të SEO-s në mënyrë që klientët tanë të mund të përfitojnë nga një strategji që adreson në mënyrë efektive nevojat, qëllimet dhe dobësitë e tyre. Nuk ka dy biznese të njëjta! Profesionistët tanë të SEO-s kanë përvojë të madhe në këtë fushë, prandaj ata mund të kuptojnë se çfarë i mungon strategjisë suaj të marketingut dhe çfarë i nevojitet për të gjeneruar rezultate të prekshme!

Çojeni Rezultatin e Optimizimit të SEO-s në 100%

Me motorët e kërkimit që bëhen gjithnjë dhe më të zgjuar, një faqe interneti duhet të përgatitet për SEO. Është bërë një domosdoshmëri për të gjitha bizneset që përpiqen të promovojnë shërbimet e tyre online. Ekspertët tanë të SEO-s do të zbatojnë teknika të optimizimit të SEO-s brenda dhe jashtë faqes për të përmirësuar renditjen e faqes suaj të internetit, për të shtuar trafikun tuaj dhe për të rritur konvertimet. Shërbimet tona përfshijnë:

 • Optimizimi i Fjalëve Kyçe
 • Optimizimi i Kontentit
 • Optimizimi i Shpejtësisë
 • Optimizimi i Parametrave Thelbësore
 • Etiketat e Titujve dhe Optimizimi i Meta-Përshkrimit
 • Optimizimi i SEO-s Në Faqe

Secili prej këtyre elementeve është një komponent thelbësor i një strategjie efektive të optimizimit të SEO-s. Ne përdorim platformat më të mira të analitikës në industri për të gjeneruar të dhëna përkatëse që na lejojnë të hartojmë planin më efikas për ju.

Përmirësoni Njohjen dhe Autoritetin e Faqes së Internetit

Motorët e kërkimit po bëhen më të zgjuar dhe më të vështirë për t’u përballur me to. Linqet me cilësi të lartë mund të jenë një faktor ndryshimi i lojës. Hartimi dhe zbatimi i një plani solid dhe të suksesshëm të krijimit të linqeve mund t’ju ndihmojë të kryesoni listën e motorëve të kërkimit shumë më shpejt! Shërbimet tona SEO në Shqipëri përfshijnë një skemë të personalizuar të postimeve referuese që garantohet t’ju ndihmojë të përmirësoni autoritetin e faqes suaj të internetit dhe praninë në internet.

 • Identifikimi i Faqeve të Internetit me Cilësi Të Lartë
 • Shtrirja e E-mailit për Linqet Referuese
 • Zhvillimi i Kontentit që Gjeneron Linqe Referimi
 • Postimet Referuese në Faqe me Autoritet të Lartë
 • Auditimi dhe Monitorimi i Linqeve Referuese

Nëse dëshironi të gjeneroni rezultatet më të mira dhe të tërhiqni një audiencë më të gjerë në faqen tuaj të internetit, krijimi i linqeve mund të jetë ajo që ju mungon. Profesionistët tanë të SEO-s do të vlerësojnë me kujdes rezultatet e auditimit tuaj të SEO-s për të krijuar një plan veprimi që është i përshtatshëm për nevojat tuaja.

Kontent i Përshtatshëm që Angazhon Klientët Tuaj të Ardhshëm

Asnjë strategji SEO nuk mund të jetë e plotë pa një strategji të duhur të shkrimit të kontentit. Ekspertët tanë të SEO-s punojnë ngushtë me stafin tonë të shkrimtarëve për të planifikuar, organizuar dhe krijuar shkrime të posaçme që do të ndihmojë faqen tuaj të internetit të fitojë trafik dhe të renditet më lart në motorët e kërkimit. Duke shfrytëzuar të dhënat e përditësuara të krijuara nga faza jonë e auditimit, profesionistët tanë do të hartojnë një plan kontenti të optimizuar të SEO-s që garantohet të marrë më shumë prospekte.

 • Hulumtimi i Kontentit
 • Krijimi i Kontentit
 • Optimizimi i Fjalëve Kyçe
 • Teknikat e Optimizimit Në Faqe
 • Etiketat e Titujve dhe Optimizimi
 • Inkorporimi i Linqeve të Brendshme dhe të Jashtme
 • Përditësimet e Rregullta të Kontentit

Pasi të përfundojë faza e krijimit të kontentit, ekspertët tanë të SEO-s do të kryejnë një vlerësim të plotë, duke u siguruar që optimizimi i fjalëve kyçe, inkorporimi i linqeve të brendshme dhe të jashtme dhe CTA të jenë integruar ashtu siç duhet.

Rimëkëmbje e Shpejtë, Progres i Rritur

Nëse faqja juaj e internetit është ndëshkuar me një penalitet nga Google, pasojat mund të jenë shkatërruese për biznesin dhe shitjet tuaja. Shërbimet tona SEO në Tiranë, Shqipëri kanë rezultuar të jenë veçanërisht të dobishme në kapërcimin e pengesave të tilla. Ne mund të identifikojmë shkakun rrënjësor të penalitetit, duke kuptuar pse algoritmet e kërkimit të Google shkaktuan një efekt negativ në renditjen e faqes suaj të internetit. Më pas, ekspertët tanë mund të hartojnë dhe zbatojnë një plan efikas rikuperimi të garantuar për t’ju ndihmuar të përmirësoni renditjen tuaj në fare pak kohë.

 • Identifikimi i Shkakut të Penalitetit
 • Zhvillimi i një Plani Rikuperimi të Personalizuar
 • Optimizimi në Faqe dhe Rregullime Teknike
 • Strategjitë e Jashtme për të Rindërtuar Autoritetin dhe Besimin
 • Monitorim dhe Raportim i Rregullt për të Gjurmuar Progresin

Pavarësisht nga lloji apo ashpërsia e penalitetit tuaj, stafi ynë do të jetë në gjendje të zhvillojë një plan veprimi që do të japë rezultatet më të mira të mundshme. Ne do të kundërsulmojmë çdo çështje të vetme që mund të ketë kontribuar në ndëshkimin, duke monitoruar vazhdimisht progresin e strategjisë sonë dhe duke ecur përpara drejt rritjes.

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të SEO-s

Grow është një agjenci e mirënjohur SEO në Tiranë, me më shumë se 15 vjet përvojë në industri. Ekspertët tanë SEO përdorin platforma moderne të gjenerimit të të dhënave për të zhvilluar strategji efektive të garantuara për të rritur trafikun organik dhe konvertimet. Nëse po kërkoni një mënyrë për të rritur shikueshmërinë dhe shitjet e biznesit tuaj në internet, plani ynë SEO është pikërisht ajo që ju nevojitet!

Strategji SEO të Personalizuara
Raportim i Rregullt
Monitorim i Vazhdueshëm
Rritje e Shikueshmërisë në Internet
More About Us
Përmirësim i Trafikut dhe Angazhimit
Përvojë e Përmirësuar e Përdoruesit
Praktikat më të Mira të SEO-s
Përfitime Afatgjata
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

ROI më e Lartë me Optimizim për Motorët e Kërkimit

SEO është teknika më e mirënjohur për ndikimin e rëndësishëm që ka në përmirësimin e renditjes së faqes suaj të internetit në motorët e kërkimit. Duke vlerësuar me kujdes tendencat e industrisë dhe duke kryer një auditim gjithëpërfshirës mbi strategjitë e marketingut të konkurrencës suaj, stafi ynë do të krijojë një plan efektiv që do t’a ndihmojë biznesin tuaj të dallohet nga të tjerët.

Rrisni Renditjen dhe Shikueshmërinë e Faqes Suaj të Internetit
Përmirësoni Ndërveprimin dhe Përvojën për Përdoruesit
Rezultate të Dukshme dhe Progres i Matshëm

Përfitoni nga Rezultatet Afatgjata dhe të Qëndrueshme

Ajo që e bën SEO-n të ndryshme nga mjetet e tjera të marketingut, është fakti se jep rezultate të qëndrueshme që shpërblehen në periudha afatgjate. Duke optimizuar përmbajtjen, strukturën dhe linqet e faqes suaj të internetit, ekspertët tanë të SEO-s do t’ju ndihmojnë të renditeni më lart, duke ndihmuar në fund biznesin tuaj të gjenerojë më shumë të ardhura.

Përmirësim i Dukshmërisë së Faqes në Internet dhe Rritje e Trafikut Organik
Ndërgjegjësim dhe Kredibilitet më i Mirë i Markës Midis Klientëve të Mundshëm
Mënyrë Efektive për të Nxitur Trafikun dhe për të Gjeneruar më Shumë Prospekte

Njerëzit do të Zbulojnë Biznesin Tuaj kur të Kërkojnë për Shërbimet Tuaja

Me SEO, faqja juaj bëhet më e aksesueshme për klientët potencialë që kërkojnë në mënyrë aktive produktet ose shërbimet tuaja. Në fund të fundit, ata jo vetëm që do të mësojnë më shumë për markën tuaj, por gjithashtu do të shfletojnë (dhe mund të zgjedhin) shërbimet që ju ofroni. Ky proces rrit dukshmërinë e faqes suaj, drejton më shumë trafik në faqen tuaj të internetit dhe në fund përmirëson normat e konvertimit dhe rritjen e të ardhurave.

Bëjini Motorët e Kërkimit të Identifikojnë Produktet/Shërbimet Tuaja
Synoni Fjalë Kyçe dhe Shërbime të Caktuara, uke Optimizuar Faqen Tuaj
Impononi Besim tek Klientët Tuaj të Ardhshëm

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Marketingu dixhital ka të bëjë me promovimin e shërbimeve dhe produkteve për klientët përmes kanaleve dhe teknologjive dixhitale. Këto kanale përfshijnë internetin, aplikacionet celulare, platforma të ndryshme të mediave sociale, motorët e kërkimit dhe më shumë. Shërbimet tona të marketingut dixhital në Tiranë, Shqipëri ofrojnë një gamë të gjerë paketash që janë krijuar për të arritur audiencën tuaj të synuar dhe për t’i bindur ata të blejnë produktet tuaja.

Qëllimi përfundimtar i marketingut dixhital është të përmirësojë dukshmërinë e markës dhe të rrisë angazhimin. Në këtë mënyrë, ne mund të gjenerojmë prospekte që në fund të fundit nxisin shitjet dhe promovojnë rritjen dhe suksesin e biznesit tuaj. Procesi ynë i marketingut dixhital përfshin përdorimin e teknikave të ndryshme të marketingut. Nëpërmjet platformave të përditësuara të gjenerimit të të dhënave, softuerit të avancuar të zhvillimit të web-it dhe mjeteve më të fundit të optimizimit të motorëve të kërkimit, ne mund të krijojmë një plan marketingu dixhital që është efektiv.

Për të hartuar një strategji gjithëpërfshirëse të marketingut dixhital, stafi ynë përdor disa taktika, duke përfshirë:

Optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) – Strategji për të rritur trafikun organik, për të rritur ndërgjegjësimin për markën dhe për të gjeneruar prospekte.

Marketingu i kontentit– Një qasje e mirëmenduar drejt shkrimit dhe krijimit të kontentit që është krijuar për të synuar një audiencë specifike përmes përdorimit të qëllimshëm të fjalëve kyçe.

Reklamimi i kërkimit me pagesë – Krijimi dhe menaxhimi i reklamave të krijuara për të ofruar rezultate të matshme dhe me cilësi të lartë.

Manaxhimi i mediave sociale – Krijimi kreativ dhe gjithëpërfshirës i kontentit të mediave sociale që synon zhvillimin e një marke solide dhe një reputacion pozitiv në internet.

Marketingu dixhital është jashtëzakonisht i rëndësishëm, pasi lejon biznesin tuaj të dallohet nga konkurrentët tuaj. Jo vetëm që është thelbësore për bizneset dhe kompanitë, por edhe konsumatorët varen shumë prej tij për të mësuar rreth tyre. Në ditët e sotme, e gjithë bota sillet rreth internetit. Nëse nuk keni një prani solide në internet, ju humbisni një numër të madh klientësh të mundshëm! Ofrimi i fushatave që rrisin ekspozimin dhe shitjet në internet përmes metodave dhe kanaleve të shumta dixhitale në dispozicionin tuaj është qëllimi përfundimtar i një strategjie të marketingut dixhital.

SEO është një shkurtim i “optimizimit të motorit të kërkimit”. E thënë thjesht, optimizimi i motorëve të kërkimit (SEO) është akti i bërjes së ndryshimeve në faqen tuaj të internetit në mënyrë që ajo të shfaqet më e dukshme në Google dhe motorë të tjerë kërkimi. Shërbimet tona SEO në Shqipëri synojnë të rrisin shikueshmërinë tuaj në mënyrë që faqja juaj e internetit të shfaqet sa herë që dikush kërkon:

Mallrat që ju tregtoni

Shërbimet që ju ofroni

Shanset tuaja për t’u parë dhe klikuar rrisin në vazhdim shanset tuaja për të finalizuar shitjet. Qëllimi përfundimtar i optimizimit të motorëve të kërkimit është të ndihmojë në tërheqjen e vizitorëve të faqes në internet që do të bëhen klientë.

Për shkak se SEO rrit dukshmërinë e faqes suaj të internetit, ajo tërheq më shumë vizitorë dhe rrit gjasat që prospektet të bëhen klientë. Ngjashëm me marketingun dixhital në tërësi, shërbimet SEO janë vendimtare për performancën e një faqeje në internet. Pa strategjitë e duhura SEO, faqja juaj e internetit nuk ka një shans për t’u renditur më lart në motorët e kërkimit. SEO është gjithashtu një mjet i dobishëm për rritjen e njohjes së markës, kultivimin e lidhjeve me klientët e mundshëm dhe krijimin e besueshmërisë tuaj si një biznes i informuar dhe i besueshëm.

SEO nuk tregon në mënyrë magjike rezultate brenda natës. Fazat e para të strategjisë suaj të SEO-s përfshijnë bërjen e ndryshimeve të nevojshme në faqen dhe kontentin tuaj dhe pritjen që motorët e kërkimit të vlerësojnë dhe indeksojnë këto ndryshime. Më pas, do të filloni të shihni renditje të reja, në varësi të faqes suaj të internetit, sa punë kërkon dhe sa shpesh robotët e motorëve të kërkimit zvarriten në faqen tuaj. Sidoqoftë, është e rëndësishme të theksohet se SEO gjeneron rezultate të qëndrueshme dhe të afatgjate. Edhe pse mund të duket se duhet pak kohë përpara se t’i vëreni ato, këto rezultate janë afatgjata dhe biznesi juaj përfiton shumë nga kjo!

Përmirësimi i renditjes tuaj është vetëm gjysma e betejës. Renditjet tuaja mund të ndryshojnë nga dita në ditë, sepse motorët e kërkimit gjithmonë ndryshojnë dhe përmirësojnë algoritmet e tyre. Mbajtja e URL-së tuaj të renditur në vendet kryesore kërkon studim, ndryshime dhe testime të vazhdueshme; mbajtja e renditjes aktuale është po aq e vështirë sa edhe marrja e renditjeve të reja. Sapo të filloni të përdorni SEO, mund t’i humbni ato gradë nëse ndaloni. Kjo është arsyeja pse mbajtja e një strategjie të qëndrueshme SEO është thelbësore.

Ndërgjegjësimi i markës dhe SEO shkojnë dorë-për-dore. Optimizimi i motorëve të kërkimit rrit ekspozimin e markës edhe pse qëllimi i tij kryesor është gjenerimi i trafikut organik. Procesi i brandimit përfshin dhënien e një personalitet të veçantë për biznesin që audienca dhe konsumatorët do t’a mbajnë mend. Të kesh një tregim të mirëpërcaktuar të markës do t’ju ndihmojë të filloni të ndërtoni ndërgjegjësimin dhe të krijoni një markë të njohur.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas