+100 Biznese të suksesshme në botën dixhitale çdo vit!

Agjencia më e Mirë e Programimit në Shqipëri

Jeni në kërkim të një kompanie programimi në Tiranë? Me më shumë se 15 vjet përvojë në industri, ne mund të zhvillojmë zgjidhje softuerike të besueshme, të sigurta dhe të shkallëzueshme për çdo sistem operimi, shfletues dhe pajisje. Avancimet më të fundit të IT-së në dispozicionin tuaj!

Softuer me Performancë të Lartë, Miqësor për Përdoruesit
Zgjidhje IT të Avancuara dhe të Sigurta
Konsulencë dhe Mbështetje e Vazhdueshme
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
4.9/5 nga 100+ vlerësime në

Mundësojmë Shërbimet Tona të Programimit me:

Lançoni produktet tuaja dhe adaptoni teknologjitë më të fundit në treg për të qëndruar përpara konkurrencës suaj! Ne do t’ju ndihmojmë të ofroni një përvojë të përmirësuar për klientët ose punonjësit tuaj!

EKSPLORONI SHËRBIMET TONA TË PROGRAMIMIT

Nga faqet e thjeshta eCommerce deri te produktet e nivelit të sipërmarrjeve kompjuterike, ne ofrojmë zgjidhje softuerike moderne të orientuara drejt qëllimeve. Shërbimet tona të programimit në Shqipëri mbulojnë të gjitha aspektet e konsulencës, programimit dhe mbështetjes së IT-së.

Shërbime të Plota Programimi PHP

PHP është bërë një nga gjuhët më të njohura të programimit që përdoret për krijimin e faqeve të internetit. Ekspertët tanë të programimit janë shumë të aftë në ofrimin e shërbimeve të zhvillimit të PHP me gamë të plotë. Nëse dëshironi të krijoni një faqe interneti nga e para, të bëni ndonjë përmirësim në web-in tuaj ekzistues ose të ndërtoni një aplikacion për biznesin tuaj, ne ju mbulojmë në të gjitha këndvështrimet.

 • Softuer me Bazë PHP me Performancë të Lartë
 • Kosto Programimi të Ulëta
 • Aftësi për të Vepruar në çdo Sistem Operimi
 • Zgjidhje e Shpejtë dhe e Lehtë e Problemeve

Shërbime Programimi të Adaptueshme AngularJs

Shërbimet tona të programimit në Tiranë përfshijnë shërbime dinamike programimi AngularJs të përshtatura për nevojat dhe qëllimet tuaja. Ne garantojmë zgjidhje të sigurta dhe të avancuara, të dizenjuara duke përdorur metodat më të mira të programimit. Nëse dëshironi të krijoni aplikacione të fuqishme për çdo platformë me veçori miqësore për përdoruesit dhe një dizajn ndërfaqeje responsive, ekspertët tanë mund t’ju ndihmojnë. Ne do të sigurohemi që ju të keni akses në një kornizë që është e lehtë për t’u përdorur dhe e zgjerueshme për të ardhmen!

 • Dizajn dhe Programim në AngularJs
 • Konsultim rreth AngularJs
 • Zgjidhje Fleksibël dhe të Personalizuara në AngularJs
 • Mirëmbajtje dhe Mbështetje e Vazhdueshme

Shërbime Programimi të Personalizuara Node.js

Programuesit tanë me përvojë ofrojnë shërbime programimi në Node.js që janë efikase dhe specifike për klientin për lloje të ndryshme biznesesh dhe industrish. Nëse dëshironi të merrni softuer kompleks të ndërtuar nga e para, ju rekomandojmë shumë të përdorni përfitimet e shumta të programimit Node.js. Krijimi i aplikacioneve ndër-platformë me integrime të shumta dhe vëllime të larta të përpunimit të të dhënave bëhet më së miri me Node.js.

 • Krijimi i Aplikacionit në Internet me Node.js
 • Krijimi i Aplikacionit IoT
 • Krijimi CMS
 • Krijimi i API-t
 • Zgjidhje për eCommerce
 • Mirëmbajtje dhe Mbështetja në Node.js

Shërbime Programimit Magento për eCommerce

Shërbimet tona të programimit në Shqipëri mbulojnë krijimin dhe personalizimin e zgjidhjeve të faqeve eCommerce duke përdorur Magento. Nëse jeni duke kërkuar për softuer që thjeshton operacionet tregtare, ofron përvoja të përqendruara te klientët dhe i sjell vlerë reale biznesit tuaj, Magento është platforma e duhur për ju. Ne do të krijojmë dyqane shumëfunksionale Magento të pajisura me të gjitha funksionalitetet që ju nevojiten, nga menaxhimi i katalogut dhe përpunimi i pagesave deri te SEO dhe analitika.

 • Programim i Personalizuar në Magento
 • Integrim në Magento
 • Aplikacione Web Progresive
 • Dizajn UX Kodim
 • Optimizim i Shpejtësisë

Shërbime të Fuqishme Programimi React.js

Shërbimet tona të krijimit të aplikacioneve në React.js ofrojnë zgjidhje shumë fleksibël dhe dinamike me një arkitekturë të bazuar në komponentë të veçantë. Ekspertët tanë do të krijojnë aplikacione të mirë-optimizuara për kërkesa të ndryshme dhe të veçanta. Zgjidhjet tona do të kenë ndërfaqe dinamike të përdoruesit që kombinojnë me mjeshtëri estetikën e shkëlqyer me funksionalitetin, duke i bërë ato të zgjerueshme dhe të qëndrueshme.

 • Programim i Personalizuar në React.js
 • Migrim i Aplikacionit në React.js
 • Krijim i Aplikacionit Web në React.js
 • Konsultim rreth React.js
 • Mirëmbajtje dhe Mbështetje e Vazhdueshme

Shërbime Programimi të Personalizuara Laravel

Shërbimet tona të programimit në Tiranë ofrojnë zgjidhje të personalizuara dhe të gjera të programimit duke përdorur Laravel. Programuesit tanë mund të krijojnë dhe ekzekutojnë projekte të çdo shkalle me çmime të përballueshme; nga aplikacionet e thjeshta deri te sistemet e ndërlikuara të manaxhimit të kontentit për faqet e internetit eCommerce. Ne garantojmë zgjidhje fleksibël që shkallëzohen jashtëzakonisht mirë dhe janë të optimizuara në mënyrë perfekte për pajisjet celulare.

 • Krijim i Faqes së Internetit në Laravel
 • Zgjidhje për eCommerce në Laravel
 • Migrim në Laravel
 • Programim i API-t në Laravel
 • Mbështetje dhe Mirëmbajtje e Vazhdueshme

RASTE STUDIMI

Ndërtojmë marka solide që gjenerojnë të ardhura reale!

Bazuar në 160+ verësime nga
Mësoni se si ndihmuam këtë biznes lokal në vështirësi që përballej me trafik në rënie të marrë një kthesë të jashtëzakonshme dhe të vendoset në rrugën e suksesit.
Eksploroni se si strategjitë tona të marketingut dixhital e ndihmuan HBS në Tri-States të krijojë një prani të fortë dixhitale dhe ta përkthejë atë në rezultate reale.
Zbuloni se si ndihmuam këtë organizatë jofitimprurëse bamirësie të përforcojë mesazhin e saj dhe të mobilizojë mbështetje përmes marketingut strategjik dixhital.
Mësoni se si e ndihmuam këtë markë gjermane të orëve të zgjerojë trashëgiminë e saj dhe të themelojë vendin e saj në tregun ndërkombëtar shumë konkurrues.
Fitoni njohuri të vlefshme për mënyrat në të cilat agjencia jonë navigon sfidat unike të industrisë së kujdesit shëndetësor dhe ndihmon klinikat dentare të diferencohen në tregun konkurrues.

Përfitoni nga Shërbimet Tona të Marketingut Dixhital

Grow është një agjenci programimi në Tiranë që ofron shërbime të plota të programimit të softuerit. Pavarësisht nëse jeni një biznes i vogël ose një ndërmarrje në shkallë të gjerë, programuesit tanë mund t’ju ofrojnë produkte dixhitale efikase, të shkallëzuara dhe të sigurta që garantojnë funksionalitet dhe performancë të patëmetë. Ekspertët tanë kanë njohuri të larta në gjuhët më të fundit të programimit. Zgjidhni Grow nëse dëshironi softuer që jep vlerën maksimale për biznesin tuaj.

Ekspertizë Ndërkombëtare
Dizajn i Personalizuar i Softuerit
Teknologji të Avancuara
Mbështetje e Vazhdueshme
More About Us
Proces i Thjeshtuar
Planifikim i Orientuar drejt Qëllimit
Ekspertizë në Industri të Ndryshme
Zgjidhje Gjithpërfshirëse
Contact Us

Statistikat Tona

80+

Ekspertë Marketingu

600+

Klientë Global

15+

Vite Eksperiencë

60%

Përmirësim në Ekspozim Online

72%

Rritje e Aprovimit të Klientit

70%

Integrime të Gatshme

Rezervo një Konsultë Falas

Lidhu me një ekspert dhe përmirëso lojën tënde të marketingut.

Krijoni një Aplikacion Trendy të Personalizuar për Biznesin Tuaj

Jeni duke kërkuar për një kompani programimi në Tiranë? Atëherë keni ardhur në vendin e duhur! Specialistët tanë do të sigurohen që të zhvillojnë një aplikacion responsiv dhe estetikisht mahnitës që përputhet me qëllimet tuaja. Pavarësisht nëse dëshironi një aplikacion shoqërues për faqen tuaj të internetit ose një platformë krejtësisht të re eCommerce, ekspertët tanë do të krijojnë një produkt që garanton funksionalitet, dobi dhe përvojë të shkëlqyer të përdoruesit.

Aplikim Modern për Biznesin Tuaj
Responsivitet dhe Performancë Optimale
Siguri e Avancuar e të Dhënave për Softuerin Tuaj

Zgjidhje Dixhitale Gjithëpërfshirëse për të Gjitha Nevojat Tuaja

Grow ofron shërbime gjithëpërfshirëse dhe paketa me kosto efektive për individët dhe bizneset që kanë nevojë për një aplikacion efikas. Ekspertët tanë ofrojnë softuer me cilësi të lartë për çdo sistem operimi, shfletues dhe pajisje. Ne do të krijojmë një plan të qartë veprimi të përshtatur me nevojat, qëllimet dhe afatet tuaja. Na i lini ne në dorë çështjet teknike, ndërsa ju përqendroheni në rritjen e biznesit tuaj.

Aplikacione Efikase për të Tejkaluar Performancën e Konkurrentëve Tuaj
Ekip i Dedikuar i Softuerit për Biznesin Tuaj
Programim i Plotë i Përshtatur për Qëllimet Tuaja

Programim i Shpejtë dhe i Sigurt Falë Ekspertizës Sonë të Thellë

Me mbi 15 vjet përvojë në fushën e programimit, ne i njohim realitetet e sigurisë së të dhënave për bizneset e të gjitha llojeve. Programuesit tanë garantojnë zgjidhje në shkallë të plotë për të gjitha llojet e bizneseve. Duke përdorur inxhinierinë moderne të softuerit dhe gjuhët e avancuara të programimit, ekipi ynë do të japë rezultate optimale duke minimizuar rreziqet e projektit përmes teknikave të avancuara të menaxhimit.

Kontroll dhe Pronësi Ekskluzive mbi Produktin Tuaj
Akses në Talent të Pakufizuar dhe Ekspertizë Teknike
Zgjidhje Efektive me Teknika Bashkëkohore

Pyetje të Shpeshta (FAQ)

Programimi i softuerit mbulon të gjitha fazat e planifikimit, dizenjimit, programimit, dokumentimit dhe testimit të përfshirë në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e aplikacioneve, faqeve të internetit, kornizave dhe komponentëve të tjerë të softuerit. Në mënyrë që një programues të zhvillojë një softuer, ai duhet të shkruajë dhe mirëmbajë kodin e kursit. Sidoqoftë, programimi i softuerit i referohet gjithçkaje, nga konceptimi i produktit dixhital deri te rezultati përfundimtar. Krijimi i softuerit është i dobishëm si për individët ashtu edhe për bizneset që duan të promovojnë ose shesin mallrat e tyre në internet.

Programimi i softuerit përfshin më shumë sesa praktika të tilla si programimi në çift dhe zhvillimi i drejtuar nga testet. Krijimi i shpejtë i softuerit i referohet një qasjeje që fokusohet në gjetjen e zgjidhjeve përmes përpjekjeve bashkëpunuese. Ai përfshin planifikim adaptiv dhe zhvillim të avancuar. Tipari kryesor i krijimit të shpejtë të softuerit është të jesh në gjendje të reagosh me shpejtësi ndaj çdo ndryshimi dhe të punosh duke pasur parasysh efikasitetin dhe fleksibilitetin.

Nëse jeni duke kërkuar për zgjidhje softuerike të adaptueshme dhe të personalizuara, një programues është profesionisti më me përvojë në këtë fushë që mund t’ju ofrojë atë që ju nevojitet. Programimi është shpesh një pjesë e rëndësishme e marketingut dixhital, pasi u siguron bizneseve faqe interneti, aplikacione, platforma e-commerce dhe komponentë të tjerë softuerësh me performancë të lartë. Aplikacionet celulare garantojnë efikasitet të lartë, mbledhje të të dhënave, aftësi për fitimin e parave dhe më shumë. Faqet e internetit sigurojnë një përfaqësim solid online për biznesin tuaj. Ekspertët tanë do të ishin të lumtur të përshkruanin specifikimet e projektit tuaj dhe të përgatisin një plan zhvillimi softuerësh që është i përshtatur për nevojat dhe qëllimet tuaja.

Ju nuk keni nevojë të jeni të aftë në pjesën e teknologjisë për të bashkëpunuar me ekipin tuaj të programimit! Gjëja më e rëndësishme që duhet të dini është se çfarë vërtet dëshironi të arrini me projektin tuaj. Duke pasur një ide të qartë se cilat janë qëllimet dhe objektivat tuaja, ju mund të keni një diskutim proaktiv me ekspertët tanë të cilët më pas do të përshkruajnë shërbimet dhe teknologjinë që ju nevojiten. Mendoni se për çfarë ju nevojitet softueri juaj. Çfarë duhet të bëjë? Çfarë funksionesh duhet të ketë? Dhe edhe nëse nuk keni njohuri në këtë fushë, ekipi ynë do të jetë i lumtur t’ju udhëheqë në këtë proces. Ne e vlerësojmë komunikimin transparent, prandaj bëjmë çmos për ta trajtuar klientin tonë si partner. Ju na tregoni çfarë keni nevojë dhe ne do ta realizojmë atë!

Nuk ka dy projekte të njëjta! As dy biznese nuk janë të njëjta! Përgatitja e një kohëzgjatjeje të vlerësuar për secilin aplikacion është e vështirë, pasi së pari do të na duhej të planifikojmë qëllimin e projektit dhe të identifikojmë hapat e nevojshëm. Megjithatë, nëse keni një ide në mendje, mos hezitoni të na kontaktoni! Ekipi ynë do të sigurohet që t’ju ofrojë një propozim fillestar dhe më pas ne mund të planifikojmë dhe hartojmë planin tonë të veprimit, duke ju dhënë kështu një afat kohor për projektin tuaj të programimit të aplikacionit në Tiranë, Shqipëri.

Para se të zgjidhni kompaninë tuaj të programimit, sigurohuni që të keni parasysh sa vijon:

Qëllimet dhe objektivat tuaja

Industria ku operoni

Referimet dhe vlerësimet e mundshme të kompanisë suaj

Portofoli i tyre

Teknologjia që përdorin

Sigurohuni që të planifikoni një konsultë me kompaninë tuaj të programimit në mënyrë që të kuptoni më mirë punën e tyre. Jemi krenarë që jemi të njohur si një nga kompanitë më të mira të programimit në Shqipëri. Ne jemi mirënjohës për partneritetet e gjata dhe të frytshme që kemi pasur me shumë nga klientët tanë afatgjatë, të cilët na kanë besuar vazhdimisht nevojat e tyre për zgjidhje softuerike. Rastet tona studimore flasin vetë! Ne punojmë me pasion dhe përkushtim, duke e trajtuar çdo projekt të ri si një mundësi tjetër për të shkëlqyer! Ekipi ynë i programimit shkon përtej të zakonshmes për të ofruar zgjidhje të avancuara softuerike për klientët tanë. Suksesi juaj është edhe suksesi ynë! Nëse jeni duke kërkuar për një kompani me përvojë programimi në Tiranë, mos hezitoni të na kontaktoni!

My Website isn’t getting enough traffic

Without consistent site traffic, you’re missing out on valuable visitors, leads, and revenue.
This is why you need our SEO solutions
Explore SEO Services

My CPC from ad campaigns is too high

Tired of wasting dollars on ad campaigns? Our paid ad experts can help streamline your bidding strategy and refine ad targeting, so you get the maximun impact from your ads.
Explore PPC Services

Të Fundit nga Grow

Përditësohuni me lajmet dhe njoftimet më të fundit.

Dizajn Template & Mockup-i ne Tirane, Shqiperi.

Si të arrini sukses në rrjetet sociale në 2024?

Në epokën e sotme të vrullshme dixhitale dhe peizazhin gjithnjë në ndryshim të mediave sociale, është bërë gjithnjë e më sfiduese për të depërtuar mbi …
Më shumë

A është vërtet i rëndësishëm brandimi për biznesin tuaj?

Me konkurrencën gjithnjë në rritje në tregun e sotëm të ngarkuar, bizneset duhet të bëjnë më shumë për të siguruar që të dalin mbi konkurrencën …
Më shumë

Cila është rëndësia e ndërtimit të një faqeje interneti të shpejtë?

Me përparimet e shpejta teknologjike dhe dixhitalizimin e përhapur, krijimi i një pranie të fortë në internet është bërë diçka e domosdoshme për çdo biznes …
Më shumë
Prentoto Konsulte Falas