+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Krijoni Aplikacione të Integruara Ndër-Platformë

Mos e kufizoni produktin tuaj dixhital në telefonat celularë! Krijoni përvoja gjithëpërfshirëse me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të aplikacioneve Flutter në Tiranë, Shqipëri.

Krijoni Ndërfaqe Specifike në Ndër-Platforma
Dizajn i Përvojave Intuitive Ndër-Platformë
Përmirësoni Funksionalitetin e Aplikacioneve Tuaja
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në
Aplikacione Flutter Profesionale ne Tirane, Shqiperi.

Mundësojmë Shërbimet e Aplikacionit Flutter me:

Grow mund t’ju ndihmojë të përfitoni aplikacione origjinale për iOS dhe Android dhe të zgjeroni horizontet e biznesit tuaj me zgjidhjet tona të zhvillimit të aplikacioneve me Flutter.

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË ZHVILLIMIT TË APLIKACIONEVE ME FLUTTER

Grow ofron një qasje gjithëpërfshirëse në ndërtimin e aplikacioneve përfundimtare të gatshme për biznesin në web dhe celular. Shërbimet tona të zhvillimit me Flutter mbështeten nga stafi ynë i ekspertëve me përvojë të gjerë rreth zhvillimit të web-eve dhe aplikacioneve celulare.

Përfitoni një Aplikacion Ndër-Platformë për Biznesin Tuaj

Aplikacionet e veçanta për sistemet iOS dhe Android janë një gjë e së kaluarës! Grow mund t’ju ndihmojë të krijoni një prani ndër-platformë dhe të hapni aplikacionin tuaj pa probleme në të gjitha platformat. Stafi ynë i zhvilluesve me përvojë përdorin ekspertizën e tyre për të ndërtuar aplikacionin tuaj Flutter nga e para ose për të migruar aplikacionet tuaja ekzistuese në një platformë të re me fleksibilitet dhe funksionalitet të përmirësuar.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të zhvillimit të aplikacionit Flutter, biznesi juaj do të përfitojë:

 • Aplikacion Fleksibël dhe Gjithëpërfshirës Flutter
 • Performancë e Përmirësuar e Aplikacionit
 • Funksionalitet pa Probleme në të Gjitha Platformat
 • Dizajn Fleksibël UI/UX & më Shumë

Stafi ynë i zhvillimit të aplikacionit Flutter mund t’ju ndihmojë të hidhni në treg produktin tuaj dixhital nëpër platforma të ndryshme me performancë të përmirësuar dhe ndërfaqe tërheqëse të përdoruesit. Krijoni një prani solide ndër-platformë dhe dilni mbi turmën me shërbimet tona eksperte të zhvillimit të aplikacionit Flutter në Tiranë, Shqipëri.

Migrim i Lehtë dhe pa Rrezik i Aplikacionit Flutter

Po kërkoni një mënyrë të shpejtë për të migruar aplikacionin tuaj ekzistues në një platformë të re? Shërbimet tona të zhvillimit të aplikacioneve Flutter mbështeten nga një staf ekspertësh me përvojë të gjerë në krijimin e aplikacioneve mahnitëse Flutter nga e para ose në migrimin e aplikacioneve ekzistuese në një platformë të re. Ne mund t’ju ndihmojmë të transferoni aplikacionin tuaj në mënyrë efikase në çdo platformë ose sistem operativ, me një ndërfaqe të përmirësuar që përdoruesit tuaj do ta pëlqejnë.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të zhvillimit të aplikacionit Flutter, biznesit tuaj i është garantuar:

 • Migrim Flutter Efikas dhe pa Rrezik
 • Progresion i Përmirësuar për Aplikacionin Tuaj
 • Përputhshmëri Ndër-Platformë
 • Integrim i Thjeshtë i Platformës & më Shumë

Grow është i përkushtuar për ofrimin e shërbimeve të zhvillimit të aplikacioneve Flutter që ndihmojnë bizneset të përmirësojnë performancën e aplikacioneve të tyre dhe të vendosin një prani solide dixhitale. Stafi ynë është i specializuar në migrimin e aplikacioneve Flutter, duke ju ndihmuar të ktheheni në linjë më shpejt dhe me veçori të përmirësuara. Na lejoni të transformojmë migrimin e aplikacionit tuaj Flutter në një përvojë të dobishme dhe pa probleme.

Frymëzoni Dizajnin Tuaj UI/UX me Flutter

Çlironi fuqinë e Flutter për të krijuar një përvojë gjithëpërfshirëse për përdoruesit tuaj. Me një kohë më të shpejtë të korrigjimit dhe që kërkon më pak kodim, Flutter është pa dyshim zgjidhja më e mirë për të krijuar aplikacione web-i dhe celularë të pavarur nga platformat. Grow mund t’ju ndihmojë të krijoni një dizajn vizualisht tërheqës dhe responsiv me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të aplikacioneve Flutter në Tiranë, Shqipëri.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të zhvillimit të aplikacioneve Flutter, biznesi juaj merr:

 • Dizajne Responsive Vizualisht Tërheqëse
 • Modele të Përshtatura për Qëllimet e Biznesit Tuaj
 • Funksionalitet pa Probleme në të Gjitha Platformat
 • Ndërfaqje e Jashtëzakonshme e Përdoruesit & më Shumë

Grow ka mbi 15 vjet përvojë në fushën e zhvillimit të web-it dhe aplikacioneve celulare, duke ofruar dizajne intuitive që nxisin angazhimin dhe përmirësojnë përvojën e përdoruesit. Me shërbimet tona të dizajnit UI/UX të aplikacioneve Flutter në Tiranë, mund të jeni të sigurt se aplikacioni juaj do të dallohet nga konkurrenca dhe do të angazhojë më shumë përdorues.

Rriteni Biznesin Tuaj me Aplikacionin Flutter POS

Grow ofron përvoja të fuqishme dhe të përpiluara në mënyrë origjinale me shërbimet tona të zhvillimit të aplikacioneve Flutter POS në Tiranë, Shqipëri. Stafi ynë i zhvilluesve me përvojë përdor ekspertizën e tyre për të krijuar aplikacione unike dhe shumëfunksionale që funksionojnë pa probleme dhe me efikasitet në të gjitha platformat dhe sistemet operative.

Kur punësoni Grow si kompaninë tuaj të zhvillimit të aplikacioneve Flutter, biznesi juaj do të përfitojë:

 • Mbështetje të Vazhdueshme dhe Mirëmbajtje të Kodit
 • Integrim pa Probleme në të Gjitha Platformat
 • Zbatim i Veçorive të Adaptueshme
 • Performancë e Përmirësuar e Aplikacionit & më Shumë

Me një bazë të vetme kodesh, mund ta bëni aplikacionin tuaj të funksionojë pa probleme në platforma të shumta, duke ju kursyer kohë dhe duke ofruar një përvojë të përmirësuar të ndërfaqes së përdoruesit për audiencën tuaj. Zhvilluesit tanë ekspertë sigurojnë që ju të merrni aplikacione të shkallëzueshme dhe të sigurta për të ardhmen që janë të përshtatura për qëllimet tuaja të biznesit.

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Zhvillimit të Aplikacioneve Flutter

Grow është një kompani lider në zhvillimin e web-eve dhe aplikacioneve celulare me ekspertizë në hartimin e shërbimeve inovative të zhvillimit të aplikacioneve në Tiranë, Shqipëri. Me mbi 15 vjet përvojë në fushën e zhvillimit të web-it dhe aplikacioneve celulare, ne përdorim mjetet dhe teknikat më të fundit për të krijuar aplikacione vizualisht mahnitëse dhe me performancë të lartë.

Staf me Eksperiencë
Ekspertizë Teknike
Çmime Konkurruese
Mbështetje e Vazhdueshme
More About Us
Teknologjia e Fundit
Teknika Inovatore
Raportim Transparent
Qasje e Orientuar Drejt Qëllimeve
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Përdorni Aftësitë Transformuese të Flutter

Shërbimet e zhvillimit të aplikacioneve Flutter ju lejojnë të krijoni aplikacione specifike të gjeneratës së ardhshme për të gjitha platformat dhe sistemet operative me një bazë të vetme kodimi. Merrni një aplikacion vizualisht mahnitës që funksionon pa probleme në të gjitha platformat me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të aplikacioneve Flutter në Tiranë, Shqipëri.

UI Ekspresive dhe Fleksibël me Veçori Inovatore
Integrim i Qetë me Performanca Specifike
Arkitekturë e Zgjuar për Aplikacione të Shkallëzueshme

Flutter Qëndron në Krye për Zhvillimin e Aplikacioneve Celulare

Si një nga kornizat më të fuqishme dhe të gjithanshme të zhvillimit të aplikacioneve celulare me burim të hapur, Flutter është zgjidhja më e mirë për zhvillimin e aplikacioneve celulare ndër-platformë që funksionojnë pa probleme si në iOS ashtu edhe në Android. Përfitoni ndërfaqe specifike me cilësi të lartë në ndër-platforma me shërbimet tona eksperte të zhvillimit të aplikacioneve Flutter në Tiranë, Shqipëri.

Aplikacione për të Ardhmen me Ndryshime në Kohë Reale
Zhvillim Origjinal i Aplikacioneve për iOS dhe Android
Integrim i Qetë me Shkallëzim të Përmirësuar

Përshpejtoni të Ardhurat e Biznesit me Aplikacion Flutter

Në Grow, ne jemi të përkushtuar t’i ndihmojmë bizneset të krijojnë ndërfaqe specifike me cilësi të lartë në të gjitha platformat brenda pak minutash. Stafi ynë i zhvilluesve me përvojë është i pajisur me njohuri të thella të aftësive të kornizës së Flutter. Përgjigjuni tregut dixhital në zhvillim dhe dilni mbi konkurrencën me shërbimet tona profesionale të zhvillimit të aplikacioneve Flutter në Tiranë, Shqipëri.

Angazhim i Rritur me UI/UX të Orientuar nga Përdoruesi
Dizajne Ekspresive dhe Fleksibël për iOS dhe Android
Ekspertizë Teknike dhe Mbështetje e Vazhdueshme

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Flutter është një kornizë e zhvillimit të aplikacioneve celulare me burim të hapur e krijuar nga Google. Ai i lejon zhvilluesit të ndërtojnë aplikacione të përpiluara në mënyrë origjinale që funksionojnë pa probleme nëpër platforma dhe sisteme operative të ndryshme duke përdorur një bazë të vetme kodesh.

Patjeter që po! Mund ta konvertoni aplikacionin tuaj ekzistues në Flutter duke e instaluar fillimisht si modul. Ky modul pasqyron ndërfaqen e përdoruesit të aplikacionit dhe kodi i tij nga Flutter mund të ndahet dhe përdoret si një varësi e palës së tretë.

Patjeter që po! Zhvillimi i aplikacionit Flutter mund të integrohet në aplikacionin tuaj ekzistues si modul ose librari. Ky modul më vonë mund të importohet në platformën tuaj Android ose iOS.

Ndërsa teknologjitë native ekzekutojnë kode të ndryshme për aplikacione të veçanta platformash, Flutter përdor një bazë të vetme kodesh që mund të ekzekutohet njëkohësisht në të gjitha platformat dhe sistemet operative. Përdorimi i Flutter për të zhvilluar aplikacionin tuaj në web ose celularë redukton ndjeshëm kohën e nevojshme për zhvillimin e aplikacionit dhe mirëmbajtja e tij është mjaft e lehtë dhe efikase.

Patjeter që po! Shërbimet tona të zhvillimit të aplikacionit Flutter në Tiranë, Shqipëri, janë të përshtatura për nevojat dhe kërkesat e biznesit tuaj. Pavarësisht nëse keni nevojë të shtoni një veçori specifike në aplikacionin tuaj ekzistues ose një dizajn unik, shërbimet tona të zhvillimit të aplikacionit Flutter në Tiranë, Shqipëri, ofrojnë zgjidhje të personalizuara që përputhen me nevojat unike të markës suaj.

Si një kompani lider në zhvillimin e aplikacioneve në Flutter në Shqipëri, ne ofrojmë tarifa konkurruese, të gjitha pa cenuar cilësinë e punës sonë. Kostoja e saktë për të zhvilluar një aplikacion specifik Flutter varet nga kompleksiteti i projektit. Kontaktoni me stafin tonë të shërbimit ndaj klientit dhe merrni shërbimin më të mirë të zhvillimit të aplikacionit në Flutter në Tiranë, Shqipëri.

Koha e saktë e nevojshme për një zhvillim profesional të aplikacionit Flutter varet nga kompleksiteti i projektit. Sidoqoftë, Flutter lejon një kohë më të shpejtë zhvillimi në lidhje me zhvillimin e aplikacioneve të tjera native. Stafi ynë ka përvojë dhe ekspertizë të gjerë në zhvillimin e aplikacioneve në web dhe celularë. Bashkëpunoni me Grow dhe merrni shërbimin më të mirë të zhvillimit të aplikacioneve në Flutter në Tiranë, Shqipëri, në cilësinë më të lartë dhe në kohën e duhur.

Natyrisht, ju do të zotëroni kodin burimor të aplikacionit tuaj në flutterit pasi të kemi zhvilluar aplikacionin. Pasi të jetë vendosur dhe përfunduar gjithçka, stafi ynë i zhvilluesve të Flutter do t’ju dorëzojë projektin e aplikacionit Flutter, kodin burimor dhe të gjitha detajet që mund t’ju nevojiten.

Kostoja e saktë e nevojshme për një shërbim profesional të zhvillimit të aplikacionit Flutter në Tiranë, Shqipëri, varet nga kompleksiteti i projektit, përvoja e zhvilluesve, veçoritë e shtuara dhe më shumë. Megjithatë, Grow ofron çmimet më konkurruese në treg. Çfarëdo që ju nevojitet për aplikacionin tuaj, stafi ynë i zhvilluesve ekspertë do ta dorëzojë projektin tuaj me cilësinë më të lartë, në kohën e duhur dhe me një çmim të përballueshëm.

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas