+100 Biznese të susksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Shërbimet e Optimizimit të Shpejtësisë së Faqes së Internetit

Optimizimi i shpejtësisë së faqes së internetit është një aspekt kritik i SEO-s efektive, edhe pse shpeshherë neglizhohet. Nëse keni vështirësi me shpejtësinë e faqes suaj të internetit dhe dëshironi t’a optimizoni atë, Grow ofron shërbimet më të mira të optimizimit të shpejtësisë së faqeve të internetit në Shqipëri.

Rritje e Prospekteve, Konvertimeve dhe të Ardhurave
Përdoruesit do të Kalojnë më Shumë Kohë në Faqen Tuaj
Përdoruesit nuk do të Kalojnë në Faqet Konkurrente
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Optimizim i Shpejtesise se Faqes se Internetit ne Tirana, Shqiperi.

Për të Marrë Performancën më të Mirë, Mbështetemi në:

Bëni një përditësim të shpejtë të faqes suaj të internetit duke përfshirë optimizimin dhe renditjen e faqes suaj të internetit në motorët e kërkimit.

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË OPTIMIZIMIT TË SHPEJTËSISË SË WEB-IT

Si një agjenci me përvojë në optimizimin e shpejtësisë së faqeve të internetit, ne jemi të specializuar në përmirësimin e funksionalitetit të çdo faqeje interneti.

Renditja në Google Ndikohet nga Shpejtësia e Faqes Suaj të Internetit

Faqet që ngarkohen më shpejtë në internet do të renditen më lart në rezultatet e kërkimeve në Google. Koha që i duhet një web-i për t’u ngarkuar pasi klikoni një link në rezultatet e kërkimit njihet si shpejtësi e faqes së internetit dhe kjo matet nga shërbimi ‘PageSpeed ​​Insights’ i Google. Kjo bazohet në faktin se Google favorizon faqet që ofrojnë një përvojë pozitive të përdoruesit, kështu që faqet që ngarkohen më shpejt shihen si më të favorshme.

Ne mund të identifikojmë dhe rregullojmë lehtësisht pothuajse çdo problem që lidhet me shpejtësinë e faqes suaj të internetit, nga më i vogli tek ai më i madh. Kjo është arsyeja pse ne mund t’a ofrojmë këtë garanci dhe t’a bëjmë çdo web të ngarkohet sa më shpejt që të jetë e mundur.

Përvojë më e Mirë e Përdoruesit

Askujt nuk i pëlqen të navigojë në një faqe interneti të ngadaltë. Në përgjithësi, faqet më të shpejta të internetit ofrojnë përvojën më të mirë për përdoruesit dhe sigurojnë që ata të shpenzojnë më shumë kohë në këto faqe.

Është e ditur se Google u jep përparësi faqeve të internetit që ngarkohen në më pak se pesë sekonda. Koha e ngarkimit të faqes suaj të internetit do të përmirësohet dhe ju do të merrni më shumë vizitorë, si dhe një renditje më të lartë nga Google, të cilat do të rrisin konvertimet dhe fitimet tuaja në kohë afatgjate.

Nëse faqja juaj e internetit ngarkohet shpejt dhe i mban përdoruesit të interesuar ndaj kontentit tuaj, ata do të qëndrojnë në të më gjatë, duke rritur renditjen e faqes suaj të internetit në Google. Faqja juaj e internetit duhet të ngarkohet më shpejt nëse doni të tërheqni më shumë njerëz, të rrisni numrin e klientëve dhe të ardhurat.

Sigurohuni që Vizitorët të mos Kalojnë në Faqet Konkurruese

Një faktor i rëndësishëm që mund të ketë një ndikim negativ në normën e konvertimit është norma e kapërcimit të vizitorëve nga faqja juaj e internetit në një tjetër.

Le të themi se shumë njerëz vizitojnë faqen tuaj të internetit, por ata largohen shpejt sepse ajo kërkon shumë kohë për t’u ngarkuar. Nëse kjo ndodh, Google mund të zhvlerësojë dhe kufizojë faqen tuaj të internetit, gjë që do të ndikojë negativisht në renditjen e saj dhe do të shkaktojë rritjen e shkallës së kapërcimit.

Google pretendon se nëse shpejtësia e një faqeje interneti zmadhohet nga 1 në 10 sekonda, shkalla e kapërcimit të saj do të rritet me 123%. Prandaj, duhet të optimizoni shpejtësinë e faqen suaj të internetit në mënyrë që përdoruesit të mund të angazhohen me të menjëherë dhe të mos presin që ajo të ngarkohet.

Përmirësoni Besueshmërinë e Markës dhe Rrisni Klientët

Qëllimi kryesor i çdo faqeje interneti është të tërheqë më shumë vizitorë, të përmirësojë ndërveprimin me përdoruesit dhe të rrisë normat e konvertimit. Rritja e shpejtësisë së faqes suaj të internetit rrit gjithashtu vlerësimin e saj, tërheq më shumë përdorues dhe e bën më të lehtë navigimin e vizitorëve; të gjitha këto çojnë në një rritje të konvertimeve dhe shitjeve.

Një faqe interneti që ngarkohet shpejt mund të përmirësojë përvojën e përdoruesit duke lehtësuar navigimin e faqes së internetit, gjetjen e të dhënave dhe zgjedhjet e blerjeve. Në vend që të presin që faqja juaj të ngarkohet, shumë përdorues thjesht do të shkojnë në një web tjetër. Me përvojën tonë të gjerë, Grow mund t’ju ndihmojë të optimizoni faqen tuaj të internetit dhe të tërhiqni më shume vizitorë.

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Optimizimit të Faqeve të Internetit

Bashkëpunimi me një agjenci profesionale si Grow për optimizimin e shpejtësisë së faqes suaj të internetit mund t’ju kursejë kohë dhe burime, të përmirësojë përvojën e përdoruesit dhe të sjellë më shumë konvertime. Me ekspertizë të specializuar, metodologji të avancuara dhe mbështetje të vazhdueshme, ne ofrojmë shërbim profesional dhe përkushtim ndaj një strategjie strikte të manaxhimit të kohës, pavarësisht nga madhësia e biznesit tuaj.

Metodologji e Avancuar
Staf i Specializuar
Shpejtësi më e Shpejtë Ngarkimi
Përvojë më e Mirë e Përdoruesit
More About Us
Renditje e Përmirësuar në Google
Norma më të Larta të Konvertimit
Çmime Konkurruese
Optimizim për Celularë dhe Desktop
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Ne Ofrojmë Cilësi dhe Profesionalizëm

Mos lejoni që një web i ngadaltë të shkatërrojë të ardhurat dhe shitjet tuaja. Një faqe interneti e ngadaltë do të dëmtojë SEO-n tuaj, do të sigurojë një përvojë të keqe të përdoruesit dhe do të ulë normën e konvertimit. Flisni me një nga specialistët tanë të optimizimit të shpejtësisë së faqes suaj duke na kontaktuar tani për të shmangur këtë dhe për të optimizuar performancën e faqes suaj të internetit.

Teknika dhe Metodologji të Avancuara
Përditësuar Sipas Trendit të Fundit të Industrisë
Shërbime të Personalizuara që Përmbushin Qëllimet Tuaja

Tërhiqni më Shumë Vizitorë me një Web të Shpejtë & Responsiv

Një faqe interneti me ngarkim të ngadaltë mund të ndikojë negativisht në renditjen e motorëve të kërkimit, përvojën e përdoruesit dhe suksesin e përgjithshëm të biznesit tuaj. Në thelb, kjo dëmton reputacionin e kompanisë suaj dhe të ardhurat përmes shitjeve online. Bizneset që kanë prioritet optimizimin e performancës së faqes së internet mund të përmirësojnë:

Shkallën e Kapërcimit dhe Kohën e Ngarkimit
Përvojën e Përdoruesit, Kënaqësinë dhe Besueshmërinë
Konvertimet Përmes Platformave të Ndryshme

Arrini Objektivat Tuaja Me Një Web Të Shpejtë Si Rrufe

Ne duam të sigurohemi që çdo faqe të ngarkohet me shpejtësi dhe në mënyrë efektive, sepse 65% e konsumatorëve do të largohen nga një faqe interneti nëse ajo kërkon më shumë se tre sekonda për t’u ngarkuar. Ju mund të përfitoni nga avantazhet e një faqeje interneti më të shpejtë pa tejkaluar buxhetin tuaj, falë paketave tona të përshtatura, të cilat garantojnë që të merrni shërbimin më të mirë dhe çmimet më të perballueshme.

Shpejtësi e Optimizuar që ju Dallon nga Konkurrenca
Zgjidhje të Personalizuara pa Tejkaluar Buxhetin Tuaj
Përvojë e Përmirësuar e Perdoruesit

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Praktika që e bën faqen tuaj të internetit të performojnë më mirë në pajisjet desktop dhe celular dhe të ngarkohet më shpejt njihet si optimizimi i shpejtësisë së faqes së internetit. Për të garantuar performancën optimale të web-it, optimizimi i faqes së internetit përfshin punën në front-end dhe back-end. Mund të plotësoni më mirë kërkesat e performancës së faqes në Google dhe të përmirësoni përvojën e përdoruesit me optimizimin e shpejtësisë së faqes.

Ne mund të identifikojmë se çfarë e ngadalëson faqen tuaj të internetit dhe gjeneron vonesa në kohën e ngarkesës duke kryer auditime dhe testime të shpejtësisë. Më pas, ne sigurohemi që faqet tuaja të internetit të jenë më të shpejta se shpejtësia e rekomanduar e faqes nga Google, duke optimizuar si përbërësit e HTML-së në back-end, ashtu edhe përmbajtjen në faqe (tekst, foto, video, etj.).

Synoni për vlerësime të njohurive të shpejtësisë së faqes prej 90+ për faqen tuaj të internetit. Testet Core Web Vitals të Google duhet të kalohen gjithashtu nga faqet tuaja. Google ka vendosur këto udhëzime për të nxjerrë në pah faqet e internetit që u japin njerëzve përvoja të shkëlqyera. Në fakt, kërkuesit ndikohen nga koha e ngarkimit të faqes së internetit. Nëse ata klikojnë në rezultatin tuaj SERP dhe detyrohen të presin shumë gjatë për të parë informacionin tuaj, ata ndoshta do të kthehen në motorin e kërkimit.

Vetëm përmbajtja më e mirë do të renditet lart nga motorët e kërkimit për përdoruesit; performanca e një faqeje është një tregues tjetër i cilësisë. Për të përcaktuar nëse kërkuesit mendojnë se materiali juaj është i cilësisë së lartë apo jo, Google monitoron vizitorët që klikojnë në faqen tuaj, sa kohë qëndrojnë në të dhe nëse kthehen apo jo në SERP. Prandaj, motorët e kërkimit pranojnë se rritja e dizajnit responsiv dhe shpejtësia e ngarkimit të faqes së internetit rrit gjithashtu kënaqësinë e përdoruesit. Si rezultat, optimizimi i shpejtësisë së faqes është tani një komponent thelbësor i optimizimit për motorët e kërkimit.

Çdo komponent që është pjesë e përmbajtjes së faqes suaj të internetit mund të ndikojë në shpejtësinë e ngarkimit të faqes. Madhësia e imazhit, stili i faqeve, skedarët video, formatet e skedarëve, tema CMS ose WordPress, kodi HTML, skedarët JPG, dizajni i faqes së internetit, madje edhe madhësia e faqes suaj janë të gjitha shembuj të skedarëve JavaScript. Përveç përmbajtjes së faqes së internetit, elementë të tjerë që mund të ndikojnë në performancën e faqes janë vendndodhja të ndryshme, serverë web, shpërndarja e përmbajtjes, shqetësimet e sigurisë dhe madje edhe kërkesat HTTP. Stafi ynë me përvojë merr përsipër detyrën e gjetjes dhe rregullimit të këtyre faktorëve që ndikojnë në shpejtësinë e ngarkimit të faqeve për të rritur renditjen e përgjithshme në motorët e kërkimit.

Koha e ngadaltë e ngarkimit ose shkarkimit do t’i largojë vizitorët nga web-i juaj dhe do të ulë normat e konvertimit. Optimizimi i faqes suaj për shpejtësi është qasja më e mirë për të ulur normat e kthimit dhe për të inkurajuar njerëzit të qëndrojnë në faqen tuaj më gjatë. Përveç garantimit të praktikave më të mira, shërbimet e optimizimit të performancës së faqes përfshijnë optimizime më komplekse si përmirësimi i reagimit të faqes suaj të internetit, shtimi i rrjeteve të ofrimit të përmbajtjes, ndërrimi i kompanive të pritjes ose përditësimi i sistemit tuaj të menaxhimit të përmbajtjes dhe më shumë.

Kur ndërtoni një faqe interneti ose aplikacion, të keni shërbime të zhvillimit të web-it në anën tuaj është mjaft e dobishme për shumë arsye. Këto përfshijnë sigurimin që projekti të përfundojë brenda afatit të duhur kohor dhe që procesi i zhvillimit të web-it të kryhet sipas standarteve të industrisë. Për të siguruar që produkti ose shërbimi juaj të reklamohet në mënyrë efektive për klientët tuaj, shërbimet tona do të sigurohen gjithashtu që web-i ose aplikacioni juaj në internet të zhvillohet duke përdorur kodimin dhe teknologjitë më të mira të web-it!

Veprimet e mëposhtme mund t’ju ndihmojnë të renditeni më lart në motorët e kërkimit: kërkimi i fjalëve kyçe, përqendrimi në një fjalë kyçe për faqe, optimizimi i përmbajtjes së faqes suaj të internetit, përdorimi i duhur i etiketave të titullit, sigurohuni që faqja juaj e internetit të ngarkohet shpejt, riemërtoni skedarët me fjalën kyçe të faqes, përdorni Google PageSpeed ​​Insights për të testuar faqet tuaja, për të krijuar lidhje të brendshme dhe të jashtme, për të krijuar një prani në media sociale dhe për të parë optimizimin e motorëve të kërkimit si një proces të vazhdueshëm.

Çmimi që çdo agjenci faturon për shërbimet e optimizimit të performancës së faqes së internetit ndryshon nga njëri në tjetër. Për më tepër, në varësi të përvojës së agjencisë, teknologjive që përdorin dhe një mori faktorësh të tjerë, kostot e optimizimit të performancës së sitit mund të ndryshojnë. Në Grow, ne jemi krenarë që ofrojmë shërbimin më të mirë të optimizimit të shpejtësisë së faqeve të internetit me çmimet më të përballueshme në treg.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas